Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Begeleider optimalisatie Directie- en Bestuurssecretariaat (gemeente)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 13-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging n.n.b., maximaal 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Begeleider optimalisering Directie- en Bestuurssecretariaat. Je geeft werkprocessen en functies opnieuw vorm. Waar nodig spring je ook operationeel bij.

Profiel van de opdracht: n deze functie kom je voor uitdagingen te staan. Je bent in staat hier flexibel op in te spelen en je blijft kalm onder druk. Jouw eerste reactie is altijd "We gaan dit regelen". Je bent dus gericht op het vinden van oplossingen. Daarnaast is het van belang dat je tactvol bent en een goed gevoel hebt voor de juiste benadering in verschillende situaties en met diverse personen. Je bent iemand die graag organiseert en faciliteert, maar ook in staat is om grenzen te stellen wanneer dat nodig is.

Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Secretariële opleiding. Meerjarige ervaring als bestuurs- en/of directiesecretaresse. Ervaring met het optimaliseren van werkprocessen en functies binnen een bestuurs-/directiesecretariaat en het opstellen van handboeken. Relevante ervaring bij een gemeente.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 mei 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)