Pagina: Overzicht actuele opdrachten

OVERZICHT ACTUELE OPDRACHTEN.

'Reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Lees verder' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Lees verder' sluit die informatie dan weer.

Alle opdrachten | < Nieuwer | 28-03-2024 | 27-03-2024 | 26-03-2024 | 24-03-2024 | 22-03-2024 | Ouder > | Herhaalde oproepen

83549Interim Manager Customer Service
Minimaal 3 maanden, minimaal 4 dagen per week. Start uiterlijk eind april, liefst eerder. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Voor ons bedrijf zoeken wij een Interim Manager Customer Service
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, minimaal 4 dagen per week. Start uiterlijk eind april, liefst eerder.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een MKB organisatie voornamelijk B2B segment.
Profiel van de opdracht: De interim Manager Customer Service zorgt voor het halen van de afdelingsdoelstellingen: binnen de deadlines met het maximale doel van 0 fouten en 100% klanttevredenheid. Je zorgt er voor dat de mensen op de afdeling ongestuurd kunnen werken en niet worden overvraagt door zaken die niet bij hun horen. Je zorgt er voor dat de mensen het beste uit zich zelf halen. Kijkt waar processen verbetert kunnen worden.
Profiel van de manager: Ervaren after sales of customer service manager. Analytisch vermogen en goed kunnen plannen & organiseren, Gewend te werken in internationale & commerciële omgeving. People Manager.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83545Interim Maintenance Manager
12-24 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Arnhem | lees verder | reageren
 
interim Maintenance Manager gezocht!
Verwachte opdrachtduur: 12-24 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Arnhem
Profiel van het bedrijf: Our client is based in Arnhem and operates in the Manufacturing and Production industry. They are specialised in offering everyday products manufacturing solutions to customers worldwide.
Profiel van de opdracht: Maintenance of the machinery, buildings, grounds and production installations Leading a team of 8 people (engineers, Maintenance Scheduler and Maintenance Engineers) Creating and monitoring the annual maintenance budget Aligning the maintenance strategy with the daily activities Structuring the maintenance plan Implementing HSE policies in your department
Profiel van de manager: Immediately available Background in Mechanical Engineering or Electrical Engineering 7+ years of experience within maintenance in a production environment 2+ years of experience as interim Manager Knowledge of SAP Fluent in Dutch and English
Opmerkingen: Start date: ASAP 1 year contract Full time assignment Opportunity to work in an innovative and international environment
Nu reageren >>
83544Interim Centrum/Teammanager ziekenhuis
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Midden vh land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Centrum/Teammanager ziekenhuis.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Midden vh land
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis met regionale functie; instelling kent een RVE-structuur met duaal karakter (Bedrijfskundig + Medisch Manager die aan RvB rapporteren). Binnen 1 vd RVE's vallen het Oncologisch Centrum en de poli MDL (totaal ca 55 FTE).
Profiel van de opdracht: Ivm uitval van de huidige manager is per uiterlijk 1 mei behoefte aan een ervaren interim ziekenhuismanager voor de aansturing van deze units. Populatie bestaat mn uit gespecialiseerd verpleegkundigen, poli-assistenten, secretariaat, balie medewerkers, regie-verpleegkundigen etc. Thema's oa: voorbereiden implementatie HIX (in 2025), onderlinge samenwerking (binnen het team van verpleegkundigen), optimalisatie processen, P-management.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde, relevante HBO opleiding aangevuld met ruime, recente interim management ervaring op operationeel/tactisch management niveau binnen (poli)klinische ziekenhuis omgeving. Je denkt/handelt vanuit een stevig bedrijfskundig perspectief en zoekt te allen tijde naar verbeterruimte. Je biedt een mooie balans tussen proces- & peoplemanagement. Makkelijk schakelend tussen operatie en tactisch vertaling. Verbindend, communicatief, zichtbaar, stevig en mensgericht.
Opmerkingen: Start opdracht zsm; reactie graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid en scherp tarief.
Nu reageren >>
83536Interim operationeel lijn, proces en verandermanager productiebedrijf
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. 1e optie op verlenging van de interopdracht na deze periode | Zuid Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim operationeel lijn, proces en verandermanager productiebedrijf
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. 1e optie op verlenging van de interopdracht na deze periode
Plaats/regio: Zuid Nederland
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is een internationaal opererend, technisch georiënteerd productiebedrijf waar volcontinue geproduceerd wordt in ploegendiensten.
Profiel van de opdracht: Als operationeel lijn-, proces- en verandermanager stuur je (in) direct meerdere teammanagers aan 100 uitvoerende medewerkers in de productie & assemblage. Intensieve coaching van uitvoerende teammanagers op werkvloer, verbetering van de werksfeer, houding & gedrag, optimalisatie van planning, werkprocessen en ketensamenwerking tussen ploegendiensten en support afdelingen. Borging van veiligheid denken in de productie. Verbetering van kwaliteit(controle) van opgeleverd product.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding met een technisch-bedrijfskundige achtergrond. Ruime en relevante operationele lijn- en verander management ervaring binnen (volcontinue) productie omgevingen. Energieke, pragmatische en verbindende people-manager met goede coachende kwaliteiten die teammanagers en uitvoerende productie medewerkers op werkvloer meekrijgt in verandering en verbetering. Leider & teambuilder die tussen en boven mensen staat. Verbetert productie en planning proces en borgt veiligheidsregels.
Opmerkingen: Start binnen 2 tot 3 weken. SVP altijd een actueel Nederlandstalig CV meesturen in een WORD versie inclusief een scherpe tarief indicatie.
Nu reageren >>
83534Interim Senior Business Continuity Manager
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Business Continuity Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Bank
Profiel van de opdracht: Je stelt BCM-jaarplannen, -verbetervoorstellen en -rapportages op. Je ontwikkelt en test BCM draaiboeken.Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van business impact analyses.Je bent verantwoordelijk voor voor het onderhouden van het crisismanagementplan, organiseert crisismanagementoefeningen en geeft trainingen voor de crisismanagementorganisatie.Je adviseert (Senior) management op BCM-gebied.
Profiel van de manager: Ervaring met opstellen en implementeren van het BCM beleid;Kennis van IT-processen;Kennis van informatiebeveiliging of bereid zijn dit te leren;Ervaring met projectmanagement is een pre;Kennis van bancaire processen.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83531Interim Manager Zorgcontrol
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Manager Zorgcontrol
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Ben je een ervaren leidinggevende met kennis van zorgcontrol? Word jij enthousiast van het coachen van collega's naar een hoger niveau? Voor een uitdagend ziekenhuisproject zijn wij op zoek naar een interim leidinggevende zorgcontrol.
Profiel van de manager: • Een WO/HBO management opleiding of vergelijkbaar; • Je hebt bij voorkeur kennis van het ziekenhuis of de thuis- en ouderenzorg op het gebied van zorgcontrol; • Daarnaast heb jij minimaal 2 jaar ervaring als leidinggevende; • Met jouw proactieve houding draag jij vernieuwende ideeën aan die de kwaliteit van het administratieve zorgproces verbeteren; • Je hebt een kritische blik, stelt de juiste vragen en staat stevig in je schoenen; • Jij bent besluitvaardig en overtuigend in jouw handelingen.
Opmerkingen: Als interim leidinggevende zorgcontrol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van verschillende teams en het bevorderen van de professionalisering binnen de afdeling. Je hebt een kritische blik en draagt vernieuwende ideeën aan om het administratieve zorgproces te verbeteren. Interesse?
Nu reageren >>
83529Interim Product Controller
Minimaal 3 maanden, hybride werken. 32 of 40 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Voor een Financiele instelling in Zuid Holland ben ik per direct opzoek naar een interim Product Controller
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, hybride werken. 32 of 40 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Een Financiële Instelling in de regio Zuid Holland. Een informele formele organisatie
Profiel van de opdracht: - Verantwoordelijk voor verschillende rapportages (Product Portfolio); - Ervaring met treasury is een must; - Jouw analyses dragen bij aan het maken van strategische beslissingen; - Je bent hands-on en voelt je thuis in een veranderende organisatie; - Je kunt hybride werken (3 dagen op kantoor, 2 dagen thuis). - Je werkt samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf
Profiel van de manager: Je bent hands-on maar behoudt tegelijkertijd het overzicht. Je bent een mensenmens
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83526Interim credit controller
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim credit controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Organisatie van verzekeringen
Profiel van de opdracht: Interim credit controller, bewaken debiteurensaldi, toezicht houden en controle op tussenrekeningen, het verwerken van inkomende en uitgaande betalingsverkeer
Profiel van de manager: Je bent nuchter, bekwaam, kan de connectie leggen met mensen en communicatief ben je goed odnerlegd.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83525Interim Contractmanager HRM
4 maanden, gemiddeld 38 uur per week. | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Contractmanager HRM.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 38 uur per week.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Een Nederlands netwerkbedrijf.
Profiel van de opdracht: Als interim Contractmanager HRM zal je je met name ontfermen over: - Het vervullen van de schakelpositie tussen onze opdrachtgever en leveranciers; - Het managen van bestaande samenwerkingen met HR-leveranciers en verbeterinitiatieven doorvoeren waar mogelijk; - Actief deelnemen aan projecten waar strategische contracten mee gemoeid zijn. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan een MSP voor L&D en het inrichten van een proces voor contracten.
Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar ervaring met contractmanagement voor HR; - Ervaring met inkoop op opleidingstrajecten is een pré; Het opzetten van contract management beleid; - Het kunnen overleggen van een VOG.
Opmerkingen: De opdracht is ter overbrugging van een W&S en loopt vermoedelijk tot en met 31 juli.
Nu reageren >>
83519Interim Operationele Debiteurenbeheerder
08 maanden, gemiddeld 05 dagen per week. | overijssel | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Operationele Debiteurenbeheerder
Verwachte opdrachtduur: 08 maanden, gemiddeld 05 dagen per week.
Plaats/regio: overijssel
Profiel van het bedrijf: Multinational.
Profiel van de opdracht: Medeverantwoordelijk voor de incasso werkzaamheden en Debiteurenbeheer van de klanten samen met het team.
Profiel van de manager: MBO opleiding. Ervaring in soortgelijke functies. Kennis Excel en Exact. een goede beller! Gaan voor de oplossing.
Opmerkingen: Wonend in de omgeving Overijssel.
Nu reageren >>
83512Interim Manager HR en organisatieontwikkeling
8 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | West-Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Manager HR en organisatieontwikkeling (West-Brabant)
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: West-Brabant
Profiel van het bedrijf: Ouderezorgorganisatie
Profiel van de opdracht: De opdracht ontstaat wegens het vertrek van de huidige manager HR. Organisatie?kiest ervoor de vacature tijdelijk middels een interim opdracht in te vullen. Als interim transitiemanager HR rapporteer je direct aan de bestuurder en ben je lid van het MT. Je geeft vorm en inhoud aan de organisatie transitie en geeft gelijktijdig leiding aan het HR team.
Profiel van de manager: Je bent een stevige gesprekspartner met brede HRM expertise. Deze positie vervul je ook binnen het MT. Met jouw prettige en toegankelijke stijl ben jij een ‘hands-on’ leidinggevende die het HR team ondersteunt en versterkt Het is je toevertrouwd om een duidelijke prioritering, planning en projectmatige aanpak van HR onderwerpen en vraagstukken aan te brengen die bijdragen aan de realisatie van de organisatie doelstellingen en organisatieverplichtingen. Verder verwachten we dat je een analyse
Opmerkingen: Een afgeronde academische opleiding op het gebied van HR en minimaal 10 jaar HRM managementervaring, bij voorkeur in de zorg. Als veranderkundige heb je succesvol ervaring in de implementatie van vergelijkbare transitietrajecten en het positioneren van HR(-teams). Je hebt een positief-kritische houding, bent een stevig gesprekspartner voor MT en bestuurder en bent als coachend leidinggevende. Interesse: CV in Word format bijgevoegen. Uurtarief 85-90 EUR per uur afhankelijk van ervaring.
Nu reageren >>
83508Interim head of finance
3-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Gelderland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim head of finance
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Internationaal bedrijf actief in maritieme oplossingen voor scheepvaart, terminals en havens.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de maandafsluiting, beheer van het grootboek, opstellen van rapportages, BTW aangifte, vennootschapsbelasting, coördineren van 2 medewerkers AP/AR
Profiel van de manager: Analytisch, goede vaardigheden in Excel, IFRS kennis, ervaring in internationale omgeving, beheersing Engelse taal (mondeling en schriftelijk),
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83507Interim Commercieel/Locatie Manager geconditioneerde opslag
Vooralsnog twaalf maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Amsterdam NW | lees verder | reageren
 
Gezocht: vrouw / man als Interim Commercieel/Locatie Manager die ervaren is met & binnen geconditioneerde opslag
Verwachte opdrachtduur: Vooralsnog twaalf maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam NW
Profiel van het bedrijf: Kleinschalig bedrijf in de geconditioneerde logistiek.
Profiel van de opdracht: Dagelijkse leiding over onze 2e locatie in NL maar daarnaast vooral commercieel actief in het land.
Profiel van de manager: Ervaren, down-to-earth, naast logistieke ervaring m.n. beschikken over goede commerciële skills, kwaliteit hoog in het vaandel en betrouwbaar. Zelfstandig kunnen werken, basic met systemen kunnen werken, leergierig. Moet over aantoonbaar netwerk binnen de branche beschikken. Vloeiend Nederlands, basis kennis van de Engelse taal en een 50-plusser is van harte welkom!
Opmerkingen: Reactie met CV in Word én in het Nederlands.
Nu reageren >>
83506Interim Group (Business) Controller
6 maanden | Eindhoven | lees verder | reageren
 
interim Group (Business) Controller gezocht voor een moderne organisatie actief in de productie. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor verschillende entiteiten in binnen- en buitenland
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Groot bedrijf in de productie.
Profiel van de opdracht: In deze rol ben jij verantwoordelijk voor verschillende entiteiten in binnen- en buitenland. Jij verbetert en draagt zorg voor uniformiteit binnen de verschillende entiteiten. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de entiteiten en krijgt de verschillende Finance teams op één lijn.
Profiel van de manager: Een ervaren groupcontroller die het leuk vind om verbeterslagen door te voeren. Je bent bekend met complexe internationale organisaties.
Opmerkingen: .
Nu reageren >>
83505Interim Payroll Expert
6 maanden | Eindhoven | lees verder | reageren
 
Voor een bedrijf actief in de bouwsector ben ik op zoek naar een interim Payroll Expert.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Een MKB organisatie midden in een transitie naar een modernere Finance/HR afdeling.
Profiel van de opdracht: In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het aandragen van verbeter- en efficiëntieslagen op het gebied van payroll. Jij draagt zorg voor een snelle en juiste verloning van de medewerkers. Parttime mogelijk.
Profiel van de manager: Het is van belang dat jij goede kennis van Payroll hebt en weet hoe je verbeterslagen kan maken.
Opmerkingen: .
Nu reageren >>
83503Interim parttime debiteuren beheerder
3 + maanden, gemiddeld 3+- dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim parttime debiteuren beheerder
Verwachte opdrachtduur: 3 + maanden, gemiddeld 3+- dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Zorg organisatie
Profiel van de opdracht: debiteuren beheerder als tijdelijke vervanger voor iemand die ziek is uitgevallen
Profiel van de manager: AFAS is een must
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83502Interim HR BP Retail
minimaal 3 maanden | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim HR BP in de Retail
Verwachte opdrachtduur: minimaal 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail
Profiel van de opdracht: allround opdracht voor een HR BP waarbij je zowel met strategische HR processen te maken hebt als met pragmatische vraagstukken.
Profiel van de manager: ervaring in de Retail is een pre. Je komt niet in een gespreid bedje en er valt genoeg te bouwen.
Opmerkingen: Tarief max 72,50 euro per uur inclusief reiskosten.
Nu reageren >>
83498Interim Financial Accountant
| Startdatum: z.s.m. | 32-40 uur per week | 3-6 maanden | Den Haag | Den Haag | lees verder | reageren
 
interim Financial Accountant
Verwachte opdrachtduur: | Startdatum: z.s.m. | 32-40 uur per week | 3-6 maanden | Den Haag
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht:
Profiel van de manager: Maandafsluiting | ondersteuning audit | | Balansspecificaties | Zelfstandig, proactief en communicatief vaardig | hands on & operationeel
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83496Interim financial accountant
3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Regio Den Bosch | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim financial accountant
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Vooruitstrevende (financiele) dienstverlener
Profiel van de opdracht: Beheer en boeken van inkoopfacturen, bankboekingen en debiteurenbeheer
Profiel van de manager: MBO/HBO, aantoonbare ervaring met bovenstaande
Opmerkingen: Heel leuk bedrijf waar je veel van je ervaring in kwijt kunt. Optie tot verlengen
Nu reageren >>
83493Interim projectmanager productie/machinebouw
6 maanden, 4 dagen per week | Utrecht regio | lees verder | reageren
 
Gezocht voor ons bedrijf een interim projectmanager productie/machinebouw.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 4 dagen per week
Plaats/regio: Utrecht regio
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een producent van onderdelen voor de machinebouwbranche.
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een Projectmanager voor de optimalisatie van onze productielijnen. Technisch inhoudelijke kennis is aanwezig en je bent in staat een projectteam van technisch specialisten aan te sturen in het verbetertraject.
Profiel van de manager: Projectmanagement ervaring in een productieomgeving. Ervaren interim manager Goede beheersing van Nederlands en Engels
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83492Interim Finance & Data manager
Minimaal 3 / 4 maanden voor 32 tot 40 uur per week met grote kans op verlenging | Rotterdam | lees verder | reageren
 
Interim Finance & Data manager
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 / 4 maanden voor 32 tot 40 uur per week met grote kans op verlenging
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een erg mooi bedrijf, middelgrote MKB-er, onderdeel van een beursgenoteerde organisatie, waar ik je graag meer over vertel in een persoonlijk gesprek.
Profiel van de opdracht: Als voorloper op een vaste invulling zijn we per direct op zoek naar een interim finance manager die bij voorkeur ervaring meebrengt met leidinggeven, reporting en sterke projectmanagementskills meebrengt. Je geeft indirect leiding aan het accounting team en daarnaast direct aan een Business controller, business analist en o.a. een IT medewerker.
Profiel van de manager: - HBO / WO opleiding in een bedrijfseconomische richting (RA is een pre) - Ervaring met closing / reporting is een must, bij voorkeur binnen een deadline / beursgenoteerde gedreven organisatie - Projectmanagementskills zijn een grote pre in relatie tit de implementatie van een nieuw product informatie systeem. - qua persoonlijkheid pas je bij de Rotterdamse cultuur. - ervaring met SAP en Bi tools zijn een pre
Opmerkingen: Voorwaarden: - opdracht voor in ieder geval 3 tot 4 maanden - 32 tot 40 uur per week - remote werken deels bespreekbaar, aanwezigheid minimaal 60% op kantoor - startdatum zsm
Nu reageren >>
83491Interim Commercial Consultant Animal Health
6 - 12 months, 3 -5 days per week | Remote | lees verder | reageren
 
interim Commercial Consultant Animal Health (international)
Verwachte opdrachtduur: 6 - 12 months, 3 -5 days per week
Plaats/regio: Remote
Profiel van het bedrijf: Our client is a foreign Animal Health production company. They have developed 2 new OTC lines, one for pets and one for farm animals. These lines have been successfully introduced in South Europe.
Profiel van de opdracht: Your tasks: Set up the marketing and sales strategy, both on and off line, for the Pet and Animal range for the Western EU market; Translate the strategy into a complete plan including timelines and budget; Present the plan to the leadership team of the company and discuss opportunities and possible threats; Look and act on possible partnerships with potential (sales, shop and online) partners; Execute the introduction of the products in the EU countries. It is a stand alone role, remote.
Profiel van de manager: In order to be successful we believe you should be a (close) match to the following profile: Proven track record in commercial introduction of Animal Health Products; Knowledge of the OTC animal health market in the EU and or Western Europe; Strong knowledge of relevant on line marketing and sales channels; Able to independently work from strategy up to execution; As a person: communication skills, you are persuasive but also friendly, a relationship builder with a commercial mindset
Opmerkingen: Does this sound like you? The don’t hesitate but apply now. If we also see that you could be the consultant for this project we will be in touch within 3 working days. Please add a brief motivation including your hour rate. Thanks.
Nu reageren >>
83490Interim Risk/Data Expert
6+ maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Risk/Data Expert
Verwachte opdrachtduur: 6+ maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: In deze rol zal je een vertaling moeten van de vereiste input van de maandelijkse investment accounting en deze verder in het systeem en data warehousing.
Profiel van de manager: Gezocht: Ervaring in de financiële sector. RA. Goede kennis Simcorp Dimension en Data Warehousing. Ervaring binnen Asset Management - investment/financial risk
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83480Interim Allround Controller MKB
Start in periode medio-eind mei, voor circa 24 uur per week, duur circa 7 maanden, 100% op locatie. | regio Alkmaar | lees verder | reageren
 
Freelance/interim Allround Controller voor een MKB productie organisatie (Parttime 24u/w)
Verwachte opdrachtduur: Start in periode medio-eind mei, voor circa 24 uur per week, duur circa 7 maanden, 100% op locatie.
Plaats/regio: regio Alkmaar
Profiel van het bedrijf: MKB-Maakindustrie.
Profiel van de opdracht: Jij wordt verantwoordelijk voor een 100% dochter van het moederbedrijf. Je werkt 1 dag d/w op de locatie bij deze dochter, de overige 2 dagen werk je bij het controlteam (6fte) binnen de moedermij, (locaties dicht bij elkaar). Je werkt intensief samen met directeur van de dochtermij en het controlteam. Taken: coördineren en deels uitvoeren van de (filiaal-)administratie; verzorgen periode afsluitingen (met toelichting); OHW bespreking; BTW&ICP aangiften; Budget 2025; adhoc vraagstukken etc.
Profiel van de manager: Tenminste 4 jaar werkervaring als Controller (plantcontrol, financial en/of business control) en ervaring met accounting; Bij voorkeur ervaring binnen een productieomgeving in het MKB; Sterke analytische en cijfermatige vaardigheden; Ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur JD Edwards & Ridder); Vaardig met Excel, ervaring met Qliqview is een pre; Deze functie moet op locatie uitgevoerd worden; Hands-on, ook op vlak van accounting; Sociaal en communicatief vaardig; Vloeiend Nederlands en Engels.
Opmerkingen: Het gaat om een medior positie (tariefsindicatie €70-€80 afh. v. ervaring) voor waarneming tijdens een verlofperiode van de huidige controller.
Nu reageren >>
83477Interim rayon manager
Half jaar, minimaal 3 dagen per week. | Midden Nederland | lees verder | reageren
 
Voor ons bedrijf zoeken wij een interim rayon manager
Verwachte opdrachtduur: Half jaar, minimaal 3 dagen per week.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote productie/dienstverlener binnen het onderhoud en reparatiesegment.
Profiel van de opdracht: Je geeft via vijf teamleiders leiding en sturing aan zo'n 50 monteurs op MBO niveau die dagelijks onderweg zijn voor onderhoud en reparatie aan onze apparatuur.
Profiel van de manager: Je staat tussen en boven je mensen en spreekt en begrijpt de taal van de werkvloer. Je bent resultaat- en oplossingsgericht. Je communiceert effectief en schroomt niet om je medewerkers, leveranciers of afnemers aan te spreken op hun prestaties. Daarnaast heb je ervaring in het afsluiten en nakomen van prestatiegestuurde afspraken.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83468Interim ERP Project manager
8-9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | North-holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim ERP Project manager.
Verwachte opdrachtduur: 8-9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: North-holland
Profiel van het bedrijf: Our Global Transformation Team has embarked on a Programme of work to roll out our Global ERP (Oracle) to our European markets. Our next deployment planned is for Netherlands.
Profiel van de opdracht: • Work with the Technology, Process and Data SMEs • Establish governance structures • Along with the Central Project Team, coordinate, chair and manage calls with the business units to progress actions • Develop good working relationships with stakeholders and handling their issues or concerns • Act as a bridge between the Business Teams and the Central Project Team (Both Process and Technology)
Profiel van de manager: • 5 years’ experience delivering strategic and/or ERP projects and programmes • A recognised project or programme management qualification (ChPP, APM PPQ, PMQ, or MSP) • Experience leading, motivating and managing various project and programme teams, including internal and external resources, while holding team accountable for performance • Proven ability to complete projects according to outlined scope, budget, and timeline • Experience seeing projects through the full life cycle
Opmerkingen: Dutch & English required
Nu reageren >>
83467Interim Financial Controller Zorg
De startdatum van de opdracht is 1 maart 2024 voor 36 uur per week. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Financial Controller in de Zorg
Verwachte opdrachtduur: De startdatum van de opdracht is 1 maart 2024 voor 36 uur per week.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht:
Profiel van de manager: * Stevige sparringpartner van de zorgmanagers * Opstellen van periodieke rapportages en financiële analyses * Accuraat, analytisch, communicatief sterk * Uitstekende kennis van Excel * Ervaring in de zorgsector
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83466Interim assistent controller woningcorporatie
De startdatum is zo spoedig mogelijk en de looptijd is tot minimaal 1 juli 2024 | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
GEZOCHT: interim assistent controller bij een woningcorporatie in Zuid-Holland
Verwachte opdrachtduur: De startdatum is zo spoedig mogelijk en de looptijd is tot minimaal 1 juli 2024
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht:
Profiel van de manager: De ideale kandidaat heeft ervaring met de ondersteuning bij het jaarwerk, opstellen van rapportages, procesverbeteringen en het onderwerp stook- en servicekosten
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83465Interim Financial Controller
Start z.s.m. | min. 3 maanden met optie tot verlenging | Roosendaal | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: Start z.s.m. | min. 3 maanden met optie tot verlenging
Plaats/regio: Roosendaal
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht:
Profiel van de manager: Min HBO | Ervaring in een MKB multinational | Jaarrekening opstellen | Contact met de accountant voor de Interim-controle | Bijdrage aan de maandafsluiting | Balansreconciliaties | Ad hoc Werkzaamheden | Ondersteunen Finance Manager
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83462Interim Maintenance Manager
6 maanden, 5 dagen per week. | Achterhoek | lees verder | reageren
 
Gezocht: Interim Maintenance Manager
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 5 dagen per week.
Plaats/regio: Achterhoek
Profiel van het bedrijf: FMCG
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het aansturen en leiden van het Maintenance team en voor alle maintenance activiteiten voor de productie installaties op locatie. Je borgt de bedrijfscontinuïteit van de site door de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de productie installaties te borgen en verder te optimaliseren en risico’s met betrekking totverouderingsbedreigingen te beperken. Het Maintenance team bestaat uit ca. 35 specialisten (maintenance/compliance engineers.
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Techniek; • Minimaal 5-7 jaar relevante leidinggevende ervaring in een vergelijkbare managementrol bij voorkeur binnen een productieomgeving of proces/levensmiddelen industrie; • Kennis en ervaring op het gebied van onderhoudsprocessen/concepten- en projectmanagement; • People management skills in bij voorkeur een technische omgeving, je bent een peoplemanager die gericht is op het smeden van teams, het samenbrengen en laten groeien van teams.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83456Interim CISO interim professional
12 maanden, gemiddeld 32/36 dagen per week. | South-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht interim CISO interim professional.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 32/36 dagen per week.
Plaats/regio: South-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze klant is in manufacturing sector
Profiel van de opdracht: Voor een klant ben ik per direct op zoek naar een CISO interim professional. Het betreft een freelance opdracht voor 12 maanden, 32/36 uur per week. Start per 1 feb (later in overleg).
Profiel van de manager: - Minimaal 6 jaar ervaring in Cyber Security; - Ervaring met ISO27001, NIST2, SOC2; - Relevante security certificaten;
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83448Interim Planning & Control medewerker onderwijs
0,8-1,0 vanaf medio april uiterlijk. | Eindhoven | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim opdracht met verander component, voor een interim Planning & Control medewerker bij onderwijsinstelling Eindhoven Informatievoorziening & Technologie
Verwachte opdrachtduur: 0,8-1,0 vanaf medio april uiterlijk.
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: onderwijsinstelling
Profiel van de opdracht: De interim opdracht is 3-ledig: 1. Overnemen van de taken van de vertrekkende medewerker en zorgdragen voor de continuïteit van de lopende P&C activiteiten (run) 2. Harmoniseren en standaardiseren van de financiële en control processen binnen I&T (change) 3. Verbinden binnen en buiten de dienst met als doel de gestandaardiseerde en geharmoniseerde financiële processen binnen de gehele dienst gemeengoed te laten zijn (change)
Profiel van de manager: •Je hebt aantoonbare ervaring met de opdracht omschrijving •Je bent een echte verbinder en hebt het geduld en communicatieve vermogens om zaken echt te implementeren • Je bent in staat om collega medewerker P&C mee te nemen en door te ontwikkelen Qua opleiding en achtergrond: • Je beschikt over een afgeronde financiële, bedrijfseconomische of bedrijfskundige opleiding; • Op basis van (organisatie)kennis en ervaring beschik je over 5-10 jaar werkervaring en opleidingsniveau: HBO / Bachelor
Opmerkingen: zoveel mogelijk op kantoor werken tijdens de eerste weken, daarna 50/50.
Nu reageren >>
83530Interim GL/Controller
3 tot 6 maanden, gemiddeld 3tot5 dagen per week. | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim GL/Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 3tot5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Vastgoed
Profiel van de opdracht: - dagelijkse administratie - controle grootboek - controle balansrekeningen/journaalposten - service kosten - begeleiding starter
Profiel van de manager: In de rol heb je een brede functie en ben je een belangrijk punt in de organisatie. Je kan goed zelfstandig werken en begeleid een starter. Verder ben je accuraat, heb je ervaring in de vastgoed en vind je het leuk om met je voeten in de klei te staan.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83516Interim Juridisch Adviseur
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-32 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
interim Juridisch Adviseur Privaatrecht (overheid)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 24-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een ervaren (interim) Juridisch Adviseur Privaatrecht met gedegen kennis en ervaring van vraagstukken op het gebied van bestuursrecht en staatsrecht.
Profiel van de opdracht: O.a. Je analyseert en adviseert bij de voorbereiding van besluiten van bestuurders, fungeert als tweedelijns adviseur voor de organisatie en als sparringpartner voor juristen uit de eerste lijn. Je adviseert bestuurders en de organisatie op het vlak van privaatrecht, aanbestedingsrecht en algemeen bestuursrecht met een bijzondere focus op overeenkomsten. Juridische inbreng in projecten en bij (complexe) juridische vraagstukken bijvoorbeeld op het gebied van mobiliteit en gebiedsontwikkeling.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding rechten op minimaal WO Masterniveau. Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar als juridisch adviseur binnen een provincie, gemeente of overheid. Minimaal 4 jaar werkervaring als juridisch adviseur in de afgelopen 8 jaar. Werkervaring in het privaatrecht (overeenkomstenrecht, aansprakelijkheid, en verzekeringen). Kennis van het aanbestedingsrecht. Werkervaring met complexe juridische vraagstukken. Werkervaring met bezwaar en beroepzaken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 april 2024.
Nu reageren >>
83510Interim Medewerker Salarisadministratie
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, 36 uur en hybride. | Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht twee interim Medewerker Salarisadministratie voor gemeente in Zuid-Holland.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week, 36 uur en hybride.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Vooruitstrevende gemeente in Zuid-Holland.
Profiel van de opdracht: # Verantwoordelijk voor het controleren, valideren en verwerken van salarisbetalingen en -mutaties. # Je toetst en signaleert op rechtmatigheid van fiscale wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden en CAO. # # Geconstateerde afwijkingen bespreek je intern met de senior specialist. # verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van output van de salarisadministratie.
Profiel van de manager: # Relevante mbo 4 of hbo-diploma; # Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie; # Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) is een vereiste, bereid om deel te nemen aan de Vakopleiding Payroll Services; # Kennis en ervaring met het werken met een personeel- en salarisadministratie, bij voorkeur met AFAS Profit en de vaardigheid om je snel een nieuw systeem eigen te maken; # Kennis van de CAO Gemeenten en APPA is een pré.
Opmerkingen:
Nu reageren >>
83501Interim Concerncontroller
Startdatum 22-4-2024, einddatum 21-10-2024, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Achterhoek | lees verder | reageren
 
Interim Concerncontroller (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 22-4-2024, einddatum 21-10-2024, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Concerncontroller. Je signaleert, rapporteert en adviseert over ontwikkelingen en trends voor een duurzame gemeentelijke bedrijfsvoering en ondersteunt bij de opvolging ervan.
Profiel van de opdracht: Je adviseert het management over concernsturing binnen de strategische en vakspecifieke kaders van de P&C-cyclus. Je bent in staat om strategisch te adviseren over de inhoudelijke ambities die het bestuur heeft vastgelegd in het collegeprogramma. Je stelt jaarlijks het interne controleplan op, zorgt voor de uitvoering daarvan en een tijdige rapportage van bevindingen aan management. Je stimuleert het lerend en kritich vermogen van de organisatie. Je bereidt de rechtmatigheidsverantwoording voor.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als concerncontroller opgedaan in de afgelopen 5 jaar binnen een gemeentelijke organisatie. Kwaliteit om boven de materie te gaan staan/ vanuit een ander oogpunt te kijken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 april 2024.
Nu reageren >>
83500Interim Adviseur Functiewaardering
Startdatum z.s.m., duur 8 maanden, optie tot verlenging 2 x 8 maanden, 20-32 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Functiewaardering (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 8 maanden, optie tot verlenging 2 x 8 maanden, 20-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Adviseur Functiewaardering.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met het toetsen van nieuwe functies en het toetsen van was-wordt lijsten bij reorganisaties. Ook probeer je het proces van functiewaardering te verbeteren en zo soepel mogelijk te laten verlopen. De gemeente heeft een eigen generiek functiegebouw. De gemeente zit in de oriëntatiefase om over te stappen naar HR 21. Mogelijk komen hier aanvullende werkzaamheden uit voort, bijvoorbeeld een inventarisatie van alle werkbeschrijvingen.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR. In het bezit van een certificering Vakbekwaam toepasser HR21. Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar met functiewaarderingen binnen gemeenten. Werkervaring als functiekundig adviseur. Werkervaring met de implementatie nieuw functiehuis (HR21).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 april 2024.
Nu reageren >>
83487Interim Directeur Sociaal Domein
Startdatum uiterlijk 1-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Breda | lees verder | reageren
 
interim Directeur Sociaal Domein (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum uiterlijk 1-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Breda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Directeur Sociaal Domein, die leiding geeft aan ca. 100 fte in de clusters (1) Maatschappelijke Ontwikkeling, (2) Wmo, Jeugd en Gezin en (3) Openbare Orde en Veiligheid.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan de ingezette veranderprocessen en cultuur- en managementontwikkeling en vertaalt een duidelijke visie naar de praktijk. Je adviseert het college bij de bestuurlijke strategie en strategische gemeentebrede vraagstukken. Je zet samen met je managers in op het gewenste resultaat en de prestaties die jullie van de medewerkers verwachten en stimuleert hen om hun talenten daarbij in te zetten. Je stuurt als directeur op het werken vanuit een brede blik.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante afgeronde WO opleiding. Minimaal 5 jaar recente ervaring als manager op directieniveau binnen het sociaal domein van de gemeentelijke overheid. Recent trackrecord met complexe veranderopgaven en organisatieontwikkeling. Recente ervaring om op te treden als sparringpartner voor het college en middenmanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 31 maart 2024.
Nu reageren >>
83184Interim Corporate Recruiter
Startdatum 1-6-2024, einddatum 31-1-2025, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week | Alkmaar/hybride | lees verder | reageren
 
interim Corporate Recruiter (overheidsorganisatie)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2024, einddatum 31-1-2025, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Alkmaar/hybride
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Corporate Recruiter.
Profiel van de opdracht: Je houdt je bezig met werving en Sourcing, het selectieproces en het onderhouden van relaties met kandidaten. Je werkt samen met verschillende belanghebbenden binnen de organisatie, zoals HR, leidinggevenden en de afdeling communicatie om de wervingsbehoeften te begrijpen en te voldoen. Dit omvat ook overleg met hiring managers om vacatures te verduidelijken, de wervingsstrategieën te bepalen en feedback te verzamelen over kandidaten.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding. Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in een middelgrote en hectische organisatie. Woonachtig in de regio Alkmaar. In ieder geval werkzaam op maandag, dinsdag en donderdag. Hybride werken mogelijk, echter minimaal 2-3 dagen per week op kantoor aanwezig.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 maart 2024.
Nu reageren >>
83469Interim Adviseur Operational Excellence
Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 3 maanden, 8 tot 12 uur per week | Regio Zuid-Holland | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Operational Excellence (overheid)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 3 maanden, 8 tot 12 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een doortastende en resultaatgerichte (interim) Adviseur Operational Excellence die richting geeft aan het stroomlijnen van een complex proces/werklijn.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de bewaking van de procesarchitectuur van de werklijn. Mede-verantwoordelijk voor een concreet plan van aanpak tot de eerste release in najaar 2024. Dit plan wordt uitgewerkt in een ‘way of working’. Verantwoordelijk voor de methodiek van kort lopende cycli waarmee tot resultaat wordt gekomen. Stuwende kracht/begeleider van deze methodiek. Je rapporteert aan het MT-lid dat verantwoordeijk is voor de organisatie brede change.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Gecertificeerd Lean Black Belt. Minimaal 8 jaar ervaring in de aansturing en coördinatie van organisatie brede transformatieprocessen. Minimaal 3 afgeronde projecten binnen zorg, gezondheid en/of welzijn. Minimaal 10 jaar ervaring met het geven van Lean Six Sigma Green Belt trainingen. Ervaring met het inrichten van een projectstructuur en het aansturen van diverse samenhangende werkgroepen. Ervaring met integraal/functioneel leidinggeven aan teams.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 maart 2024.
Nu reageren >>
83453Interim Directeur/Bestuurder sociaal werk- en ontwikkelbedrijf
Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Zwolle | lees verder | reageren
 
interim Directeur/Bestuurder sociaal werk- en ontwikkelbedrijf
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een sociaal werk- en ontwikkelbedrijf, op zoek naar een (interim) directeur/bestuurder. Deze rol vraagt een strategische leider met bewezen ervaring in verandermanagement en het realiseren van maatschappelijke impact.
Profiel van de opdracht: Je maakt als interim directeur-bestuurder een start in het werken met een nieuw type opdrachtgeverschap. Dat wordt gekenmerkt door prestatie- en kwaliteitsafspraken, met een sterke focus op het voorkomen van instroom en uitstroomresultaten. Je neemt de leiding in de ontwikkelopgave, gericht op intensivering van samenwerking binnen de regio en het flexibel inspelen op veranderende behoeften, inclusief de dienstverlening aan werkgevers.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding in een relevante richting zoals bedrijfskunde, sociale wetenschappen of management. Minimaal 5 jaar ervaring in een directeursfunctie of vergelijkbare leidinggevende rol, specifiek binnen het sociale domein of vergelijkbare maatschappelijk betrokken organisaties. Ervaring met verandermanagement en het succesvol doorvoeren van organisatieveranderingen. Ervaring met stakeholdermanagement en complexe (bestuurlijke) structuren.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 28 maart 2024.
Nu reageren >>
83522Interim Programmamanager
9maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Programmamanager
Verwachte opdrachtduur: 9maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het team Omgevingsbeleid maakt samen met het team Bouwen & Milieu deel uit van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Het team Omgevingsbeleid staat voor uitdagende opgaven op het gebied van o.a. beleid, planologie, ruimtelijke transformatieprocessen, kwaliteitsbewaking op het gebied van ruimtelijke ordening, duurzaam wonen en stedenbouw, erfgoed, toerisme en economische zaken. De verdere implementatie van de Omgevingswet is daarnaast voor dit team ook nog een uitdaging die in de uitwerking vraag
Profiel van de manager: HBO Opleiding (WO = pré); Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met de omgevingswet binnen een gemeentelijke instelling; Aantoonbare werkervaring bestuurlijke processen en politieke verhoudingen (ligt dit duidelijk toe in het cv); Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de omgevingswet (ligt dit duidelijk toe in het cv); Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeentelijke instelling;
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 3-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83449Interim Sociaal Maatschappelijk Werker
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Sociaal Maatschappelijk Werker
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt mensen bij het oplossen van en omgaan met hun problemen in hun dagelijks leven of in hun werk; Je pakken signalen op en pakt problemen aan rond leefbaarheid en veiligheid, verslaving, eenzaamheid, overlast, radicalisering en huiselijk geweld; Je ondersteunt en begeleidt mensen die kampen met allerlei uiteenlopende problemen, zoals psychische problemen, jeugd, gezinnen en relatieproblemen; Je zorgt ervoor dat mensen prettig kunnen leven in hun sociale omgeving zoals het gezin en de
Profiel van de manager: mbo 4 opleiding social work; Voldoende beheersing van de Engelse taal om in die taal te communiceren; Minimaal 5 jaar ervaring als sociaal maatschappelijk werker; Aantoonbare werkervaring met of binnen zorginstanties/hulpverleningsorganisaties binnen de Veiligheidsregio Hollands Midden; EHBO of BHV certificaat (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83450Interim Beleidsmedewerker Accommodaties
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 5,5 maanden Optie op verl.: Ja | Noord Brabant | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker Accommodaties
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 5,5 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Noord Brabant
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als beleidsmedewerker accommodaties ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken op het gebied van accommodatiebeheer in onze gemeente. Je fungeert als het centrale aanspreekpunt voor beheerders van verschillende accommodaties en bent de schakel tussen hen en de gemeente. Je zorgt ervoor dat de contracten met gebruikers van gemeentelijke accommodaties op orde zijn en begeleidt de aanbesteding voor schoonmaakdiensten. Daarnaast speel je een cruciale rol bij het vaststellen en harmoniser
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van bestuurskunde, HEAO; Aantoonbare ervaring met accommodatiebeheer; Minimaal 2 jaar recente ervaring met het beheer van maatschappelijke accommodaties. Minimaal 2 jaar recente ervaring met het werken bij de overheid en het opstellen van overeenkomsten en het coördineren van subsidies.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-3-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 4 pag. en 1 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83451Interim Inspecteur Bouw- en Woningtoezicht
Start: 1-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Inspecteur Bouw- en Woningtoezicht
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Inspecteur Nieuw- en Verbouw voer je zelfstandig bouwtechnische inspecties uit. Daarbij controleer je afgegeven bouw- en sloopvergunningen en voer je controles uit op bouwlocaties. Jij zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de bouwlocaties in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving, dat overlast en schade zoveel mogelijk worden voorkomen en dat er tijdige en duidelijke beslissingen worden genomen als de situatie daar om vraagt.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Afgeronde AWB1 opleiding; Minimaal 1 maar bij voorkeur 3 jaar of meer, werkervaring in een (bouwkundig) toezichthoudende functie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83452Interim Senior Projectmanager Opvang
Start: 22-4-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Projectmanager Opvang
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-4-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je stuurt je projectteam aan; Je zorgt voor de realisatie van opvangplekken; Begeleiden van het ontwerpproces (voorzitter ontwerpteam), inkoopproces en realisatie; De afstemming over ruimtelijke procedures met collega’s van Ruimte; Coördineren van ontwerpvoorstellen met Sociaal Beheer & Facilitair; Strategie vormgeven voor aanbestedingen en vergunningaanvragen;
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar ervaring met huisvestingsvraagstukken in de publieke sector. Bij voorkeur ervaring met transformatietrajecten in middelgrote tot grote gemeenten. Bij voorkeur heb je ervaring met het opstellen van Business Cases, en het bewaken van budgetten en het initiëren en begeleiden van huuronderhandelingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83454Interim Teammanager Ontwikkeling Samenleving
Startdatum 15-4-2023, duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
SPOED: interim Teammanager Ontwikkeling Samenleving (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-4-2023, duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) teammanager. Het team bestaat uit zestien medewerkers, voornamelijk beleidsadviseurs op o.a. zorg, sport, werk en inkomen, onderwijs, economie, wonen, cultuur en recreatie.
Profiel van de opdracht: Als teammanager ben je verantwoordelijk voor de medewerkers en het team in staat stellen verder te ontwikkelen. Je bent lid van het MT en daarmee gedeeld verantwoordelijk voor het beheersen en ontwikkelen van de organisatie. Voorts ben je strategisch adviseur van het College.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van management, bedrijfskunde en/of bedrijfsvoering. Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar als leidinggevende bij een gemeente. Werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen het Sociaal Domein van een gemeentelijke instelling of uitvoeringsorganisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 maart 2024.
Nu reageren >>
83455Interim Projectleider Regionale Verbinder Statushouders
Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Regionale Verbinder Statushouders
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 3*12 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Diversiteit aan soorten leerwerktrajecten waarin (vak)taal, werk en opleiding gecombineerd worden. Hierbij gebruikmakend van regionale samenwerkingsverbanden zoals het RMT, het WSP en het Leerwerkloket; Het opzetten dan wel aanpassen van leerwerktrajecten voor statushouders, met name voor laag- en ongeschoold werk in samenwerking met sociaal ontwikkelbedrijven; Versterken van de inzet van praktijkleren in het mbo voor statushouders (gecombineerd met jobcarving); Coördinatie en regie van de leerw
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar ervaring met toeleiden van de doelgroep statushouders naar de Nederlandse arbeidsmarkt; Aantoonbare interculturele sensitiviteit; Minimaal 2 jaar ervaring binnen een gemeentelijke organisatie;
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 4 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83459Interim senior projectondersteuner
6 maanden, gemiddeld 24 uur per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim senior projectondersteuner en penvoerder bestuurlijke stukken
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 24 uur per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een senior projectondersteuner, met als specifieke taak de penvoering van bestuurlijke besluitvorming, met bij voorkeur ervaring in het OV domein. Je werkt in grote mate zelfstandig en bent proactief. Je bent nieuwsgierig, breed georiënteerd en op de hoogte van de lopende zaken binnen de teams. Je weet op het juiste moment zelfstandig acties op te zetten (werk uit handen te nemen), te monitoren en te structureren.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een (semi) overheidsorganisatie of een adviesbureau werkzaam in de overheidsbranche. Wekelijks minimaal 16 uur per week werkzaam ten kantore van de Opdrachtgever (in elk geval op dinsdag), in overleg, en afhankelijk van de behoefte/noodzaak vanuit het project. Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring in/voor een (semi) overheidsorganisatie. Aantoonbare werkervaring in het werkveld Mobiliteit. Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met schrijv
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: Ja 2*3 maanden Graag reageren voor 26-3-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83460Interim Trajectbegeleider
8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Trajectbegeleider
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 32 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Semi Overheid
Profiel van de opdracht: Jij gelooft dat er voor iedereen een passende (werk)plek is. Je zet je daar maximaal voor in omdat je gelooft dat iedereen de waarde van werk moet kunnen ervaren. Jij helpt mensen groeien, ziet onontdekte talenten en weet waar creatief maatwerk nodig is. Het is daarom handig dat je snel kunt inschatten wat iemand nodig heeft en doet dat liefst op de plek waar het om gaat: de werkvloer. Je kent daarnaast ook goed de weg door het landschap van wet- en regelgeving om werkgevers te faciliteren.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (richting SJD, SPH, P&O, MWD of Social Work is een pré); Aantoonbare werkervaring als trajectbegeleider met de doelgroep banenafspraak; Wensen/Pré: Minimaal 2 jaar van de afgelopen 5 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van re-integratie en/of met jobcoaching en/of trajectbegeleiding van een werkfit diagnose. Aantoonbare kennis van beperkingen en/of kennis van ziektebeelden en verzuimbegeleiding opgedaan middels werkervaring.
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: Ja 2*8 maanden Graag reageren voor 29-3-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83461Interim Werkregisseur Banenafspraak
4 maanden, gemiddeld 28 tot 32 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Werkregisseur Banenafspraak
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 28 tot 32 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Jij gelooft dat er voor iedereen een passende (werk)plek is. Je zet je daar maximaal voor in omdat je gelooft dat iedereen de waarde van werk moet kunnen ervaren. Jij helpt mensen groeien, ziet onontdekte talenten en weet waar creatief maatwerk nodig is. Het is daarom handig dat je snel kunt inschatten wat iemand nodig heeft en doet dat liefst op de plek waar het om gaat: de werkvloer. Je kent daarnaast ook goed de weg door het landschap van wet- en regelgeving om werkgevers te faciliteren.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (richting SJD, SPH, P&O, MWD of Social Work is een pré); Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als klantmanager werk of werk en inkomen (integraal); Wensen/Pré: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Klantmanager Werk bij een gemeentelijke instelling en/of werkbedrijf. Aantoonbare werkervaring met de zelfredzaamheidsmatrix.
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: Ja 2*4 maanden Graag reageren voor 27-3-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83463Interim Jeugdconsulent caseloadteam
9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Jeugdconsulent caseloadteam
Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je voert gesprekken met gezinnen die hulpvragen hebben. Vanuit je kennis en ervaring binnen de jeugdzorg kun je goed met hen meedenken en oplossingen zoeken. Daarbij ga je uit van de eigen kracht en regie van de inwoner. Daar waar mogelijk wordt passende hulp ingezet vanuit het ‘voorveld’, daar waar nodig weet je passende en gespecialiseerde hulp in te zetten. Samen met het gezin stel je een ondersteuningsplan op. En je weet het gezin te motiveren en te stimuleren.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (MWD, SPH of pedagogiek is een pré); Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Jeugdconsulent; Je staat ingeschreven in het beroepsregister Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) (toon dit in het cv aan middels een registratienummer); Wensen/Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als Jeugdconsulent bij een gemeente in complexe gezinssituaties.
Opmerkingen: Start: Z.S.M. Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 26-3-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83464Interim Projectleider Energieregeling
Startdatum: 1 April 2024 Einddatum: 30 September 2024 Uren per week: 32-36 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim Projectleider Energieregeling
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 1 April 2024 Einddatum: 30 September 2024 Uren per week: 32-36
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Er zijn verschillende taken en verantwoordelijkheden ontstaan die aangepakt moeten worden, zoals het opstellen van ministeriële regelingen, het bevorderen van samenwerking tussen diverse partijen, en het waarborgen van de interoperabiliteit van systemen en processen. Het is binnen deze context dat wij ons inzetten om onze expertise en ervaring in te zetten om bij te dragen aan de succesvolle implementatie. Ons doel is om een actieve rol te spelen in het tot
Profiel van de manager: • Aantoonbare en ruime ervaring binnen de Rijksoverheid (bij voorkeur op het gebied van regelgeving en/of data en/of meten) (3 jaar) • Omgaan met een complexe groep aan stakeholders, ervaring met schakelen tussen beleid en uitvoering (5 jaar) • In staat om zelfstandig als projectleider op te treden • WO werk- en denkniveau
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83470Interim Strategisch Adviseur Pandemische Paraatheid
Startdatum 8-4-2024, einddatum 1-10-2024, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 8 uur per week | Regio Twente | lees verder | reageren
 
interim Strategisch Adviseur Pandemische Paraatheid
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 8-4-2024, einddatum 1-10-2024, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 8 uur per week
Plaats/regio: Regio Twente
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) strategisch adviseur die ervaring heeft met strategische projecten, samenwerkingen met GGD’en en werkervaring en kennis heeft vanuit de Covid19 periode.
Profiel van de opdracht: Je maakt een strategisch plan van aanpak inclusief stappenplan, waarmee de pandemische paraatheid structureel wordt verstevigd. In dit plan van aanpak moet er aandacht zijn voor de ontwikkelingen binnen GGD/GHOR Nederland, GGD/GGD GHOR Twente, VWS (vaccinatiestelsel en vaccinatievoorziening) en het RIVM (LFI).
Profiel van de manager: Opleiding, cursus en.of training op het gebied van crisismanagement en crisiscommunicatie. Ervaring als strategisch adviseur binnen de overheid. Relevante werkervaring bij een GGD GHOR. Relevante ervaring gedurende de Covid19 periode. Een goed netwerk, ervaring in nauwe samenwerking of werkervaring bij een van bovenstaande terreinen is een must. Verbindend, visionair, overtuigend, realisatie vermogen en inhoudelijk betrokken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 maart 2024.
Nu reageren >>
83471Interim Portfoliomanager Informatievoorziening
Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Utrecht | lees verder | reageren
 
interim Portfoliomanager Informatievoorziening (overheid)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Portfoliomanager Informatievoorziening met een coördinerende en bewakende rol over het portfolio, zowel procesmatig als inhoudelijk.
Profiel van de opdracht: Je analyseert de voortgang van het portfolio op elementen als doelrealisatie, uitputting van capaciteit en strategische hypotheses. Je adviseert de portfolioboard. Bij de portfolioboard bewaakt de portfoliomanager de samenhang en is scherp op ieders rol. Je denkt onafhankelijk mee bij inhoudelijke dilemma's. Je zorgt ervoor dat portfoliomanagement binnen de organisatie verder wordt ontwikkeld en proces rondom voortbrenging en portfoliomanagement wordt beschreven en toegepast.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Werkervaring op het vakgebied portfoliomanagement en voortbrenging. Minimaal 5 jaar werkervaring binnen overheidsorganisaties, ook als projectmanager. Werkervaring met de implementatie van complexe ICT projecten. Kennis van (ICT) bedrijfsprocessen, informatievoorziening, technische infrastructuur, en informatieveiligheid.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 29 maart 2024.
Nu reageren >>
83472Interim Contentspecialist website en social media
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Contentspecialist website en social media
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Communicatieadvies en productie van kwalitatieve en creatieve content voor de corporate website en social media-kanalen. Je draagt bij aan het ontwikkelen van social mediastrategieën per kanaal, inclusief het vertalen van acties voor onze contentkalender en creatieve concepten. Redigeren, verbeteren en publiceren van aangeboden content. Communicatieadvies en verbeteren van content met oog voor het bereik, met behulp van monitoring en analyse, van de verschillende digitale communicatiekanalen van
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van communicatie; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als contentspecialist voor websites en social media; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar met het verbeteren bereik op websites en social media; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar bij een overheidsorganisatie; Werkervaring met Coosto (of een andere social media tool zoals OBI4wan of Hootsuite) (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83473Interim Projectleider Verandermanagement/communicatie en trainingen
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Verandermanagement/communicatie en trainingen
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Semi-Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en realiseren van het plan van aanpak, planning en deliverables en bewaken van het budget van het project. Je vormt en bewaakt – met de teamleden - het verhaal van de veranderingen. Je voert intern stakeholdermanagement, incl. stakeholdersanalyse. Je meet veranderbereidheid (binnen veranderfases) en ondersteunt gedragsbeïnvloeding. Je ondersteunt leiderschapscommunicatie, coaching, adviesvaardigheden en leiderschapsontwikkeling. Je hebt een visie op he
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van communicatie; Certificering in change management (bv Prosci ADKAR of een andere relevante methodiek); Minimaal 5 jaar ervaring met projectleiderschap van grootschalige veranderprojecten; Ervaring met het ontwerpen en organiseren van trainingen en e-learnings (wens). Ervaring met projectleiderschap bij ten minste 3 organisatieveranderingsprojecten (voorkeur).
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83474Interim Portfoliomanager informatievoorziening
Start: 15-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Portfoliomanager informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het portfoliomanagement binnen de organisatie verder wordt ontwikkeld. Het proces rondom voortbrenging en portfoliomanagement wordt beschreven en toegepast. Er een organisatie brede portfolioplanning wordt opgesteld. Er wordt gerapporteerd over lopende projecten (voortgang en afwijkingen). Nieuwe projecten goed worden opgestart (scope, bemensing, risico’s). Benodigde resources beschikbaar worden gesteld.
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring op het vakgebied portfoliomanagement en voortbrenging; Minimaal 5 jaar ervaring binnen overheidsorganisaties; Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectmanagement; Ervaring met de implementatie van complexe ICT projecten. Kennis van (ICT)bedrijfsprocessen, informatievoorziening, technische infrastructuur, en informatieveiligheid (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83475Interim Projectleider Nieuwkomers
Start: 15-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 4*6 maanden | Achterhoek | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Nieuwkomers
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 4*6 maanden
Plaats/regio: Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider speel je een cruciale rol in de ondersteuning en integratie van Oekraïense nieuwkomers op verschillende locaties. Je hebt de dagelijkse leiding, stuurt locatiecoördinatoren aan, beheert financiën en pakt complexe vraagstukken aan, zowel op korte als lange termijn. Je ontwikkelt en voert beleid uit voor opvang, huisvesting, werk, onderwijs, psychosociale zorg en integratie voor zowel volwassenen als kinderen. Je hebt ook de verantwoordelijkheid om langetermijnbeleid te ontwikkel
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding; Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider, waarvan de laatste werkervaring niet langer geleden is dan 6 maanden; Minimaal 1,5 jaar werkervaring in de afgelopen 3 jaar in een bestuurlijke omgeving, bij een gemeente; Recente werkervaring (in de afgelopen 3 jaar) met de opvang van nieuwkomers;
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-4-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83476Interim Dealmaker
Start: 15-4-2024 Uren per week: 16 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Dealmaker Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 16 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vanwege de inhoud van het project kan hier nog weinig over worden gezegd in dit stadium. Je loopt als senior professional dan ook niet weg voor deze stevige uitdaging. Want dat is het! Wat we wel kwijt willen is dat jij gaat schrijven aan een bidbook met een groot belang. Je werkt aan een deal met een overheidspartner, idealiter tot we die kunnen sluiten. Bovendien bouw jij aan een coalitie met draagvlak voor de deal. Je bent dan ook een coalitiebouwer en je smeedt allianties. Je bent sterk op d
Profiel van de manager: WO bachelor opleiding; Aantoonbare werkervaring met het opstellen van bidbooks; Minimaal 10 jaar ervaring in de afgelopen 15 jaar in een voorman/vrouw positie bij politieke partijen op landelijk niveau (overheid) (voorkeur). Ervaring met het opstellen van bidbooks voor ministeries of lokale overheid bij minimaal 2 projecten, benoem de referentieprojecten in het cv (voorkeur). Ervaring met public affairs als lobbyist (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83478Interim P&O Adviseur
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, Medior interim P&O Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Adviseren op de P&O thema’s, zoals in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim en ontwikkelvragen van leidinggevenden; Begeleiden van P&O processen en aansturen hiervan; Informeren van leidinggevenden en medewerkers over het P&O-beleid en arbeidsvoorwaarden; Uitvoering van en/of deelname aan projecten vanuit je P&O expertiserol; Je signaleert kansen en ontwikkelingen in je vak en weet deze in de uitvoering van je werkzaamheden effectief om te zetten binnen de visie van de organisatie en het P&O-belei
Profiel van de manager: HBO opleiding in de richting van HRM; Minimaal 2 jaar ervaring als P&O adviseur in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring als P&O adviseur binnen een gemeente; Werkervaring in de afgelopen 5 jaar met Beaufort/ Youforce.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83479Interim Senior Communicatieadviseur
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 8,5 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior Communicatieadviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 8,5 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Samen met de andere communicatieadviseurs werk je iedere dag aan de ambities van de gemeente. Samen ben je verantwoordelijk voor de persvoorlichting, interne, externe en online communicatie. Daarnaast geef je communicatieadvies aan het college en onderhoud je contacten met de pers. De collega die wij zoeken kan snel schakelen, is een echte teamspeler en vindt het leuk om naast adviserend ook uitvoerend aan de slag te gaan.
Profiel van de manager: HBO opleiding Communicatie; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar als Communicatieadviseur/-medewerker binnen een overheidsorganisatie of gemeente; Ervaring in de afgelopen 2 jaar als Communicatieadviseur binnen gemeente niet groter dan 22.500 inwoners (voorkeur). Werkervaring op het gebied van communicatie en advies binnen de domeinen Ruimtelijke ordening, veiligheid, sociale zaken en openbare orde binnen een gemeentelijke instelling (ligt dit duidelijk toe in het cv) (wens).
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 75 per uur excl. BTW / inclusief reiskosten (woon-werkverkeer) Graag reageren voor 28-3-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83481Interim Adviseur Bestuurlijke Zaken
Start: 29-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur Bestuurlijke Zaken medior
Verwachte opdrachtduur: Start: 29-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor de voorbereiding van de stafvergaderingen (tweewekelijks overleg met de wethouder). De voorbereiding vindt plaats in een apart overleg met de voorzitter van de staf en de directeur Mobiliteit. In overleg met de voorzitter draag je zorg voor de agenda, kwaliteit van de stukken en terugkoppeling over de bespreking. Jouw rol daarin is adviserend en faciliterend. Je bent vraagbaak voor opstellers van bestuursvoorstellen en raadsbrieven. Je bewaakt de (basis) kwaliteit en tijdigheid van
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau; Bij voorkeur tenminste 5 jaar werkervaring in de rol van Adviseur Bestuurlijke Zaken bij een minimaal een 100K+ gemeente;
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-4-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83483Interim Consulent Aanmeldteam Jeugd
Start: 15-4-2024 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Consulent Aanmeldteam Jeugd
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Urgentie bepaling; Indien mogelijk: Advies geven of doorzetten naar een voorliggende voorziening; Uitvoeren van een brede uitvraag in het gezin a.d.h.v. de stappen van de Centrale Raad van Beroep; Bij het inzetten van jeugdhulp beoordelen of dit door KrimpenWijzer of door een gecontracteerde zorgaanbieder kan worden uitgevoerd; Uitvoeren van her-indicaties in dossiers zonder vaste casusregisseur;
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring met het doen van onderzoek in het kader van de jeugdwet en het indiceren van jeugdhulp in de afgelopen 5 jaar (benoem dit duidelijk in het cv); Minimaal 2 jaar ervaring met het indiceren van jeugdhulp binnen de inkoop regio Rijnmond (GRJR) in de afgelopen 5 jaar (voorkeur). Kennis van de ontwikkeling van het kind en gezinssystemen, blijkend uit een afgeronde cursus of opleiding (wens). Geldige SKJ of BIG-registratie (Noteer het nummer en duur van de registratie in het cv
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83484Interim Teammanager Bestuursondersteuning
Startdatum 6-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Arnhem | lees verder | reageren
 
interim Teammanager Bestuursondersteuning (overheidsorganisatie)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) teammanager die leiding geeft aan een team van bestuursondersteuners. De organisatie is in transitie; dit heeft ook impact op de (veranderende) afdeling Bestuur.
Profiel van de opdracht: Je hebt zorg en aandacht voor de medewerkers en voor de dynamiek in en tussen (deel)teams en acteert daarop. Daarbij kan ook horen het aantrekken van medewerkers, het individueel coachen van medewerkers, het stimuleren van samenwerking binnen de teams, tussen de teams en met de verdere organisatie. Je neemt deel aan diverse overlegstructuren. Je geeft sturing aan een kwaliteitsimpuls in de besluitvorming door het bestuur, o.a. betere processturing van de agenda.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO opleiding. Minimaal 5 jaar leidinggevende werkervaring in maximaal de 2de managementlaag onder de directie en binnen een decentrale overheidsorganisatie en op bestuurlijk en juridisch relevante aandachtsgebieden. Ervaring met leidinggeven aan minimaal 20 professionals op minimaal HBO-level. Ervaring met het implementeren van de uitkomsten van een RI&E PSA of een soortgelijk onderzoek. Ervaring met verandermanagement op inhoud en proces.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 april 2024.
Nu reageren >>
83485Interim Senior Financieel Adviseur
Startdatum 15-4-2024, einddatum 15-11-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Gelderland | lees verder | reageren
 
interim Senior Financieel Adviseur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-4-2024, einddatum 15-11-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een ervaren en daadkrachtige (interim) Financieel Adviseur, gesprekspartner voor managers en beleidsmedewerkers op het gebied van financiële advisering bij B&W-voorstellen en P&C-cyclus.
Profiel van de opdracht: Ondersteunend bij het tot stand komen van brede (financiële) vraagstukken op het gebied van jaarrekening, (meer)jarenbegroting en rapportages. Begeleiden van nieuwe medewerkers (indienst en inhuur) en hen wegwijs maken in de financiële processen. Vanuit jouw rol betrokken zijn bij Sisa- en woningbouwprojecten. Inclusief begeleiding bij projectadministratie en subsidies die verstrekt zijn. Adviseren over externe gelden vanuit specifieke uitkeringen en subsidieregelingen.
Profiel van de manager: WO/HBO+ werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de functie van (senior) financieel adviseur bij een gemeente. Je bent in de afgelopen 5 jaar coördinerend actief geweest of hebt verantwoordelijkheid gedragen voor een team met financiële professionals. Ervaring met het (door)ontwikkelen van organisatiebrede processen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 3 april 2024.
Nu reageren >>
83486Interim Financieel Adviseur / Regiokassier
Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Friesland | lees verder | reageren
 
interim Financieel Adviseur / Regiokassier (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Friesland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Financieel Adviseur / Regiokassier.
Profiel van de opdracht: Uitvoering werkzaamheden regiokassier. Je bent gesprekspartner voor de kassiersfunctie voor de deelnemende partners in de regiodeal. Meewerken aan totstandkoming van Planning & Control producten. Advisering op het beleidsterrein duurzaamheid. Je ondersteunt de andere financieel consulenten.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van finance, control, bedrijfskunde of bestuurskunde. Ervaring met werken in een gemeentelijke organisatie. Kennis van het BBV. Beheersing van de Friese taal.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 april 2024.
Nu reageren >>
83488Interim Technisch Applicatiebeheerder Common Ground
Start: 22-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 20 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Technisch Applicatiebeheerder Common Ground (2x)
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 20 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Technisch applicatiebeheer en onderhoud. Configuratie en lowcode werkzaamheden aan Common Ground componenten. Inrichten van werkprocessen in de CG keten. Documenteren van oplossingen. Proactieve analyse en oplossing van foutsituaties. Verbeteren van monitoringsproces. Actieve deelname aan het agile DevOps-team.
Profiel van de manager: HBO werk en denkniveau. Aantoonbare ervaring als technisch applicatiebeheerder, systeembeheerder of support engineer. Minimaal drie jaar werkervaring met Linux. Kennis en ervaring met scripting (Java, bash, Python, Powershell). Kennis en ervering met VLAN, DNS en Routing. Bij voorkeur ervaring met het werken met Postgres. Bij voorkeur ervaring met het werken in een DevOps team.
Opmerkingen: Graag reageren voor 8-4-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83489Interim Inkoopadviseur
Start: 19-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, Tactisch interim Inkoopadviseur Fysiek Domein
Verwachte opdrachtduur: Start: 19-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: n.n.b.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De tactisch inkoopadviseur is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren en begeleiden van (complexe) inkooptrajecten met een contractwaarde hoger dan de Europese aanbestedingsgrens conform wet- en regelgeving op het gebied van Werken, Leveringen en Diensten met name gericht op het fysieke domein, waarbinnen bijvoorbeeld de reconstructie van wegen, het vervangen van de riolering en het plaatsen van ondergrondse containers vallen. Hierin is de inkoopadviseur betrokken bij alle facetten van h
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 1 jaar ervaring als Inkoopadviseur Fysiek Domein binnen een gemeente; Een afgeronde opleiding Nevi-1 én Nevi-2; Kennis van Aanbestedingsrecht en Aanbestedingsprocedures binnen het fysieke domein (benoem duidelijk in het CV waar deze kennis is opgedaan). Kennis van digitaal inkoopplatform Mercell (opgedaan middels werkervaring of opleiding) (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-3-2024 14:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83494Interim manager team projecten
Startdatum: 13 Mei 2024 Einddatum: 31 December 2024 Uren per week: 32-36 | Den Haag | lees verder | reageren
 
Interim manager team projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 13 Mei 2024 Einddatum: 31 December 2024 Uren per week: 32-36
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opbouw en ontwikkeling van het team Gebiedsoverstijgende projecten van het Programmabureau van de Regieorganisatie Transitie. Betreft: a. Ontwikkelen van de rol en functie-inhoud van de organisatie als tussenorganisatie tussen Rijk en andere overheden, en het Programmabureau in het bijzonder. Die ontwikkeling moet plaatsvinden in samenhang en samenwerking met Provincies, Ipo, UvW, VNG en de Rijksonderdelen die betrokken zijn bij de ontwikkeling en de transitie
Profiel van de manager: • WO Werk- en denkniveau • Ruime management ervaring in politiek-bestuurlijke omgeving, en ervaring in advisering van bestuurders (8 jaar) • Ervaring met opzetten én uitvoering van grote (rijks) projecten en programma's in de fysieke leefomgeving (8 jaar) • Praktijkkennis over governance en bestuurlijke verhoudingen bij uitvoering van gebiedsprojecten en -programma's in het fysieke domein (8 jaar) • Ervaring in opbouw van systeem en stelsel voor uitvoering en beheersing van grote projecten en pr
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83495Interim Medewerker Informatiebeheer
Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 7*3 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medewerker Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 3 maanden Optie op verl.: Ja 7*3 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar een kandidaat die ondersteuning kan bieden bij dossiervorming en -dossierordening in het dynamisch archief (papier en digitaal). Er is door uiteenlopende omstandigheden extra capaciteit nodig voor het opbergen van documenten in het dynamisch archief. Deze documenten maken nu onderdeel uit van een voorselectie op onderwerp.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als Medewerker Informatiebeheer (ook wel DIV) binnen een gemeentelijke organisatie waarbij je werkzaam bent geweest binnen het dynamisch archief; SOD I opleiding dan wel gelijkwaardige opleiding op inhoud en niveau. 2 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar met Corsa. Werkervaring met gemeentelijke processen en archiveren, geef hiervan twee voorbeelden waaruit blijkt dat dit zelfstandig is uitgevoerd.
Opmerkingen: Graag reageren voor 2-4-2024 13:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83497Interim Adviseur Demand Management
Startdatum: 1 Mei 2024 Einddatum: 30 April 2026 Uren per week: 36 | Delft | lees verder | reageren
 
interim Adviseur Demand Management
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 1 Mei 2024 Einddatum: 30 April 2026 Uren per week: 36
Plaats/regio: Delft
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert een klein, gemotiveerd, team dat verantwoordelijk is voor de exploitatie van het IT-netwerk en de Glasvezelinfrastructuur en het opzetten van Demand Management. Je draagt daarin bij aan een goede relatie met service managers, service delivery managers, adviseurs, project managers, opdrachtgevers, regio vertegenwoordigers, onderaannemers, derden partijen en onze eigen outsourcing partners (beheer en levering, aanleg en onderhoud). Je bent inhoudelijk redelijk bekend met IT-netwer
Profiel van de manager: • Minimaal een hbo-diploma in een relevante richting, bijvoorbeeld ICT of technische bedrijfskunde; • Goede kennis van ICT en connectiviteit concepten (zowel LAN’s als WAN’s als bekabeling en bij voorkeur ook glasvezelinfrastructuren); • Ervaring in een functioneel technisch adviserende rol, waarin je intensief samengewerkt hebt met (interne) klanten, collega’s en leveranciers; (7 jaar) • Ervaring bij klanten met een complexe ICT organisatie; (5 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83499Interim Analist UPNL
Startdatum: 8 April 2024 Einddatum: 30 September 2024 Uren per week: 32 | Zwolle | lees verder | reageren
 
interim Analist UPNL
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 8 April 2024 Einddatum: 30 September 2024 Uren per week: 32
Plaats/regio: Zwolle
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: We zijn op zoek naar een analist die de volgende producten kan opleveren, als onderdeel van een scrum-team. Er wordt agile gewerkt. - Het uitvoeren van IV-gerelateerde analyses in relatie tot de werkprocessen en van toepassing zijnde wet- en regelgeving of beleid. - Het opleveren van een bpmn-procesmodel voor de inrichting van de IV - Het in kaart brengen van requirements voor wijzigings-eisen of -wensen - Meedenken over verwezenlijkbare oplossingen binnen het concept van de applicatie of ap
Profiel van de manager: • Opleiding bedrijfskunde, bedrijfskundige Informatica, ICT of andere relevante IV-opleiding op WO niveau • Ervaring als analist m.b.t. bedrijfsprocessen (bpmn), informatiestromen en het opstellen van analyses (o.a. Informatie-, probleem- en impact-), verandervoorstellen, userstories, functioneel ontwerp. • Ervaring in het IV-werkveld als analist of aanverwante functie (10 jaar) • Werken bij de overheid of grote publieke dienstverlener (5 jaar) • Werken in een agile scrum team (3 jaar)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83504Interim Preventiemedewerker Arbo
Startdatum 25-4-2024, einddatum 24-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
interim Preventiemedewerker Arbo (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 25-4-2024, einddatum 24-10-2024, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Preventiemedewerker. Je voert de wettelijke taken uit, geeft aanbevelingen op gebied van veiligheid en gezondheid en ondersteunt bij de werving van je (vaste) opvolger.
Profiel van de opdracht: Actieve betrokkenheid bij het identificeren, analyseren en oplossen van veiligheids- en gezondheidsrisico's. Maatregelen en acties voortkomende uit de RI&E oppakken, borgen en monitoren. Uitvoeren van reguliere controles en rapportages conform wettelijke vereisten. Regelmatige rapportage over de voortgang van de taken van de preventiemedewerker. Analyse en advies over een duurzame en structurele inrichting van de functie. Ondersteuning bij de implementatie; functieprofiel opstellen etc.
Profiel van de manager: O.a. Minimaal een afgeronde HBO opleiding Integrale veiligheid of post-HBO diploma integraal Arbo management of vergelijkbaar. Minimaal 5 jaar ervaring als preventiemedewerker of vergelijkbaar. Ervaring met advisering aan organisaties mbt preventie, RI&E. Vakkennis op het gebied van Arbo, Milieu en Veiligheid. Inzicht in de samenhang van Arbo en milieu met aangrenzende terreinen, waaronder BHV en facilitaire dienstverlening. Ervaring/kennis van certificering. Ervaring met uitvoeren van audits.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 april 2024.
Nu reageren >>
83509Interim Functioneel Consultent
Startdatum: 1 Mei 2024 Einddatum: 31 Oktober 2024 Uren per week: 32 | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Wij zijn op zoek naar een interim Functioneel Consultent
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 1 Mei 2024 Einddatum: 31 Oktober 2024 Uren per week: 32
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als functioneel consulent werk je voornamelijk in en vanuit het project implementatie als deelprojectleider van het werkpakketten functionele inrichting en integraties. In het project werk je nauw samen met een functioneel beheerder van team en de decentrale coördinatoren. De voortgang met betrekking tot het behalen van de projectresultaten stem je af met de projectleiding. De voortgang met betrekking tot overdracht naar beheer stem je direct af met de teamleide
Profiel van de manager: • Je beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau; • Je bent goed in staat werkzaamheden te delegeren, prioriteiten te stellen en operationele sturing te geven aan de directe collega’s binnen jouw werkgebied; • Je beschikt over de vereiste communicatieve vaardigheden om op te treden als aanspreekpunt, vraagbaak en vertegenwoordiger voor het functioneel beheer van het digitaal toetsproces; • Je bent aantoonbaar in staat om binnen een keten de samenwerking op te zoeken en toont assertiviteit en ond
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
Nu reageren >>
83515Interim Juridisch Adviseur
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week | Regio Groningen | lees verder | reageren
 
interim Juridisch Adviseur Publiekrecht en Bestuursrecht
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging mogelijk, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een ervaren (interim) Juridisch Adviseur met gedegen kennis en ervaring van vraagstukken op het gebied van bestuursrecht en staatsrecht.
Profiel van de opdracht: Je analyseert en adviseert bij de voorbereiding van besluiten van bestuurders, fungeert als tweedelijns adviseur voor de organisatie en als sparringpartner voor juristen uit de eerste lijn. Je verzorgt juridische inbreng in projecten en bij (complexe) juridische vraagstukken. Je vertegenwoordigt de organisatie bij geschillen. Je verzorgt advisering in het kader van juridische kwaliteitszorg. Je zorgt voor juridische control.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op WO Masterniveau in de richting van Bestuursrecht. Minimaal 2 jaar werkervaring in de afgelopen 6 jaar als juridisch adviseur binnen een provincie, gemeente of overheid. Werkervaring in het Bestuursrecht en Publiekrecht. Werkervaring met complexe juridische vraagstukken. Werkervaring met bezwaar en beroepzaken. Werkervaring met Omgevingsrecht.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 april 2024.
Nu reageren >>
83511Interim Projectleider inkoopprocessen
Start: 22-4-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider inkoopprocessen - Materieel Beheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-4-2024 Uren per week: 28-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je realiseert zelfstandig (Europese) inkooptrajecten ten behoeve van de verschillende categorie(ën)/ specialisme(n); Je houdt overzicht over de diverse inkoopprojecten waar je projectleider van bent; Je fungeert als projectleider tussen inkoop, decentrale inkopers, contractmanagement en betrokken medewerkers vanuit de intern klanten; Je organiseert projectgroep vergaderingen en stuurt op proces en inhoud; Je beschrijft een aanbestedingsaanpak; Je schrijft het programma van eisen; Je rapporteert
Profiel van de manager: hbo werk- en denkniveau; Minimaal 3 projecten zelfstandig uitgevoerd als projectverantwoordelijke voor Europese aanbestedingen; Minimaal 3 projecten zelfstandig uitgevoerd als projectverantwoordelijke voor niet Europese aanbestedingen; Ervaring met aanbestedingen met een gemeente als opdrachtgever. (wens) Ervaring als projectverantwoordelijke met het aanschaffen van materieel. (wens)
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83513Interim Teamleider Jeugdhulp
Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging mogelijk. 28-32 uur per week | Regio Drenthe | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Jeugdhulp (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 12 maanden, optie tot verlenging mogelijk. 28-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Drenthe
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Teamleider Jeugdhulp, een stevige verandermanager met ruime ervaring met complexe verandertrajecten.
Profiel van de opdracht: Je neemt medewerkers op een constructieve manier mee in inhoudelijke ontwikkelingen en maakt optimaal gebruik van de in het team aanwezige expertise. Je hebt daadkracht en de moed om waar nodig ook minder populaire besluiten te nemen. Je stuurt op integrale samenwerking binnen het sociaal domein met de collega’s van Wmo, Inkomen, Werk en Onderwijs en levert een belangrijke bijdrage aan het vormgeven van het totale jeugddomein in de gemeente.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Aanvullende opleiding in de richting van management en verandermanagement. Minimaal 3-5 jaar werkervaring als verandermanager. Minimaal 3-5 jaar werkervaring met veranderprocessen in een gemeentelijke organisatie. Kennis van de Jeugdwet en de Hervormingsagenda Jeugd.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 april 2024.
Nu reageren >>
83514Interim Projectleider ICT
Start: 8-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider ICT regio Utrecht
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 3*3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Deelprojectleider is verantwoordelijk voor alle wijzigingen met een ICT-component uit te voeren door de Veiligheidsregio Utrecht. Noot: ICT-zaken van de regionale -en landelijke meldkamer zijn buiten scope. Vanuit de huidige Meldkamer en de landelijke Meldkamer lopen er al meldingen. Er is echter nog geen overzicht van wat er nodig is en wat er nog gedaan moet worden of wat er niet gewenst is. Denk hierbij aan telefonie, hardware en software. Een analyse van de IST en de SOLL-situatie moet n
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider ICT; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een veiligheidsregio; 5 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar met ICT implementatieprojecten binnen een veranderde omgeving. Werkervaring / kennis met Agile – Scrum. Werkervaring met CRM-implementaties. Werkervaring in de afgelopen 5 jaar met procesoptimalisatie (maak dit duidelijk met een voorbeeld).
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-3-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83517Interim Adoptieconsultant Microsoft Teams en SharePoint
Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Adoptieconsultant Microsoft Teams en SharePoint
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) adoptiefconsultant die een optimale overgang naar nieuwe digitale veranderingen en toepassingen begeleidt.
Profiel van de opdracht: Taken o.a.: Vastleggen van procedures en processen (installatie, beheer, gebruikers). Projectteam en teams begeleiden naar nieuwe manier van werken. Workshops en presentaties. Aanmaken en configureren van samenwerkingsomgeving volgens richtlijnen voor projectteams. Aanmaken van SharePoint-sites volgens de vastgestelde richtlijnen en standaarden. Configureren en beheren van SharePoint-machtigingen. PvA opstellen samen met projectteams en implementatie (pro actief) coördineren en implementeren.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van ICT of Bedrijfskundige Informatica. Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar met SharePoint en MS365 implementaties. Microsoft certificeringen op het gebied van SharePoint en Microsoft 365, zoals bijvoorbeeld MS-700 behaald in de afgelopen 10 jaar. Ervaring op het gebied van documentmanagement in projecten. Ervaring met (grootschalige) migratieprojecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 april 2024.
Nu reageren >>
83520Interim Manager Projectbeheersing rail-infrastructurele projecten
Startdatum 1-5-2024, einddatum 1-5-2025, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Amsterdam | lees verder | reageren
 
interim Manager Projectbeheersing rail-infrastructurele projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2024, einddatum 1-5-2025, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Manager Projectbeheersing, vanaf het eerste initiatief tot aan de definitieve oplevering betrokken bij projecten.
Profiel van de opdracht: Zorgen voor optimaal beheer van middelen en doelen van het project. Bewaken dat het project 'binnen de referenties' blijft en bijdragen aan het succes van het projectteam. Verantwoordelijk voor de voortgangsrapportages en adviseren over mogelijke interventies. Beheren van documenten en het gehele proces van projectbeheersing. Actief sturen van het projectbeheersingsteam en capaciteit adviseren aan de projectmanager. Borging van de kwaliteit van producten en processen binnen projectbeheersing.
Profiel van de manager: Minimaal een relevante afgeronde HBO opleiding zoals Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy of Controlling. Kennis en ervaring op het gebied van projectbeheersing; scope, planning, financiën/control, capaciteit, risicobeheer, informatiebeheer. Meer dan 3 jaar gerichte ervaring met projectbeheersing op grote projecten. Meer dan 3 jaar ervaring met de bestuurlijke /politieke aspecten van infrastructurele projecten. Ervaring met het aansturen van medewerkers.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 8 april 2024.
Nu reageren >>
83532Interim Microsoft (MS) Teams en MS SharePoint specialist / informatiebeheerder
Start: 1-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja | Amsterdam | lees verder | reageren
 
Gezocht, Interim Microsoft (MS) Teams en MS SharePoint specialist / informatiebeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Semi-Overheid
Profiel van de opdracht: Vastleggen van procedures en processen (installatie, beheer, gebruikers). Projectteam en teams begeleiden naar nieuwe manier van werken. Workshops en presentaties. Het aanmaken en configureren van samenwerkingsomgeving volgens richtlijnen voor projectteams. Het aanmaken van SharePoint-sites volgens de vastgestelde richtlijnen en standaarden. Het configureren en beheren van SharePoint-machtigingen. Plan van aanpak opstellen samen met projectteams en implementatie (pro actief) coördineren en
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met SharePoint en MS365 implementaties; Certificeringen behaald van Sharepoint en Microsoft 365 in de afgelopen 10 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83521Interim Algemeen Projectleider
36 maanden, gemiddeld 24 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Algemeen Projectleider
Verwachte opdrachtduur: 36 maanden, gemiddeld 24 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De functie van algemeen projectleider omvat diverse uiteenlopen taken. Wij zoeken een kandidaat die flexibel is en brede ervaring heeft met meerdere aspecten op het gebied van gebiedsontwikkeling, zowel voor wat betreft vastgoedontwikkeling als civiel technische onderwerpen. Het Projectbureau bestaat uit een compact team van circa 15 medewerkers onder leiding van een projectdirecteur. Als algemeen projectleider word je direct aangestuurd door de projectdirecteur.
Profiel van de manager: HBO Opleiding richting Bouwkunde; Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring in voorbereiding van grootschalige (+500 woningen) gebiedsontwikkelingen, moet in cv omschreven zijn in de werkervaring. Aantoonbare werkervaring als Projectleider. Aantoonbare ervaring met tekeningenbeheer. Aantoonbare ervaring met vastgoedplanning. Aantoonbare ervaring met het aanvragen van omgevingsvergunningen. Gaat akkoord met de werkdagen op dinsdag en woensdag op locatie.
Opmerkingen: Optie op verl.: 6*12 maanden Start: Z.S.M. Graag reageren voor 4-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83523Interim Adviseur Functiewaardering
8 maanden, gemiddeld 20 tot 32 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Adviseur Functiewaardering
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 20 tot 32 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De adviseur functiewaardering zal zich bezighouden met het toetsen van nieuwe functies en het toetsen van was-wordt lijsten bij reorganisaties. Ook probeer je het proces van functiewaardering te verbeteren en zo soepel mogelijk te laten verlopen. De gemeente heeft een eigen generiek functiegebouw. De gemeente zit in de oriëntatiefase om over te stappen naar HR 21. Mogelijk komen hier aanvullende werkzaamheden uit voort, bijvoorbeeld een inventarisatie van alle werkbeschrijvingen.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (richting P&O of HR = pré); In het bezit van een certificering Vakbekwaam toepasser HR21, benoemd in het cv; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met functiewaarderingen binnen overheidsinstanties; Wensen/Pré: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met functiewaarderingen binnen gemeenten. Aantoonbare werkervaring als functiekundig adviseur. Aantoonbare werkervaring met de implementatie nieuw functiehuis (HR21).
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 20-32 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 2*8 maanden Graag reageren voor 4-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83524Interim Teammanager - Informatiemanagement
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Teammanager - Informatiemanagement
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Dagelijkse aansturing te geven aan een professioneel zelfstandig team; Integraal management van het team (PIOFACH) en sturing geven aan de resultaten van het teamplan 2024; Merkbare stappen te maken met de groep om het ingezette teambuildingtraject af te maken om zo verbetering in onderlinge communicatie(stijlen), waarderend feedback geven/ontvangen en productverbetering te krijgen; Richting en coaching te geven aan teamleden gericht op de professionele ontwikkeling van hun teamleden en het resu
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als lijnmanager/opdrachtgever in een strategisch adviserend team; Werkervaring in de afgelopen 7 jaar in (beleidsmatige)informatiemanagement, privacy -en securityvraagstukken, portfolio sturing én Data gedreven sturing/ Business Intelligence (benoem dit duidelijk in het cv met minimaal 2 referentie trajecten).
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83527Interim Projectleider Ruimtelijke Inpassing
Start: 17-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Ruimtelijke Inpassing
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-4-2024 Uren per week: 32 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider Ruimtelijke inpassing van energie-infrastructuur ga je er voor zorgen dat uitbreiding/aanpassing van de energie-infrastructuur zo soepel mogelijk verloopt. Dit willen we bereiken door afspraken te maken met de netbeheerders. Dit betreft vooral de ruimtelijke inpassing van de distributiestations van Stedin en de warmteonderstations van Eneco. Voor beide soorten bovengrondse energie-infra willen we dezelfde inrichtingsprincipes toepassen. Je werkt aan afspraken met de netbeheer
Profiel van de manager: hbo werk- en denkniveau; Minimaal 4 jaar werkervaring als projectleider/adviseur in technische functies. Minimaal 3 jaar werkervaring met netbeheerder(s). Ervaring met organisatievraagstukken in grote organisaties.
Opmerkingen: Graag reageren voor 5-4-2024 15:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83528Interim Projectleider klantroute Statushouders
Start: 17-4-2024 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider klantroute Statushouders
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-4-2024 Uren per week: 24-32 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Analyse van huidige situatie en vaststellen verbeterpunten; Projectplan (plan van aanpak) opstellen en uitvoeren; Vastleggen van de opbrengsten van het project in o.a. werkprocessen, instrumentenaanbod en werkafspraken met partners; Deelnemen aan de Cockpit Uitvoeringsagenda en daar voortgangsinformatie delen; Verbindingsofficier zijn tussen het Serviceplein van de gemeente Alphen aan den Rijn, Rijnvicus en andere partners die betrokken zijn bij de klantroute; Verzorgen van een warme overdracht
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring met de Wet Inburgering en de wettelijke taken van de gemeente hierin; Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider binnen een gemeente. Werkervaring als projectleider op het gebied van statushouders. Werkervaring met en visie op het begeleiden van statushouders naar werk. Opleiding op het gebied van projectmatig werken.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83533Interim Beleidsmedewerker RO kust en duingebied
Start: 22-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Beleidsmedewerker RO kust en duingebied
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als beleidsmedewerker RO kust en duingebied ontwikkel, toets en begeleid je de ruimtelijke opgaven voor de kust en het duingebied. Denk aan de Rijksopgave voor een ruimtelijke puzzel, de uitvoering van onze kustvisie en het zijn van het aanspreekpunt voor de RO-gerelateerde aspecten rond het Park. Dat doe je niet alleen. Je werkt samen met collega’s van cluster Ruimte en het beleidsteam ruimtelijke ordening over onderwerpen als stikstof, groen en bebouwing. Je neemt de
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar binnen een overheidsorganisatie; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van kust en duingebieden; Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 4 jaar als beleidsmedewerker RO. Minimaal 2 jaar ervaring met RO-aspecten rond kust en duingebied de afgelopen 4 jaar.(wens)
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83535Interim Projectleider ICT
Start: 8-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider ICT Z-Holland
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-4-2024 Uren per week: 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat projecten leiden op het gebied van ICT maar ook projecten voor het ontwikkelen, aanpassen en/of verbeteren van bedrijfsprocessen, waar de ontwikkeling of aanpassing van ICT onderdeel van uitmaakt. Het voornaamste deel van het werk is het (bege)leiden van Centric migraties. Onze roadmap is hiervoor leidend. Je werkt veel samen met business projectleiders of programmamanagers om samen of zelfstandig de inkoop, selectie en acceptatieprocessen voor IT-oplossingen te doorlopen. Als ICT-projec
Profiel van de manager: HBO opleiding; Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider ICT; Aantoonbare werkervaring met het (bege)leiden van migraties van Centric applicaties; Werkervaring met servicemanagementprocessen en projectmatige oplevering van IT-services in de afgelopen 3 jaar (voorkeur). Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Projectleider ICT binnen een gemeente in de afgelopen vijf jaar (wens). Werkervaring in inkoop- en aanbestedingstrajecten met de focus op het IT-deel in programma van eisen
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83537Interim Kwartiermaker regie en coördinatie opvang
Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden | Flevoland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Kwartiermaker regie en coördinatie opvang Oekraïense ontheemden
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 8 maanden Optie op verl.: Ja 3 maanden
Plaats/regio: Flevoland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Schrijven plan van aanpak; Opzetten en onderhouden organisatie die opvang ontheemden regisseert, coördineert en hierover adviseert en informeert; Aannemen en aansturen van 4 medewerkers t.a.v. de opdracht; Strategisch adviseren bestuurders provincie en gemeenten; Opzetten en onderhouden netwerk landelijk en regionaal; Uitvoeren opdrachten bestuur.
Profiel van de manager: HBO opleiding; Aantoonbare werkervaring als kwartiermaker binnen een overheidsorganisatie met vluchtelingen gerelateerde projecten aan te tonen met een referentieproject niet ouder dan 3 jaar; Minimaal 5 jaar ervaring met het werken bij een veiligheidsregio, provincie of gemeente, aan te tonen met (minimaal 2) referentieprojecten niet ouder dan 7 jaar (wens). Werkervaring op het gebied van crisisbeheersing (wens).
Opmerkingen: Graag reageren voor 6-4-2024 10:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83538Interim Medior Communicatieadviseur Werkgeversservicepunt
12 maanden, gemiddeld 24 uur per week. | Zuid Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medior Communicatieadviseur Werkgeversservicepunt
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 24 uur per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als communicatieadviseur werk je in opdracht van het managementteam en werk je samen met je collega's van WSP. Je beweegt je zelfstandig binnen de regionale netwerkorganisatie van adviseurs en matchers en bent daardoor goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de regio, zoals succesverhalen, evenementen en activiteiten. Je (her)schrijft daarover artikelen voor op de website en zet actief social media in. Je bent een enthousiaste communicatieprofessional, hebt een vlotte pen.
Profiel van de manager: HBO Opleiding (pré = richting Communicatie. Aantoonbare werkervaring met communicatiewerkzaamheden sociaal domein; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen een overheidsorganisatie; Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen het Sociaal Domein met het onderwerp arbeidsmarkt communicatie. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als communicatieadviseur bij de (semi) overheid.
Opmerkingen: Start: 6-5-2024 Uren per week: 24 Einde/Duur: 12 maanden Optie op verl.: Ja 12 maanden Graag reageren voor 5-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83541Interim Projectleider Document Management
8,5 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Den Haag | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Document Management (Corsa)
Verwachte opdrachtduur: 8,5 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Eén van de strategische projecten is de implementatie van Corsa, het document management systeem van de organisatie. Dit systeem is inmiddels technisch live in een eerste versie, met een zeer beperkt aantal processen en documenten. Het aantal bedrijfsprocessen en documenttypes in Corsa moet de komende maanden aanzienlijk worden uitgebreid. Daarbij hoort ook het migreren (handmatig en geautomatiseerd) van oude documenten. Ook moeten er nog meerdere technische koppelingen worden gerealiseerd.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectleider van een ICT project; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider van een DMS project(en); Wensen/Pré: Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met de implementatie van applicatie Corsa. Aantoonbare werkervaring met systeemkoppelingen. Aantoonbare werkervaring met grote hoeveelheden handmatige document data.
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Einde/Duur: 8,5 maanden Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 4-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83542Interim Jeugd en Gezinshulpverlener
6 maanden, gemiddeld .20 tot 36 uur per week. | Noord Holland | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Jeugd en Gezinshulpverlener (PGB)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld .20 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Jeugd en Gezinshulpverlener en PGB indicatiesteller, ben je onder andere verantwoordelijk voor de PBG's voor 18-. Je analyseert hierbij wat er nodig is, waar iemand recht op heeft en welke aantal uren hierbij passend is. Je controleert dit en ook voor de berekeningen draai jij je hand niet om. Je zorgt ervoor dat alles juridisch klopt en onderbouwd is.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van jeugd-en gezinshulp binnen een gemeentelijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv.); Aantoonbare werkervaring met regievoering; Aantoonbare werkervaring met PGB; Een geldige SKJ-registratie (noteer SKJ-nummer en geldigheidsduur in het cv); Wensen/Pré: Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar op het gebied van jeugdzorg bij een gemeente.
Opmerkingen: Start: 1-5-2024 Optie op verl.: n.n.b. Graag reageren voor 3-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83543Interim Medewerker BAG-WOZ
6 maanden, gemiddeld28 tot 36 uur per week. | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Medewerker BAG-WOZ
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld28 tot 36 uur per week.
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De focus ligt op het verwerken van alle voorkomende BAG-WOZ werkzaamheden (o.a. BAG mutaties, in- en externe terugmeldingen, opstellen brondocumenten, huisnummerbesluiten, objectafbakeningen voor de woz en bepalen van de gebruiksoppervlakte aan de hand van de branche brede meetinstructie).Het gaat hierbij vooral om het wegwerken van ontstane achterstanden en bestandsoptimalisatie.
Profiel van de manager: HBO Opleiding; Aantoonbare kennis van BAG blijkend uit een afgeronde cursus of opleiding; Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van de BAG-WOZ; Wensen/Pré: Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als BAG-WOZ medewerker in afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring binnen een gemeente. Aantoonbare werkervaring / kennis van/met Neuron-Bag, Bluebeam én Key2Belastingen.
Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 28 tot 36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden Graag reageren voor 2-4-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83546Interim Treasurer
Startdatum 15-4-2024, einddatum 14-4-2026, optie tot verlenging 5 x 12 maanden, 12-20 uur per week | Regio Zwolle | lees verder | reageren
 
Interim Treasurer (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-4-2024, einddatum 14-4-2026, optie tot verlenging 5 x 12 maanden, 12-20 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Treasurer, verantwoordelijk voor de gemeentelijke treasurytaken. Het managen van de leningenportefeuille is één van de hoofdtaken.
Profiel van de opdracht: O.a. Opstellen van het Treasuryplan 2024-2025. Opstellen van een nieuw Treasurystatuut 2024 en dit laten vaststellen door de raad. Opstellen van het Uitvoeringsbesluit Treasury 2024 en dit laten vaststellen door het college. Uitwerken van een offertevraag voor de financiering van een op te richten warmtebedrijf Implementeren en inrichten van de nieuwe versie van het treasurypakket van Aareon. Je stelt zowel bij de begroting als de jaarrekening de financieringsparagraaf op.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding in financiële/bedrijfseconomische richting. Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar bij een 100.000+ gemeente. Minimaal 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar in de functie van Treasurer/Financieel adviseur of specialist bij een gemeente of overheid/semi-overheid. Ervaring in een bestuurlijke omgeving, het schrijven van college- en raadsvoorstellen en raadsinformatiebrieven.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 april 2024.
Nu reageren >>
83547Interim Teamleider Communicatie
Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Nijmegen | lees verder | reageren
 
interim Teamleider Communicatie (overheid)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-5-2024, einddatum 31-12-2024, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een (interim) Teamleider Communicatie. Het communicatieteam bestaat uit 4 medewerkers, bevindt zich in het hart van onze organisatie en is volop in ontwikkeling.
Profiel van de opdracht: Men is bezig met de vraag hoe we kunnen komen tot een effectieve en efficiënte inrichting van de communicatie en hoe optimaal samen te werken, zowel intern als met externe partijen, om zo maximale toegevoegde waarde te kunnen realiseren. Je geeft adviezen voor het verder professionaliseren van het team, waarbij je onderzoek doet naar en advies geeft over de gewenste structuur, bezetting en taakverdeling. Je ontwikkelt de communicatiestrategie. Je bent lid van het MT-Bedrijfsvoering.
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde WO/HBO-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie. Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en (publieke) context. Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig. Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 7 april 2024.
Nu reageren >>
83548Interim Senior administratief medewerker
Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden | Midden van het land | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Senior administratief medewerker
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-4-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja 6 maanden
Plaats/regio: Midden van het land
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Afhandelen van facturen; Je controleert en verwerkt gegevens en verwerkt correctie-memorialen in het financiële systeem Key2Financiën; Je verzorg de aansluitingen van de verschillende sub-administraties; Je begeleidt collega’s (budgethouders) in het gebruik van de financiële software; Je bent een financieel administratieve vraagbaak binnen de organisatie; Je signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen; Je draag zorg voor het opmaken en indienen van de IV3, de BTW/BCF-aangiften en de VP
Profiel van de manager: Mbo+ opleiding; Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 10 jaar als administratief medewerker bij de lokale overheid (gemeente, gemeenschappelijke regelingen of provincie); Aantoonbare werkervaring / kennis met/van Key2Financiën; Werkervaring / kennis met/van BBV (benoem dit duidelijk in het CV).
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-4-2024 12:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>
83482Interim Projectleider Facilitair serviceteam
Start: 1-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja | Utrecht | lees verder | reageren
 
Gezocht, interim Projectleider Facilitair serviceteam
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-5-2024 Uren per week: 32-36 Einde/Duur: 6 maanden Optie op verl.: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vastgoed/huisvesting: projectleiding over (kleine) renovatie-/inrichtingsprojecten en overige huisvesting gerelateerde zaken. Aanbestedingen: projectleiding over diverse aanbestedingen zoals laadpalen, accukasten, olie-, water- en slibafvoer (zowel voorbereiding, aanbesteding als implementatie). Vastleggen van contracten en gegevens van de diverse locaties van Stadsbedrijven. Optimalisatie van processen en dienstverlening. Je levert een bijdrage aan de opzet van wettelijke verplichtingensoftware
Profiel van de manager: Hbo werk- en denkniveau; Minimaal 3 jaar werkervaring als projectleider in een vastgoed/facilitaire omgeving, op het gebied van beheer en onderhoud. Werkervaring als projectleider op het gebied van aanbestedingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-4-2024 9:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 3 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.
Nu reageren >>

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)