Pagina: Partner AbonnementDE MEERWAARDE VAN HET PARTNER ABONNEMENT.

Het Partner Abonnement biedt een belangrijk aantal extra diensten waarmee sneller een volgende opdracht kan worden verkregen.

Een plaatser van een opdracht ontvangt als eerste de gegevens van een Partner Abonnee en het profiel staat met tip-notering in het 14-daagse e-News dat ook bij potentiële opdrachtgevers terecht komt. En bij succes vervalt de standaard bijdrage van EUR 250,00 per maand gedurende de abonnementsperiode. De exacte afspraken daarover staan hieronder op deze pagina.

Daarbij verzenden wij ook nog vrijwel elke werkdag de Opdrachten update. Een extra overzicht alleen voor Partner Abonnees met een aanzienlijke toegevoegde waarde. Hierin worden vrijwel alle nieuwe vacante projecten opgenomen die op het internet zijn gepubliceerd. Mét een directe link naar betreffende pagina om rechtstreeks contact te kunnen hebben.

Het totale pakket houdt in:

 • een abonnement op de Opdrachten update: de nieuwsbrief met de meest actuele opdrachten die via het internet worden aangeboden;

 • opname van gegevens in 'De beste Interim Database': samen bouwen aan een goed en volledig bijgewerkt informatiebestand voor geïnteresseerden;

 • profielpublicatie, waardoor het actuele CV 24 uur per dag, 7 dagen per week via het internet is te raadplegen en door geïnteresseerden is te downloaden;

 • automatische opdrachten matching: zodra een vacante opdracht bij het Interim Netwerk wordt aangeboden, ontvangt de plaatser van deze oproep als eerste de Partner Abonnee gegevens met een directe link naar je CV;

 • 'gratis' de opdracht: bij een geslaagde match wordt aan Partner Abonnees die reageren op een oproep binnen de afspraken geen verdere vergoeding berekend. Lees de complete uitleg daarover op deze pagina.

 • automatische opname in het oproepenbestand van het Interim Netwerk inclusief een directe link naar het CV.

 • Inschrijven als Partner Abonnee.

  Een samenwerking in de vorm van het Partner Abonnement is mogelijk vanaf omgerekend nog geen EUR 40,00 per maand. Er wordt vooraf een factuur verzonden voor de vaste abonnementsperiode en na afloop houdt het abonnement automatisch op. Er is geen vervolgverplichting.

  Abonnee worden gaat eenvoudig: klik op inschrijven als Partner Abonnee en vul de gevraagde gegevens in. Je aanmelding is daarmee definitief en wordt afgehandeld. Wij richten het account in en sturen een factuur. Alle verdere instructies volgen per e-mail.

  Zodra je betaling is ontvangen start de dienstverlening. De bijdrage voor een abonnement voor 6 maanden bedraagt EUR 275,00. Wordt er direct een  abonnement voor 12 maanden afgesproken dan geven wij EUR 75,00 korting. Het wordt dan totaal EUR 475,00. Alle bedragen zijn exclusief de BTW.

  Meer uitleg over: Opdrachten update.

  Via een groot aantal websites worden vacante interim opdrachten aangeboden. Het Internet is echter groot en het naspeuren van al deze pagina’s kost een hoop tijd. De ‘Opdrachten update’ is een verzamellijst van de nieuwste interim opdrachten die via ‘het web’ worden aangeboden. Heel handig, want met deze e-mail nieuwsbrief komt in één oogopslag en met één ‘klik’ direct de meest actuele klus op het beeldscherm. Reageren wordt zo wel heel eenvoudig! Daarnaast is deze informatie natuurlijk ook interessant om een gevoel bij de ontwikkelingen in de markt te houden….

  Meer uitleg over: Gratis de opdracht.

  Indien een opdracht via het Interim Netwerk wordt geaccepteerd is een lid normaal gesproken een maandelijkse bijdrage verschuldigd. Een Partner Abonnee die reageert op een oproep krijgt "gratis de opdracht". Tenzij anders vermeld, is er gedurende de abonnementsperiode in dat geval geen extra fee verschuldigd richting het Interim Netwerk. Eén (gelijktijdige) invulling is onderdeel van de dienstverlening, de eerste 250 euro per maand (ex. btw) is dan voor onze rekening.

  Na ontvangst van de betaling gaat het abonnement in. Het Interim Netwerk stuurt dan een bericht als bevestiging dat er nu kan worden gereageerd op oproepen binnen het abonnement. Vanaf dat moment kan de "investering" snel worden terugverdiend!

  Meer uitleg over: Automatische opdrachten matching.

  Zodra er een oproep via de website wordt aangeleverd wordt er door het Interim Netwerk een overzicht van beschikbare Partner Abonnees naar de plaatser verzonden. Nog voordat de oproep wordt gepubliceerd. Inclusief een ‘link’ naar de CV. Uit dit overzicht kan meteen een eerste keuze worden gemaakt en rechtstreeks contact worden opgenomen. Partner abonnees maken dus als eerste kans op een geslaagde match uit geplaatste oproepen.

  Meer uitleg over: Automatische opname in het oproepenbestand van het Interim Netwerk, mèt directe link naar de CV.

  Leden van het Interim Netwerk kunnen hun beschikbaarheid gratis aan de andere leden kenbaar maken. Hiertoe kunnen zij het formulier 'Op zoek naar een opdracht' invullen. De oproep wordt vervolgens in het eerstvolgende e-News opgenomen.

  Partner Abonnees hoeven deze handeling niet meer te doen. Alle actuele informatie is immers al in 'De beste Interim Database' vastgelegd en het (geheel) opnieuw invullen van het formulier is daarmee overbodig geworden. Dit bespaart een hoop tijd: slechts het kort bijwerken van de gegevens via de website is voldoende om in aanmerking te komen voor plaatsing.

  Daarnaast wordt er bij de oproep meteen de directe link opgenomen naar de volledige CV. Een extra dienst die specifiek aan Partner Abonnees is voorbehouden. Een aanmerkelijk voordeel: een geïnteresseerde heeft in één keer toegang tot alle belangrijke informatie!

  Vanuit profielpublicatie is alle vastgelegde informatie en de gekoppelde bijlage/CV altijd onbeperkt en openbaar toegankelijk zodat er geen beperkingen zijn om te worden gevonden. Bepaal met het aanleveren van de gegevens voor 'De beste Interim Database' zelf wat zichtbaar is en onglimiteerd mag worden gedeeld.

  Aanmelden.

  Abonnee worden gaat eenvoudig: klik op inschrijven als Partner Abonnee en vul de gevraagde gegevens in. Je aanmelding is daarmee definitief en wordt afgehandeld. Wij richten het account in en sturen een factuur. Alle verdere instructies volgen per e-mail.

  top

  Inloggen als
  partner abonnee:

  Inlognaam
  Wachtwoord

  Status: Uitgelogd

  button.gif

  button.gif


  Onze informatie pagina's:

  Hoofdpagina 

  Werkafspraken (pdf) 

  Partner Abonnement 

  Opdrachten 

  Privacybeleid (pdf)