Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Manager Bedrijfsvoering (financiën) bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 6 maanden na start Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleine gemeente in de regio Waterland met ruim 11.000 inwoners en ongeveer 100 medewerkers.

Profiel van de opdracht: Je bent medeverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en effectiviteit van de organisatie en je hebt een duidelijke visie op de inrichting en organisatie van de interne dienstverlening. Je bent strategische gesprekspartner voor bestuur, directeur, managementteam en eventuele externe partners op inhoud en proces. Je bent een teamplayer in het MT en tegelijkertijd stimuleer je je medewerkers om initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Daarbij heb je oog voor de bestuurlijke prioriteiten.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een generalist met brede ervaring op het vlak van het managen van de bedrijfsvoering bij een publieke of maatschappelijke organisatie én ruime kennis van gemeentefinanciën met een HBO+/WO werk- en denkniveau. Eisen: - Min 2 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar als manager bedrijfsvoering binnen de lokale overheid;- Min 2 jaar werkervaring met gemeentefinanciën in de afgelopen 3 jaar (Administratie en gehele Planning & Control Cyclus). Wensen: Uiterlijk beschikbaar per

Opmerkingen: 1 juni 2024 voor 36 uur per week; - Min 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als manager bedrijfsvoering binnen de lokale overheid; - Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; - Min 3 jaar werkervaring met gemeentefinanciën (Administratie en gehele Planning & Control Cyclus). Reageer met een korte toelichting op eisen en wensen voor uiterlijk 11-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 ref. in Word.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)