Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim adviseur Zorgadministratie (24 uur)

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden

Plaats/regio: Midden Nederland

Profiel van het bedrijf: GGZ instelling

Profiel van de opdracht: Ter vervanging tijdens een zwangerschapsverlof zoeken wij een Interim adviseur Zorgadministratie. Je maakt onderdeel uit van een team met 4 collega's. Bij de ZA komen diverse vragen binnen over het zorg administratieve proces, de verschillende soorten van financiering van zorg en de werking hiervan (Wlz, Zvw, Jeugdwet, Wmo etc.), maar ook vragen die raken aan functioneel beheer. Je fungeert als kennisspecialist en neemt daarnaast deel aan diverse projecten en overleg vormen.

Profiel van de manager: Van jou verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en een groot probleemoplossend vermogen. Daarom ben je ook sociaal en communicatief sterk. Verder verwachten wij: - Een afgeronde opleiding (hbo/hbo+) - Kennis van processen binnen de ggz en deze duidelijk kunnen beschrijven en toelichten - Ervaring met EPD ( mijnQuarant is een pré) - En overige applicaties zoals ValueCare, Zorgdomein - Goede communicatieve en adviserende vaardigheden.

Opmerkingen: De opdracht zal starten per 1 juni. Afwijken van de gevraagde 24 uur is bespreekbaar. Ben je enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw reactie voorzien van een motivatie, CV en een uurtarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)