Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Financieel adviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 27-5-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden

Plaats/regio: Overijssel

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Eerstverantwoordelijk voor het tot stand brengen van de begroting 2025; Financieel adviseur gedurende de aanloopfase van de op te richten Gemeenschappelijke regeling (bedrijfsvoering organisatie) Streekarchivariaat per 1-1-2025; Projectleider implementatie applicatie LIAS 2024; Bevorderen van de samenwerking binnen het team Financiƫn tussen de verschillende sub-teams advies, administratie/beheer en Verbijzonderde Interne Controle (VIC). Gedurende de opdracht zullen de werkzaamheden ingebed moete

Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het tot stand brengen van een gemeentelijke begroting; Aantoonbare werkervaring met/of bij een op te richten gemeenschappelijke regeling (ligt dit duidelijk toe in het cv); Aantoonbare werkervaring met het inrichten en verbeteren van een administratieve omgeving; Werkervaring met LIAS 2024. 3 jaar ervaring met de uitvoering van het BBV (ligt dit duidelijk toe in het cv) (voorkeur).

Opmerkingen: Graag reageren voor 14-5-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)