Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Beleidsadviseur Energietransitie

Verwachte opdrachtduur: 24 uur pw, opbouw mogelijk, minimaal 6-12 maanden

Plaats/regio: Regio Rijnmond

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Het is een gemeente waar momenteel veel veranderingen plaatsvinden, oa op het gebied van de organisatie-indeling, pilots, bijzondere projecten etc. Actieve gemeente met zeer uiteenlopende en

Profiel van de opdracht: complexe (her)ontwikkelingen. Ook op het gebied van verduurzaming is men zeer actief en is het doel om in 2050 een klimaat neutrale stad te zijn. Hiervoor is een team in het leven geroepen dat inmiddels uit ongeveer 20 mensen bestaat met een gemĂȘleerde samenstelling en nog steeds groeiende is. Het is een gedreven, kundig en enthousiast team. Momenteel is men op zoek naar een beleidsadviseur energietransitie voor 24 uur per week (mag meer zijn). Een opbouw in de uren is mogelijk.

Profiel van de manager: Als beleidsadviseur energietransitie ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor een aardgasvrije gebouwde omgeving in 2050. Een belangrijk onderdeel hiervan is het realiseren van aardgasvrije wijken met o.a. restwarmtenetten en de realisatie van een nieuwe energie-infrastructuur. Dit gebeurt samen met bewoners, netbeheerder, energiecollectief en vastgoedeigenaren, zoals bedrijven, maatschappelijke organisaties en woningcorporaties. Jij vertaalt deze plannen naar concrete plannen op wijk-,

Opmerkingen: straat- en complexniveau. Dit doe je samen met alle betrokken in-en externe partijen. Het wordt jouw taak om deze globale plannen ter ondersteuning en samen met alle relevante interne en externe partijen (o.a. projectleiders) naar te vertalen. Dit is slechts een korte samenvatting, een uitgebreid profiel is aanwezig.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)