Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

Alle opdrachten | < Nieuwer | 05-05-2024 | 03-05-2024 | 02-05-2024 | 01-05-2024 | 30-04-2024 | Ouder > | Herhaalde oproepen

Herhaalde oproepen van 24-04-2024


Rest van de opdrachten

84051Interim financial accountant/ap/ar medewerker
4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Oosterhout | lees verder | reageren
 
Gezocht interim financial accountant/ap/ar medewerker.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Oosterhout
Profiel van het bedrijf: Internationale productie - en verkooporganisatie
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bij AP (crediteuren) en deels AR debiteuren
Profiel van de manager: MBO/HBO aantoonbare ervaring met AP/AR, goed Engels en kan overweg met geautomatiseerde boekhoudsystemen
Opmerkingen: Leuke opdracht met ruimte voor initiatief!
Nu reageren >>
84044Interim HR professional
6 maanden, in ieder geval 3 dagen per week | Utrecht | lees verder | reageren
 
Wij zoeken een interim HR professional die helpt bij de day-to-day business en het professionaliseren van ons HR proces
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, in ieder geval 3 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een MKB bedrijf met meerdere vestigingen in het land. Hoofdkantoor Utrecht.
Profiel van de opdracht: Op de afdeling is hulp nodig. De taken moeten worden geprofessionaliseerd en dat lukt niet binnen de tijd. Externe kennis en ervaring is daarbij zeer gewenst. Maar er moet ook worden meegewerkt., er zijn achterstanden en vakantievervanging is nodig.
Profiel van de manager: Ervaren HR-professional met HBO werk- en denkniveau. Gewend aan een een middelgrote organisatie met korte lijnen. Veel ervaring in het HR-vakgebied en moet bereid zijn om alle relevante HR-taken te verzorgen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84043Interim specialist IT/Finance managen IT SOx
12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zeeland/west brabant | lees verder | reageren
 
Per direct op zoek naar een interim specialist, op het snijvlak van IT/Finance voor het managen van IT SOx
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zeeland/west brabant
Profiel van het bedrijf: Internationaal bedrijf in FMCG
Profiel van de opdracht: - Managen van teams die IT General Controls testen, inclusief leidinggeven, doelen stellen en zorgen voor een gemotiveerd team. - Beheren van meerdere projecten tegelijk, waaronder het beoordelen van werkdocumenten en het bewaken van de voortgang. - Omgaan met complexe en veranderende IT- en -bedrijfsomgevingen om het IT SOX-programma succesvol af te ronden. - Samenwerken met proceseigenaren om controlevereisten te bespreken, actieplannen te definiëren en tekortkomingen aan te pakken.
Profiel van de manager: - Ervaring in soortgelijke rol of in het managen van IT SOx team - Ervaring met veranderingen in IT-processen en wat de mogelijke impact op de IT SOX-omgeving is - Ervaring met direct leiding geven aan een team van medewerkers en matrixteams
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84041Interim Afdelingshoofd Handhaving
Minimaal 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week met een optie tot verlenging, start per 1 juli 2024. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een ervaren en mensgerichte Interim Afdelingshoofd Handhaving voor een ZBO in Den Haag (maximaal EUR 120,- per uur excl. BTW en incl. reiskosten).
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week met een optie tot verlenging, start per 1 juli 2024.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onafhankelijke toezichthouder, speelt een cruciale rol bij het handhaven van integriteit en eerlijkheid binnen de markt.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan 21 professionals en richt je op continuïteit en ontwikkeling van de afdeling. De is afdeling is verantwoordelijk voor het bestrijden van illegaal aanbod, zowel fysiek als online, met focus op identificatie van overtreders en passende maatregelen. Taken omvatten onderzoek, documentatie, waarschuwingen, dwangsommen, inbeslagnames en boetes. Aanpassingsvermogen is key net als (internationaal en integraal) samenwerken. Je bent lid van het MT, rapporteert aan het bestuur.
Profiel van de manager: Je hebt een academisch werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring als interim manager in een politiek bestuurlijke omgeving. Je hebt ruime ervaring op het gebied van handhaving. Je hebt internationale ervaring of sterke affiniteit daarmee. Je bent een mensgerichte leidinggevende voor professionals. Je bent een strategisch denker met een hands-on mentaliteit, overziet heel goed processen en kan goed organiseren. Ervaring met de rol van een (markt)toezichthouder is een pre.
Opmerkingen: Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk vrijdag 10 mei 2024 tegemoet. De gesprekken bij ons zijn vanaf maandag 13 mei 2024. Gesprekken bij de opdrachtgever zijn op maandag 27 mei 2024. Start van de opdracht is per 1 juli 2024. Een referentiecheck en VOG-screening kunnen deel uitmaken van deze procedure. Neem gerust contact op voor aanvullende informatie en een uitgebreide opdrachtomschrijving.
Nu reageren >>
84040Interim Manager Finance en Control
Ca. 6 maanden | Midden-Nederland | lees verder | reageren
 
Interim Manager Finance en Control (overheidsinstelling)
Verwachte opdrachtduur: Ca. 6 maanden
Plaats/regio: Midden-Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheidsinstelling
Profiel van de opdracht: -Eindverantwoordelijk voor financiën, audits, fiscaliteiten, risicomanagement, doelmatigheid, advies over governance-vraagstukken en planning- & controlcyclus (ca. 25 FTE) -Prioriteiten vastleggen en ondersteunen van teamleden bij het ontplooien van hun volledige potentieel en verdere ontwikkeling -Creëren van de juiste randvoorwaarden zodat het team kan excelleren in hun expertisegebieden -Zorgdragen dat de organisatievisie, strategie en doelstellingen worden omgezet naar concrete teamplannen
Profiel van de manager: -WO niveau (controlling, accountancy of bedrijfseconomie) -Ruime ervaring als leidinggevende van een vergelijkbaar team -Manager die verbindt en coacht, in staat om de visie en doelen van de organisatie om te zetten naar concrete teamplannen, gedreven door samenwerking en het behalen van resultaten -Goed op de hoogte van de ontwikkelingen en belangen van diverse stakeholders -Ontdekken waar ieders talent ligt en dit optimaal benutten en verder ontwikkelen -Oog voor zowel individuen als de inhoud
Opmerkingen: De verwachting van het financiële team is een vooruitziende blik in plaats van enkel achteraf verantwoorden. Twee jaar geleden is een initiatief gestart om het team steviger te positioneren, processen efficiënter te maken en de organisatiestrategie te vertalen naar bruikbare stuurinformatie. Blijven ontwikkelen op het gebied van digitalisering, het gebruik van data, het omgaan met veranderingen in wet- en regelgeving, terwijl tegelijkertijd oog wordt gehouden voor betaalbaarheid.
Nu reageren >>
84039Interim Manager Bedrijfsvoering
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 36 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Manager Bedrijfsvoering (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Manager Bedrijfsvoering, verantwoordelijk voor de efficiënte inrichting en organisatie van de bedrijfsvoering. Je hebt hierbij focus op financiën.
Profiel van de opdracht: Je bent strategische gesprekspartner voor bestuur, directeur, managementteam en eventuele externe partners op inhoud en proces. Je bent een teamplayer in het MT en tegelijkertijd stimuleer je je medewerkers om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de interne dienstverlening. Je bent mede verantwoordelijk voor de beheersing (planning & control) van de organisatie. Je bent de verantwoordelijke in een aantal belangrijke projecten.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als manager bedrijfsvoering binnen de lokale overheid. Minimaal 3 jaar werkervaring met gemeentefinanciën (Administratie en gehele Planning & Control Cyclus). Uiterlijk beschikbaar per 1 juni 2024.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 9 mei 2024.
Nu reageren >>
84037Interim Operations Analyst
minimaal 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Drenthe | lees verder | reageren
 
Hi all, ik ben momenteel op zoek naar een interim Operations Analyst in Drenthe.
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Drenthe
Profiel van het bedrijf: Mooie productieorganisatie in Drenthe.
Profiel van de opdracht: Veel aandacht op de analyses en rapportages aangaande fabrieksresultaten. Sterk in SAP en Excel.
Profiel van de manager: Veel aandacht op de analyses en rapportages aangaande fabrieksresultaten. Sterk in SAP en Excel.
Opmerkingen: Hybride manier van werken. 32-40 uur. Start: ZSM. Duur: 3 maanden met optie tot verlenging.
Nu reageren >>
84032Interim Manager Bedrijfsvoering
Ca. 6 maanden, 24-32 uur per week | Oost Nederland | lees verder | reageren
 
Interim Manager Bedrijfsvoering (Overheidsorganisatie)
Verwachte opdrachtduur: Ca. 6 maanden, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Oost Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheidsorganisatie
Profiel van de opdracht: -Zordragen voor het stimuleren van de groei en het behalen van resultaten binnen het team -Identificeren, onderzoeken en analyseren van relevante ontwikkelingen, begrijpen van implicaties en vertalen naar specifieke processen -Bevorderen van de evolutie van de bedrijfsvoering, waar diverse disciplines zoals, systeemveiligheid, energie en duurzaamheid samenkomen -Leiden van teamoverleg en deelname aan project- en werkgroepen -Efficiënte inzet van middelen en personeel
Profiel van de manager: -Hbo / WO niveau bij voorkeur in technische richting -Vermogen om te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau -Gevoeligheid voor organisatiedynamiek en omgevingsfactoren, met aandacht voor diverse belangen -Interesse in gegevensbeheer en procesautomatisering -Uitstekende leiderschapsvaardigheden en bekwaamheid om teams te coachen en te inspireren -Sterke coördinatie- en communicatievaardigheden -Inspirerend, organisatiesensitief en omgevingsbewust
Opmerkingen: -HR-cyclus gesprekken voeren en teamleden coachen en motiveren -Onderhouden van contacten met externe partners -Vertegenwoordigen van het team met betrekking tot management- en bestuursvoorstellen -Vinger aan de pols houden wat betreft de lange termijn doelen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de nieuwste ontwikkelingen in data gedreven werken -Samenwerken met zowel de uitvoerende als beleidsteams, waardoor er een naadloze verbinding wordt gecreëerd tussen beiden
Nu reageren >>
84022Interim medewerker accounting
5 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim medewerker accounting.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Woningcorporatie
Profiel van de opdracht: - Crediteurenadministratie - Verwerken van bankafschriften - Debiteurenadministratie
Profiel van de manager: Ervaring met Tobias 365/Tobias AX Ervaring binnen een vergelijkbare functie Je hebt ervaring met debiteurenadministratie
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84019Interim Medewerker Debiteurenbeheer
3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medewerker Debiteurenbeheer.
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote speler in de Nederlandse zorgmarkt met meerdere locaties. Er heerst een informele werksfeer.
Profiel van de opdracht: De belangrijkste taken en werkzaamheden voor de interim opdracht met het accent op het debiteurenbeheer en het collecteren van de openstaande vorderingen zijn de volgende: Je signaleert achterstallige betalingen en bepaalt de te nemen acties; Alle bekende werkzaamheden rondom debiteurenbeheer (waaronder bellen en aanmanen van debiteuren); Diverse ad hoc taken en werkzaamheden.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Aantoonbare relevante werkervaring met debiteuren beheer (interim opdracht 2); Je beheerst de Nederlandse taal; Nauwkeurige werkhouding en kun je met meerdere computersysteem tegelijkertijd werken. Ervaring met Exact Globe is een dikke pré; Excel is voor jou geen onbekend terrein; Flexibel en communicatief sterk; Je kan werken in een dynamische werkomgeving; Resultaatgericht
Opmerkingen: Minimaal 4 dagen werken op de locatie in Utrecht Noord.
Nu reageren >>
84018Interim Debiteuren Administrateur
3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (met optie op verlenging). | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Debiteuren Administrateur
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (met optie op verlenging).
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een grote speler in de Nederlandse zorgmarkt met meerdere locaties. Er heerst een informele werksfeer.
Profiel van de opdracht: De belangrijkste taken en werkzaamheden voor de interim opdracht met het accent op het voeren van de debiteuren administratie zijn de volgende: Verwerken van bankmutaties; Controle van facturatie; Behandelen van inkomend telefoonverkeer, mail en en post; Alle bekende werkzaamheden rondom het voeren van de debiteurenadministratie; Diverse ad hoc taken en werkzaamheden.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Aantoonbare relevante werkervaring met het voeren van debiteurenadministraties (interim opdracht 1); Je beheerst de Nederlandse taal; Nauwkeurige werkhouding en kun je met meerdere computersysteem tegelijkertijd werken. Ervaring met Exact Globe is een dikke pré; Excel is voor jou geen onbekend terrein; Flexibel en communicatief sterk; Je kan werken in een dynamische werkomgeving; Resultaatgericht.
Opmerkingen: Minimaal 4 dagen op locatie in Utrecht.
Nu reageren >>
84016Interim Kwaliteitsmanager
3 maanden (eventueel langer) voor 24-32u per week, vanaf 1 juni. | Apeldoorn | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwaliteitsmanager.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden (eventueel langer) voor 24-32u per week, vanaf 1 juni.
Plaats/regio: Apeldoorn
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: waarborgen van de hoogste normen van kwaliteit, veiligheid en procesefficiëntie. Kwaliteitscultuur verbeteren, bezig met continue verbetering minimaliseren van risico's. Zowel voedselveiligheid, gewasbescherming, diergeneesmiddelen, GMP+ certificering en SKAL. Contact onderhouden met brancheorganisaties en NGO's. Verantwoordelijk voor kwaliteitsbeheer, audits, Continue verbetering, risicobeheer, training en bewustzijn, toekomst en (on)gevraagd advies aan directie
Profiel van de manager: Achtergrond in de food is gewenst/eis omdat het diervoeding betreft en de normen daar hoog liggen. Medior – zwaar profiel is nodig, je bent als enige kwaliteitsdienst en rapporteert aan financieel directeur. In het bedrijf moet je echt een verbindende factor zijn en dat is voor een belangrijk speerpunt. Geeft advies aan directie en dus hebt wel degelijk een belangrijke rol. Omdat je alleen bent is dus wel plug ’n play type wat betreft ervaring in kwaliteit
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84014Interim HR Manager
8 maanden, 4/5 dagen per week. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht per direct, interim HR Manager.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: commerciële zakelijke dienstverlener actief in arbeidsbemiddeling. 120 medewerkers, omzet 400 miljoen euro. financieel gezonde organisatie met sterke groeiambities. Organisatie moet worden gestructureerd en klaargemaakt voor groei.
Profiel van de opdracht: Je ontwikkelt de toekomstige inrichting en verdere professionalisering van de HR afdeling, inclusief borging van processen, procedures en het actualiseren personeelshandboek. Vanuit bedrijfskundig perspectief, goed bekend met laatste HR ontwikkelingen, concepten en instrumenten en hebt duidelijke HR visie die je weet te vertalen naar lange termijn HR beleidsplan én deze implementeren in de organisatie. brede HR achtergrond en bent actief in de operatie. sparringpartner voor de CEO
Profiel van de manager: HR opleiding op HBO+ niveau, HRM en/of bedrijfskunde. >15 jaar ervaring als (interim) Senior Interim HR Manager & Business Partner binnen commerciële, zakelijke dienstverlenende of hospitality omgeving. in staat om nieuw HR beleid op te zetten, structuur aan te brengen en te bouwen. Zet een basis voor HR neer in een snel groeiende organisatie. In staat om hoofd- en bijzaken te scheiden en heldere adviezen uit te brengen én door te voeren. Schakelt makkelijk tussen operatie en strategie
Opmerkingen: Graag je CV in Wordformat en je all in uurtarief excl BTW willen opsturen?
Nu reageren >>
84012Interim IFRS Accounting and External Reporting Manager
3-6 months | Remote | lees verder | reageren
 
Interim IFRS Accounting and External Reporting Manager for a key client in the Aerospace space!
Verwachte opdrachtduur: 3-6 months
Plaats/regio: Remote
Profiel van het bedrijf: key client in the Aerospace space!
Profiel van de opdracht: Are you ready to take on the challenge of transitioning from Prior Dutch GAAP to IFRS? Purpose of the assignment : Set up new Annual Report and Consolidated IFRS Financial Statements for our Group Consolidation. Audit trails and readiness for Audit reviews are essential. Project Length 3-6 month
Profiel van de manager: Strong Knowledge IFRS and Dutch Gaap
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84007Interim Projectleider e-HRM onderwijsinstelling
De opdracht duurt minimaal 6 maanden (24 tot 32 uur per week) met een optie tot verlenging. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
MOOIE OPDRACHT: Wij zijn op zoek naar een ervaren interim Projectleider e-HRM voor een hoger onderwijsinstelling in Zuid-Holland, die bijdraagt aan de verdere digitalisering van HR-processen.
Verwachte opdrachtduur: De opdracht duurt minimaal 6 maanden (24 tot 32 uur per week) met een optie tot verlenging.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een dynamische hoger onderwijsinstelling met verschillende locaties. Je bent onderdeel van de digitale transformatie in een inspirerende omgeving gericht op groei en ontwikkeling van studenten, waar teamwork en werkplezier centraal staan.
Profiel van de opdracht: Als projectleider e-HRM bij onze opdrachtgever ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren en optimaliseren van geselecteerde e-HRM systemen, waaronder HR2day en Connexys. Daarvoor werk je samen met interne stakeholders zoals de HR-afdelingen, IT-teams en externe leveranciers. Zo zorg je voor e-HRM systemen die voldoen aan waar de organisatie en medewerkers om vragen. En draag je bij aan de verdere digitalisering van HR-processen.
Profiel van de manager: Ervaring als allround projectleider voor de implementatie van een nieuw e-HRM-systeem, bekendheid met werken onder architectuur en samenwerken met andere projecten, capaciteit om HRM-processen te vereenvoudigen en aan te passen, vaardigheid in het opstellen van gedragen uitvoeringsplannen, vermogen om personeel efficiënt in te zetten, competentie in het opzetten en leiden van projectorganisaties en werkgroepen, communicatieve vaardigheden voor het creëren van draagvlak en voortgangsrapportages.
Opmerkingen: Het betreft een interim-oplossing (ZZP) voor gemiddeld 24 tot 32 uur per week voor een periode van 6 maanden, met een optie tot verlenging. Het uurtarief van de Projectleider ligt tussen de € 90,- en € 100,- per uur (incl. reiskosten, excl. BTW). Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk dinsdag 7 mei tegemoet. De gesprekken bij ons zijn op 7 en 8 mei. Gesprekken bij de opdrachtgever vinden vanaf maandag 13 mei plaats. Start van de opdracht is zsm.
Nu reageren >>
84004Senior interim Quality Manager
Opdracht van vier maanden, met optie tot verlenging. Aantal uren in overleg. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Senior interim Quality Manager - ontwerpen roadmap (plan), analyseren huidige situatie en operationele oplossingen (hands-on)
Verwachte opdrachtduur: Opdracht van vier maanden, met optie tot verlenging. Aantal uren in overleg.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Consumentenartikelen
Profiel van de opdracht: Gezocht, Senior interim Quality Manager voor het ontwerpen van een roadmap op het gebied van kwaliteit. Analyseren van de huidige situatie zowel intern als extern. Gericht op preventieve en corrigerende maatregelen. Richting bepalen van QA en QC. Je implementeert snelle oplossingen, maar bent ook hands-on voor het verbeteren van de operatie.
Profiel van de manager: Ruime ervaring als Interim Quality Manager. Ervaring met productie in het buitenland en invoer goederen. Communicatief sterk, analytische vaardigheden en hands-on
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84002Interim HR Adviseur
4 - 5 maanden 4 - 5 dagen per week Hybride | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Ik ben op zoek naar een interim HR Adviseur.
Verwachte opdrachtduur: 4 - 5 maanden 4 - 5 dagen per week Hybride
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Onze klant is een organisatie in de logistieke sector.
Profiel van de opdracht: – Je voorziet onze leidinggevenden van advies op het gebied van diverse HR onderwerpen en indien nodig initieer je hier acties voor; – Je speelt een belangrijke rol in de implementatie van een nieuw HR/payroll pakket en een Talent Management systeem, waarbij je samen met de afdeling zorgt dat deze implementatie voorspoedig en nauwkeurig verloopt; – Je coördineert en voert diverse HR gerelateerde processen en projecten uit – Je fungeert als vraagbaak voor medewerkers en managers over procedures
Profiel van de manager: Een proactieve en integere collega die zelfstandig op zoek gaat naar oplossingen. Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding op het gebied van HR en hebt 3-5 jaar in een soortgelijke rol gewerkt. Ervaring met het implementeren van HR/payroll systemen is een pré, maar geen must. Wel werk je gestructureerd, zeer nauwkeurig en kun je goed organiseren en plannen zodat deze implementatie goed zal verlopen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84001Interim Inkoper
4-6 maanden fulltime | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
interim Inkoper voor interessante a.i.-opdracht!
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden fulltime
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Middelgrote zorginstelling
Profiel van de opdracht: Het hoofd inkoop gaat de organisatie verlaten, het voltallige takenpakket wordt ai opgevuld. Het betreft de afdeling inkoop waar alles behalve de zorg wordt ingekocht, denk aan facilitaire zaken b.v.
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring als inkoper binnen bestuurlij complexe omgevingen.
Opmerkingen: ZSM
Nu reageren >>
83997Interim Supplier Quality Assurance Engineer
1 tot 2 jaar, 2 dagen per week, met op termijn uitbreiding van het aantal uren en evt verlenging. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht interim Supplier Quality Assurance Engineer, 16 uur per week
Verwachte opdrachtduur: 1 tot 2 jaar, 2 dagen per week, met op termijn uitbreiding van het aantal uren en evt verlenging.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Vervoers bedrijf
Profiel van de opdracht: Waarborgen van leverancierskwaliteit van aankoop/leveringen van nieuwe voertuigen. Verantwoordelijk voor strategie en toepassen van de kwaliteitsmethodiek/tools om kwaliteit te borgen. Projectmatig werken voor toekomstige voertuigen (Metro's/Trams/Bussen/Onderhoud). Beheer van leveranciers voldoen aan vereiste methodiek zoals APQP, FMEA, FAI en klachten. Leveranciers hierin sturen. Wensen en eisen vertalen naar criteria voor leveranciers.
Profiel van de manager: Expertise, betrouwbaarheid, doortastendheid en adviesvaardigheid, samenwerken. Kennis in Supplier QA, stakeholdermanagement, stressbestendig. HBO+/WO werkdenkniveau/5 a 10 jaar (project) kwaliteitservaring, pre voor voertuigsystemen. lead auditor, kennis van systemen (FAI/APQP,FMEA,ISO9001/55001, IRIS/TS 22163). Praktijk ervaring QMS, europese aanbesteding, ontwerp, realisatie. Nederlands/Engelstalig
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83987Interim Business Continuity Manager
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Verlengen is een optie. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Business Continuity Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Verlengen is een optie.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Finance sector
Profiel van de opdracht: Ervaren business continuity manager en een finance sector. Ervaring met ISO 22xxx normen op dit gebied. Risico's in kaart brengen en mitigerende maatregelen kunnen nemen, als het zich voordoet snel kunnen handelen, Ervaring met business impact analyses, recovery strategie, mitigerende maatregelen implementeren, bewaken. Hiervoor is goede communicatie en ervaring is finance/verzekeringen noodzakelijk.
Profiel van de manager: De ideale kandidaat beschikt over WO niveau, ervaring in de finance sector, verzekeringen en heeft ervaring in vergelijkbare rollen als business continuity manager. Heeft kennis en ervaring met ISO27000, ISO22301, ISO9001
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je Nederlandstalige CV, korte motivatie, tarief (exclusief BTW en all-in) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 mei 2024.
Nu reageren >>
83977Interim Senior Business Controller (IT Costing)
Fulltime (40u) of parttime (>24u) invulling waarvan 3 dagen op locatie (regio Amsterdam) | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Senior Business Controller (IT Costing)
Verwachte opdrachtduur: Fulltime (40u) of parttime (>24u) invulling waarvan 3 dagen op locatie (regio Amsterdam)
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze klant is een IT bedrijf van een wereldwijde producent (FMCG, retail/ wholesale). Circa 1,5 jaar geleden is de IT afdeling verzelfstandigd en is nu een dochtermaatschappij (BV met een eigen balans en P&L) wat veel veranderd heeft in de administratie.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Senior Business Controller heb je ervaring met IT cost control binnen een internationale onderneming. Deze rol is op senior niveau waarbij jij sparringpartner bent van 7 MT-leden in NL (CIO, HR etc), en ook in contact staat met het Japanse hoofdkantoor. Het MT van de BV heeft door deze wijziging momenteel onvoldoende inzicht in de financiële stand van zaken en vooruitzichten en derhalve is er behoefte ontstaan aan een senior Business Controller die voor hen inzicht kan genereren.
Profiel van de manager: - HBO+ /WO niveau; - Relevante werkervaring als Senior Business Controller in een internationale/corporate omgeving; - Aantoonbare ervaring met IT Business Control; - Een stevige sparringpartner op C-level; - Vloeiend in Engels; - Kennis van change-vraagstukken op het vlakgebied van budget- en kostenanalyses; - Conceptueel denkend, pragmatisch, zelfstandig en pro-actief; - Kennis van SAP ECC en SAP Cloud is een pre.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83975Interim Transportplanner Control Tower
3 tot 6 maanden, 5 dagen per week. | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Transportplanner Control Tower.
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: De organisatie is een belangrijke distributeur. Ze leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Ze houden voorraad voor een aantal grote bedrijven en distribueren hun goederen vervolgens
Profiel van de opdracht: Als Transportplanner Control Tower stap je in een volledig nieuwe functie. Het daadwerkelijk plannen van routes wordt losgekoppeld van het begeleiden van chauffeurs. Hierdoor kun je zonder de hectiek van de dag streven naar de juiste bezettingsgraad voor de vloot. Continue focus op het verbeteren van de dienstverlening heeft bij jou een hoge prioriteit. Je gaat werken met het last-mile plansysteem DireXtion.
Profiel van de manager: • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau; • Ervaring op het gebied van distributieplanningen en geconditioneerd transport is zeer gewenst; • Je vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken; • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; • Je hebt een proactieve, flexibele en accurate instelling; • Je bent kwaliteitsbewust en praktisch ingesteld.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83974Interim Resourceplanner
3 tot 6 maanden, 5 dagen per week. | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Resourceplanner
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: De organisatie is een belangrijke distributeur. Ze leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Ze houden voorraad voor een aantal grote bedrijven en distribueren hun goederen vervolgens
Profiel van de opdracht: In de rol van Resourceplanner bevind jij je in het hart van de operationele organisatie. Je hebt een scherpe blik op zaken die anders/beter kunnen in de toekomst. Daar breng je dan ook graag jouw advies over uit. Je rapporteert in deze rol direct aan de Supervisor Operations Support. • Inplannen van personeel in het warehouse op dagelijkse basis gegeven het werkaanbod, de capaciteiten en beschikbaarheid van personeel en input van direct leidinggevenden; • Anticiperen op forecast
Profiel van de manager: • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau; • Je hebt ervaring in het plannen van personeel; • Je bent goed benaderbaar voor de medewerkers en eventuele externe contactpersonen; • Je streeft naar continue verbetering van processen; • Je bent analytisch sterk onderlegd en houdt van puzzels oplossen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83973Interim Supervisor Warehouse
3 tot 6 maanden, 5 dagen per week. | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Supervisor Warehouse
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: De organisatie is een belangrijke distributeur. Ze leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Ze houden voorraad voor een aantal grote bedrijven en distribueren hun goederen vervolgens
Profiel van de opdracht: Als Supervisor Warehouse geef je leiding aan een team van ca. 20-30 medewerkers in het warehouse. Je wordt ondersteund door 1 a 2 Team Coördinatoren per dienst. Samen met je team streef je naar een optimale prestatie om de klant te ontzorgen. Je weet het team te verbinden en stuurt bij waar nodig. Je rapporteert aan de Operations Manager.
Profiel van de manager: • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; • Je hebt minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring binnen een logistieke omgeving; • Je hebt een sterk analytisch vermogen en denkt in oplossingen; • Kennis van warehousing en geautomatiseerde informatiesystem is een pre; • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal; • Je bent behendig met MS Office.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83972Interim Verpakkingstechnoloog
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (fulltime, 40 uur per week). | Friesland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Verpakkingstechnoloog
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (fulltime, 40 uur per week).
Plaats/regio: Friesland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: As a Process Technologist you improve existing packing equipment, to increase output, reduce waste and improve reliability. Automatization of quality inspection is the ultimate goal to be achieved, to supply 100% predictable quality to customers. You analyze deviations and data trends to find root causes, and work with peers, colleagues in multi disciplinary teams to generate solutions to improve.
Profiel van de manager: • BSc or MSc degree in Mechanical Engineering, Mechatronica, Electrical/Instrumentation or Automatization. • 3 – 7 years practical experience in industrial processes with strong preference in packaging industry.
Opmerkingen: Affiniteit met verscheidene materialen.
Nu reageren >>
83971Interim HR Manager Productiebedrijf
half jaar | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR Manager voor onze organisatie (Productiebedrijf)
Verwachte opdrachtduur: half jaar
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn het hoofdkantoor van internationaal productiebedrijf
Profiel van de opdracht: Ziektevervanging van de huidige HR Manager. Geeft leiding aan 6 fte. In de basis op de winkel passen, waar nodig veranderen.
Profiel van de manager: Relevante ervaring binnen een leidinggevende HR functie in het profit segment. Natuurlijk overwicht.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83970Interim Financial FMCG
3 maanden | Eindhoven | lees verder | reageren
 
Interim Financial met ervaring in FMCG gezocht.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Internationale organisatie actief in FMCG
Profiel van de opdracht: deze rol fungeer jij als business partner voor de CFO en de Managing Directors. Je ondersteund het topmanagement en bent medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de wereldwijde strategie. Je optimaliseert de supply chain en verbeterd de financiële efficiëntie.
Profiel van de manager: - Ervaring in FMCG - Ervaring bij internationale partijen - Goede Excel kennis - Kennis van SAP is een pré
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83969Interim Customer Service Manager
6 maanden met kans op verlenging, gemiddeld 4 - 5 (voorkeur) dagen per week. | Eindhoven | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Customer Service Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met kans op verlenging, gemiddeld 4 - 5 (voorkeur) dagen per week.
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Een internationale B2B organisatie welke actief is in de retail. Gezien de aard van werkzaamheden dient deze rol op locatie uitgevoerd te worden.
Profiel van de opdracht: Als interim Customer Service Manager neem jij ruime ervaring mee op het gebied van het strategisch ontwikkelen van de afdeling CS. In de praktijk zal jij je met name ontfermen over: - Processen stroomlijnen in samenwerking met verschillende afdelingen zoals Logistics, Commercie en Quality; - Veranderingen kan doorbrengen in een organisatie; - Aandacht voor ontwikkeling van het team (40 FTE (in)directe aansturing.
Profiel van de manager: - Ruime ervaring met het (opnieuw) bedenken van processen en het uitrollen hiervan. - Je bent sterk in stakeholdermanagent. Van nature weet jij draagvlak te creëren bij andere afdelingen; - Jij hebt je ervaring opgedaan bij commerciële organisaties.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83968Interim Management Assistent
langdurige opdracht, termijn in overleg, 4-5 dagen per week | Zuid/Midden Limburg | lees verder | reageren
 
Ben jij de proactieve en dynamische interim Management Assistent? Als cruciale schakel binnen het directieteam bied je ondersteuning in dagelijkse secretariële taken maar ben je ook de spil van ons bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: langdurige opdracht, termijn in overleg, 4-5 dagen per week
Plaats/regio: Zuid/Midden Limburg
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een organisatie binnen het segment energie.
Profiel van de opdracht: Takenpakket: - Fungeren als sparringpartner voor de algemeen directeur en het directieteam. - Beheren en coördineren van agenda’s en organiseren van interne en externe activiteiten. - Assisteren bij vergaderingen, notuleren en opvolgen van actiepunten. - Betrokkenheid bij fusies, overnames en commerciële initiatieven. - Ondersteunen bij PR en communicatie.
Profiel van de manager: Wie ben jij? - Een enthousiaste professional met een Bachelor diploma en 3-7 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. - Sociaal en communicatief sterk zowel in Nederlands als Engels. - Sterke organisatorische vaardigheden en uitstekend met MS Office. - Nauwkeurig, besluitvaardig en stressbestendig.
Opmerkingen: De nieuwe algemene directeur (interim) is op zoek naar een managementassistent voor hem en het directieteam en ziet een invulling graag op ZZP basis.
Nu reageren >>
83966Interim CFO
6-9 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Leiden regio | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim CFO | MKB++ | Techniek | Productie | Projecten
Verwachte opdrachtduur: 6-9 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Leiden regio
Profiel van het bedrijf: Projectenorganisatie | Productie | MKB++
Profiel van de opdracht: - finance afdeling (her)structureren - onderdeel van directie en betrokken bij strategie - eindverantwoordelijk voor finance & risk - betrokken bij ERP implementatie/optimalisatie - aanscherpen business / project control benadering
Profiel van de manager: - ervaren CFO (MKB+) - ruime ervaring met projectorganisaties - ervaring met ERP implementatie - sterke persoonlijkheid in structureren en finance op de kaart zetten
Opmerkingen: per direct starten EUR 110-130
Nu reageren >>
83964Interim senior adviseur Planning en Control
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim senior adviseur Planning en Control
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Stichting zorg & welzijn
Profiel van de opdracht: Uitdagende rol waarbij je directie adviseert op het gebied van financiële, bedrijfskundige en strategische vraagstukken.
Profiel van de manager: Ervaren advieur planning & control
Opmerkingen: Interessant? Reageer dan voor 1 mei.
Nu reageren >>
83963Interim Business Controller
Minstens 5 maanden/ voltijds (32 uur is bespreekbaar) | Zwolle-Amersfoort | lees verder | reageren
 
GEZOCHT MET SPOED: interim Business Controller voor een interessante opdrachtgever in Midden-NL
Verwachte opdrachtduur: Minstens 5 maanden/ voltijds (32 uur is bespreekbaar)
Plaats/regio: Zwolle-Amersfoort
Profiel van het bedrijf: Grote, snel groeiende opdrachtgever in het midden van het land
Profiel van de opdracht: - Minstens 3 jaar ervaring als business controller - Ervaring in een projectorganisatie - Performance management - Risico management
Profiel van de manager: - Minimaal HBO, WO is een pré - Hands-on - Communicatief sterk/ stevige persoonlijkheid
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83962Interim Assistent teamleider
Start: 23-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Assistent teamleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 23-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het begeleiden van werknemers bij het uitvoeren van de nieuwe werkprocessen; Het begeleiden van medewerkers bij het onder controle krijgen van hun werkvoorraad in het nieuwe systeem; Het implementeren van kwaliteitsbewakingswerkzaamheden onder de Omgevingswet; Het begeleiden van het team in de doorontwikkeling onder de Omgevingswet door het initiëren van persoonlijke en team gebonden opleidingen; Het inrichten van rapportagetools in RX Mission en afstemmen op de lopende processen; Het ondersteun
Profiel van de manager: HBO of WO werk- en denkniveau; Opleiding afgerond in de richting van Bouwkunde of Planologie; Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider of leidinggevende. Kennis van de Omgevingswet. Kennis van RX Mission. (wens)
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83958Interim Sr. Adviseur Bestuur (Post Doctoraal Onderwijs) commerciële onderwijsinstelling
Start medio mei, 12-16u. Opdracht voor 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging. | Gelderland | lees verder | reageren
 
We hebben een interim opdracht vacant voor een interim Sr. Adviseur Bestuur (Post Doctoraal Onderwijs) bij een commerciële onderwijsinstelling.
Verwachte opdrachtduur: Start medio mei, 12-16u. Opdracht voor 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een significante speler in een commerciële onderwijs omgeving.
Profiel van de opdracht: De adviseur maakt een strategische interne analyse van de organisatie, haar inbedding in de bestuurlijke organisatie en governance binnen de opdrachtgever en de inrichting van haar eigen organisatie en team (competenties etc.). Daarnaast verzorgt de adviseur een strategische externe analyse: SWOT, ontwikkeling marktwensen en business case, inventarisatie alternatieve aanbieders, marktrisico’s, stand van relatiemanagement en acquisitie, etc. Verdere informatie is beschikbaar na interesse
Profiel van de manager: -WO opgeleid; -Ervaring met complexe veranderopdrachten, o.a. het analyseren en evalueren van de strategie; -Ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in onderwijs of publieke sector; -Uitgebreide kennis van en ervaring met bestuurlijke processen, besluitvorming en governance binnen het hoger onderwijs; -Ervaring in een commerciële organisatie; - Sterk in communicatie op alle niveaus.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83955Interim applicatie migratie specialist/netwerkspecialist
Min. 7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim applicatie migratie specialist/netwerkspecialist
Verwachte opdrachtduur: Min. 7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voedingsmiddelenindustrie
Profiel van de opdracht: We zoeken iemand die kan helpen bij de migratie van applicaties naar een nieuwe active directory. Je werkt hierbij nauw samen met application owners, technology specialists. In de rol is het belangrijk dat je goed de risico's van de migratie kan inschatten.
Profiel van de manager: - Erg goede kennis van AD - Goede Engelse taalvaardigheid, evenals Nederlands - Ruime ervaring in networking - HBO+ werkniveau - Bij voorkeur iemand met ervaring in OT omgevingen - Kennis van het Microsoft Tiering model
Opmerkingen: Hybride werken is mogelijk, 1 a twee dagen in Utrecht per week. Soms ook reizen naar een andere plant voor de migratie.
Nu reageren >>
83954Interim adviseur Zorgadministratie
6 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Interim adviseur Zorgadministratie (24 uur)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: GGZ instelling
Profiel van de opdracht: Ter vervanging tijdens een zwangerschapsverlof zoeken wij een Interim adviseur Zorgadministratie. Je maakt onderdeel uit van een team met 4 collega's. Bij de ZA komen diverse vragen binnen over het zorg administratieve proces, de verschillende soorten van financiering van zorg en de werking hiervan (Wlz, Zvw, Jeugdwet, Wmo etc.), maar ook vragen die raken aan functioneel beheer. Je fungeert als kennisspecialist en neemt daarnaast deel aan diverse projecten en overleg vormen.
Profiel van de manager: Van jou verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en een groot probleemoplossend vermogen. Daarom ben je ook sociaal en communicatief sterk. Verder verwachten wij: - Een afgeronde opleiding (hbo/hbo+) - Kennis van processen binnen de ggz en deze duidelijk kunnen beschrijven en toelichten - Ervaring met EPD ( mijnQuarant is een pré) - En overige applicaties zoals ValueCare, Zorgdomein - Goede communicatieve en adviserende vaardigheden.
Opmerkingen: De opdracht zal starten per 1 juni. Afwijken van de gevraagde 24 uur is bespreekbaar. Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw reactie voorzien van een motivatie, CV en een uurtarief.
Nu reageren >>
83950Interim Commercieel (verander) Manager Softwarebedrijf
Ca. 6 maanden | Oost-Nederland | lees verder | reageren
 
Interim Commercieel (verander) Manager voor een Softwarebedrijf gericht op data en analytics, ca 40 FTE, onderdeel van grotere holding
Verwachte opdrachtduur: Ca. 6 maanden
Plaats/regio: Oost-Nederland
Profiel van het bedrijf: Softwarebedrijf gericht op data en analytics, ca 40 FTE, onderdeel van grotere holding.
Profiel van de opdracht: -Rapporteert aan Algemeen Directeur -Leiding geven aan ca. 10 FTE (sales, marketing, planning, facturatie, BI) -Herstellen van het vertrouwen binnen het team en het implementeren van een nieuwe, positieve bedrijfscultuur -Motiveren en inspireren van het team, waarbij je de nadruk legt op samenwerking, transparantie en betrokkenheid -Verbeteren van operationele processen en het stroomlijnen van de workflow -Verantwoordelijk voor het optimaliseren van CRM-systeem en verbeteren van facturatieproces
Profiel van de manager: -People Manager -Aantoonbare ervaring in leidinggevende en commerciële functies binnen softwarebranche -Sterke communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken met diverse teams en stakeholders -Bewezen trackrecord in het implementeren van veranderingen en het verbeteren van operationele processen -Ervaring met Agile werken en het beheren van complexe teams -Kennis van CRM-systemen en facturatieprocessen -Sterke analytische en probleemoplossende vaardigheden
Opmerkingen: -Aanpakken van de uitdagingen op korte termijn en het zorgen voor operationele stabiliteit -Hybride Werkomgeving (nu 1 dag per week op locatie, maar wellicht meer gezien cultuurverandering) -Werken aan het motiveren en inspireren van het team, waarbij je de nadruk legt op samenwerking, transparantie en betrokkenheid -Het team leiden in een periode van verandering, waarbij je duidelijke richtlijnen en doelstellingen formuleert -Fungeren als liaison tussen verschillende afdelingen en stakeholders
Nu reageren >>
83949Interim Financial Controller
Minimaal 6 maanden, voorkeur full time (4 d/w is bespreekbaar). Start zsm, uiterlijk begin juni, | regio A'dam / remote | lees verder | reageren
 
Interim Financial Controller met ERP implementatie ervaring
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6 maanden, voorkeur full time (4 d/w is bespreekbaar). Start zsm, uiterlijk begin juni,
Plaats/regio: regio A'dam / remote
Profiel van het bedrijf: Middelgrote financiële dienstverlener BtB en BtC
Profiel van de opdracht: Je wordt de rechterhand van de Manager Accounting. Het Accounting team heeft 5MW. Je wordt verantwoordelijk voor de verdere implementatie van NetSuite dat het oude ERP (AX) zal vervangen. Er wordt al schaduw gedraaid voor de GL maar gezien de vele uitzonderingen, is hier nog veel werk te doen. Daarna volgen de andere finance processen. Je bent de schakel tussen de NetSuite Consultants en je finance collega's en je ziet er op toe dat alle processen goed in de nieuwe ERP omgeving worden ingericht.
Profiel van de manager: HBO+ / WO werk- en denkniveau; Als Financial Controller (of senior accounting specialist) ben je in de afgelopen 5 jaar in de lead geweest met de implementatie(s) van tenminste één ERP systeem; Indien je ervaring hebt met AX en/of NetSuite is dit een kleine pre (maar geen must); Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een pre; Communicatief vaardig (ook met IT), doortastend, hands-on en resultaatgericht; Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83948Interim Adviseur Facilitair Zaken
6 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur Facilitair Zaken
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als medewerker Documentaire Informatievoorziening (DIV) ben je samen met je collega’s van het taakveld primair verantwoordelijk voor het beheer en implementeren van de informatiestromen binnen de gemeente Westland. Je denkt (pro)actief mee over vakinhoudelijke ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen de organisatie op dit gebied, zoals bijvoorbeeld de archiefwetgeving en Omgevingswet. Richting de organisatie geef je adviezen en ondersteuning op het gebied van inrichting, optimalisatie en beheer.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau op het gebied van dienstverlening en/ of Facility; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als adviseur Facilitair; Wensen/Pré: Een afgeronde opleiding PRINCE2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als project/programma manager op facilitaire zaken binnen een overheidsinstelling. Aantoonbare werkervaring met aansturen van een team facilitair. Aantoonbare kennis van hardservice.
Opmerkingen: Start: 13-5-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden Graag reageren voor 1-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83946Interim Sales Manager Buitendienst
zes maanden, minimaal 4 dagen per week. | Midden | lees verder | reageren
 
Wij zoeken voor onze organisatie een interim Sales Manager Buitendienst. Je geeft leiding aan een team van account managers.
Verwachte opdrachtduur: zes maanden, minimaal 4 dagen per week.
Plaats/regio: Midden
Profiel van het bedrijf: Multimedia organisatie. Dagelijks maakt een groot aantal bedrijven gebruik van onze dienstverlening.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan een team van 15 account managers binnen de business unit Bouw. Je rapporteert aan de Commercieel Manager. Je inspireert, motiveert en daagt ze uit hun talent om te zetten in prestaties.
Profiel van de manager: Je bent een commerciële spits en kan daarbij goed spelverdelen. Je bent een verkoper pur sang. Je weet de prestaties van je team, binnen de door jou gestelde deadlines, tot grote hoogtes te stuwen. Je organisatorische en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en hebt bij voorkeur ervaring binnen het B2B segment.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
84045Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 1-6-2024 Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur pw: 24 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur in het sociaal domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2024 Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 3 maanden Aantal uur pw: 24
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een sociaal werkbedrijf dat kandidaten een kansrijke (door)start biedt.
Profiel van de opdracht: - Adviseren van leidinggevenden over de toepassing van communicatie-beleid; - Het adviseren van medewerkers en leidinggevenden over de inzet van marketing en communicatie-instrumenten, zowel online als offline; - Leiden van projecten gericht op de (door)ontwikkeling van communicatie instrumenten; - Ontwikkelen, implementeren en monitoren van het strategische marketing en communicatiebeleid; - Uitvoeren (schrijven/verbeelden/ etc.) van communicatie uitingen op papier en digitaal, samen met de
Profiel van de manager: collega’s; - Optreden als persvoorlichter. Eisen: - Min 5 jaar werkervaring als communicatie adviseur binnen het sociaal domein; - Min een afgeronde HBO bachelor opleiding communicatie; - Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met adviseren op en het toepassen van communicatiebeleid binnen een publieke organisatie. Wensen: - Werkervaring met visuele media (benoem waar en hoe je dit hebt ingezet); - Min 1 jaar werkervaring als persvoorlichter voor een publieke organisatie; - Min 5 jaar
Opmerkingen: werkervaring als communicatieadviseur binnen een gemeentelijke instelling of werkorganisatie; - Min 2 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met adviseren op en het toepassen van communicatiebeleid binnen een gemeentelijke instelling of werkorganisatie; - Werkervaring in de afgelopen 5 jaar met In Design en Sharepoint. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 8-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.
Nu reageren >>
84042Interim Specialist Arbeidsvoorwaarden
Startdatum 20-5-2024, einddatum 18-7-2024, optie tot verlenging 1 maand, 16 uur per week | Regio Twente | lees verder | reageren
 
interim Specialist Arbeidsvoorwaarden (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 20-5-2024, einddatum 18-7-2024, optie tot verlenging 1 maand, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Specialist Arbeidsvoorwaarden/Rechtspositie die de actualisatie van de personeelshandboeken ter hand neemt.
Profiel van de opdracht: Je legt de huidige personeelshandboeken naast de nu geldende CAO’s. Ook kijk je hierbij naar andere relevante arbeidsrechtelijke wetgeving. Je doet voorstellen tot aanpassing van de personeelshandboeken, zowel technisch als moderniserend van aard. Als alle voorstellen door de route zijn zorg je dat onze handboeken digitaal worden aangepast op ons intranet. Tot slot screen je alle aan de CAO’s gerelateerde P&O teksten op ons intranet op juistheid en pas je deze aan waar nodig.
Profiel van de manager: Afgeronde WO/HBO opleiding Rechten of HRM. Minimaal 3 jaar ervaring met het Arbeidsrecht en CAO-recht. Je bent zelfstandig, pro-actief, gestructureerd en communicatief vaardig.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 9 mei 2024.
Nu reageren >>
84021Interim Begeleider optimalisatie Directie- en Bestuurssecretariaat
Startdatum 13-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging n.n.b., maximaal 36 uur per week | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Begeleider optimalisatie Directie- en Bestuurssecretariaat (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 13-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging n.n.b., maximaal 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Begeleider optimalisering Directie- en Bestuurssecretariaat. Je geeft werkprocessen en functies opnieuw vorm. Waar nodig spring je ook operationeel bij.
Profiel van de opdracht: n deze functie kom je voor uitdagingen te staan. Je bent in staat hier flexibel op in te spelen en je blijft kalm onder druk. Jouw eerste reactie is altijd "We gaan dit regelen". Je bent dus gericht op het vinden van oplossingen. Daarnaast is het van belang dat je tactvol bent en een goed gevoel hebt voor de juiste benadering in verschillende situaties en met diverse personen. Je bent iemand die graag organiseert en faciliteert, maar ook in staat is om grenzen te stellen wanneer dat nodig is.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Secretariële opleiding. Meerjarige ervaring als bestuurs- en/of directiesecretaresse. Ervaring met het optimaliseren van werkprocessen en functies binnen een bestuurs-/directiesecretariaat en het opstellen van handboeken. Relevante ervaring bij een gemeente.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 mei 2024.
Nu reageren >>
84017Interim Accounthouder Wijkteam
16-20 uur pw tm jaareinde. | Regio Rijnmond | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Accounthouder Wijkteam
Verwachte opdrachtduur: 16-20 uur pw tm jaareinde.
Plaats/regio: Regio Rijnmond
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots, bijzondere projecten etc. Actieve gemeente met zeer uiteenlopende en
Profiel van de opdracht: leuke ontwikkelingen. Momenteel is men op zoek naar een Accounthouder Wijkteam (Volwassenen) ivm het doorschuiven binnen de organisatie van één van de medewerkers. Het gaat om 16-20 uur per week, minimaal tm december. Als Accounthouder Wijkteam ben je verantwoordelijk voor het integrale accounthouderschap. Het gaat hier enkel om Volwassenen. Feitelijk neem je alle taken van de huidige medewerker over. Je bent in- en extern aanspreekpunt binnen het vakgebied en schakelt met alle betrokkenen
Profiel van de manager: evenals uitvoeringsorganisatie. Je onderhoudt alle relaties goed en bouwt deze verder op en uit. Wij zijn op zoek naar een interimmer met meerjarige gemeentelijke ervaring. Je hebt ervaring als accounthouder en met wijkteams. Je staat stevig in je schoenen en bent voor alle partijen een goede gesprekspartner. Om goed in het team te passen beschik je over een no-nonsense mentaliteit. Je staat stevig in je schoenen en houdt van een veranderende omgeving. Sterker nog, je levert hierin graag je
Opmerkingen: bijdrage. Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
Nu reageren >>
84008Interim Salarisadministrateur
Startdatum 1-7-2024, einddatum 30-6-2025, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 16 uur per week | Reg. Alkmaar/hybride | lees verder | reageren
 
interim Salarisadministrateur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2024, einddatum 30-6-2025, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 16 uur per week
Plaats/regio: Reg. Alkmaar/hybride
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Salarisadministrateur.
Profiel van de opdracht: Loonadministratie: verwerken mutaties, opstellen loon- en pensioenaangiftes, (her)rekeningen uitvoeren, controleren loonadministratie. Afsluiten jaarrekening m.b.t. de loonadministratie. nrichten salarisadministratie: aanmaken looncomponenten, verwerken wijzigingen (cao, wetswijzigingen), verwerken aanpassingen journaalstaat. Data aanleveren voor de accountantscontrole en VIC. Aanleveren bestanden loonadministratie. Beantwoorden vragen van medewerkers en HR collega’s.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. In bezit van Praktijkdiploma loonadministratie of gelijkwaardig. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur. Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als salarisadministrateur bij gemeentelijke organisatie(s). Ruime werkervaring met AFAS. Je hebt up to date kennis van fiscale en sociale wetgeving.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 mei 2024.
Nu reageren >>
84000Interim Adviseur Procesmanagement
Startdatum 21-5-2024, einddatum 31-1-2025, optie tot verlenging 6 x 2 maanden, 24 uur per week | Regio Zwolle/hybride | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Procesmanagement (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 21-5-2024, einddatum 31-1-2025, optie tot verlenging 6 x 2 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle/hybride
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Procesadviseur. Het in kaart brengen van de processen binnen de organisatie en de actualisatie ervan is een essentieel deel van de opdracht.
Profiel van de opdracht: O.a. Je brengt binnen de gehele organisatie (opnieuw) focus aan op proces- en kwaliteitsmanagement. Je (her)introduceert de standaardmethode voor procesverbetering en -beschrijvingen, waarbij jij de collega’s ondersteunt bij het opstellen van deze proces(beschrijvingen). Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het modelleren en beschrijven van de processchema’s. Verder geef je vorm aan de interne borging door procesmanagement goed te beleggen in de organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO/HBO opleiding in de richting bestuurskunde of bedrijfskunde. Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider. Werkervaring in een soortgelijke functie binnen de overheid, bij voorkeur specifiek binnen gemeente. Kennis van Administratieve Organisatie (AO).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 9 mei 2024.
Nu reageren >>
83999Interim HR Adviseur
Startdatum 1-6-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 28-36 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
Interim HR Adviseur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 28-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) HR Adviseur.
Profiel van de opdracht: Als HR-adviseur geef je, gevraagd en ongevraagd, advies aan leidinggevenden. Je houd je je bezig met een breed scala aan onderwerpen zoals in-, door- en uitstroom, verzuim, ontwikkeling van het personeel en organisatieontwikkelingen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR. Minimaal 2 jaar ervaring als HR Adviseur in de afgelopen 5 jaar. Mminimaal 1 jaar ervaring met beleid(ontwikkeling) op het gebied van HR. Ervaring met rechtspositie arbeidsvoorwaarden. Ervaring binnen een gemeentelijke organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 mei 2024.
Nu reageren >>
83998Interim Teamleider Sociaal Domein
Startdatum 3-6-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 32-36 uur per week | Regio Eindhoven | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Sociaal Domein (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) teamleider voor het team Samenleving. In dit team werken ruim 20 medewerkers op het gebied van beleid voor o.a. jeugd, onderwijs, sport, cultuur, Wmo en wijken.
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor ontwikkeling van het team o.b.v. analyse van de capaciteit, kennis en kunde van de medewerkers. Je stelt een plan van aanpak op hoe het team zich verder kan ontwikkelen. Je maakt keuzes en stelt duidelijke kaders,
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als teamleider binnen het Sociaal Domein in een gemeentelijke organisatie. Je hebt ervaring met het (door)ontwikkelen van een team en individuele medewerkers.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 mei 2024.
Nu reageren >>
83996Interim Projectleider transitie ICT
Startdatum 1-7-2024, einddatum 1-7-2025, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 24-32 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
interim Projectleider transitie ICT regieorganisatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2024, einddatum 1-7-2025, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke serviceorganisatie, op zoek naar een ervaren (interim) projectleider die vormgeeft aan de transitie van eigen ICT-dienstverlening naar het nemen van regie op de ICT-dienstverlening.
Profiel van de opdracht: O.a. Je geeft sturing aan de organisatorische aanpassingen om van een ICT uitvoeringsorganisatie naar een ICT regie-organisatie te komen. Onderzoeken, ontwerpen, bepalen en implementeren van de organisatiestructuur in een (juridische) vorm die het beste past bij de nieuwe sturingsvisie. Organiseren van demarcatie over de verschillende rollen en functies bij de deelnemende gemeenten. Actief betrekken en meenemen van alle belanghebbenden.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk en denkniveau. Kennis van en ervaring met verandermanagement, organisatieontwikkeling, en strategische planning binnen het ICT-vakgebied of een vergelijkbare complexe omgeving. Diepgaande kennis van organisatieontwerp, inclusief ervaring met het implementeren van veranderingen op organisatieniveau. Ruime ervaring in de functie van projectleider en/of programmamanager van complexe projecten en/of programma's. Kennis van en ervaring binnen het gemeentelijke informatiedomein.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 mei 2024.
Nu reageren >>
83992Interim Concerncontroller
Startdatum 20-5-2024, einddatum 20-9-2024, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
interim Concerncontroller (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 20-5-2024, einddatum 20-9-2024, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Concerncontroller. e ontwikkelt, implementeert en onderhoudt een effectief control-instrumentarium en geeft vorm aan een stevige organisatie brede controlfunctie.
Profiel van de opdracht: Je geeft gevraagd en ongevraagd advies over ontwikkelingen, kansen, bedreigingen en risico’s voor onze activiteiten en projecten. Je draagt bij aan de juiste koers en ontwikkeling en levert een belangrijke bijdrage aan het verder vormgeven van concerncontrol. Je zorgt voor het doelmatig, rechtmatig en efficiënt 'in control' komen en houden van de organisatie, rekening houdend met zowel in- als externe ontwikkelingen, zodat bestuur, directie en management hun taak optimaal kunnen uitvieren.
Profiel van de manager: WO-opleiding richting Finance, control, bedrijfskunde of economie. Minimaal 5 jaar relevante en recente werkervaring in een politiek bestuurlijke organisatie, zoals een gemeente. Ruime leidingevende ervaring.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 mei 2024.
Nu reageren >>
83989Interim Kwartiermaker Communicatie
Startdatum 13-5-2024, einddatum 12-9-2024, optie tot verlenging 3 x 4 maanden, 24-36 uur per week | Regio Zwolle | lees verder | reageren
 
interim Kwartiermaker Communicatie (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 13-5-2024, einddatum 12-9-2024, optie tot verlenging 3 x 4 maanden, 24-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Kwartiermaker Communicatie die structuur gaat aanbrengen in het team Communicatie en de basis daarvan op orde brengt.
Profiel van de opdracht: Je brengt de behoeften op het gebied van communicatie van verschillende belanghebbenden in kaart. Denk hierbij aan het college, bestuur en medewerkers. Je positioneert het team Communicatie als volwaardige eenheid en helpt dit ook op te bouwen. Samen met de HR adviseur werk je aan het opstellen/herschrijven van de functieprofielen binnen het team. Je maakt samen met betrokkenen een keuze in communicatieprioriteiten.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO of HBO opleiding. Minimaal 5 jaar werkervaring als communicatieprofessional. Minimaal 5 kaar ervaring als leidinggevende aan communicatie professionals in een ambitieuze politiek-bestuurlijke omgeving. Ervaring met het versterken van teams en verandermanagement in een dynamische werkomgeving. Je bent een stevige gesprekspartner, sparringpartner en adviseur voor de directie, B&W en andere betrokkenen. Je weet verbindingen te leggen dwars door de organisatie heen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 mei 2024.
Nu reageren >>
83988Interim coordinerend manager
12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Verlenging mogelijk. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim coordinerend manager.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. Verlenging mogelijk.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Coordinatie tussen diverse overheidsorganisaties
Profiel van de opdracht: Een gedreven en bevlogen coördinator die graag de samenwerking tussen de contractmanagers laadinfrastructuur in de vier grote steden van Nederland wil bevorderen en ondersteunen, die bijdraagt aan de kennisontwikkeling die nodig is en kan zorgen voor gezamenlijke reactie op ontwikkelingen vanuit de markt of regelgeving.
Profiel van de manager: 1. Kunnen coordineren tussen contract managers & 2.Contract- en assetmanagement. Het goed kunnen combineren van deze twee. Je hebt een WO opleiding, ervaring als contractmanager, ervaring met laadinfrastructuur en bij voorkeur ervaring bij een gemeente. Je bent verbindend, een teamplayer en een goede netwerker.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 mei 2024.
Nu reageren >>
83981Interim Programmamanager Energietransitie
20-24 uur pw minimaal 1 jr | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Programmamanager Energietransitie
Verwachte opdrachtduur: 20-24 uur pw minimaal 1 jr
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een proactieve gemeente met regelmatig innovatieve projecten. Net zoals alle andere gemeenten staat ook deze gemeente voor de grote opgave ogv duurzaamheid en de energietransitie. Deze
Profiel van de opdracht: zaken zijn ondergebracht in een relatief nieuw team (2 jaar) van ongeveer 20 medewerkers. Qua werkzaamheden gaat het oa om twee buurtaanpakken aardgasvrij maken, opstellen van de energiestrategie 2.0, uitvoeren isolatieprogramma, aanpak energiearmoede, ontwikkelen twee windlocaties, uitvoeren zonneprojecten, verduurzamen bedrijventerreinen, opbouwen nieuw Woon- en Energieloket, inrichten monitor c.q. dashboard etc etc. Door uitval van de programmamanager is men momenteel op zoek naar een
Profiel van de manager: interimmer voor 20-24 uur per week voor minimaal 1 jaar, waarschijnlijk langer. Het team van 20 medewerkers is gemêleerd samengesteld, kundig en fris. De dagelijkse aansturing vindt plaats door een coördinator. In je rol van programmamanager stuur je het programma op strategisch niveau aan. Je vormt samen met de bestuurlijk en ambtelijk opdrachtgever de sturingsdriehoek van het programma en neemt een proactieve rol in de ambtelijk-bestuurlijke en regionale overleggen. De samenwerking met de
Opmerkingen: gemeentesecretaris zal intensief zijn dus de klik is essentieel. Je zorgt voor de programmastructuur en -inrichting en voor de randvoorwaarden om de beoogde mijlpalen te kunnen halen. Integraal werken is iets wat je nastreeft. Wij zijn op zoek naar een interimmer met ruime gemeentelijke ervaring. Je staat stevig in je schoenen en begrijpt hoe (politiek) de hazen lopen. Op zijn tijd ben je ook bereid om indien nodig weerstand te bieden.
Nu reageren >>
83976Interim Beleidsadviseur Energietransitie
24 uur pw, opbouw mogelijk, minimaal 6-12 maanden | Regio Rijnmond | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beleidsadviseur Energietransitie
Verwachte opdrachtduur: 24 uur pw, opbouw mogelijk, minimaal 6-12 maanden
Plaats/regio: Regio Rijnmond
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots, bijzondere projecten etc. Actieve gemeente met zeer uiteenlopende en
Profiel van de opdracht: complexe (her)ontwikkelingen. Ook op het gebied van verduurzaming is men zeer actief en is het doel om in 2050 een klimaat neutrale stad te zijn. Hiervoor is een team in het leven geroepen dat inmiddels uit ongeveer 20 mensen bestaat met een gemêleerde samenstelling en nog steeds groeiende is. Het is een gedreven, kundig en enthousiast team. Momenteel is men op zoek naar een beleidsadviseur energietransitie voor 24 uur per week (mag meer zijn). Een opbouw in de uren is mogelijk.
Profiel van de manager: Als beleidsadviseur energietransitie ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor een aardgasvrije gebouwde omgeving in 2050. Een belangrijk onderdeel hiervan is het realiseren van aardgasvrije wijken met o.a. restwarmtenetten en de realisatie van een nieuwe energie-infrastructuur. Dit gebeurt samen met bewoners, netbeheerder, energiecollectief en vastgoedeigenaren, zoals bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties. Jij vertaalt deze plannen naar concrete plannen op wijk-,
Opmerkingen: straat- en complexniveau. Dit doe je samen met alle betrokken in-en externe partijen. Het wordt jouw taak om deze globale plannen ter ondersteuning en samen met alle relevante interne en externe partijen (o.a. projectleiders) naar te vertalen. Dit is slechts een korte samenvatting, een uitgebreid profiel is aanwezig.
Nu reageren >>
83960Interim Inkoper
Start: 3-6-2024 Uren per week: 20 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medior Inkoper Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 20 Einde/Duur: 5 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Aanvrager assisteren bij het maken van inkoop-aanvragen, zowel onderhandse en openbare aanbestedingen binnen het bestaande inkoopsysteem. Afhandelen vragen t.a.v. het inkoopproces van interne gebruikers en klanten. Uitvoeren van offerteaanvragen via TenderNed of Mercell. Optimalisatie en automatisering van het operationele inkoopproces. Pro-actieve houding voor een goede en intensieve relatie met interne klanten en leveranciers. Sterke affiniteit met document control voor ondersteuning aan subsi
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Kennis van Europees aanbesteden; Vaardig met administratieve en/of inkoop systemen, bijvoorbeeld Mercell of vergelijkbare systemen; Vloeiend in Nederlands en Engels, in woord en geschift;
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83985Interim Handhaver Stikstof
18 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Handhaver Stikstof
Verwachte opdrachtduur: 18 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je help mee met het realiseren en vastleggen van (afgestemde) werkprocessen en het vertalen van beleid en jurisprudentie naar werkafspraken. Ook heb je een rol binnen het landelijke afstemmingsproces op het gebied van toezicht en handhaving stikstof. Het ontwikkelen van sjablonen en het geven van advies (naar collega’s, de opdrachtgever, het management en naar de burgers) behoort ook tot de taken.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (richting biologie is een pré); Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring met het vertalen van beleid/jurisprudentie naar werkprocessen (omschrijf dit duidelijk in cv). Aantoonbare werkervaring als handhaver (mag ook leren/werken zijn, traineeship). Aantoonbare kennis van biodiversiteit en de effecten.
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Einde/Duur: 18 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden Graag reageren voor 9-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83951Interim Financieel adviseur
Start: 27-5-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Financieel adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 27-5-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Eerstverantwoordelijk voor het tot stand brengen van de begroting 2025; Financieel adviseur gedurende de aanloopfase van de op te richten Gemeenschappelijke regeling (bedrijfsvoering organisatie) Streekarchivariaat per 1-1-2025; Projectleider implementatie applicatie LIAS 2024; Bevorderen van de samenwerking binnen het team Financiën tussen de verschillende sub-teams advies, administratie/beheer en Verbijzonderde Interne Controle (VIC). Gedurende de opdracht zullen de werkzaamheden ingebed moete
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het tot stand brengen van een gemeentelijke begroting; Aantoonbare werkervaring met/of bij een op te richten gemeenschappelijke regeling (ligt dit duidelijk toe in het cv); Aantoonbare werkervaring met het inrichten en verbeteren van een administratieve omgeving; Werkervaring met LIAS 2024. 3 jaar ervaring met de uitvoering van het BBV (ligt dit duidelijk toe in het cv) (voorkeur).
Opmerkingen: Graag reageren voor 14-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83952Interim Senior Businesscontroller
Start: 3-6-2024 Eind: 30-6-2025 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 - 36 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Businesscontroller Team Financiën bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Eind: 30-6-2025 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 32 - 36
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in het kustgebied met ruim 58.000 inwoners en ongeveer 700 medewerkers verdeeld over 35 teams in 4 domeinen. Je hebt een stevige regisserende en adviserende rol in het ontwikkelen en innoveren van (financieel)
Profiel van de opdracht: control, beleid en risicomanagement voor de gehele gemeente. Je stelt mede het financiële beleid en de begroting op, maar geeft ook inhoudelijk advies bij politieke beleidsvraagstukken. Je bent sparringpartner van het management, bestuur en specialisten in de organisatie. Je bewaakt samen met het management de financiële kaders en het risicobeheer. Je organiseert proactief en samen met de interne organisatie de totstandkoming van innovaties en bijdragen voor de P&C cyclus. Je kent de wereld van
Profiel van de manager: gemeentefinanciën zeer goed en je hebt een enorme ervaring waarmee je een betrouwbare vraagbaak en ondersteuner bent van collega’s binnen en buiten team concern Financiën. Eisen: -Een afgeronde opleiding op WO- niveau in de richting van bedrijfseconomie of financiën, aangevuld met een postdoctorale Register controllers-opleiding; - Minimaal 5 jaar werkervaring met BBV; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Business controller of een vergelijkbare functie (b.v. Financieel
Opmerkingen: adviseur) bij een gemeente of Gemeenschappelijke regeling; -Uiterlijk per 3 juni beschikbaar voor tussen de 32 en 36 uur per week. Wensen: Min 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Business controller bij een gemeente vanaf 58.000 inwoners of een regionale Gemeenschappelijke regeling; -Werkervaring met de coördinatie en bijdragen aan P&C-prod op concernniveau. Reageer met korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk vrijdag 8-5-2024 12.00 uur. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref (Word)
Nu reageren >>
83956Interim Beleidsadviseur Kunst & Cultuur
16-24 uur minimaal 6 maanden, waarschijnlijk langer | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Beleidsadviseur Kunst & Cultuur
Verwachte opdrachtduur: 16-24 uur minimaal 6 maanden, waarschijnlijk langer
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Noord-Holland met veel (positieve) veranderingen die hebben plaatsgevonden de afgelopen jaren. Er zijn regionale verbanden opgestart en zaken opnieuw
Profiel van de opdracht: Resultaat is een frisse en proactieve afdeling met veel interactie tussen de verschillende beleidsterreinen. Door uitvallen van de huidige medewerker is men op zoek naar haar vervanging voor 16-24 uur per week voor minimaal 6 maanden wellicht langer. Je speelt een voortrekkersrol bij de evaluatie en actualisatie van de huidige cultuurnota, zodat in het najaar een geactualiseerde versie van die nota aan de gemeenteraad kan worden voorgelegd. Verder zul je verder vormgeven aan de activiteiten van
Profiel van de manager: de cultuurnota. Je bent accounthouder voor de bibliotheek en voor het cultuurplatform. Verder ben je aanspreekpunt binnen het vakgebied voor alle in- en externe mensen. Wij zijn op zoek naar iemand met meerjarige gemeentelijke beleidservaring ogv kunt en cultuur. Je vindt snel je weg binnen en buiten de organisatie en weet hoe de hazen lopen. Je bent gericht op samenwerken, neemt initiatief, bent resultaatgericht, laat creativiteit zien, bent innovatief op inhoud, je durft grenzen op te zoeken
Opmerkingen: en je hebt een heldere schrijfstijl; Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
Nu reageren >>
83957Interim (deel) Projectleider Finaliseren legitimatiesysteem dieseldistributieplan
Startdatum: 13 Mei 2024 Einddatum: 12 November 2024 Uren per week: 32/36 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Als mantelhouder zijn wij voor onze eindklant op zoek naar kandidaten die voldoen aan het volgende profiel. Interim (deel) Projectleider Finaliseren legitimatiesysteem dieseldistributieplan
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 13 Mei 2024 Einddatum: 12 November 2024 Uren per week: 32/36
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het oliedossier is primair ondergebracht binnen de directie Energiemarkt, cluster Aardgas en Olie, voor wat betreft de nationale dossiers (crisisparaatheid, COVA, Wet voorraadvorming aardolie), waarbij voor het onderwerp crisisparaatheid ondersteuning is
Profiel van de opdracht: 1.Verder brengen en finaliseren lopende trajecten op gebied van verbeteren en onderhouden crisisparaatheid olie, waaronder in ieder geval de uitwerking van het legitimatiesysteem dieseldistributieplan en de regeling dieseldistributieplan. 2.Als centraal aanspreekpunt bijhouden en coördineren totaaloverzicht werkzaamheden van het olieteam (dat is verdeeld over meerdere clusters binnen de directie), inclusief het voorbereiden en bijwonen van een aantal gedeelde periodieke overleggen/vergaderingen
Profiel van de manager: • Aantoonbare en ruime ervaring binnen de Rijksoverheid, bij voorkeur op het gebied van crisisplanning, crisisorganisatie en/of crisisbeheersing en / of wetgevingstrajecten. (4 jaar) • Ervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving en weet te schakelen tussen beleid en uitvoering. (4 jaar) • WO Werk- en denkniveau
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83959Interim Innovatiecoach
Start: 27-5-2024 Uren per week: 10 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Innovatiecoach Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 27-5-2024 Uren per week: 10 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als innovatiecoach bied je ondersteuning die net zo breed kan zijn als de K&I-initiatieven. Je begeleidt aanvragen voor steun van medewerkers van de gemeente die een idee hebben op het gebied van innovatie en helpt hen met de uitwerking hiervan (zoals ook bekend uit het innovatie ecosysteem), het inrichten van innovatieve onderzoeken en projecten en het inpassen in relatief ‘blauwe’ (project)organisaties als Stadsontwikkeling. Je bent lid van de Adviesgroep en het besluitvormende portefeuilleove
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol in het vakgebied; Werkervaring bij verschillende grotere organisaties (met meer dan 1000 medewerkers, overheid en commercieel); Aantoonbare ervaring met het helpen van innovatieve medewerkers in hun ontwikkelproces; Ervaring in advisering van het management op het gebied van innovatie binnen een complexe project gestuurde organisatie;
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83961Interim Integratie Architect
Start: 13-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Integratie Architect
Verwachte opdrachtduur: Start: 13-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam in het Project GREAT. Jij voelt je binnen het project verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de opdrachtgever om de wensen helder te krijgen, je ontwerpt en bouwt zelfstandig integraties van hoge kwaliteit, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deploymen
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding; 6 jaar werkervaring als Java ontwikkelaar (senior), opgedaan in de afgelopen 8 jaar; 6 jaar werkervaring met integratie van systemen op basis van Enterprise Integration Patterns, opgedaan in de afgelopen 8 jaar; 6 jaar ervaring met Webservices/SOA/WSDL/OpenAPI, opgedaan in de afgelopen 8 jaar; 3 jaar ervaring met Spring Framework, opgedaan in de afgelopen 5 jaar; 4 jaar ervaring met JPA/Hibernate en met SQL, opgedaan in de afgelopen 6 jaar;
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83967Interim Projectleider Huisvesting Spreidingswet
Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Huisvesting Spreidingswet bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met bijna 50.000 inwoners. De platte structuur van de organisatie, met 12 samenwerkende teams, geeft veel ruimte voor eigen initiatief, eigenaarschap en persoonlijke ontwikkeling.
Profiel van de opdracht: De gemeente moet de komende jaren via verschillende sporen verschillende doelgroepen nieuwkomers opvangen. De huidige ambtelijke capaciteit is hiervoor onvoldoende en het vraagt om een integrale aanpak waarbij verschillende zoekrichtingen in samenhang worden bekeken. Je richt je op de verdere invulling, aansturing en realisatie van de lokale Hub en de restopgave vanuit de spreidingswet. Daarnaast participatie en actieve deelname aan het coördinatieteam om te sturen op de samenhang tussen opvang
Profiel van de manager: Oekraïense ontheemden, huisvesting van statushouders en opvang van asielzoekers. Belangrijk is dat je zelfstandig de afstemming met / advisering aan het bestuur (portefeuillehouder, college en gemeenteraad) kan vormgeven. Eisen: - Een afgeronde opleiding op HBO-bachelor niveau; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met projectleiding/management in gebiedsontwikkeling binnen een gemeente; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een politiek bestuurlijke context
Opmerkingen: (overheidsorganisatie of advisering aan een overheidsorganisatie in dossiers met politiek-bestuurlijke relevantie). Wensen: -Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als projectleider van een complexe ontwikkeling binnen een gemeente; - Minimaal 3 jaar werkervaring met participatieprocessen, bij voorkeur met betrekking tot opvang, binnen een gemeente. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk zaterdag 4-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 referenties in Word.
Nu reageren >>
83978Interim Projectleider Opwek & Energiesysteem
Start: 20-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Opwek & Energiesysteem
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 4*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je voert projecten uit die de energietransitie vooruit brengen. We denken hierbij om te beginnen aan het opstellen van beleidskaders, het uitvoeren van de bijbehorende participatietrajecten en het project Opwek Energie op Rijksgronden. Je kunt ook op andere projecten ingezet worden; Je stemt af met interne collega’s en externe partijen, zoals de regiogemeenten en RWS. Je bent verantwoordelijk voor participatietrajecten, waarin je spreekt met verschillende stakeholders, zoals regiogemeenten, Lian
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider binnen een gemeente; Aantoonbare werkervaring op het gebied van energie / energietransitie / duurzaamheid; Een beknopte beschrijving van 1 referentieproject waaruit blijkt: ervaring met het uitvoeren van een project met verschillende interne en externe stakeholders en ervaring met een participatietraject. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider binnen de energietransitie bij een gemeente (voorkeur).
Opmerkingen: Graag reageren voor 9-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83980Interim Projectleider Omgevingsvisie
Start: 1-7-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Omgevingsvisie
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Je stelt daarvoor de benodigde documenten rondom het project op en stelt een projectteam aan (intern/extern); Je maakt deel uit van de stuurgroep met een ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever. Je hebt hier een actieve rol, bereid vergaderingen voor om tot snelle besluitvorming te komen; Je zorgt voor de juiste communicatie en afstemming met belanghebbenden (integraal werken) en je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever (intern);
Profiel van de manager: HBO opleiding op het gebied van RO; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als projectleider vastgoed binnen een gemeentelijke organisatie; 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als zelfstandig projectleider/projectmanager in het vastgoed- en of gebiedsontwikkeling (voorkeur). Ervaring in de afgelopen 3 jaar met het schrijven van bestuurlijke stukken, zoals College- en raadsbesluiten en raadsinformatiebrieven (voorkeur). Ervaring in de afgelopen 3 jaar met uiteenlopende gebruikers uit
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-5-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83982Interim Financial Controller
Start: 1-7-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het coördineren en toetsen van de financiële bijdragen van jouw domein voor de planning en control producten (zoals de kadernota, begroting, zomernota, slotwijziging en jaarrekening) en het verzorgen van complexe financiële mutaties; Adviseren op financiële vraagstukken, zoals die o.a. verwoord worden in collegevoorstellen; Ondersteunen van de budgethouders met financiële vraagstukken en hen helpen met de budgetbewaking, o.a. door het opstellen van managementrapportages op diverse thema’s, zoals
Profiel van de manager: Financiële HBO opleiding; Minimaal 7 jaar werkervaring als financieel controller/adviseur; Minimaal 5 jaar werkervaring als financieel controller/adviseur bij een gemeente of provincie; Werkervaring als financieel adviseur/controller binnen een Provincie (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83983Interim Beleidsmedewerker WMO
Start: 23-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker WMO
Verwachte opdrachtduur: Start: 23-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen en implementeren van beleid op het gebied van de Wmo. Dit betreft o.a. het aanpassen van de verordening en de beleidsregels; Adviseren van het bestuur over het beleid en de uitvoering daarvan; Opstellen van beleidsvoorstellen, -adviezen en -notities; Onderhouden van onze subsidierelaties door het voeren van gesprekken en zorgen voor voldoende afstemming; Uitvoeren van contractmanagement met lokale en regionale partijen; Signaleren van knelpunten en mogelijkheden, en het initiëren van
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 2 jaar ervaring als beleidsmedewerker binnen een gemeente of overheidsinstelling; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsmedewerker WMO (voorkeur). Ervaring met de implementatie van beleid op het gebied van WMO (ligt dit duidelijk toe in het cv). Ervaring met het adviseren op het gebied van beleid aan het bestuur (ligt dit duidelijk toe in het cv). Kennis van contractmanagement met lokale en regionale partijen (ligt dit duidelijk toe in het cv)(wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-5-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83984Interim Senior Beleidsmedewerker Tegengaan van Ondermijning
6 maanden, gemiddeld 32 tot 40 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Beleidsmedewerker Tegengaan van Ondermijning
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 tot 40 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je voert je werkzaamheden uit binnen het kabinet van de commissaris van de Koning (cvdK). Dat bestaat uit diverse enthousiaste medewerkers die de cvdK op een proactieve, strategische en kwalitatief hoogwaardige manier adviseren bij de uitoefening van diens rijkstaken, de invulling van diens rol als boegbeeld van de provincie. Je adviseert de cvdK strategisch en beleidsmatig op het gebied van de aanpak van georganiseerde ondermijnende criminaliteit.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de aanpak van ondermijning en of weerbare overheid/binnen het veiligheidsdomein; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van inhoudelijke en strategisch bestuurlijke advisering; Wensen/Pré: Een afgeronde opleiding op minimaal wo-bachelor niveau. Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van de aanpak van (ondermijnende) criminaliteit. Minimaal 2 jaar werkervaring op het gebied van de aanpak van ondermijning.
Opmerkingen: Start: 10-6-2024 Uren per week: 32 tot 40 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83986Interim Teamleider Specialisme & Advies
7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider Specialisme & Advies – Team Duurzaamheid, Klimaat & Circulair
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De opdracht kent een ontwikkelopgave op inhoud én op de teamprocessen. Op basis van jouw inzicht en analytisch vermogen formuleer je duidelijke doelstellingen en ambities en weet je deze te realiseren. Je adviseert, coacht, organiseert, coördineert, inspireert en motiveert je collega’s. Je werkt samen met de collega’s aan de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten en zet deze in de markt bij onze deelnemende gemeenten. Daarnaast ligt er dus een ontwikkelopdracht voor het team als geheel.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen het werkgebied milieu, natuur, ruimtelijke ordening of openbare ruimte; Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende binnen het werkgebied milieu, natuur, ruimtelijke ordening of openbare ruimte. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving met gevoelige dossiers. Aantoonbare inhoudelijke kennis van beleid en wetgeving op het gebied van klimaat.
Opmerkingen: Start: 15-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden Graag reageren voor 3-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83990Interim Beleidsmedewerker/Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: n | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker/Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 6 maanden Aantal uur per week: n
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ongeveer 25.000 inwoners en ruim 155 medewerkers. De organisatie van de gemeente kent een programmastructuur met vier domeinen: Dienstverlening, Sociaal Domein, Fysiek Domein en Ondersteunend domein.
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een projectleider RO die ons kan helpen met onze woningbouwopgave. Je richt je op alle fasen van projecten in de gebiedsontwikkeling. Je verzorgt het inhoudelijk en procesmatig opzetten van een opdracht (project, proces of programma) en begeleidt de ruimtelijke procedure. Daarnaast zorg jij voor afstemming met alle betrokken partijen (zoals projectontwikkelaar, woningcorporatie en bewoners), rekening houdend met depolitiek-bestuurlijke context van de gemeente. Je bent een
Profiel van de manager: bruggenbouwer die de verschillende belangen samen kan brengen en tot gedragen oplossingen kan komen. Bewaking van kwaliteit, informatie- en kennisoverdracht, en communicatie met alle belanghebbenden. Je zorgt voor het begeleiden van de noodzakelijke werkzaamheden voor de diverse woningbouwprojecten. Je zorgt voor de benodigde besluitvorming in het college en/of de gemeenteraad, bereidt dit voor en adviseert de wethouder en het college hierover. Eisen: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-
Opmerkingen: bachelor niveau in de richting van bouwkunde of ruimtelijke ontwikkeling; - Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider / beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling; - Werkervaring binnen een gemeente. Wens: - Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in ruimtelijke ontwikkeling en/of woningbouwprojecten. Reageer met een korte toelichting op eisen en wens voor uiterlijk woensdag 8-5-2024 12.00 uur. Ned CV max 5 x A4 incl 2 referenties in Word. Max €97,-
Nu reageren >>
83991Interim Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten
Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 2 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Vergunningverlener APV en Bijzondere Wetten bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 3 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 2
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente in het Groene Hart met ruim 25.000 inwoners in elf dorpskernen.
Profiel van de opdracht: Van het beoordelen van vergunningaanvragen tot het verlenen van vergunningen, jij begeleidt het gehele proces. Je gaat aan de slag met het beoordelen en verlenen van vergunningen op grond van de APV, Alcoholwet en Bijzondere wetten. Je toetst aanvragen, ontheffingen en meldingen aan de geldende wet- en regelgeving. Je bent goed op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving en het lokale beleidskader en je bent in staat om deze op de juiste wijze toe te passen. Je behandelt aanvragen en
Profiel van de manager: schakelt daarvoor met verschillende ketenpartners zoals bijvoorbeeld adviseurs van politie en de brandweer. Je informeert aanvragers proactief over de stand van zaken van hun procedure en geeft informatie over criteria waar aan voldaan moet worden. De ene keer verleen je een vergunning voor een groter evenement. Dan weer ga je aan de slag met een vergunning voor een nieuw restaurant op de hoek van de straat. Eisen: - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-bachelor niveau (wens: jur richting);
Opmerkingen: - Kennis (opgedaan d.m.v. werkervaring of een gevolgde cursus/opleiding) op het gebied van wet- en regelgeving, waaronder de Alcoholwet, APV (benoem dit duidelijk in het CV); - Minimaal 3 jaar (wens is 5 jaar) werkervaring bij een gemeente als vergunningverlener APV en Bijzondere wetten. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk zondag 5-5-2024 12.00 uur. Ned CV max 5 x A4 incl 2 referenties in Word. Max €81,-
Nu reageren >>
83994Interim AFAS testcoördinator en ondersteuning FB
Startdatum: 27 Mei 2024 Einddatum: 31 December 2024 Uren per week: 24-32 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim AFAS testcoördinator en ondersteuning FB
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 27 Mei 2024 Einddatum: 31 December 2024 Uren per week: 24-32
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Men voert per 1-1-2025 een nieuw ERP systeem in (AFAS). Inmiddels is de inrichting gestart. Voor het coördineren van de functionele testen, het zorgen dat acceptatiecriteria scherp benoemd zijn, het uitwerken van testscripts ter voorbereiding (en uitvoeri
Profiel van de opdracht: Als ondersteuning ben je verantwoordelijk voor het verwerken van testbevindingen en het opstellen van testrapporten. Jouw focus is het Financiële domein, inclusief projecten en inkoop. Je stemt de werkwijze af met een collega die verantwoordelijk is de ondersteuning van het testen binnen HR.
Profiel van de manager: • Kennis en ervaring van ERP implementaties, in het bijzonder AFAS en de inrichting ervan • Je hebt ervaring met de processen en inrichting van financiële systemen, projecten, inkoop • Je hebt ervaring met opstellen acceptatiecriteria • Je hebt ervaring met test coördinatie en opstellen van test scripts • Je hebt ervaring met Jira • Je bent in staat (het oplossen van) de testbevindingen te managen in de verschillende sprints • Je hebt ervaring in grotere / complexe organisaties • Je hebt
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83995Interim Teamleider Regulering Leefomgeving
7 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teamleider Regulering Leefomgeving – Team Milieu
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Op basis van jouw inzicht en analytisch vermogen formuleer je duidelijke doelstellingen en ambities en weet je deze te realiseren. Je adviseert, coacht, organiseert, coördineert, inspireert en motiveert de collega’s. Je geeft functioneel leiding aan een team van circa 25 medewerkers op het gebied van ruimtelijke ordening en milieu. Onze belangrijkste producten zijn het ROM-advies, het afhandelen van diverse meldingen, informatieverzoeken en vergunningaanvragen.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen het werkgebied milieu, natuur, ruimtelijke ordening of openbare ruimte; Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende binnen het werkgebied milieu, natuur, ruimtelijke ordening of openbare ruimte. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een politiek-bestuurlijke omgeving met gevoelige dossiers. Aantoonbare inhoudelijke kennis van beleid en wetgeving op het gebied van klimaat, duur
Opmerkingen: Start:z.s.m. in overleg Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden Graag reageren voor 3-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84003Interim Kwartiermaker
Start: 3-6-2024 Uren per week: 20-24 Einde/Duur: 15 maan den Optie op verl.: Nee | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwartiermaker N-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 20-24 Einde/Duur: 15 maan den Optie op verl.: Nee
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De kwartiermaker werkt intensief samen met de opdrachtgevers; teammanager Leerplicht en coördinator Doorstroompunt om uitvoering te geven aan deze opdracht. De kwartiermaker creëert draagvlak en enthousiasme bij betrokken organisaties en uitvoerders voor de uitvoering van het advies door te luisteren naar ieders inzichten en ervaringen. En door betrokkenen te betrekken bij de opdracht.- De kwartiermaker onderzoekt wat er nodig is om de Leerplicht dienstverlening aan te laten sluiten op vsv taken
Profiel van de manager: Ervaring als adviseur en beschikt over uitstekende schrijf- en adviesvaardigheden; Ervaring met het uitzetten veranderprocessen en het ontwikkelen van werkprocessen; Kan op strategisch, tactisch en operationeel niveau goede verbindingen leggen; Kan weerstanden vertalen naar uitdagingen en acties. Kennis van wet- en regelgeving van het Doorstroompunt en toekomstige ontwikkeling nieuwe wetgeving. Ervaring met het werken binnen een gemeentelijke en bestuurlijke organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 1 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84005Interim Medewerker Digitaal Informatiebeheer
Start: 23-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Medewerker Digitaal Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 23-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je behandelt inkomende en uitgaande analoge en digitale post; Je verzorgt de primaire registratie van digitale documenten en dossiers in het zaaksysteem Powerbrowser; In voorkomende gevallen verzorg je de verzending en/of publicatie van documenten; Je sluit zaakregistraties af nadat ze afgehandeld zijn en controleert de volledigheid en de kwaliteit van de data; Je draagt bij aan de herinrichting van de werkzaamheden op het gebied van het informatie- en archiefbeheer en adviseert hierover;
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal mbo 4 niveau; Minimaal 1 jaar werkervaring als medewerker informatiebeheer; Minimaal 2 jaar werkervaring als medewerker informatiebeheer (voorkeur). Werkervaring met zaakregistratie en een zaaksysteem (ligt dit duidelijk toe in het cv). Minimaal 1 jaar werkervaring met het digitaal informatiebeheer binnen een overheidsorganisatie (voorkeur). Een afgeronde opleiding SOD1 en/of SOD2 of daarmee vergelijkbare opleiding (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-5-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84006Interim Implementatiemanager Financiën & Bedrijfsvoering
Start: 20-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Implementatiemanager Financiën & Bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De implementatiemanager zorgt ervoor dat het team gaan werken volgens de vastgestelde taken en rollen. De medewerkers moeten daarin goed aangestuurd en gecoacht worden, zodat zij zich de nieuwe manier van werken eigen kunnen maken. Van de implementatiemanager vraagt dit daadkracht, een duidelijke aansturing en een hands-on mentaliteit. Je neemt de medewerkers mee in de nieuwe manier van werken, geeft het goede voorbeeld, helpt ze in de praktijk en stuurt bij waar dat nodig is. Daarnaast geef je
Profiel van de manager: WO opleiding; Minimaal 5 jaar ervaring als Kwartiermaker / Verandermanager / Planning & Control; Aantoonbare kennis van en/of werkervaring met de P&C cyclus binnen een gemeente en/of gemeenschappelijke regeling; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als kwartiermaker/verandermanager bij een gemeente of gemeenschappelijke regeling (voorkeur). Werkervaring met de BBV (Besluit Begroting en Verantwoording) en gemeentewet e.d. (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 9-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84010Interim Technisch beheerder
6 maanden, gemiddeld 24 tot 36 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Ervaren Technisch beheerder
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Technisch beheer betekent bij ons dat je aanspreekpunt bent op technisch gebied voor een deel van het tonaal aan gebouwen en het planmatig onderhoud structureel goed weet te organiseren. Binnen je rol ben je ook adviseur waar nodig en is er volop ruimte om mee te denken over innovaties en techniek.
Profiel van de manager: Opleiding MBO niveau 4 in de richting van bouwkunde, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op gebied van aanbesteden en begeleiden van planmatig, preventief en correctief onderhoud; Aantoonbaar eindverantwoordelijk voor het technisch beheer van vastgoed en werken met onderhoudsplannen; Wensen/Pré; Aantoonbare werkervaring op gebied van het werken met onderhoudssystemen en /of facilitair management systemen. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met on
Opmerkingen: Start: Uiterlijk per 1-7-2024 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 14-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84011Interim Medewerker Bouwloket
6 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medewerker Bouwloket (Frontoffice)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als medewerker bouwloket ben je het eerste contact van onze afdeling bouwen voor burgers en bedrijven . Vanuit deze burgers en bedrijven komen er telefonische en schriftelijke vragen over allerlei zaken rondom het (vergunningsvrij) bouwen en gebruik van panden en gronden binnen deze gemeente. De telefoon van het bouwloket is dagelijks (op werkdagen) bereikbaar tussen 09:00-12:00 uur. Daarna alleen per e-mail. Gedurende de werkdag beantwoord je de ingekomen telefoontjes en e-mails.
Profiel van de manager: Opleiding HBO (richting bestuursrecht of bouwkunde is een pré); Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als front office medewerker of vergunningsverlener WABO/Ow; Wensen/Pré; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als front office medewerker of vergunningsverlener WABO/Ow. Aantoonbare werkervaring met bezwaarschriften, opvragen van bouwarchieven en met illegale bouw situaties en of bouw klachten.
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 13-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84013Interim Casusregisseur
6 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week. | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Casusregisseur Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als casemanager Hersteloperatie Toeslag begeleid en ondersteun je gedupeerden van de toeslagenaffaire bij hun ondersteuningsvraag binnen het sociaal domein. Als casemanager MCV begeleid en ondersteun je inwoners met een meervoudige of complexe ondersteuningsvraag binnen het sociaal domein.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-bachelor niveau; Aantoonbare werkervaring als regiehouder op complexe casuïstiek; Aantoonbare werkervaring met Hersteloperatie Toeslag; Aantoonbare werkervaring binnen het gemeentelijke Sociaal Domein. Wensen/Pré; Aantoonbare werkervaring met regievoering op casus- en procesniveau en ketensamenwerking (casemanagement). Aantoonbare werkervaring met aanpak hersteloperatie Toeslagen.
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84015Interim Projectleider Woo-Proces
Startdatum: 3 Juni 2024 Einddatum: 2 December 2024 Uren per week: 32-36 | Den Haag | lees verder | reageren
 
interim Projectleider Woo-Proces
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 3 Juni 2024 Einddatum: 2 December 2024 Uren per week: 32-36
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voor het komende jaar zoeken we een stevige en hands-on Projectleider die het projectmanagement over deze twee stromen activiteiten kan voeren. Hieronder vallen de volgende activiteiten: • Het overzicht bewaken van alle activiteiten rondom het organisatieadvies; • Het overzicht bewaken van alle activiteiten rondom alle parallelle projecten; • Het uitvoeren van het projectmanagement van enkele parallelle projecten; • Het schrijven van plannen van aanpak voor de parallelle projecten;
Profiel van de manager: Functie eisen • WO-werk en denkniveau • Ervaring met project- en programmamanagement (4 jaar) • Ervaring bij de Rijksoverheid (3 jaar) • Ervaring met complex stakeholdermanagement (3 jaar) • Ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke omgeving (3 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
84020Interim Organisatieadviseur
Startdatum 20-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 28-32 uur per week | Regio Rotterdam | lees verder | reageren
 
interim Organisatieadviseur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 20-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 28-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Organisatieadviseur met een passie voor het optimaliseren van organisaties in de publieke sector. Het primaire aandachtsgebied van deze functie is gericht op HR thema's.
Profiel van de opdracht: Je bent projectleider/regievoerder bij de oplevering van een organisatievisie en besturingsfilosofie. Je werkt hierbij nauw samen met een extern adviesbureau. Je doet aanbevelingen aan de directie en je zorgt ervoor dat alle betrokkenen goed op de hoogte zijn van de voortgang en dat de opdracht succesvol wordt gerealiseerd. Je levert analyses en adviezen op over de (proces)inrichting, organisatiestructuur oplossingen en de governance voor afdelingen die momenteel doorontwikkelen/veranderen.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau. Opleiding in de richting van bedrijfskunde, personeelswetenschappen of een relevante sociale wetenschap. Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring als organisatieadviseur. Je brengt aantoonbare deskundigheid mee op het gebied van veranderkunde, organisatie inrichting- en organisatieveranderingen. Je hebt ervaring in bestuurlijk complexe publieke organisatie. Je hebt ervaring met bestuurlijke advisering en medezeggenschapstrajecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 mei 2024.
Nu reageren >>
84024Interim Projectleider doorontwikkeling buitendienst
Start: 3-6-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider doorontwikkeling buitendienst
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het plan dat is vastgesteld gaan implementeren en inbedden in de organisatie Het Buitenteam verder door ontwikkelen, een scholingsprogramma opzetten, samen met de medewerkers kijken wat zij aanvullend nodig hebben om verdere invulling te geven aan hun taken. Er is een transitiebudget voor de komende jaren vastgesteld wat ruimte geeft invulling te geven aan dit project. In beeld brengen wat er nodig is aan materieel om de komende jaren verder te moderniseren en te verduurzamen. Werving en selecti
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring in het leidinggeven van een Buitenteam bij een gemeente; Ervaring met ontwikkelen en geven van cursussen op basis van persoonlijke effectiviteit; Heeft eerder een rol als interim (project) management ingevuld bij een gemeente; Dient 5 dagen in de week op de gemeentewerf aanwezig te zijn voor 36 uur per week vanaf 7.00 in de ochtend;
Opmerkingen: Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84025Interim Toezichthouder UAV
Start: 3-6-2024 Uren per week: 30 Einde/Duur: 7,5 maanden Optie op verl.: Ja | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Toezichthouder UAV
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 30 Einde/Duur: 7,5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je werkt onder leiding van een directievoerder uit het team bouwmanagement en bent de ogen en oren op het werk;. Het zwaartepunt van het werk ligt op de uitvoeringsfase waarin je ervoor zorgt dat het project soepel en veilig verloopt in samenwerking met de opdrachtnemer. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid, dit zijn de topprioriteiten; Je helpt de directievoerder met het vereiste overleg met overheidsinstanties en nutsbedrijven en doet dit op verbindende wijze.
Profiel van de manager: HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek; Minimaal 5 jaar ervaring met RAW bestekken conform Directie UAV in complexe droge infrastructurele projecten; Kennis van kabels en leidingen; In bezit van een geldig VCA-vol; Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
Opmerkingen: Graag reageren voor 9-5-2024 11:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84026Interim Senior Beleidsmedewerker Wmo
Start: mei 2024 Eind: 8 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur pw: 36 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Beleidsmedewerker Wmo bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: mei 2024 Eind: 8 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur pw: 36
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grote gemeente met ruim 100.000 inwoners. De gemeente is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.
Profiel van de opdracht: Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt op de dagelijkse werkzaamheden rondom het Wmo-beleid en de aansturing van het Wmo-team. Monitoren & evalueren P&C cyclus; Advisering college, wethouder en gemeenteraad; Beleidsontwikkelingen Voorbereiden en voorzitten van beleid/dienstverlening-overleg; Het uitvoeren van de acties voorkomend uit het beleid/dienstverlening-overleg; Voorbereiden en voorzitten van SOK-overleg Wmo; Het uitvoeren van de acties voorkomend uit het SOK-overleg Wmo; Coachen,
Profiel van de manager: begeleiden (w.o. werkvoorraad) Wmo-team. Politieke en omgevingssensitiviteit, co-creatie, resultaatgerichtheid, integraliteit en eigenaarschap zijn de kritieke succesfactoren van deze functie. Eisen: - Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau; - Minimaal 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van WMO in een 100.000+ gemeente; - Beschikbaar per mei 2024 voor tenminste 36 uur per week voor de gehele duur van de opdracht; - Werkervaring in de afgelopen 5 jaar met
Opmerkingen: beleidsontwikkeling binnen een gemeentelijke instelling. Wensen: - Min 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider sociaal domein binnen een gemeente; - Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar met coördineren/ aansturen van medewerkers binnen het sociaal domein; Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Wmo en preventie binnen een gemeente. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.
Nu reageren >>
84027Interim Projectmedewerker Financiën
Start: 1-6-2024 Eind: 31-10-2024 Optie tot verlenging: 1 x 7 maanden Aantal uur per week: 24-32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectmedewerker Financiën bij regionale sociale dienst
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2024 Eind: 31-10-2024 Optie tot verlenging: 1 x 7 maanden Aantal uur per week: 24-32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een regionale sociale dienst die een vangnet biedt voor de inwoners van de 5 gemeenten die tijdelijk niet of onvoldoende in hun inkomen kunnen voorzien. Zij begeleiden hen zo snel mogelijk naar betaald werk of een andere dagbesteding.
Profiel van de opdracht: In brede zin ondersteun je de medewerkers van team financiën bij de implementatie naar het Nieuwe Financieel Systeem (NFS) op 1 januari 2025; Je voert alle voorkomende financieel administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van de implementatie NFS; Je bent de schakel tussen de projectleider NFS, de projectleider van de leverancier en medewerkers van team financiën; Je voert ter vervanging regulier financieel administratieve taken uit voor team financiën.
Profiel van de manager: Eisen: - Minimaal 1 jaar werkervaring als projectmedewerker financiën binnen een gemeentelijke instelling; - Minimaal 24-32 uur per week beschikbaar; - Uiterlijk beschikbaar per 1 juni 2024. Wensen: - Een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau; - Werkervaring met de applicatie Civision Middelen of de opvolger I-Finance; - Werkervaring met implementatietrajecten voor een nieuw financieel pakket; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen gemeente financiën.
Opmerkingen: Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 8-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Max €83,-
Nu reageren >>
84028Interim Klantadviseur Telefonisch Informatie Centrum
3 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Klantadviseur Telefonisch Informatie Centrum
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor de afhandeling van eerstelijns vragen die telefonisch worden gesteld: bijvoorbeeld over rijbewijzen, paspoorten, afvalinzameling of losliggende stoeptegels; Je verstrekt telefonisch algemene informatie; Je verbindt zo nodig inkomende gesprekken op het hoofdnummer door naar het correcte toestel c.q. de correcte persoon. Je raadpleegt daartoe het gemeentelijk informatiesysteem.
Profiel van de manager: MBO Opleiding; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van klantcontact; Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring met de Microsoft applicaties (Outlook, Word/Excel). Aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv). Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar bij een Klantcontactcentrum bij een gemeente.
Opmerkingen: Start:Uiterlijk 3-6-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Nu reageren >>
84029Interim Concerncontroller
Start: 20-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Concerncontroller N-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 20-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 7 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Advisering van het dagelijks bestuur en de directie over relevante bestuurlijke beleids- en uitvoeringsvoornemens vanuit het perspectief van het vroegtijdig signaleren van risico’s in de (voorgenomen) uitvoering van beleid of bedrijfsvoering. Gevraagd en ongevraagd adviseren van de directie, het managementteam en medewerkers over de ontwikkeling, implementatie en toepassing van kaders en richtlijnen, waaronder ook het gebruik van modellen, standaards en instrumenten, inzake de bedrijfsvoering, a
Profiel van de manager: WO opleiding in de richting van accountancy, economie en of bedrijfskunde; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als concern controller; Aantoonbare werkervaring met key2control; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als controller bij een gemeente (voorkeur). Minimaal 5 jaar ervaring met interne audits, advisering op intern beleid en bedrijfsvoering(voorkeur). Ervaring met het opzetten van een normenkader van Key2control (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84030Interim Controller
Start: 1-6-2024 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur pw: 32 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Controller bij veiligheidsregio
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2024 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur pw: 32
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een veiligheidsregio, een samenwerkingsverband van de hulpverleningsdiensten op basis van de Wet gemeenschappelijke regelingen en de wet Veiligheidsregio's, ten behoeve van fysieke veiligheid.
Profiel van de opdracht: We zoeken een praktisch ingestelde controller, met een scherpe blik op zowel beheer als ontwikkeling van de bedrijfsvoering. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de budgethouders van de organisatieonderdelen uit jouw portefeuille en je levert zowel een bijdrage aan de reguliere P&C producten als aan de verbeterprojecten binnen de financiële functie. Je hebt een toetsende en adviserende rol ten aanzien van plannen, investerings- en beleidsvoorstellen en weet inhoud en geld goed te verbinden.
Profiel van de manager: Eisen: Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van Bedrijfseconomie, Accountancy en/of Bestuurskunde; - Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Controller bij een overheidsorganisatie en/of Veiligheidsregio; - Uiterlijk beschikbaar per 1 juni 2024 voor 32 uur per week. Wensen: - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Financial Controller bij een overheidsorganisatie (benoem dit duidelijk in het cv); - Minimaal 2 jaar werkervaring
Opmerkingen: in de afgelopen 10 jaar met het verstrekken van financiële (beleids)adviezen bij een overheidsorganisatie (benoem dit duidelijk in het cv); - Werkervaring met verbeteren van P&C processen (benoem dit duidelijk in het cv); Kennis van Wet- en regelgeving Besluit Begroting en Verantwoording (BBV) provincies en gemeenten. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 13-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Max €86,-
Nu reageren >>
84033Interim VTH-regisseur/ Programmamanager
Start: 1-6-2024 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 5 maanden Aantal uur pw: 32-36 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim VTH-regisseur/ Programmamanager bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2024 Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 5 maanden Aantal uur pw: 32-36
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Het Gooi met ruim 94.000 inwoners en een netwerkorganisatie met ruim 600 medewerkers.
Profiel van de opdracht: 1. Je bent verantwoordelijk voor het up to date houden van inhoudelijk beleid op het gebied van bouw/milieu/ro. 2. Je draagt zorg voor het vertalen van inhoudelijk beleid op diverse beleidsterreinen naar het VTH-beleid en naar het operationele proces op het Omgevingswet-terrein. 3. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen/actualiseren van het VTH-beleid en alle periodieke rapportages. Daarbij betrek je relevante interne (collega’s, college, raad) en externe stakeholders (inwoners,
Profiel van de manager: uitvoeringsorganisaties zoals de brandweer, gemeenten in de regio, de provincie, de Omgevingsdienst). De beleidsstukken en periodieke rapportages laat je op tijd in het juiste bestuurlijk gremium vaststellen 4. Je bent het centrale aanspreekpunt van de provincie Noord-Holland, die verantwoordelijk is voor het interbestuurlijk toezicht. Eisen: - Kennis van én werkervaring met VTH beleid; - Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met de Big8-cyclus VTH (benoem dit duidelijk in het cv).
Opmerkingen: Wensen: - Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van Bestuurskunde, Recht en/of Planologie; - Minimaal 4 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar met vergunningverlening én handhaving op het gebied van de WABO en Omgevingswet; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met advisering in een bestuurlijke omgeving. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 8-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.
Nu reageren >>
84034Interim Controller
6 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Controller
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Samen met je collega’s zorg je voor de totstandkoming van de organisatie brede P&C producten, zoals de begroting, de jaarstukken, de jaarplannen en de tussentijdse rapportages voor het managementteam en het bestuur; Je ziet toe op de naleving van wet- en regelgeving en de juiste administratieve verwerking van financiële mutaties; Je voert interne controles uit en adviseert over het verbeteren van de interne beheersing.
Profiel van de manager: HBO opleiding richting bedrijfseconomie, accountancy en/of bestuurskunde; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Controller bij een overheidsorganisatie en/of Veiligheidsregio; Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Financial Controller bij een overheidsorganisatie (benoem dit duidelijk in het cv). Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het verstrekken van financiële (beleids)adviezen bij een ove
Opmerkingen: Start: Uiterlijk 3-6-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden Graag reageren voor 14-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84035Interim Kwartiermaker samenwerking sportbeleid
Start: 21-5-2024 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 7,5 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwartiermaker samenwerking sportbeleid en beheer sportaccommodaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 21-5-2024 Uren per week: 24-36 Einde/Duur: 7,5 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het uitplaatsen van tennisvereniging, squash; Alternatief voor indoor tennis; Het opstellen van het sportaccommodatiebeleid; En ondersteuning bij lopende zaken.
Profiel van de manager: WO opleiding; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als kwartiermaker/proces- of programmamanager; Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van samenwerking tussen overheid en sportverenigingen; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar bij een gemeente of provincie; Minimaal 5 jaar ervaring als kwartiermaker, procesmanager, programmamanager e/o lijnmanager op het gebied van samenwerking tussen overheid en sportverenigingen (voorkeur). Ervaring met strategische advisering binnen he
Opmerkingen: Graag reageren voor 11-5-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84036Interim Administratief ondersteuner Contractbeheer
6 maanden, gemiddeld 32 tot 36 per week. | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Administratief ondersteuner Contractbeheer
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 tot 36 per week.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voor de aanbestedingen geldt dat deze worden vastgelegd in Djuma. Djuma is echter een zaaksysteem en geen contractbeheersysteem. Daarnaast worden aanbestedingstrajecten, inkoopdossiers en overeenkomsten niet consistent opgeslagen. Het is essentieel dat contractbeheer op een professionele wijze wordt geïmplementeerd. En dat de contracten geregistreerd worden in 1 contractbeheersysteem.
Profiel van de manager: HBO opleiding; Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring binnen de (lokale) overheid. Aantoonbare werkervaring met contractbeheersystemen/ administratief systeem. Aantoonbare werkervaring.
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Uren per week: 32 tot 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
84038Interim Senior Financieel Adviseur
Startdatum 1-6-2024, einddatum 1-12-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Den Bosch | lees verder | reageren
 
interim Senior Financieel Adviseur Sociaal Domein (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2024, einddatum 1-12-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Senior Financieel Adviseur Sociaal Domein.
Profiel van de opdracht: Je geeft integraal advies over financiële en informatievraagstukken op het brede Sociaal Domein gekoppeld aan een transformatieopgave. Je kijkt strategisch vooruit en zorgt ervoor dat er op afgesproken prestaties wordt gestuurd en signaleert tijdig (financiële) consequenties zodat de grip op financiën behouden blijft. Je initieert verbeterprojecten en je houdt de ontwikkelingen in het vakgebied scherp in de gaten en deelt dit met je collega's.
Profiel van de manager: Je bent in het bezit van een afgeronde financiële HBO/WO-opleiding. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring binnen een gemeente en aantoonbare affiniteit met het Sociaal Domein. Je hebt ruime ervaring in het adviseren op strategisch en tactisch niveau. Je kunt businesscases ontwikkelen en hierover adviseren vanuit financiën met oog voor de inhoud.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 mei 2024.
Nu reageren >>
84046Interim Manager Bedrijfsvoering (financiën)
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36 | Noord-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager Bedrijfsvoering (financiën) bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleine gemeente in de regio Waterland met ruim 11.000 inwoners en ongeveer 100 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je bent medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en effectiviteit van de organisatie en je hebt een duidelijke visie op de inrichting en organisatie van de interne dienstverlening. Je bent strategische gesprekspartner voor bestuur, directeur, managementteam en eventuele externe partners op inhoud en proces. Je bent een teamplayer in het MT en tegelijkertijd stimuleer je je medewerkers om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij heb je oog voor de bestuurlijke prioriteiten.
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een generalist met brede ervaring op het vlak van het managen van de bedrijfsvoering bij een publieke of maatschappelijke organisatie én ruime kennis van gemeentefinanciën met een HBO+/WO werk- en denkniveau. Eisen: - Min 2 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar als manager bedrijfsvoering binnen de lokale overheid;- Min 2 jaar werkervaring met gemeentefinanciën in de afgelopen 3 jaar (Administratie en gehele Planning & Control Cyclus). Wensen: Uiterlijk beschikbaar per
Opmerkingen: 1 juni 2024 voor 36 uur per week; - Min 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als manager bedrijfsvoering binnen de lokale overheid; - Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; - Min 3 jaar werkervaring met gemeentefinanciën (Administratie en gehele Planning & Control Cyclus). Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.
Nu reageren >>
84047Interim Senior Financieel Adviseur
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur pw: 32-36 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Financieel Adviseur (fysiek domein) bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 3 maanden Aantal uur pw: 32-36
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met ongeveer 24.000 inwoners en 150 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Je coördineert en begeleidt strategisch financieel beleid (hoofdzakelijk op het fysieke domein) en de activiteiten die daaruit voortvloeien; Je adviseert integraal en organisatie-breed; je stelt meerjarenramingen op, maakt analyses en vertaalt deze naar beleidsadviezen; Je geeft integraal financieel advies op college- en raadsvoorstellen vanuit de organisatie in het algemeen en specifiek vanuit de teams die je adviseert; Als een van de steunpilaren van het team ondersteun je bij het verdelen van
Profiel van de manager: werkzaamheden binnen het team en zorg je ervoor dat de juiste informatie geborgd wordt in de financiële administratie. Daarnaast zorg je voor organisatie-brede afstemming tussen teams onderling als het gaat om financiële onderwerpen; Binnen de producten van de P&C cyclus kom je in rol van meewerkend voorman. Eisen: - Min 5 jaar werkervaring als financieel adviseur / business controller binnen een overheidsinstelling; - Werkervaring in het fysiek domein (Leefomgeving, Beheer en duurzaamheid);
Opmerkingen: - Werkervaring met de financiële applicaties Key2Financiën, Cognos en/of PowerBI. Wensen: - Min 3 jaar werkervaring als financieel adviseur / business controller binnen een gemeente; - Werkervaring in het fysiek domein (Leefomgeving of Beheer); - Werkervaring met BBV en het bestuurlijk proces. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 19-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Max €97,-
Nu reageren >>
84048Interim Projectsecretaris gebiedsontwikkeling
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur per week:36 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectsecretaris gebiedsontwikkeling bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 3 x 6 maanden Aantal uur per week:36
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente in de regio Holland Rijnland met ruim 110.000 inwoners verspreid over 8 kernen en ruim 900 medewerkers. Typerend: adaptief, continu experimenteren en ontwikkelen, samenwerking, resultaatgerichtheid.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met het voorbereiden, coördineren en bewaken van projectdocumentatie, planningen en budgetten voor het projectteam. Dat doe je samen met je collega projectsecretaris. In gezamenlijkheid wordt het werkpakket verdeeld. Relevante projectdocumenten opstellen (Projectplannen, offertes, voortgangsrapportages, urenramingen, correspondentie, agendaposten en bestuurlijke stukken); Bewaken van de projectdoelstellingen, budget, planning, het projectplan; Inhoudelijk adviseren aan de
Profiel van de manager: verantwoordelijke projectmanager; Voorbereiden en begeleiden van inwonerparticipatie. Je bent een projectsecretaris met werkervaring, die zich vol enthousiasme inzet voor het projectresultaat en een echte teamspeler is. Je competenties zijn sterk op de gebieden samenwerking, resultaten, analyse en omgevingsbewustzijn. Het werk- en denkniveau is HBO-WO. Je hebt bijvoorbeeld een opleiding zoals bestuurskunde, planologie of gebiedsontwikkeling. Ervaring in het professioneel opzetten en bewaken van
Opmerkingen: projectplanningen en portfolio is een pré. Eisen: - Een afgeronde opleiding op min HBO bachelor niveau in de richting van bestuurskunde, planologie of urban area development; - Uiterlijk beschikbaar per 27 mei 2024 voor 36 uur per week; - Min 3 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als projectsecretaris. Wens: - Ervaring met gebiedsontwikkeling. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Max €90,-
Nu reageren >>
84049Interim Contractmanager Jeugdhulp
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur pw: 36 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Contractmanager Jeugdhulp bij gemeente
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur pw: 36
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een grotere gemeente in de regio Holland Rijnland met ruim 110.000 inwoners verspreid over 8 kernen en ruim 900 medewerkers. Typerend: adaptief, continu experimenteren en ontwikkelen, samenwerking, resultaatgerichtheid.
Profiel van de opdracht: Binnen het sociaal domein zoeken wij een stevige en ervaren contract- en relatiemanager die zich richt op de uitvoering van de contractuele afspraken met de aanbieders van jeugdhulp. Samen met jouw directe collega contractmanagers ben je verantwoordelijk voor de inkoop- en subsidiecontracten op het gebied van jeugdhulp. Denk hierbij ook aan aanbestedingstrajecten, contractering en de implementatie van daaruit voortvloeiende acties. Je stuurt op kwalitatieve en effectieve jeugdhulp door de
Profiel van de manager: afgesproken resultaten en doelen te monitoren, evalueren en hier waar nodig op bij te sturen. De gemeente wil hierbij stevig sturen op prestatie en resultaat. Eisen: - Een afgeronde opleiding op min HBO-bachelor niveau; - Werkervaring met contractmanagement en inkoopvraagstukken op het Sociaal Domein; - Werkervaring met (Europese) aanbestedingen binnen het Sociaal Domein, bij een gemeentelijke instelling of een zorgverzekeraar/zorgkantoor; - Kennis van de jeugdwet (licht duidelijk toe hoe deze
Opmerkingen: is opgedaan); - Een afgeronde opleiding NEVI 1. Wensen: - Kennis van de ontwikkelingen en organisaties binnen de jeugdhulpsector van het Sociaal Domein (licht duidelijk toe waar deze kennis is opgedaan); - Een afgeronde opleiding NEVI 2; - Min 2 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met contractmanagement en inkoopvraagstukken binnen het Sociaal Domein. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Max €95,-
Nu reageren >>
84050Interim Senior Adviseur Inkoop
Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 3 | regio Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Adviseur Inkoop bij gemeentelijk reinigingsbedrijf
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 3
Plaats/regio: regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een gemeenschappelijke regeling van 6 gemeenten in de regio Utrecht op het gebied van afval. Er werken ruim 180 medewerkers.
Profiel van de opdracht: De organisatie wil graag de inkoopfunctie verder ontwikkelen. Je bent de adviseur op het gebied van aanbesteden en inkoopmanagement en je verzorgt het contractmanagement van de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het inkoop- en aanbestedingsbeleid en de juiste uitvoering daarvan. Je denkt mee hoe we de processen inregelen en geeft ook hier uitvoeríng aan. Je ziet toe op de uitvoering van het vastgestelde inkoop- en aanbestedingsbeleid en bewaakt dat de inkoop binnen de g
Profiel van de manager: Eisen: - Kennis van Europese aanbestedingen binnen de afvalbranche (ligt dit duidelijk toe in het cv); - Een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau; - Min 1 jaar werkervaring in de afgelopen 4 jaar als inkoop adviseur binnen de afvalbranche. Wensen: - Kennis van procurement en inkoopbeleid binnen de afval sector (ligt dit duidelijk toe in het cv); - Een afgeronde en of in afrondende fase van de Nevi 1 en Nevi 2; - Minimaal 3 jaar werkervaring als inkoop adviseur binnen de afvalbranche.
Opmerkingen: Reageer uiterlijk 8-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word. Geef in het CV met een korte toelichting op eisen/wensen duidelijk aan in hoeverre je aan het profiel voldoet. Max €90,-
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)