Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ben jij de proactieve en dynamische interim Management Assistent? Als cruciale schakel binnen het directieteam bied je ondersteuning in dagelijkse secretariële taken maar ben je ook de spil van ons bedrijf.

Verwachte opdrachtduur: langdurige opdracht, termijn in overleg, 4-5 dagen per week

Plaats/regio: Zuid/Midden Limburg

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een organisatie binnen het segment energie.

Profiel van de opdracht: Takenpakket: - Fungeren als sparringpartner voor de algemeen directeur en het directieteam. - Beheren en coördineren van agenda’s en organiseren van interne en externe activiteiten. - Assisteren bij vergaderingen, notuleren en opvolgen van actiepunten. - Betrokkenheid bij fusies, overnames en commerciële initiatieven. - Ondersteunen bij PR en communicatie.

Profiel van de manager: Wie ben jij? - Een enthousiaste professional met een Bachelor diploma en 3-7 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. - Sociaal en communicatief sterk zowel in Nederlands als Engels. - Sterke organisatorische vaardigheden en uitstekend met MS Office. - Nauwkeurig, besluitvaardig en stressbestendig.

Opmerkingen: De nieuwe algemene directeur (interim) is op zoek naar een managementassistent voor hem en het directieteam en ziet een invulling graag op ZZP basis.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)