Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Toezichthouder UAV

Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 30 Einde/Duur: 7,5 maanden Optie op verl.: Ja

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Je werkt onder leiding van een directievoerder uit het team bouwmanagement en bent de ogen en oren op het werk;. Het zwaartepunt van het werk ligt op de uitvoeringsfase waarin je ervoor zorgt dat het project soepel en veilig verloopt in samenwerking met de opdrachtnemer. Je hebt een scherp oog voor kwaliteit en veiligheid, dit zijn de topprioriteiten; Je helpt de directievoerder met het vereiste overleg met overheidsinstanties en nutsbedrijven en doet dit op verbindende wijze.

Profiel van de manager: HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek; Minimaal 5 jaar ervaring met RAW bestekken conform Directie UAV in complexe droge infrastructurele projecten; Kennis van kabels en leidingen; In bezit van een geldig VCA-vol; Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Opmerkingen: Graag reageren voor 9-5-2024 11:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)