Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Kwartiermaker N-Holland

Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2024 Uren per week: 20-24 Einde/Duur: 15 maan den Optie op verl.: Nee

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: De kwartiermaker werkt intensief samen met de opdrachtgevers; teammanager Leerplicht en coƶrdinator Doorstroompunt om uitvoering te geven aan deze opdracht. De kwartiermaker creƫert draagvlak en enthousiasme bij betrokken organisaties en uitvoerders voor de uitvoering van het advies door te luisteren naar ieders inzichten en ervaringen. En door betrokkenen te betrekken bij de opdracht.- De kwartiermaker onderzoekt wat er nodig is om de Leerplicht dienstverlening aan te laten sluiten op vsv taken

Profiel van de manager: Ervaring als adviseur en beschikt over uitstekende schrijf- en adviesvaardigheden; Ervaring met het uitzetten veranderprocessen en het ontwikkelen van werkprocessen; Kan op strategisch, tactisch en operationeel niveau goede verbindingen leggen; Kan weerstanden vertalen naar uitdagingen en acties. Kennis van wet- en regelgeving van het Doorstroompunt en toekomstige ontwikkeling nieuwe wetgeving. Ervaring met het werken binnen een gemeentelijke en bestuurlijke organisatie.

Opmerkingen: Graag reageren voor 10-5-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 1 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)