Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zijn op zoek naar een ervaren en mensgerichte Interim Afdelingshoofd Handhaving voor een ZBO in Den Haag (maximaal EUR 120,- per uur excl. BTW en incl. reiskosten).

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 12 maanden, gemiddeld 36 uur per week met een optie tot verlenging, start per 1 juli 2024.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onafhankelijke toezichthouder, speelt een cruciale rol bij het handhaven van integriteit en eerlijkheid binnen de markt.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan 21 professionals en richt je op continuïteit en ontwikkeling van de afdeling. De is afdeling is verantwoordelijk voor het bestrijden van illegaal aanbod, zowel fysiek als online, met focus op identificatie van overtreders en passende maatregelen. Taken omvatten onderzoek, documentatie, waarschuwingen, dwangsommen, inbeslagnames en boetes. Aanpassingsvermogen is key net als (internationaal en integraal) samenwerken. Je bent lid van het MT, rapporteert aan het bestuur.

Profiel van de manager: Je hebt een academisch werk- en denkniveau. Je hebt ruime ervaring als interim manager in een politiek bestuurlijke omgeving. Je hebt ruime ervaring op het gebied van handhaving. Je hebt internationale ervaring of sterke affiniteit daarmee. Je bent een mensgerichte leidinggevende voor professionals. Je bent een strategisch denker met een hands-on mentaliteit, overziet heel goed processen en kan goed organiseren. Ervaring met de rol van een (markt)toezichthouder is een pre.

Opmerkingen: Jouw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in Word), zien wij graag uiterlijk vrijdag 10 mei 2024 tegemoet. De gesprekken bij ons zijn vanaf maandag 13 mei 2024. Gesprekken bij de opdrachtgever zijn op maandag 27 mei 2024. Start van de opdracht is per 1 juli 2024. Een referentiecheck en VOG-screening kunnen deel uitmaken van deze procedure. Neem gerust contact op voor aanvullende informatie en een uitgebreide opdrachtomschrijving.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)