Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectleider Huisvesting Spreidingswet bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 12 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente met bijna 50.000 inwoners. De platte structuur van de organisatie, met 12 samenwerkende teams, geeft veel ruimte voor eigen initiatief, eigenaarschap en persoonlijke ontwikkeling.

Profiel van de opdracht: De gemeente moet de komende jaren via verschillende sporen verschillende doelgroepen nieuwkomers opvangen. De huidige ambtelijke capaciteit is hiervoor onvoldoende en het vraagt om een integrale aanpak waarbij verschillende zoekrichtingen in samenhang worden bekeken. Je richt je op de verdere invulling, aansturing en realisatie van de lokale Hub en de restopgave vanuit de spreidingswet. Daarnaast participatie en actieve deelname aan het coördinatieteam om te sturen op de samenhang tussen opvang

Profiel van de manager: Oekraïense ontheemden, huisvesting van statushouders en opvang van asielzoekers. Belangrijk is dat je zelfstandig de afstemming met / advisering aan het bestuur (portefeuillehouder, college en gemeenteraad) kan vormgeven. Eisen: - Een afgeronde opleiding op HBO-bachelor niveau; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met projectleiding/management in gebiedsontwikkeling binnen een gemeente; - Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar in een politiek bestuurlijke context

Opmerkingen: (overheidsorganisatie of advisering aan een overheidsorganisatie in dossiers met politiek-bestuurlijke relevantie). Wensen: -Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als projectleider van een complexe ontwikkeling binnen een gemeente; - Minimaal 3 jaar werkervaring met participatieprocessen, bij voorkeur met betrekking tot opvang, binnen een gemeente. Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk zaterdag 4-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 referenties in Word.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)