Pagina: Welkom bij het Interim Netwerk


VIND EEN INTERIM. VIND EEN OPDRACHT. DIRECT CONT(R)ACT.

Wij brengen interactief vraag en aanbod samen. Een ieder kan van ons netwerk gebruik maken. Ons ledenbestand biedt expertise binnen vrijwel elk vakgebied of branche. Van profit tot non-profit. Van uitvoerend, beleidsmatig tot management. Wij zijn een contactenbron en willen kennis delen. Dat doen wij al sinds 2001.

Op zoek naar een interim?

Gebruik het Interim Netwerk om de beste interim kandidaat te vinden. Deze optie is voor iedereen toegankelijk - lid of geen lid - en er zijn geen kosten aan verbonden. Niet bij publicatie, niet bij inhuur. Nooit. Ons belangrijkste doel is om onze leden zoveel mogelijk kansen te bieden .

Lever de opdracht informatie eenvoudig aan via op zoek naar een interim manager. Inloggen is niet nodig. Kom vervolgens in direct contact met beschikbare kandidaten en sluit bij een match ook zonder onze tussenkomst een overeenkomst af. Wij bemiddelen en selecteren daarbij dus niet. Wij zijn feitelijk als een marktplaats en faciliteren in het samenbrengen van vraag en aanbod. Rechtstreeks en laagdrempelig.

Interim professional of interim manager?

Lid worden is gratis en eenvoudig. Voor iedereen, voor elke branchegenoot. Aanmelden kan direct via gratis lid worden. Er wordt slechts om een beperkt aantal gegevens gevraagd. De bij ons aangeboden interim opdrachten sturen wij vervolgens per e-mail toe. Hoe meer leden, hoe meer te delen.

Op zoek naar een opdracht?

Een ieder die beschikbaar is of komt kan dit kenbaar maken aan de leden. Gebruik de pagina op zoek naar een opdracht  om alle relevante informatie bij ons aan te leveren. De oproep wordt met die gegevens in de eerstvolgende nieuwsbrief opgenomen en gedeeld. Daar zijn geen kosten aan verbonden.

Of reageer direct op een passende opdracht die bij ons is aangeleverd door een partij die een interim professional zoekt. Het actuele overzicht staat op de pagina met vacante opdrachten.  Leden krijgen nieuwe opdrachten ook per e-mail aangereikt. 

Sneller een volgende opdracht met het Partner Abonnement!

Nu of bijna beschikbaar? Overweeg dan eens om het gratis lidmaatschap uit te breiden met het Partner Abonnement. Het biedt een belangrijk aantal extra diensten om sneller een volgende interim opdracht te kunnen krijgen. Kijk op de pagina Partner Abonnement  en lees er alles over .

Vragen?

Op deze pagina zijn onze service items beknopt toegelicht. Uitgebreide informatie over ons concept en gegevensverwerking staat op de pagina Werkafspraken en Privacybeleid. Onze contacten gaan daarbij volledig via de email. Nog vragen? Stel deze dan via post@interim-netwerk.nl  en wij pakken het bericht op.

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)