Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Transportplanner Control Tower.

Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, 5 dagen per week.

Plaats/regio: Noord Brabant

Profiel van het bedrijf: De organisatie is een belangrijke distributeur. Ze leveren dagelijks van de fabrikant tot aan de consument. Ze houden voorraad voor een aantal grote bedrijven en distribueren hun goederen vervolgens

Profiel van de opdracht: Als Transportplanner Control Tower stap je in een volledig nieuwe functie. Het daadwerkelijk plannen van routes wordt losgekoppeld van het begeleiden van chauffeurs. Hierdoor kun je zonder de hectiek van de dag streven naar de juiste bezettingsgraad voor de vloot. Continue focus op het verbeteren van de dienstverlening heeft bij jou een hoge prioriteit. Je gaat werken met het last-mile plansysteem DireXtion.

Profiel van de manager: • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau; • Ervaring op het gebied van distributieplanningen en geconditioneerd transport is zeer gewenst; • Je vindt het geen probleem om in wisselende diensten te werken; • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift; • Je hebt een proactieve, flexibele en accurate instelling; • Je bent kwaliteitsbewust en praktisch ingesteld.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)