Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: We hebben een interim opdracht vacant voor een interim Sr. Adviseur Bestuur (Post Doctoraal Onderwijs) bij een commerciële onderwijsinstelling.

Verwachte opdrachtduur: Start medio mei, 12-16u. Opdracht voor 3 maanden met mogelijkheid tot verlenging.

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een significante speler in een commerciële onderwijs omgeving.

Profiel van de opdracht: De adviseur maakt een strategische interne analyse van de organisatie, haar inbedding in de bestuurlijke organisatie en governance binnen de opdrachtgever en de inrichting van haar eigen organisatie en team (competenties etc.). Daarnaast verzorgt de adviseur een strategische externe analyse: SWOT, ontwikkeling marktwensen en business case, inventarisatie alternatieve aanbieders, marktrisico’s, stand van relatiemanagement en acquisitie, etc. Verdere informatie is beschikbaar na interesse

Profiel van de manager: -WO opgeleid; -Ervaring met complexe veranderopdrachten, o.a. het analyseren en evalueren van de strategie; -Ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in onderwijs of publieke sector; -Uitgebreide kennis van en ervaring met bestuurlijke processen, besluitvorming en governance binnen het hoger onderwijs; -Ervaring in een commerciële organisatie; - Sterk in communicatie op alle niveaus.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)