Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Financial Controller met ERP implementatie ervaring

Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6 maanden, voorkeur full time (4 d/w is bespreekbaar). Start zsm, uiterlijk begin juni,

Plaats/regio: regio A'dam / remote

Profiel van het bedrijf: Middelgrote financiële dienstverlener BtB en BtC

Profiel van de opdracht: Je wordt de rechterhand van de Manager Accounting. Het Accounting team heeft 5MW. Je wordt verantwoordelijk voor de verdere implementatie van NetSuite dat het oude ERP (AX) zal vervangen. Er wordt al schaduw gedraaid voor de GL maar gezien de vele uitzonderingen, is hier nog veel werk te doen. Daarna volgen de andere finance processen. Je bent de schakel tussen de NetSuite Consultants en je finance collega's en je ziet er op toe dat alle processen goed in de nieuwe ERP omgeving worden ingericht.

Profiel van de manager: HBO+ / WO werk- en denkniveau; Als Financial Controller (of senior accounting specialist) ben je in de afgelopen 5 jaar in de lead geweest met de implementatie(s) van tenminste één ERP systeem; Indien je ervaring hebt met AX en/of NetSuite is dit een kleine pre (maar geen must); Ervaring binnen de financiële dienstverlening is een pre; Communicatief vaardig (ook met IT), doortastend, hands-on en resultaatgericht; Vloeiend Nederlands in woord en geschrift.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)