button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

52748Interim Planning Manager Details Inzien/reageren
Minimaal 6-9 maanden. Aanvankelijk 2-3 dagen per week, oplopend tot fulltime | Omgeving Eindhoven
 
Hier reageert u op: Interim Planning Manager in omgeving Eindhoven - Managen van technisch operations - zorgen voor een adequate, efficiënte planning - change management -ervaring met audits (ISO; certificeringen) is pré
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 6-9 maanden. Aanvankelijk 2-3 dagen per week, oplopend tot fulltime
Plaats/regio: Omgeving Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Mooi bedrijf in omgeving eindhoven
Profiel van de opdracht: Per directe vervanging van de Planning Manager. Je geeft leiding aan een team planners in de Technische Operatie en draagt verantwoordelijkheid voor een adequate en efficiënte planning. Change Management is vereist. Het team werkt nog niet als collectief en het is aan jou om op de mens, saamhorigheid en eigenaarsschap te sturen. Op korte termijn op gesprek.
Profiel van de manager: - Managen van technisch operations - zorgen voor een adequate, efficiënte planning - change management -ervaring met audits (ISO; certificeringen) is pré
Opmerkingen:
52747Interim verandermanager finance Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld, 24 dagen per week. | omgeving Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim verandermanager in de finance keten
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld, 24 dagen per week.
Plaats/regio: omgeving Den Haag
Profiel van het bedrijf: Nuts bedrijf
Profiel van de opdracht: Taak zal zijn om het team te coachen in het samenwerken binnen en mét de keten. Daar ook de verantwoordelijkheid in te nemen en mensen in mee te nemen • Executive coaching en team coaching, team bestaand uit medewerkers van MBO tot en met WO • Verandermanager • Denken in eigenaarschap, domeineigenaarschap en ketengericht • Commitment aan de organisatie en los van het ‘oude’ • Ontwikkelen van je kra
Profiel van de manager: Een coachende verander manager die comfortabel kan schakelen met verschillende opleidingsniveaus. Werkzaam geweest in een Nuts, onderwijs of stichting organisatie Goede analytische vaardigheden op het gebied van groeps (persoons) dynamiek maar deze vertalen naar begrijpbare processen met handvatten voor iedereen zodat het gehele team zich hierin kan vinden.
Opmerkingen: Iemand die te hoog-over blijft en geen vertaalslag kan maken naar elk niveau in het team is niet passend!
52751Interim medior product owner Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 16-24 uur per week. | Haarlem/Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim medior product owner, onderdeel netmanagement, technisch klant contact (TKC) Crisisorganisatie en crisismanagement.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 16-24 uur per week.
Plaats/regio: Haarlem/Arnhem
Profiel van het bedrijf: Het bedrijf verzorgt de distributie van energie
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor: goede samenwerking tussen bedrijfsonderdelen en onze externe stakeholders; beheer van de Backlog van Crisismanagement en bent verantwoordelijk voor het realiseren van de waardecreatie op korte en lange termijn; Je vertaalt specifieke wensen van de business naar optimale oplossingen in lijn met vastgesteld beleid en richtlijnen;Je bepaalt de impact van oplossingen en ontwikkelt vanuit Backlogs binnen het bestaande systeem landschap; Je pakt jouw product owner rol,
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO+ /WO opleiding; minimaal 3 jaar ervaring in de rol van leidinggevende of PO; Aantoonbare ervaring met het vertalen van businessdoelstellingen naar initiatieven; Affiniteit met de Crisismanagement en de energiesector; Aantoonbare ervaring in het werken op het snijvlak van business & IT; in staat een sterke visie met betrekking tot Crisismanagement neer te zetten en te vertalen naar doelstellingen op korte- en lange termijn
Opmerkingen: Stuur ons uiterlijk maandag 27 mei 16:00 uur je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en je uurtarief (incl. reis- en verblijfskosten, excl. BTW). Let op: we mogen alleen ZZP’ers aanbieden. De gesprekken worden ingepland voor 4 juni van 8.00 - 11.30 en van 13.30 tot 18.00 uur. De kandidaten dienen zich beschikbaar te houden.
52739Interim business controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Amsterdam/Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, ondernemende en stevige interim business controller voor onze werkmaatschappijen in de regio Amsterdam en Den Haag
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Amsterdam/Den Haag
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een organisatie in het sociaal domein en organiseren welzijn en wmo.
Profiel van de opdracht: Als business controller verzorg je voor de werkmaatschappijen een adequate (financial) control en ben je met een brede en integrale kijk op besturing en beheersing een belangrijke sparringpartner voor directeuren, regiomanagers en projectleiders. Daarbij werk je samen met de decentrale MT’s , de concerncontroller a.i. en met de collega’s van het Servicebureau op verschillende locaties.
Profiel van de manager: Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in bedrijfseconomische richting, tenminste 5 jaar werkervaring als controller en ervaring met financiën rondom subsidierelaties en uitstekende MS Excel en Exact skills Je bent pro-actief, stressbestendig en besluitvaardig. Je weet verbinding te maken met non-financials en bent in staat om een boodschap met souplesse en overtuigingskracht over te brengen, zonder je objectiviteit en onafhankelijkheid te verliezen
Opmerkingen:
52733Interim Teamleider Bedrijfsbureau Details Inzien/reageren
Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, opties tot verlenging, 36 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Teamleider Bedrijfsbureau
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, opties tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Het bedrijfsbureau zorgt voor (programmering van) het onderhoud aan de technische installaties (zoals zuiveringen, riolen, gemalen en stuwen) en vormt de verbinding tussen onderhoudsteams en organisatie.
Profiel van de opdracht: Leiding geven aan het bedrijfsbureau (ca. 20 medewerkers, o.a. contractbeheerders, projectleiders, technisch adviseurs. Regie voeren over onderhoud aan installaties volgens principe van assetmanagement.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding WO/HBO (technische) bedrijfskunde, bedrijfseconomie of vergelijkbaar. Minimaal vijf jaar of meer aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Stevige kennis van bedrijfsvoering, affiniteit met het werkgebied. Kennis van onderhouds- en assetmanagement. Sterk in opstellen onderhoudsbegrotingen en planningen. Sterk in analyse van data en vertaling naar stuurinformatie. Organisatorisch sterk. Leidinggeven op basis van samenwerking en verbinding.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren op deze positie is mogelijk tot en met 3 juni 2019.
52750Interim HR Coördinator beleid en projecten Details Inzien/reageren
Startdatum10-6-2019, einddatum 1-12-2019, optie tot verlenging 2 x 2,5 maand, 32 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim HR Coördinator beleid en projecten
Verwachte opdrachtduur: Startdatum10-6-2019, einddatum 1-12-2019, optie tot verlenging 2 x 2,5 maand, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een tijdelijk projectleider voor strategische HR projecten en -beleid. In deze rol leid je strategische HR-projecten en ontwikkel je inhoudelijk HR-beleid o.b.v. de HR strategie.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het strategisch leiderschapsprogramma. Je verzorgt de uitvoering van de nieuwe HRstrategie en bewaakt samenhang tussen projecten. Je vervult een rol in lopende beleidszaken, zoals duurzame inzetbaarheid. Je bent een stevige gesprekspartner voor het hoofd van de afdeling, het directeurenteam en de RvB. Je bent lid van het HR-MT.
Profiel van de manager: Let op, gestelde eisen zijn hard! Relevante WO-opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement in HR en het ontwikkelen van HR-beleid. Kennis en ervaring op het gebied van leiderschaps- en cultuurontwikkeling en verandermanagement. Strategisch inzicht en gevoel voor (bestuurlijke en interpersoonlijke) verhoudingen. Kennis van actuele (beleids)ontwikkelingen op het terrein van HR. Ervaring met projectmanagement binnen complexe organisaties en kennis van bedrijfsvoering.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Reageren is mogelijk tot en met 24 mei 2019.
52744Interim Cloud DevOps Engineer Details Inzien/reageren
3 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met kans op verlenging | Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Cloud DevOps Engineer voor een grote Nederlandse verzekeraar.
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week met kans op verlenging
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Grote Nederlandse verzekeraar met een innovatieve Cloud divisie
Profiel van de opdracht: Als Cloud DevOps engineer ben je verantwoordelijk voor de geautomatiseerde delivery pipeline van de verschillende ontwikkelplatformen. Je werkt samen met development teams om er voor te zorgen dat ze in staat zijn om nieuwe softwarereleases geautomatiseerd in gebruik te nemen. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de toekomstige operationele omgeving. Onze klant zorgt voor nieuwe technologieën waarmee ze innovatieve diensten realiseren voor hun verzekerden.
Profiel van de manager: - Kennis over DevOps tools op het gebied van software code releases (Azure DevOps). - Goede basiskennis van IT-applicaties, infrastructuren, services, CI/CD en Azure Cloud - In het bezit van Azure en .NET certificering is een pré - Basiskennis van SonarQube, Fortify, Selenium, Whitesource, Software packaging (NuGet, NPM) en development tooling (Git, Visual Studio)
Opmerkingen: Onze klant is vrij flexibel en innovatief. Je kan bijv. bepaalde certificering via hen behalen. Het is ook mogelijk om 4x9 te werken en dagelijks tussen 07:00 in de ochtend en 19:00 je dag in delen.
52749Interim Financial/Business Controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Nijmegen
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever zijn we per direct op zoek naar een zeer ervaren en breed inzetbare Freelance/Interim Financial/Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Nijmegen
Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie met overheidsraakvlakken. Deze maatschappij is al een geruime tijd actief en heeft in haar bestaan een mooie groei doorgemaakt. Ze hebben samenwerkingsverbanden met meerdere internationale maatschappen.
Profiel van de opdracht: Om goed in deze rol te passen ben je breed inzetbaar op het vlak van controlling. Je zal zowel adviserend, alsmede operationeel te werk gaan. Op het vlak van budgetteringen, begrotingen en procesoptimalisaties zal je veelal adviserend (aan directie- en management) en toezichthoudend te werk gaan. Operationeel gezien zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de maand- en kwartaalrapportages, het opstellen van begrotingen en bankboekingen.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 5 jaar werkervaring als allround inzetbare controller; - Brede ervaring als Finance Professional; - Kennis van specifieke overheidswet- en regelgeving; - Goede ervaring met Exact/Excel is een grote pré; - Ervaren op het vlak van budgetteringsprocessen/begrotingsprocessen; - Sterke persoonlijkheid; - Communicatief sterk.
Opmerkingen: Aanbod - Project tot einde jaar; - Per direct starten van project; - Werken in een informele werksfeer; - Vervullen van zeer dynamische functie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
52725Interim projectmanager integratie Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim projectmanager integratie
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Voor een E-commerce dienstverlener met locaties in diverse landen zijn we op zoek naar een interim Project Manager Integratie.
Profiel van de opdracht: De interim Project Manager Integratie wordt verantwoordelijk voor het analyseren van de processen op het gebied van dispatching (Customer Service) en deze vervolgens onder te brengen bij een andere afdeling Logistiek. S&OP opdracht. Op basis van een proces en organisatie analyse dient onderzocht te worden waar de best-practices zitten en dienen integratie voorstellen gedaan te worden. Dispatching heeft haar touchpoints binnen alle afdelingen zoals ICT, finance, HR, Commercie en Operations.
Profiel van de manager: - Hbo/WO, werk- en denkniveau, bedrijfskunde; - consultant; - circa 3-5 jaar projectmanagement ervaring; S&OP binnen Telecom, Energie, Kabel; - analytisch en resultaatgericht. Verantwoordelijkheden - analyseren nul situatie vooral de interne processen; - rapportage richting directie; - voorstel carve out dispatching afdeling; - integratie processen en verbeteren koppeling met staande organisatie binnen een nieuwe afdeling; - initiëren en aansturen van de projectgroep.
Opmerkingen: ICT is belangrijk en cruciaal voor de dienstverlening en efficiency van de opdrachtgever. Benodigd is een integratie/project manager met begrip voor ICT en veel ervaring met organisatie inrichting en business consultancy. De change component zal bestaan uit het optimaliseren van de processen de logistieke/operations afdeling met andere routing in back-office, front-office, finance, kwaliteit en dergelijke.
52719Interim Inkoper IT Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Inkoper IT
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: Je helpt bij het verder innoveren van inkoop processen en beleid. Je vertaalt de vraag van Business Partners naar leveranciers op het terrein van hardware, software, professional services etc. Je voert zelfstandig onderhandelingen en inkooptrajecten. Je bent inkoper met een \'consultant\' - bril
Profiel van de manager: Ervaring als inkoper. Kennis van de IT/ICT markt. In staat de vertaling te maken voor en met de BU. Kennis van IT inkoop (SaaS, PaaS en IT security). Kennis met Agile (Lean).
Opmerkingen: Graag CV met motivatie! Tarief incl reiskosten en ex BTW. Tarief moet scherp,
52710Interim Financieel manager/ directeur Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | De Meern, Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financieel manager/ directeur.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: De Meern, Utrecht
Profiel van het bedrijf: MKB bedrijf met een DGA aan het roer. Omzet ong. e50 miljoen. Branche zakelijke dienstverlening met een vastgoed component.
Profiel van de opdracht: Financieel eindverantwoordelijk. MT lid, aansturen team 6 FTE (deb/cred/grootboek/ bus control). Eindverantwoordelijk voor periodieke rapportages, tijdig/juist/volledig, fiscale vraagstukken en sparring DGA.
Profiel van de manager: HBO/ WO niveau. Relevante financiële ervaring en bovenal ervaring met DGA cultuur (ondernemen op onderbuik en niet altijd op cijfers)
Opmerkingen:
52708Interim business controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week. | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Voor een zorginstelling in de omgeving van Eindhoven ben ik op zoek naar een Interim business controller voor een periode van 3 tot 6 maanden.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Vooruitstrevende zorginstelling in de omgeving van Eindhoven
Profiel van de opdracht: - Opstellen en analyseren van managementrapportages en verbeteringen voorstellen; - (Financiële) processen verbeteren waar nodig; • Verantwoordelijk voor de Planning & Control cyclus; - Sparringpartner voor het management; - Opstellen van begrotingen en forecasts; - Vertalen van strategische doelstellingen in duidelijke KPI’s; - Analyse en planning van de cashflow.
Profiel van de manager: - Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; - Afgeronde universitaire opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy, bij voorkeur aangevuld met RC-titel; • Ervaring in de zorg en met name ervaring met de verschillende financiële stromen is een must; - Veel kennis van Excel; - Aantoonbare kennis van en ervaring met SAP en BI; - Teamplayer, hands-on, analytisch sterk en communicatief sterk.
Opmerkingen: Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Stuur dan jouw CV inclusief een korte motivatie.
52707Interim manager zorgadministratie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32/36 uur per week | midden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager zorgadministratie voor een GGZ instelling
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32/36 uur per week
Plaats/regio: midden van het land
Profiel van het bedrijf: GGZ
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor aansturen van het team, projectmanagement op diverse lopende projecten, processen uittekenen / uitschrijven / stroomlijnen
Profiel van de manager: Je hebt kennis en ervaring van de zorgadministratie binnen de GGZ, leidinggevende ervaring
Opmerkingen:
52706Interim Marketing Directeur BeNeLux Details Inzien/reageren
Per 01 juni voor ca. 2 tot 6 maanden, fulltime. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Marketing Directeur BeNeLux
Verwachte opdrachtduur: Per 01 juni voor ca. 2 tot 6 maanden, fulltime.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Internationale handelsonderneming.
Profiel van de opdracht: - Aansturen van de afdeling Marketing BeNeLux met 3 direct reports; - Regisseren van alle marketingactiviteiten op het gebied van Company Branding, online campagnes en klantgerichte acties; - Ontwikkelen en implementeren van nieuwe innovatieve (go-to-market) concepten; - Budgetteren van alle activiteiten van de afdeling en in samenwerking met Sales het begroten op klantniveau; - Het afstemmen en integreren van beleid voor lokale markten in de strategie voor de Benelux en Duitsland
Profiel van de manager: - Een afgeronde WO opleiding gericht op marketing en/of sales; - Ervaring in een leidinggevende functie (liefst gericht op de BeNeLux) binnen een internationale B2B omgeving; - Strategisch inzicht en tegelijkertijd in staat om hands-on te verbinden met verschillende niveaus in de organisatie; - Affiniteit met big data en digitale campagnes;
Opmerkingen: Ervaring op interim-basis in een leidinggevende functie gericht op de BeNeLux of Europa binnen een internationale B2B omgeving is een must!. Ter vervanging van oproep 52699.
52720Interim CDD Analist Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim CDD Analist
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Bank
Profiel van de opdracht: Mee helpen met het bedenken en inbedden van CDD processen en procedures. Mee helpen binnen bestaand team welke zich richt op de particulier klantgroep van de bank. Het accent ligt op de daadwerkelijk natuurlijke persoon (CDD/KYC)
Profiel van de manager: Kennis en ervaring rondom de vraagstukken rondom CDD/KYC binnen het bankbedrijf. Teamspeler en goede aansluiting bij IT en bijvoorbeeld compliance
Opmerkingen: (scherp) uurtarief inclusief reiskosten, ex BTW. Graag CV met motivatie.
52709Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week. | Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Voor een Retail organisatie in de omgeving van Tilburg ben ik op zoek naar een Interim Financial Controller voor een periode van 3 tot 6 maanden..
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 á 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Retail organisatie in de omgeving van Tilburg
Profiel van de opdracht: Taken als Interim Financial Controller: - Analyseren en opstellen van financiële rapportages; - Opstellen van de jaarrekening; - Verantwoordelijk voor de AO/IC; - Voorbereiden en verzorgen van de interne en externe financiële verslaglegging; - Actieve bijdrage aan de verdere inrichting en optimalisatie van de interne organisatie;
Profiel van de manager: Profiel van een Interim Financial controller: - Afgeronde HBO of universitaire opleiding in Bedrijfseconomie of Accountancy, bij voorkeur aangevuld met een RA-titel; - Minimaal 3 jaar relevante werkervaring; - Ervaring in Retail organisatie is een must; - Aantoonbare kennis van en ervaring met SAP en Microsoft Excel; - Kennis van of affiniteit met BI is gewenst; - Analytisch sterk, flexibel, hands-on en ondernemend; - In staat om zelfstandig te werken, maar ook een echte teamplayer.
Opmerkingen: Herken jij jezelf in het geschetste profiel? Stuur dan jouw CV inclusief een korte motivatie en dan zal ik telefonisch contact met je opnemen!
52705Interim operations manager Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Rotterdam, Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim operations manager.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam, Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Technisch bedrijf binnen de bouw.
Profiel van de opdracht: Projectmanagement van modulaire projecten zowel intern als extern. Daarnaast leidinggeven aan het works en site team (3fte en daarnaast de monteurs). Zorgvulding inplannen van de arbeidskrachten. Daarnaast uiteraard het behalen van gestelde tijden en budgetten. Alle managementrapportages en het voeren van beoordelingsgesprekken.
Profiel van de manager: MBO+/HBO werk en denkniveau. Uitgebreide technische kennis. Uitgebreide productkennis. Bekend zijn met IT, bij voorkeur SAP. Managementrapportages kunnen uitvoeren. Leidinggevende capaciteiten.
Opmerkingen: Het kan zo zijn dat je ook op locatie in binnen of buitenland moet zijn, dan is er sprake van verblijf in hotels.
52729Interim Coördinator Bouwvergunningverlening Details Inzien/reageren
Startdatum 3-6-2019, einddatum 30-8-2019, optie tot verlenging 3 maanden, 28 uur per week | Regio Gelderland
 
Hier reageert u op: Interim Coördinator Bouwvergunningverlening
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019, einddatum 30-8-2019, optie tot verlenging 3 maanden, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Gelderland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. De afdeling Vergunningverlening bestaat uit een team Milieu en twee nauw samenwerkende teams Bouw. Voor een van teams Bouw zoekt men een Coördinator Vergunningverlening.
Profiel van de opdracht: Je coördineert en bewaakt de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden. Je ondersteunt en begeleidt de medewerkers bij hun taken. Je bent een vraagbaak en klankbord voor collega’s. Je voert praktische personeelsmanagementtaken uit, zoals ziekte- en herstelmeldingen en verlof. Je draagt bij aan de jaarlijkse gesprekscyclus, beoordelingsgesprekken en verzorgt de verslaglegging. Je neemt deel aan projecten om de dienstverlening van de organisatie te verbeteren; eventueel als projectleider.
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding. Ervaring met coördinerende taken en op het werkterrein omgevingsvergunningen en bouwregelgeving is een harde eis. Ervaring met het werken voor een omgevingsdienst en/of voor meerdere gemeenten. Affiniteit met dienstverlening. Ervaring met productieplanning.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief. Reageren is mogelijk tot en met 27 mei 2019.
52696Interim Teammanager OK Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week. | Oost-Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Teammanager OK
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 3-4 dagen per week.
Plaats/regio: Oost-Nederland
Profiel van het bedrijf: Regionaal ziekenhuis. Het operatiecentrum bestaat uit 7 OK's (en daarnaast CSA, pijnpoli etc) en telt ruim 150 mw's. Het centrum wordt aangestuurd door 1 manager en 2 teammanagers. Ivm vertrek ve teammanager is zsm behoefte aan interim Teammanager OK
Profiel van de opdracht: De volgende thema's/prioriteiten spelen de komende maanden: aansturen/ontwikkelen vd anesthesie en recovery (ca 60 mw's); monitoren kwaliteit & veiligheid op gehele operatiecomplex; voorbereiden/monitoren/rapporteren ivm NIAZ audit in november; oplossen operationele knelpunten; vertalen van tactische doelstelling naar operationele werkprocessen/instructies; bijdragen aan organisatie/afdelingsbeleid; 1e aanspreekpunt; houdt overzicht en verantw voor (deel)budget; projectmanagement
Profiel van de manager: Relevante opleiding op > HBO-niveau aangevuld met meerdere jaren leidinggevende ervaring (op tactisch/operationeel niveau) binnen vergelijkbare ziekenhuisomgeving. Ervaring binnen OK of acute as is een pre. Je acteert proactief, biedt duidelijkheid en durft beslissingen te nemen. Zelfstandig functionerend, bruggenbouwer. Diplomatiek en tactvol maar ook besluitvaardig en vasthoudend. Sterk communicatief ontwikkeld en schakelt makkelijk tussen werkvloer en tactisch niveau. Bvk ervaring NIAZ audits
Opmerkingen: Uitdagende opdracht. Start zsm (1 juni). Reacties graag voorzien van actueel Word CV, beschikbaarheid, tarief en eventuele (geplande) vakanties.
52746Interim Datawarehouse Specialist Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Datawarehouse Specialist
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de Agile organisatie wordt gebouwd aan data gedreven processen. Onderdeel hiervan is het maken van een Datawarehouse. In het team Dataopslag zoekt men een ervaren Datawarehouse specialist.
Profiel van de opdracht: In het datawarehouse wordt data verzameld uit meer dan 200 verschillende bronnen. De specialist bouwt het datawarehouse verder uit en begeleidt de 5 interne specialisten en leidt hen waar nodig op. Je ondersteunt en ontwikkelt het team verder om zelfstandig processen te ontleden en daarbij de data-analyse te verbeteren. Je bouwt en beheert de kubussen.
Profiel van de manager: Je bent in staat om de functionele businessvraag te begrijpen, weet welke gegevens bijdragen aan de oplossingsrichting en je kunt deze technisch vormgeven. Je hebt naast kennis van datawarehouse architectuur ook ruime ervaring met het modelleren, opzetten en beheren van databases. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en methodieken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren op deze positie is mogelijk tot en met 12 juni 2019.
52703Interim Senior Privacy Officer Details Inzien/reageren
drie maanden, fulltime, starten per direct | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Ik zoek voor een grote klant in de "maakindustrie" een Interim Senior Privacy Officer
Verwachte opdrachtduur: drie maanden, fulltime, starten per direct
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Maakindustrie
Profiel van de opdracht: AVG/GDPR awareness verbeteren
Profiel van de manager: LLM met 8+ juridische ervaring - MOET 2-3 jaar AVG/GDPR ervaring hebben en liefst gecertificeerd.
Opmerkingen:
52682Interim projectmanager verhuizing productieplant Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. eerste optie op verlenging na deze periode. | Belgie, Oost Europa
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim projectmanager verhuizing productieplant
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. eerste optie op verlenging na deze periode.
Plaats/regio: Belgie, Oost Europa
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever is actief in de chemische sector. onderdeel van een multinational. de productieplant en het warehouse wordt vanuit efficiency overwegingen gesloten en verplaatst naar Oost Europa.
Profiel van de opdracht: project /programma matig begeleiden van sluiting en verhuizing van chemische productieplant naar Oost Europa. formeren en aansturen van multidisciplinair projectteam van lokale medewerkers op 2 locaties(engineering, supply-chain, finance, HR, IT) voor verhuizing van de plant. sparringpartner voor 2 lokale plantdirectors voor sluiting, verhuizing en integratie activiteiten. sturen van het internationale project en proces binnen harde deadlines. meenemen van internationale stakeholders.
Profiel van de manager: zeer ervaren interim project transitie manager met technisch bedrijfskundige achtergrond op HBO+/WO niveau acterend op tactisch en strategisch niveau. ruime werkervaring binnen complexe, internationaal georiënteerde productieorganisaties. aantoonbare ervaring met het (projectmatig) verplaatsen en herinrichten van productieplant activiteiten naar Oost Europa is een eis. stevige sparring partner voor 2 plantdirectors. kennis van LEAN, Operational Excellence en Scrum. stevige persoonlijkheid.
Opmerkingen: goede kennis van Engels. besluitvaardig, communicatief, zakelijk en sterk doelgericht. kan werken met harde project deadlines. bereid om veelvuldig te reizen tussen NL, Belgie en Oost Europa. excellente internationale stakeholdermanagement kwaliteiten. svp altijd een actueel Engelstalig cv meesturen in WORD. inclusief scherpe tarief indicatie. start op korte termijn.
52685Interim Schrijver personeelshandboek Details Inzien/reageren
zo lang als het nodig is | Hilversum
 
Hier reageert u op: Gezocht, freelancer/Interim Schrijver personeelshandboek.
Verwachte opdrachtduur: zo lang als het nodig is
Plaats/regio: Hilversum
Profiel van het bedrijf: Detachering
Profiel van de opdracht: schrijven personeelshandboek
Profiel van de manager: ervaring met schrijven personeelshandboek voor detacheringsorganisatie.
Opmerkingen:
52683Interim AFAS implementatiespecialist Details Inzien/reageren
Nog te bepalen | Omgeving Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht interim AFAS implementatiespecialist
Verwachte opdrachtduur: Nog te bepalen
Plaats/regio: Omgeving Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale MKB+ organisatie
Profiel van de opdracht: In deze rol pak je de lead in het implementatietraject.
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring in AFAS implementatietrajecten
Opmerkingen: Tarief nog te bepalen
52681Interim Project Manager Hypotheken/Financiële Instelling Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Tilburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Project Manager Hypotheken/Financiële Instelling.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Tilburg
Profiel van het bedrijf: Financiële Instelling
Profiel van de opdracht: Het betreft een project rondom hypotheken en de daarbij horende hypotheekrente. Er moet een businesscase gemaakt worden rondom een eventueel af te nemen dienst van een leverancier en het begeleiden van dit proces en de eventuele implementatie hiervan.
Profiel van de manager: Ervaren, hands-on, project manager. Ervaring met hypotheken is een pre, ervaring als projectmanager binnen een financiële instelling is gewenst.
Opmerkingen: C.V. in WORD + motivatie + scherp ALL-in uurtarief
52695Interim RA professional Details Inzien/reageren
| Randstad
 
Hier reageert u op: Wij zijn op zoek naar een Interim RA professional met ervaring met Transaction Services vanuit een Big4 omgeving.
Verwachte opdrachtduur:
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Big4 organisatie in de randstad.
Profiel van de opdracht: Wij zijn op zoek naar RA professionals met ervaring met Transaction Services vanuit een Big4 omgeving. Zowel op korte als op de lange termijn zijn er opdrachten beschikbaar. Mocht je huidige opdracht later dit jaar pas aflopen laat het ons dan gerust weten. Grote kans dat we je ook tegen die tijd in contact kunnen brengen met de opdrachtgever.
Profiel van de manager: Register Accountants met TS ervaring vanuit een Big4.
Opmerkingen:
52697Interim Business Controller Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Eindhoven
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Een internationale productie- en sales onderneming in logistieke onderdelen.
Profiel van de opdracht: Een overtuigende sparringpartner zijn voor de business, stelt kpi's op, bewaakt marges, maakt forecasts, durft stelling te nemen.
Profiel van de manager: HBO/WO Bedrijfseconomie, minimaal 5 jaar relevante (internationale) ervaring, communicatief en analytisch sterk, goed Excel en Engels.
Opmerkingen: Tarief tot 85 euro ex reiskosten
52674ERP Implementatieconsultant SAP/Senior Controller Implementatie SAP Details Inzien/reageren
3-6 maanden | Eindhoven
 
Hier reageert u op: ERP Implementatieconsultant SAP/Senior Controller Implementatie SAP
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden
Plaats/regio: Eindhoven
Profiel van het bedrijf: Internationale Onderneming
Profiel van de opdracht: SAP R3, procesanalyse (incl. requirements inventarisatie),Data migratie, ERP implementatie en inrichting. Focus op Logistiek, Operations & Finance (P2P,O2C) Masterdata migratie, testing,
Profiel van de manager: Medior/Senior Level Hands on & pragmatisch, helikopterview, Sterk in het denken in processen en goede projectmanagement skills
Opmerkingen:
52669Interim manager Bedrijfsvoering installatiebedrijf Details Inzien/reageren
6 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze organisatie gezocht: interim manager Bedrijfsvoering installatiebedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een installatiebedrijf met meerdere vestigingen door Nederland
Profiel van de opdracht: Dagelijkse operationele bedrijfsvoering. Leiding geven aan afdelingen Planning, Uitvoering, Magazijn, Projectleiding. Circa 80 mdw. Kwaliteit, planning en rentabiliteit verbeteren.
Profiel van de manager: HBO, technische achtergrond bij voorkeur, ervaring als operational manager of productiemanager. Duidelijke aantoonbare verbeterexpertise in dienstverlenende technische organisatie.
Opmerkingen:
52667Interim Technical Business Analyst Details Inzien/reageren
6 months, fulltime | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim Technical Business Analyst
Verwachte opdrachtduur: 6 months, fulltime
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail
Profiel van de opdracht: HR platform is fed by a set of legacy systems. For maintenance purposes I am seeking for a very Technical Business Analist with a strong background in development and system integrations. • checking content of API\'s • export data Succesfactors • upload data in Succesfactors • writing technical documents • visualising change flows
Profiel van de manager: • Technical background • Understanding of SAP Succes Factor\'s Boomi integrations • Understanding PGP encryption • Experience with SAP\'s SuccessFactors Employee Central and LMS • Experience with Boomi • Analytical • Able to write technical documents
Opmerkingen:
52666Interim HRSS Product Consultants Details Inzien/reageren
6 maanden met optie tot verlenging. Fulltime | Utrecht
 
Hier reageert u op: SPOED: Op zoek naar Interim HRSS Product Consultants
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie tot verlenging. Fulltime
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: IT
Profiel van de opdracht: Vragen omtrent HRSS en HR processen om te zetten in IT oplossingen en deze te implementeren. Verantwoordelijk voor optimalisatie van de (bestaande) processen en systemen.
Profiel van de manager: Ervaring met IT HR implementaties (HRSS/HCM/Youforce/AFAS/SAP) Ervaring met Lean management Minimaal 32 uur per week beschikbaar
Opmerkingen: medior/senior
52665Interim Manager Supply Chain Details Inzien/reageren
12 maanden, uren p/w in overleg. | Gelderland
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Manager Supply Chain
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, uren p/w in overleg.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf met meerdere vestigingen.
Profiel van de opdracht: Interim manager supply chain die een verbeterslag gaat doorvoeren waardoor de efficieny verhoogd zal worden en de kosten voor transport verlaagd worden. Een voorbeeld van een verbeterslag is het analyseren van meerdere goederenstromen, verbetervoorstellen doen en deze implementeren waardoor een hogere bezettingsgraad zal ontstaan. Tevens dien je de synergie te verbeteren tussen de verschillende vestigingen.
Profiel van de manager: Je bent een pragmatische peoplemanager en beschikt over meerdere jaren ervaring als leidinggevende binnen de logistiek, bij voorkeur binnen een productiebedrijf. Daarnaast heb je ervaring met de optimalisatie van het transport. Ervaring met warehouse-management is een pré.
Opmerkingen: Uurtarief afhankelijk van kennis en ervaring. De opdrachtgever heeft aangegeven dat het uurtarief meeweegt in de beslissing.
52664Interim Technical Consultant SAP Successfactors Details Inzien/reageren
6 months, fulltime | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim Technical Consultant SAP Successfactors
Verwachte opdrachtduur: 6 months, fulltime
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail
Profiel van de opdracht: • checking content of API\'s • export data Succesfactors • upload data in Succesfactors • writing technical documents • visualising change flows
Profiel van de manager: • He or she has a background as a developer • He or she has a technical understanding of SAP Succes Factor\'s Boomi integrations • He or she has an understanding PGP encryption • He or she has had experience with SAP\'s SuccessFactors Employee Central and LMS • He or she has had experience with Boomi • He or she is analytical • He or she is able to write technical documents • He or she is confident in writing in English • He or she is a self starter, that does not take no for an answer
Opmerkingen:
52661Interim financial accountant Details Inzien/reageren
2 - 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Fulltime | Schiphol-Rijk
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim financial accountant met gevoel voor de business en ervaring binnen een internationaal bedrijf.
Verwachte opdrachtduur: 2 - 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. Fulltime
Plaats/regio: Schiphol-Rijk
Profiel van het bedrijf: internationaal (US listed) bedrijf in Schiphol Rijk met een informele, nuchtere, hands-on bedrijfscultuur
Profiel van de opdracht: * de business controller tijdelijk ondersteunen op een van de key accounts. * Hierbij kun je denken aan het coordineren van de maandafsluiting, oplossien van accounting issues, voorbereiden van cijfers, rapportages en analyses. * Hierbij is het belangrijk dat je Excel vaardigheden meer dan uitstekend zijn, * Je beheersing van de Engelse taal goed is, en je gevoel voor de business hebt. * Door de vele calls en ad-hoc verzoeken is het belangrijk dat je in staat bent om prioriteiten te stellen
Profiel van de manager: - Afgeronde HBO/ Bachelor opleiding - Recente en relevante ervaring in een functie als financial accountant bij een internationaal bedrijf - Fulltime beschikbaar voor de komende maanden - Ervaring met Oracle, Dynamics of vergelijkbare ERP systemen - Uitstekende communicatieve vaardigheden - Uitstekende Excel vaardigheden
Opmerkingen: Betreft een fulltime interim positie voor de komende maanden. Uurtariefindicatie voor freelancers is 55 - 65 Euro incl reiskosten, afhankelijk van werkervaring en senioriteit.
52672Interim Business Controller Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 6 maanden. | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een zakelijke dienstverlener ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Deze snelgroeiende organisatie is een vaste waarde geworden in de zakelijke wereld en streven ernaar om deze groei te blijven bewerkstelligen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de werkzaamheden zelf in te richten.
Profiel van de opdracht: Je gaat onderdeel uitmaken van een goed georganiseerd financieel team. Daarbij werk je nauw samen met de aanwezige controllers om samen tot de bouw en implementatie van de processen te komen en deze te verbeteren. Daarnaast ben je een proactieve sparring partner voor de directie en de andere afdelingen binnen de organisatie.
Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Business Controller in de IT; - Je bent vloeiend in de Nederlandse taal zo wel sprekend als schrijvend; - Recente ervaring met SAP is een must; - Afgeronde WO-Diploma.
Opmerkingen:
52670Interim Supply chain consultant Details Inzien/reageren
12 maanden, full-time | R'dam/Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Supply chain consultant
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, full-time
Plaats/regio: R'dam/Den Haag
Profiel van het bedrijf: Company is active in the development, production and global distribution of high-tech (robotized) equipment. Within its niche it is world market leader. The company is growing rapidly and its suppliers need to be able to grow at the same pace.
Profiel van de opdracht: You support and lead suppliers to a new level of supplier performance, in terms of flexibility and on time delivery. This is a difficult task that requires political sensitivity, perseverance and a clear visoon on how to achieve the desired goal, based on a thorough assessment of the supllier\'s supply chain and organization. You come to work in a highly-matrixed organization of engineers (R&D), strategic purchasers, production management and supply chain management.
Profiel van de manager: * At least a Bachelor’s degree in supply chain and/or operations * Black belt in 6Sigma/Lean * Sound experience managing operations, manufacturing engineering or supply chain in a manufacturing environment * Successful past in change management in a manufacturing environment * Willing to travel around mostly European suppliers appr. 75% of time * Strong communicator in both Dutch and English.
Opmerkingen:
52676Interim Business controller HRM Details Inzien/reageren
12 maanden, full time, 40 uur per week. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business controller HRM, 12 maanden
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, full time, 40 uur per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid
Profiel van de opdracht: Als businesscontroller help je de sectorhoofden van de Dienst HRM met het behalen van hun doelstellingen. Door te toetsen én aan de voorkant te adviseren. De Dienst HRM heeft diverse doelstellingen. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse instroomopdracht – het aannemen van 2.200 nieuwe medewerkers –, de digitale HR dienstverlening optimaliseren en het beheersbaar houden van alle salarisbetalingen. Voor de sectorhoofden HRM, oftewel het Managementteam, ben jij een belangrijke adviseur.
Profiel van de manager: Als doorgewinterde controller weet je verantwoording te nemen voor de coördinatie en inhoudelijke aansturing voor een uitvoerende directie en de daarbij horende ketens. Je werkt graag in een omgeving die nog volop in ontwikkeling is. Jouw adviezen en documenten zijn helder en transparant. Je kent de regels en procedures, maar zoekt zonodig de grenzen op van wat mogelijk is om de doelen en de planning te behalen. Je denkt in kansen en voor jou is het glas altijd half vol. Zeer stressbestendig.
Opmerkingen: Werkervaring als business controller binnen de rijksoverheid is een must. Minimaal een HBO opleiding richting bedrijfskunde of bedrijfseconomie. Minimaal 7 jaar ervaring in zelfstandige controllersfunctie in grote organsaties (1000+) . Affiniteit met HRM. Echte doorzetter, netwerker en communcatief zeer sterk. Standplaats Rotterdam maar wordt verwacht ook af te reizen naar Zwolle en Eindhoven.Beschikbaar per 15-7-2019. Tarief is per uur €80, inclusief alle kosten.
52702Interim Sourcer / Recruiter Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 28-36 Duur: t/m 21-11-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Sourcer / Recruiter
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 28-36 Duur: t/m 21-11-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het online sourcen/ recruiten van potentiele kandidaten via professionele netwerken; het adviseren van interne Directies/managers op Operationeel niveau over de bestaande, meest kansrijke wijze van werving van financials (tijdelijk en vast); Coördineren en beheren van capaciteitsaanvragen; het W&S proces vanaf intake vacature tot aanstelling; Je maakt en analyseert diverse rapportages; Je ondersteunt het recruitmentteam Finance bij inhuurvragen; Je draagt bij aan het ontwikkelen van de wervingss
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring met online recruitment, social media en arbeidsmarktcommunicatie. Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring als corporate recruiter. Aantoonbare ervaring in het sourcen van financieel, management en staf profielen op HBO/WO niveau en beschikt over een relevant netwerk. Ervaring met searchtools als LinkedIn recruiter seat.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52654Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Dordrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Dordrecht
Profiel van het bedrijf: Internationale onderneming in de FMCG sector
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zijn in eerste instantie voornamelijk gericht op de verantwoording omzet 2018 en maken berekeningen over 2017/2018 m.b.t.omzetwaarde ten behoeve van diverse (Europese) subsidieregelingen, daarna ondersteunen bij jaarafsluiting 2019
Profiel van de manager: HBO/Academisch Bedrijfseconomie, aantoonbare ervaring met financial control (bijvoorkeur in grotere ondernemingen), kennis SAP is een must, kennis subsidieregelingen een pre.
Opmerkingen: Tarief rond 75/80 ex reiskosten. Opdrachtduur kan oplopen tot meer dan een jaar!
52677Interim Business Controller Details Inzien/reageren
8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | \'s Hertogenbosch
 
Hier reageert u op: Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste Freelance/Interim Business Controller.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: \'s Hertogenbosch
Profiel van het bedrijf: Het bedrijf is een toonaangevende speler in de markt. Miljoenen particulieren, alsmede zakelijke relaties maken gebruik van haar diensten. De organisatie is continue bezig met duurzame innovaties.
Profiel van de opdracht: Je komt te werken in een breed team van Financial Professionals. Binnen dit team ben je als Business Controller verantwoordelijk voor onder andere managementrapportages, het opstellen van financiële maand- en jaarafsluitingen en het uitwerken van business cases. Binnen deze functie zal je ook veel schakelen met meerdere afdelingen binnen het bedrijf.
Profiel van de manager: Eisen - Je bent in het bezit van een relevante financiële HBO- - of WO-opleiding; - Meer dan 3 jaar tot 5 jaar relevante werkervaring als Business Controller; - Kennis binnen de energiebranche (of gelijkstrekkende branche) is een grote pré; - Zeer ervaren op het gebied van de gehele Planning & Control cyclus; - Sterk analytisch vermogen; - Hands-on mentaliteit; - Sociaal- en communicatief vaardig.
Opmerkingen: Aanbod - Project van minimaal 8 maanden; - Snel starten van project; - Kans op verlenging van project; - Werken voor een multinational; - Zeer goed uurtarief; - Dynamische functie; - Mooie aanvulling op je CV. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV,
52675Interim Senior (Crediteuren) Administrateur Details Inzien/reageren
3 maanden | midden van het land
 
Hier reageert u op: Interim Senior (Crediteuren) Administrateur
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: midden van het land
Profiel van het bedrijf: Zelfstandig Bestuursorgaan
Profiel van de opdracht: Meewerken en meesturen (je bent niet de officieel de leidinggevende, maar wel een belangrijke schakel als senior medewerker) op de afdeling crediteuren, optimalisatie van de processen en structuur geven aan de afdeling.
Profiel van de manager: Key2Finance ervaring is een grote pré Aantoonbare ervaring op het proces crediteuren. Prettige en vasthoudende persoonlijkheid.
Opmerkingen:
52641Interim GL accountant / Financial Accountant Details Inzien/reageren
3 maanden | Amsterdam Zuid Oost
 
Hier reageert u op: SPOED Interim GL accountant / Financial Accountant gezocht per direct ; tarief max 52
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam Zuid Oost
Profiel van het bedrijf: Internationale setting
Profiel van de opdracht:
Profiel van de manager: Belangrijk is dat het CV GL werkzaamheden laat zien
Opmerkingen: Graag voor 19 mei CV ontvangen gezien deadline
52637Interim secretaresse Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 40 dagen per week. | Vlaardingen
 
Hier reageert u op: Wij zijn voor ons bedrijf op zoek naar een ervaren interim secretaresse ter vervanging van een zwangerschapsverlof.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 40 dagen per week.
Plaats/regio: Vlaardingen
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote importeur en exporteur van Groente & Fruit.
Profiel van de opdracht: De opdracht is de vervanging van de management assistente van de CEO en CCO. De werkzaamheden bestaan uit: - Agenda CEO en CCO - Planningen - Notuleren (uitwerken en versturen) - Bijeenkomsten - Reizen organisatie - Ondersteunen bij beurzen en events - Overige vragen en werkzaamheden oppakken waar nodig In deze rol werk je nauw samen met de andere Management assistente die verantwoordelijk is voor de ondersteuning van de andere DT- leden
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een vlotte ervaren management assistente/ secretaresse/ PA. Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, je bent po-actief, enthousiast en deinst niet terug voor een beetje druk zo nu en dan!
Opmerkingen:
52632Interim Supply Chain Manager Details Inzien/reageren
minimaal 6 maanden voor 24 uur per week met een optie op verlenging | Venlo
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Supply Chain Manager, regio Venlo 24 uur per week voor minimaal 6 maanden binnen een internationale productieomgeving.
Verwachte opdrachtduur: minimaal 6 maanden voor 24 uur per week met een optie op verlenging
Plaats/regio: Venlo
Profiel van het bedrijf: Productieorganisatie
Profiel van de opdracht: Aansturing van de afdelingen Inkoop, Planning en Logistiek. Hiernaast is er behoefte om een aantal processen te optimaliseren zodat de klanten kunnen rekenen op een uitstekende leverbetrouwbaarheid. Je verantwoordelijk voor de complete operationele aansturing van deze afdelingen. Je team bestaat uit 7 direct reports en 6 indirect reports die worden aangestuurd door een teamlead.
Profiel van de manager: Om deze rol goed te kunnen uitoefenen heb ervaring met Lean Management, inkoop, planning en projectmanagement. Onderhandelen met leveranciers is voor jou geen probleem en je weet hoe het spel gespeeld wordt. We zoeken een manager die snel overzicht heeft en daardoor snel stappen kan maken. Je bent hands-on en bent een sparringpartner voor het team en het management.
Opmerkingen:
52628Interim Financieel Administrateur Details Inzien/reageren
7 maanden, gemiddeld 3 a 4 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financieel Administrateur
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 3 a 4 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Non profit
Profiel van de opdracht: - Ondersteunen bij de maandafsluiting - Coderen van Facturen - Wekelijkse betalingen uitvoeren - Meedenken in procesverbeteringen
Profiel van de manager: - Op korte termijn beschikbaar - Exact ervaring - 3 of 4 dagen beschikbaar
Opmerkingen:
52625Interim GL Accountant/Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden (kans op verlenging aanwezig), fulltime. | Almere
 
Hier reageert u op: Per direct gezocht: Interim GL Accountant/Financial Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden (kans op verlenging aanwezig), fulltime.
Plaats/regio: Almere
Profiel van het bedrijf: Een snelle ondernemende omgeving
Profiel van de opdracht: • Accounting voor verschillende werkmaatschappijen; • Maand-, kwartaal- en jaarafsluitingsproces; • Analytische beoordeling, reconciliatie van rekeningen, voorbereiding van ondersteunende documenten; • Belastingadministratie en aangiften.
Profiel van de manager: • >8 jaar relevante werkervaring; • Je werkt zelfstandig en neemt de verantwoording; • Je bent sterk in de communicatie, zowel Nederlands als Engels; • Enthousiast, can-do mentaliteit, positieve mindset; • Ervaring met Exact en Excel.
Opmerkingen:
52616Interim (senior) P&O-adviseur Details Inzien/reageren
6 - 9 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim (senior) P&O-adviseur (gemeente)
Verwachte opdrachtduur: 6 - 9 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Gemeentelijke instelling.
Profiel van de opdracht: Zelfstandig adviseren en ondersteunen van het management lijnmanagement bij allround P&O gerelateerde vraagstukken en toepassing van diverse P&O instrumenten en beleid, waaronder arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Inzet op de thema\'s uit de HR agenda zoals (persoonlijk) leiderschap, lerende organisatie en verzuim. Inzet op complexe casuïstiek op het gebied van verzuim, disfunctioneren en integriteit. Participeren en ondersteunen in lopende of aanstaande reorganisaties.
Profiel van de manager: Een erkend HBO of WO diploma, op het gebied van Personeel & Arbeid of HRM. De aangeboden kandidaat heeft minimaal 7 jaar werkervaring in de functie (senior) P&O adviseur of HR Businesspartner bij grote gemeentes /overheidsorganisaties. Ervaring met gedeconcentreerd werken (werkzaam op verschillende locaties dichtbij het lijnmanagement van het primaire proces). Ruime ervaring met complexe casuïstiek op het gebied van verzuim, disfunctioneren en integriteit.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd en voldoe je volledig aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je cv (NL in Word versie), een korte toelichting/motivatie en een opgave van je tarief (excl. btw en incl. reiskosten) en je beschikbaarheid.
52635Interim Service Delivery Manager Cloud en Hosting Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Service Delivery Manager Cloud en Hosting
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail
Profiel van de opdracht: Als Service Delivery Manager heb jij ruime operationele ervaring opgedaan binnen een grote organisatie en ben je technisch onderlegd. Denk hierbij aan een achtergrond binnen infrastructuur, maar vooral kennis van datacenters en Cloud omgevingen. Jij zult je namelijk bezighouden met het aansturen van een grote vendor binnen het domein hosting
Profiel van de manager: We zoeken een daadkrachtige service delivery manager binnen het domein hosting. Iemand die ervaring heeft met het werken in een grote organisatie (en er dus impact bij komt kijken), maar ook bekend is met het werken op de Agile manier. Deze SDM zou namelijk de rol van Product Owner op zich moeten kunnen nemen. - Duidelijk en goed in communicatie (direct) - Ervaring in dynamische omgeving - Ervaring met hosting en/of cloud is een MUST
Opmerkingen:
52623Interim Controller Details Inzien/reageren
Startdatum 3-6-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Controller Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling maatschappelijke ontwikkeling (Wmo, sport, jeugd, onderwijs en leerlingzaken) zoekt men een controller als eerste aanspreekpunt voor managers en medewerkers.
Profiel van de opdracht: Meedenken over financiële vertaling van beleidsontwikkelingen. Adviseren over impact en opties van verschillende ontwikkelingen in het sociaal domein. In kaart brengen impact van verschillende keuzes en scenario’s op het behalen van de doelen. Volgen van ontwikkelingen rondom beleid en nieuwe manieren van sturen, vertalen naar gevolgen voor lokaal beleid. Bewaken gemeentelijke processen, budgetten en bijdragen aan p&c cyclus.
Profiel van de manager: WO/HBO werk- en denkniveau. Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke positie binnen een gemeentelijke organisatie. Analytisch, sterk politiek sensitief, innovatief en vernieuwend, enthousiast en creatief.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 30 mei 2019.
52643Interim Senior Auditor GDPR Details Inzien/reageren
2 tot 3 weken. 80-100 uur. Eind juni/begin juli. | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Auditor met GDPR ervaring voor bank regio Utrecht.
Verwachte opdrachtduur: 2 tot 3 weken. 80-100 uur. Eind juni/begin juli.
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Bank
Profiel van de opdracht: Uitvoeren audit gericht op Data Privacy.
Profiel van de manager: Ervaren auditor met ervaring op het gebied van (implementatie van) GDPR.
Opmerkingen: Graag CV + motivatie + ALL-IN tarief.
52640Interim P2P Basware expert Details Inzien/reageren
2 days a week for atleast 3 months (most likely the total assignment will take a year) | Almere
 
Hier reageert u op: Looking for an Interim P2P Basware expert
Verwachte opdrachtduur: 2 days a week for atleast 3 months (most likely the total assignment will take a year)
Plaats/regio: Almere
Profiel van het bedrijf: Medior size international company
Profiel van de opdracht: Looking for a P2P expert for a Basware (Coupa) implementation to oversee the process -Maintain Basware revier and approver table -Support and main user in 2 other legal entities -Train new end users
Profiel van de manager: Strong P2P process knowledge Basware (Couda knowledge Available for +/- 2 days a week
Opmerkingen:
52645Interim Senior Financial Controller Details Inzien/reageren
6 - 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Senior Financial Controller mét ervaring m.b.t. subsidiecontrole.
Verwachte opdrachtduur: 6 - 8 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Grote internationale speler in de food.
Profiel van de opdracht: # Opstellen van de eindverantwoording 2017 van een complexe Europese GMO-verantwoording ten behoeve van een audit door een externe accountant. Doorlooptijd: 5 maanden. # Na afloop van de subsidiecontrole zoeken we voor 3 maanden assistentie bij het uitvoeren van overige GMO-gerelateerde taken. Vervolgens kan de eindverantwoording 2018 worden opgesteld van de GMO-opgave (dit onder voorbehoud van toestemming door RVO ).
Profiel van de manager: # WO- (voorkeur) /HBO opleiding Bedrijfseconomie/Accountancy; # min. 5 jaar werkervaring op het gebied van (interim)controlling; # ervaring met SAP is een vereiste; # ervaring met (Europese) subsidies is een pré; ervaring met GMO subsidie is een plus; # goede analytische en communicatieve vaardigheden; # zelfstandig kan werken en stemt goed af; # pragmatische instelling en teamspeler ervaren met stakeholdermanagement; # proactieve houding, anticipeert deadlines; # goede beheersing NL/ENG
Opmerkingen: Inkooptarief is € 75,00 - € 80,00 p.u. + reiskosten € 0,18.
52634Interim Programmamanager HR Details Inzien/reageren
Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim Programmamanager HR
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een HR-programma met enkele projecten zoekt men een ervaren programmamanager, verantwoordelijk voor aansturing en realisatie en tevens gesprekspartner directie en management.
Profiel van de opdracht: Programma betreft o.a. opgave gestuurd matchen, flexibilisering van de personeelsinzet en strategische personeelsplanning. Je geeft op een natuurlijke manier inhoudelijk leiding aan de collega´s binnen het programma. Hierbij coach en begeleid je de opdrachtnemers als onderdeel van de beweging richting een nieuwe organisatiestructuur. Op strategisch niveau ben je sparringpartner van de directie en het management. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de P&C cyclus.
Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding op het vakgebied. Opleiding op gebied van coaching. Ruime leidinggevende ervaring als coach, projectleider en als manager HR bij een overheidsorganisatie van >500 medewerkers. Inzicht in en ervaring met bestuurlijke en ambtelijke besluitvormingsprocessen. Conceptueel en analytisch sterk, in staat om boven de materie uit te stijgen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 24 mei 2019.
52638Interim Financial Analyst/Business Controller Details Inzien/reageren
Ongeveer 10 weken, starten zo snel als mogelijk. Minimaal 32 uur | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Financial Analyst/Business Controller gezocht
Verwachte opdrachtduur: Ongeveer 10 weken, starten zo snel als mogelijk. Minimaal 32 uur
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationaal bedrijf binnen de entertainment branche
Profiel van de opdracht: Tijdelijke vervanging van een week of 10. Opstellen, analyseren van business cases, investeringsvoorstellen, scenario analyses, voor- en na calculaties maken, budgetten beheren.
Profiel van de manager: Ervaring als consultant bij een big4 (advisory) of als business controller. Ervaring met bovengenoemde en bovengemiddelde Excel-kennis.
Opmerkingen: Tarief is €73,- per uur, inclusief reiskosten, niet onderhandelbaar
52639Interim informatie analist Details Inzien/reageren
3 maanden als start, uitloop tot > jaar | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Wij zoeken een ervaren interim informatie analist
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden als start, uitloop tot > jaar
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Wereldspeler! Grote naam, productie locaties over de hele wereld. Centrale diensten in Nederland. Familiebedrijf, snel groeiend en financieel sterk en gezond.
Profiel van de opdracht: Je voelt je al een vis in het water tussen de Business en IT. Hierdoor ben je in staat snel de informatiestromen van de bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Deze informatiestromen leg je vast in een duidelijk proces beheert dat proces ook. Via objectmodellering weet je de juiste vraagstukken boven water te krijgen en verwerkt je deze tot een duidelijke set aan requirements. Met je kennis en ervaring weet je dit om te zetten naar adviezen voor de organisatie.
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring in een productie omgeving en/of logistieke sector Afgeronde HBO of WO opleiding Het uitvoeren van informatie analyse en gegevensmodellering hebben geen geheimen meer voor je. Je hebt ervaring met databases, ontwikkelmethodieken en -technologieën. Je hebt aantoonbare ervaring met ERP en/of CRM. Natuurlijk ben je bekend met Agile/Scrum en/of BiSL en heb je een IREB certificering. Af en toe reizen hoort bij je baan.
Opmerkingen: Tarief is max 85 euro all-in! Dit vanwege lange duur!
52636Interim HR Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 16-5-2019, duur max. 2 jaar, 32-36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim HR Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 16-5-2019, duur max. 2 jaar, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar ervaren P&O adviseurs voor verschillende locaties.
Profiel van de opdracht: Zelfstandig adviseren en ondersteunen van het management lijnmanagement bij allround P&O gerelateerde vraagstukken en toepassing van diverse P&O instrumenten en beleid, waaronder arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. Inzet op de thema\'s uit de HR agenda zoals (persoonlijk) leiderschap, lerende organisatie en verzuim. Inzet op complexe casuïstiek op het gebied van verzuim, disfunctioneren, integriteit etc. Analyseren (en waar nodig opstellen) van managementinformatie op het gebied van P&O.
Profiel van de manager: Relevante HBO opleiding (bijvoorbeeld Personeel & Arbeid). Minimaal 7 jaar werkervaring in de functie P&O adviseur/HR Businesspartner bij grote gemeentes /overheidsorganisaties. Ervaring met gedeconcentreerd werken (werkzaam op verschillende locaties dichtbij het lijnmanagement van het primaire proces). Kennis/ervaring met een grotere gemeente, liefst G4. Ervaring met complexe casuïstiek op het gebied van verzuim, disfunctioneren, integriteit, etc.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 23 mei 2019.
52626Interim Senior Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 40 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim Senior Financieel Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 40 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Je adviseert bestuur, directie en management over het strategisch financieel beleid en adviseert het primair proces wanneer het gaat over de financiële consequenties van voorstellen.
Profiel van de opdracht: Je bewaakt en implementeert nieuwe beleidsontwikkelingen op het gebied van financieel management. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de jaarlijkse P&C cyclus en je coördineert de op te stellen P&C instrumenten. Je bent procesbewaker van de administratieve organisatie en de interne controle.
Profiel van de manager: Minimaal relevante HBO-opleiding. Minimaal 10 jaar ervaring binnen de overheid en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij een omgevingsdienst (harde eis). Kennis van het BBV en gemeentewet. Kennis/ervaring met Key2Finance. Je hebt ervaring met gemeentelijke en provinciale opdrachtverstrekking en verantwoording op het gebied van VTH.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 3 juni 2019.
52644Interim Concern Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor een woningbouwcorporatie zijn wij op zoek naar een gedreven Freelance/Interim Concern Controller
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie biedt huurwoningen aan in de vrije huurmarkt. Het werkgebied van deze organisatie ligt voornamelijk in de Randstad. Deze organisatie staat voor maatschappelijke betrokkenheid en is er dan ook voor mensen met een lager budget.
Profiel van de opdracht: Als Concern Controller ben je o.a. verantwoordelijk voor het toetsen van de jaarrekening die door de financiële afdeling is opgesteld. Je bent eindverantwoordelijk voor de controle hiervan en constateert – indien van toepassing – onregelmatigheden. Daarnaast toets je in deze rol de begroting en de AO/IC.
Profiel van de manager: Eisen • In bezit van relevante HBO- en/of WO-opleiding; • Minimaal 5 jaar tot 8 jaar ervaring binnen de woningcorporatiebranche; • Ervaring met de controle en toetsing van jaarrekeningen; • Veel kennis van specifieke wet- en regelgeving; • Je bent analytisch sterk; • Je bent tactvol aangelegd.
Opmerkingen: Aanbod • Per direct starten; • Project van minimaal 3 maanden; • Kans op verlenging; • Werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie; • Werken in een uitdagende werkomgeving. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
52728Interim Allround Controller Details Inzien/reageren
6 maanden. | Gelderland
 
Hier reageert u op: Voor een semi-overheidsorganisatie zijn wij op zoek naar een Freelance/Interim Allround Controller.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden.
Plaats/regio: Gelderland
Profiel van het bedrijf: Deze semi-overheidsorganisatie nationaal bekend en is continu op zoek naar vernieuwing.
Profiel van de opdracht: Deze organisatie bestaat uit verschillende afdelingen die worden geleid door verschillende projectleiders. Als Allround Controller ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van de projectleiders bij het samenstellen van de budgetten tot een organisatie breed budget. Als Allround Controller ben je het wakend oog van de organisatie en kijk je altijd objectief en kritisch. Hiernaast ben je binnen deze organisatie verantwoordelijk voor het uitvoeren van de mutaties en boekingen. Ten slotte voer je
Profiel van de manager: • Ervaring met zowel Financial als Business Control; • Je hebt ervaring met overheidssubsidies; • Je bent bedreven met Exact; • Je bent tactvol aangelegd.
Opmerkingen: • Per direct starten; • Project van minimaal 6 maanden; • Kans op verlenging; • Werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie; • Werken in een uitdagende werkomgeving
52642Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 12 maanden met kans op verlenging. | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Voor een zorg instelling in regio Den Bosch ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 12 maanden met kans op verlenging.
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Deze zorginstelling heeft als doel dat de patiënten zo lang mogelijk een goed en gelukkig leven kunnen blijven leiden. Door de verschillende soorten zorg die ze bieden is het zorgaanbod erg uitgebreid en divers, en zijn ze een echte expert in hun markt.
Profiel van de opdracht: Op dit moment zijn ze op zoek naar een Freelance Financial Controller die de afdeling management control komt ondersteunen. Je zal je voornamelijk bezig gaan houden met het voorbereiden en controleren van vele werkzaamheden. Zo zal je bijvoorbeeld voor zowel de maandafsluitingen als de jaarrekeningen voorbereidend en controlerend werk gaan doen. Denk hierbij aan het controleren van cijfers en het grootboek, het voorbereiden van de balans winst/verlies en de bewaking van de omzet.
Profiel van de manager: - Minimaal 2 jaar ervaring als Freelance Financial Controller; - Ervaring in de zorg is een pré; - Ervaring met CPM4Care is een pré; - Zeer bedreven met Excel.
Opmerkingen:
52629Interim Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 36-40 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Financieel Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 17-6-2019, einddatum 16-6-2021, geen optie tot verlenging, 36-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. De financieel adviseur adviseert en ondersteunt het lijnmanagement bij de uitvoering en implementatie van P&C instrumenten en vraagstukken en processen.
Profiel van de opdracht: Je bewaakt en bevordert dan ook de samenhang met betrekking tot de toepassing van instrumenten op meerdere financiële gebieden. Je ontwikkelt daarnaast beleid en beheersinstrumenten. Je toetst voorstellen op rechtmatigheid en doelmatigheid en verstrekt hierover financiële informatie. Je hebt ervaring met gemeentelijke en provinciale opdrachtverstrekking en verantwoording op het gebied van VTH-taken.
Profiel van de manager: HBO in de richting SPD of Finance and Control. Je hebt > 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen lokale overheden. Ervaring bij een omgevingsdienst is een harde eis. Je gebruikt je overtuigingskracht om voor deze plannen en ideeën draagvlak te creëren. Politiek bestuurlijk sensitief. Hands-on mentaliteit, affiniteit met IT. Stressbestendig en resultaatgericht. Kennis/ervaring met Key2Finance en Exact. Expertise op gebied van het BBV.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 2 juni 2019.
52621Interim Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 18-6-2019, einddatum 18-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Financieel Adviseur Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-6-2019, einddatum 18-12-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De financieel adviseur is het primaire aanspreekpunt voor financiële vraagstukken en dossiers voor de managers werk, inkomen en zorg.
Profiel van de opdracht: Je geeft concrete en heldere financiële adviezen op het gebied van minimabeleid, re-integratie en sociale werkvoorziening en zorgt voor de financiële onderbouwing bij de voorliggende vraagstukken. Je levert een pro-actieve en innovatieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van processen en producten binnen het team Adviseurs. Je onderhoudt in- en externe contacten en neemt deel aan in- en externe overleggen met verbonden partijen.
Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding met accent op Bedrijfseconomie. Ruime ervaring als financieel adviseur binnen de overheid, bij voorkeur een 100.000+ gemeente, met vraagstukken op gebied van minimabeleid, re-integratie en sociale werkvoorziening. Competenties: analytisch, initiatief, creativiteit, overtuigingskracht, zorgvuldig, doortastend, pragmatisch, collegiaal en flexibel.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 23 mei 2019.
52731Interim Service-/incidentmanager Details Inzien/reageren
Startdatum 11-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim Service-/incidentmanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-6-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Vanwege piekwerkzaamheden zoekt men een tijdelijke Service-/incidentmanager, onderdeel van het team Advies & Projecten.
Profiel van de opdracht: Je bent primair verantwoordelijk voor het managen van major incidents. Je bent proces-verantwoordelijk (regie, coördinatie) voor het Incidentmanagement-proces, je bewaakt en monitort het procesverloop en stuurt waar nodig bij. Je rapporteert periodiek over de kwaliteit van de procesuitvoering. Je bent voor de gebruikersorganisatie het tweede escalatie-niveau bij incidenten die niet binnen de norm worden afgehandeld en coördineert de escalatie. Je levert ondersteuning aan aandere ITIL-processen.
Profiel van de manager: Minimaal HBO denk- en werkniveau. Minimaal ITIL v3 Foundation gecertificeerd, een pré is ITIL v3 Intermediate gecertificeerd voor Service Lifecycle - Service Operation of Capability - Operational Support and Analysis. Je hebt ervaring met het beheren van het ITIL Incidentmanagement proces bij een grote of middelgrote organisatie. Je hebt ervaring met het managen van Major Incidents bij een grote of middelgrote organisatie. Je hebt ervaring met service management tooling zoals Topdesk.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief. Reageren is mogelijk tot en met 27 mei 2019.
52730Interim ICT Projectmanager Details Inzien/reageren
Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim ICT Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor o.a. projecten upgrade infrastructuur en dataverbindingen zoekt men een tijdelijke ICT Projectmanager.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de projectorganisatie, het maken van projectplannen, het bewaken van scope, tijd, geld en kwaliteit, het realiseren van rapportages, onderkennen van en accuraat reageren op mogelijke risico’s. Je bent in staat om meerdere (deel-)projecten gelijktijdig aan te sturen en weet verwachtingen te managen naar alle betrokken stakeholders. Je hebt een coördinerende en bewakende rol. Je weet een team te motiveren en aan te sturen.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Ervaring met ICT projecten binnen een gemeente met 100.000+ inwoners. Minimaal 5 jaren ervaring in een vergelijkbare functie binnen IT en/of projectmanagement. Goede analytische en conceptuele vaardigheden. Klant- en oplossingsgericht. Vaardig om goede relaties te onderhouden met diverse stakeholders en relaties op diverse niveaus (operationeel, tactisch en strategisch). Je hebt een brede ICT-kennis en ervaring van met name gemeentelijke systemen en werkmethodieken.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief. Reageren is mogelijk tot en met 30 mei 2019.
52631Interim Financieel Analist Vastgoedmarkt Details Inzien/reageren
Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Financieel Analist Vastgoedmarkt
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De financieel analist werkt binnen een project dat zich richt op goed verhuurderschap, waarbij onder andere gekeken wordt naar financiële constructies en transacties op de vastgoedmarkt in de regio.
Profiel van de opdracht: Het project bestaat uit actief toezicht en een sanctionerende handhavingsstrategie. Voor een doelgerichte aanpak is het versterken van de informatiepositie van belang. Als financieel analist werk je samen met de informatie analist, data scientist en een team van inspecteurs en handhavers aan een effectieve voorbereiding van actief toezicht. Je analyseert financiële data over vastgoed(misbruik) op basis van eigen onderzoek of op basis van meldingen.
Profiel van de manager: Opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie, dan wel werkervaring die aansluit op de taken. Je hebt zeer goede kennis op het gebied van financiële analyses (op basis van openbare en “gesloten” bronnen. Je herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties. Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan zo spoedig mogelijk je (Nederlandstalige) CV, tarief en korte toelichting/motivatie. Je kunt op deze positie reageren tot en met 4 juni 2019.
52732Interim BI Frontend Ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-2-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim BI Frontend Ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-2-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden bestaan uit het voeren/ondersteunen van de informatie analyse om tot de nieuwe rapportlijnen te komen en het daadwerkelijk aanpassen van de universes, rapporten en dashboards.
Profiel van de manager: Kennis van- en minimaal 1,5 jaar ervaring met- Business objects 4.x Kennis van -en minimaal 1,5 jaar ervaring met- Sap Lumira Designer en met het aanpassen van universes. Kennis van -en minimaal 1 jaar ervaring met- het ontwerpen van Dashboards en met- Web Intelligence. Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring opgedaan binnen een G4 gemeente. Ervaring met het werken volgens de SCRUM methodiek.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 87,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52614Interim Consultant SAP Details Inzien/reageren
Start: 27 mei 2019 (34 uur per week) Einddatum: 20 september 2019 met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Consultant SAP budget-based benefits selection (Employee Benefits)
Verwachte opdrachtduur: Start: 27 mei 2019 (34 uur per week) Einddatum: 20 september 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor deze opdracht zijn we opzoek naar een ervaren consultant SAP budget-based benefits selection (Employee Benefit). Je werkt in een klein team met o.a. een SAP Timemanagement consultant die de aanpassingen doorvoert, test en in productie neemt.
Profiel van de opdracht: Je werkt aan de hand van strakke deadlines tot 1-10-2019, waarbij productie issues tot ernstige verstoring kunnen leiden en dus voorkomen moeten worden. De SAP budget-based benefits selection module moet geïmplementeerd worden.
Profiel van de manager: Kennis: • HBO - Werk en denkniveau; • Diepgaande kennis er ervaring met SAP budget-based benefits selection; • Je hebt bij voorkeur ervaring met SAP HR in een SAP Portaal omgeving; • Je hebt bij voorkeur ervaring met een vergelijkbaar project in een vergelijkbare omgeving; • Je hebt bij voorkeur enige kennis van en ervaring met Scrum. Competenties: • Stressbestendig in hoog tempo resultaat leveren; • Zorgvuldig en secuur werken; • Samenwerken met collega’s waaronder testconsultants;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52615Interim Consultant SAP TM Details Inzien/reageren
Start: 27 mei 2019 (34 uur per week) Einddatum: 20 september 2019 met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Consultant SAP TM
Verwachte opdrachtduur: Start: 27 mei 2019 (34 uur per week) Einddatum: 20 september 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor deze opdracht zijn we opzoek naar een ervaren SAP Time Management consultant om de bestaande SAP inrichting aan te passen. Je werkt in een klein team met o.a. een SAP Flexbefitsconsultant die de aanpassingen doorvoert, test en in productie neemt.
Profiel van de opdracht: Je werkt aan de hand van strakke deadlines tot 1-10-2019, waarbij productie issues tot ernstige verstoring kunnen leiden en dus voorkomen moeten worden. De SAP Flexbenefitsmodule moet geïmplementeerd worden.
Profiel van de manager: Kennis: • HBO - Werk en denkniveau; • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met SAP Time Management; • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met SAP HR in een SAP Portaal omgeving; • Je hebt bij voorkeur ervaring met een vergelijkbaar project in een vergelijkbare omgeving; • Je hebt bij voorkeur enige kennis van en ervaring met Scrum. Competenties: • Stressbestendig in hoog tempo resultaat leveren; • Zorgvuldig en secuur werken; • Samenwerken met collega’s waaronder testconsultants;
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52617Interim Financieel Analist Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financieel Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je analyseert financiële data over vastgoed(misbruik) op basis van eigen onderzoek of op basis van meldingen uit de stad. Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden Je stelt financiële inzichten en analyses op die de inzet van inspecteurs en juristen doelgerichter en effectiever maakt. Je hebt zeer goede kennis op het gebied van financiële analyses (op basis van openbare en “gesloten” bronnen.) Jij herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties.
Profiel van de manager: Je hebt een financiële opleiding bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie dan wel aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar (opgedaan) die aansluit bij de omschreven taken (bijvoorbeeld in de Vastgoedsector); Je hebt een wo denkniveau; Je hebt affiniteit en ervaring met één van beide vakgebieden: Vergunning, Toezicht en Handhaving & Veiligheid/ondermijning.
Opmerkingen: Graag reageren voor 7-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52618Interim Informatiespecialist / Adviseur Systems Engineering (SE) Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. 2*6 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Informatiespecialist / Adviseur Systems Engineering (SE)
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: System Engineering adviseur. Bekend met de begrippen SBS, WBS, etc. Meedenken in het optimaliseren van deze producten. Relatics beheren. Kandidaat krijgt systeemrechten waarbij hij/zij (simpele) functionele aanpassingen zal moeten doorgevoerd worden. Ook is het belangrijk om dat hij/zij de import functie in Relatics beheerst. Inhoudelijke ondersteuning bieden aan het OM en TM team bij het specificeren van klant- en systeem eisen. Tevens de eindcontrole uitvoeren in het honoreren van deze eisen.
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO+ of WO werk- en denkniveau. Kennis van System Engineering, bekend zijn met de producten SBS, WBS etc Kennis van Relatics waaronder het kunnen doorvoeren van functionele aanpassingen en het beheersen van import functie binnen Relatics. Als mede kunnen rapporteren met behulp van Relatics. Minimaal 2 jaar SE werkervaring, waarbij de ervaring vooral draait om het praktisch kunnen toepassen van SE theorie, ervaring in IPM methodiek en ervaring op het gebied van contractkennis in
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52620Interim Beleidsadviseur Vergunningen, Toezicht en Handhaving Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Beleidsadviseur Vergunningen, Toezicht en Handhaving
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beleid vertaalt naar de praktijk. En ervoor zorgt dat signalen uit de praktijk landen in het strategisch beleid. Goede banden onderhoudt met de uitvoerende collega’s, problemen in de uitvoering signaleert en met beleid helpt oplossen. Initiatief neemt bij het ontwerpen en implementeren van handhaving strategieën en werkprocessen en alle andere zaken die nodig zijn om de uitvoering beleidsmatig te ondersteunen. Helpt bij het programmeren en verantwoorden van de uitvoering door middel van t
Profiel van de manager: HBO en/of wo denk- en werkniveau. En bij voorkeur afgestudeerd in bouwkunde, planologie, met een focus op omgevingsrecht, of een vergelijkbare studie. Inhoudelijke kennis van de Wabo die deze kan toepassen in de praktijk. En bekend is met de ontwikkelingen van de Omgevingswet en de Wet private kwaliteitsborging en thuis is in het onderwerp Bouwveiligheid. Minimaal 5 jaar ervaring als beleidsadviseur in het werkveld. Omdat we een relatief jong, onervaren team hebben, vinden we het prettig als j
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52622Interim Senior medewerker vergunningen Bouw Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior medewerker vergunningen Bouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Behandelen van complexe WABO aanvragen.
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO werk- en denkniveau. In het bezit van een erkende ABW 1 en 2 diploma. Kennis van het juridisch planologisch kader en van wet- en regelgeving op het gebied van milieu, bouwen en wonen. Specifieke kennis van en over Weesp. Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring met het intern en extern coördineren van WABO aanvragen op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Ervaring als case manager voor de gehele VTH keten en de afstemming met Toezicht en Handhaving.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 3 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52624Interim Agile Security Officer Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Agile Security Officer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Security Vision and Security Improvement Backlog: 1. Refine security vision and mission statement. 2. Quick scan and gap analysis; regarding industry standards/frameworks like e.g. ISO27001. 3. Joint SRE/Security-framework; design/alignment of a security framework and SRE-framework resulting in a combined maturity model. 4. Updated and prioritized Security Improvement Backlog. Security Culture: 1. Act as liaison for the CISO / Privacy Officer; a. Align CISO and other security parties to the agil
Profiel van de manager: HBO(+) work and thinking level. At least 5 years of work experience in a comparable environment (security and agile).
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands of Engels, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52627Interim Hoofdwaarnemer CER Details Inzien/reageren
Start: 24-6-2019 Uren per week: 20-24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Hoofdwaarnemer CER
Verwachte opdrachtduur: Start: 24-6-2019 Uren per week: 20-24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: De Hoofdwaarnemer is verantwoordelijk voor het team waarneming bestaande uit een waarnemer kunstwerken, wegen, installaties, CUR100 en Flora & Fauna. De Hoofdwaarnemer is het eerste aanspraakpunt voor de waarnemers uit het team waarneming. De Hoofdwaarnemer is er -mede- voor verantwoordelijk dat de technische kwaliteit wordt geborgd en dat zekerheid wordt verkregen dat er een goede asset wordt opgeleverd aan het bedrijf (het resultaat van de werkzaamheden). De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding MTS/HTS Weg- en Waterbouw. Verstand van de ‘werkwijze’ binnen prestatiecontracten en rol van de opdrachtgever en opdrachtnemer hierin; Uitvoeringskennis van wegen en kunstwerken; Kennis van de SCB-systematiek; Kennis van D&C-contracten; Ervaring met grote infra projecten (grond-, weg- en waterbouw) in de uitvoering van minimaal €30.000.000,00; Minimaal 5 jaar werkervaring in de rol van directievoerder; Minimaal 10 jaar werkervaring ervaring aan aannemerszijde, bv. w
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52630Interim Programmeur Microsoft Access Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Programmeur Microsoft Access
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Databasestructuur in MS Access aanpassen Tabellen in MS Access aanpassen Werkformulieren in MS Access aanpassen Aanpassingen in VBA binnen MS Access Opstellen process flows logistieke procesafhandeling SQL-koppeling databases aanleggen Importscripts voor databestanden in MS Access opstellen: realiseren van geautomatiseerde import in Access Exportscripts voor databestanden uit MS Access opstellen: realiseren van geautomatiseerde export van databestanden uit MS Access naar databases van andere a
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar kennis en ervaring als programmeur met: MS Access, MS Excel, MS Visual Basic for Applications, , Oracle databases, Oracle-SQL. In het bezit van een erkende hbo diploma. Kennis en ervaring met het programmeren van logistieke systemen. Ervaring met projectmatig werken, zoals PRINCE2, SCRUM en Agile. Kennis van het programmeren van bedrijfsapplicaties. Ervaring binnen een G4 gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52646Interim Project Assistent Details Inzien/reageren
Startdatum 3-6-2019 Einddatum 31-12-2019 Aantal uren per week 2018 32-36 | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Project Assistent
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 3-6-2019 Einddatum 31-12-2019 Aantal uren per week 2018 32-36
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Logistiek/services
Profiel van de opdracht: Het leveren van administratieve en secretariële ondersteuning aan projecten, zodanig dat projecten en primaire c.q. operationele processen accuraat, tijdig, effectief en efficiënt kunnen worden uitgevoerd. Daarbij ben je verantwoordelijk voor een accurate Digitale Project Omgeving van je projectteam.
Profiel van de manager: Minimaal MBO+ / HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een financiële of secretariële opleiding Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie Aantoonbare ervaring met projectmatig werken Kennis van Prince2 en/of IPMA of vergelijkbare projectkennis Kennis Microsoft Office pakket, Office 365, Windows 10 en Sharepoint Ervaring met financieel-administratieve werkzaamheden in SAP
Opmerkingen: Resume in Word en tarief marktconform profielopdracht. 1ste gesprek op maandag 27 mei. Het eventuele 2de gesprek vindt plaats op woensdag 29 mei.
52651Interim Medewerker Grootboek Details Inzien/reageren
1 juli 2019 tot 1 april 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker Grootboek voor 32 uur per week
Verwachte opdrachtduur: 1 juli 2019 tot 1 april 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: onderzoeksinstelling/universiteit
Profiel van de opdracht: Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde opleiding op vakgebied, eventueel aangevuld met specifieke cursussen/trainingen; Meerdere jaren ervaring met het uitvoeren van financieel-administratieve werkzaamheden en (financieel) applicatiebeheer; Goede kennis en minimaal één jaar ervaring in de afgelopen drie jaar binnen het specifieke werkterrein van NWO; Kennis van administratieve procedures en richtlijnen; Kennis van administratieve systemen; Kennis en ervaring met UBW Business World;
Profiel van de manager: Hbo werk- en denkniveau; Een afgeronde opleiding op vakgebied, eventueel aangevuld met specifieke cursussen/trainingen; Meerdere jaren ervaring met het uitvoeren van financieel-administratieve werkzaamheden en (financieel) applicatiebeheer; Goede kennis en minimaal één jaar ervaring in de afgelopen drie jaar binnen het specifieke werkterrein van NWO; Kennis van administratieve procedures en richtlijnen; Kennis van administratieve systemen;
Opmerkingen: Resume in Word (verplicht) en tarief
52652Interim Senior Programmaondersteuner Details Inzien/reageren
Startdatum 15-07-2019 Einddatum 30-06-2020 Uren per week 36 | Rotterdam/ Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Programmaondersteuner
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-07-2019 Einddatum 30-06-2020 Uren per week 36
Plaats/regio: Rotterdam/ Den Haag
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Assisteren van de programma-en projectmanagers bij het opstellen van programma- en projectplanningen en het bewaken daarvan; Voortgangsoverzichten verzamelen en afwijkingen signaleren en analyseren; De programma- en projectmanager assisteren bij het opzetten van de (financiële en algemene) projectadministratie en het bewaken daarvan; Periodieke programma- / projectrapportages samenstellen en rapportagetermijnen bewaken; Zorgdragen voor (centrale) projectarchivering
Profiel van de manager: Minimaal een HBO werk -en denk niveau. Een behaalde Prince 2 foundation certificering. Een behaalde IPMA - D en / of IPMA-PMO certificering. In de afgelopen 8 jaar, minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectondersteuner binnen een ICT of IM gestuurde omgeving. In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring met projectadministratie, projectfinanciën en -rapportages. In de afgelopen 2 jaar aantoonbare werkervaring met werkervaring binnen een Prince2 omgeving
Opmerkingen: Resume in Word(verplicht) en tarief
52655Interim Ambtelijk secretaris OR Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 18-26 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Ambtelijk secretaris OR
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 18-26 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je hebt kennis van de WOR en andere relevante wetten, zoals bijvoorbeeld ARBO Je wordt ingezet bij een van de OR-en binnen de gemeente Utrecht. Je doet specialistisch werk en je voert werkzaamheden uit behorend bij het vak ambtelijk
Profiel van de manager: HBO werk en denkniveau Secretariële en organisatorische vaardigheden zoals o.a. Agenda’s opstellen, Bewaken acties, procedures en processen, Verslaglegging. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen medezeggenschap. Kennis hebben van de WOR en andere relevante wetten zoals bijvoorbeeld ARBO.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52656Interim Klantmanager Werk en Inkomen (bijstandsconsulent) Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 32-40 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Z
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Klantmanager Werk en Inkomen (bijstandsconsulent)
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 32-40 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Z
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het beoordelen van aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand; Het voeren van intakegesprekken en het verstrekken van informatie over procedures en voorliggende voorzieningen; Aanvullend hierop kunnen de werkzaamheden bestaan uit: Het stimuleren van participatie van de cliënten en zorgdragen voor toeleiding naar de arbeidsmarkt, vrijwilligerswerk en zorgmogelijkheden; Het uitvoeren van heronderzoeken op rechtmatigheid en doelmatigheid met daarbij oog voor de participatiemogelijkheden van c
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar bij een gemeente als klantmanager werk en inkomen op het terrein van de Participatiewet; Een afgeronde hbo bachelor opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening; Aantoonbare werkervaring met klantvolgsysteem Civision samenlevingszaken van Pink Roccade;
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52657Interim Senior Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Krimp en groei scenario\'s van de schoolbesturen in het VO en de plannen voor het Regionaal Plan Onderwijsvoorzieningen (RPO) verwerken in een meerjaren overzicht en planning. voorbereiding op een actualisatie van het Integraal Huisvestingsplan VO/(V)SO Bestuurlijke besluitvorming voorbereiden op diverse complexe dossiers. Ondersteuning team Primair Onderwijs op de volgende onderwerpen (ca. 6 uur per week): Juridische overdracht schoolgebouwen aan schoolbesturen. Werkzaamheden onder andere: afs
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma bij voorkeur in de richting bestuurskunde of bedrijfskunde. Kennis van de onderwijswetgeving en de regels rondom gronduitgiften schoolgebouwen. Minimaal 5 jaar recent aantoonbare ervaring bij een gemeente met beleidsterrein onderwijshuisvesting als senior projectmanager. Werkervaring op beleidsadviesniveau met gemeentelijk / maatschappelijk vastgoed, onderwijshuisvesting, financiering bij publiek-private samenwerking (pps). Ervaring bij een G4 gemeente.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52658Interim Taxateur niet-woningen haven gebonden objecten Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 20-32 Duur: 7 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Z
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Taxateur niet-woningen haven gebonden objecten
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 20-32 Duur: 7 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Z
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Waarderen van haven gebonden in kader van de Wet WOZ Behandelen van bezwaarschriften Overleggen met belanghebbende en/of adviseurs Input leveren voor beroepsprocedures en actief deelnemen aan de zitting Je volgt de laatste ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de Wet WOZ
Profiel van de manager: Een afgeronde hbo-opleiding Een afgeronde WOZ-opleiding Een afgeronde opleiding NVM/SVM of VBO Minimaal 5 jaar ervaring, opgedaan in de afgelopen 10 jaar, als taxateur niet-woningen
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52659Interim Financieel analist Details Inzien/reageren
Vanaf 1 juli tot 31 december 2019 met optie tot verlenging. 36 uur per week | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financieel analist
Verwachte opdrachtduur: Vanaf 1 juli tot 31 december 2019 met optie tot verlenging. 36 uur per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Je analyseert financiële data over vastgoed(misbruik) op basis van eigen onderzoek of op basis van meldingen uit de stad. Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden Je stelt financiële inzichten en analyses op die de inzet van inspecteurs en juristen doelgerichter en effectiever maakt. Je hebt zeer goede kennis op het gebied van financiële analyses (op basis van openbare en “gesloten” bronnen.) jij herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties.
Profiel van de manager: Je hebt een financiële opleiding bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie dan wel aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar die aansluit bij de omschreven taken (bijvoorbeeld in de Vastgoedsector); Je hebt een wo denkniveau; Je bent creatief, besluitvaardig, flexibel, ondernemend en resultaatgericht. En je bent in staat om projectmatig en integraal te werken. Je hebt affiniteit en ervaring met één van beide vakgebieden: Vergunning, Toezicht en Handhaving
Opmerkingen: Resume in Word(verplicht) en tarief
52660Interim Controller sociaal domein Details Inzien/reageren
Van 3 juni tot eind oktober, met optie tot verlenging 32-36 uur per week | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Controller sociaal domein
Verwachte opdrachtduur: Van 3 juni tot eind oktober, met optie tot verlenging 32-36 uur per week
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: ?Je denkt mee over de (financiële) vertaling van de beleidsontwikkelingen waar (o.a.) team Onderwijs en Leerlingzaken dagelijks richting aan geven. ?Je adviseert alle lagen van de organisatie over de impact en opties van verschillende ontwikkelingen in het sociaal domein. ?Je bent steeds bezig met de impact van verschillende keuzes en scenario’s op het behalen van de doelen. ?Je volgt de ontwikkelingen rondom beleid en nieuwe manieren van sturen op de voet, en weet steeds de vertaling te maken
Profiel van de manager: ?HBO/WO werk- en denkniveau ?Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie ?Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met financiën ?Analytisch, sterk politiek sensitief, innovatief en vernieuwend, enthousiast en creatief
Opmerkingen: Resume in Word(verplicht) en tarief
52662Interim Lijn Manager Beheer Details Inzien/reageren
Start: per direct , 40 uur Einddatum: 3 maanden met optie op verlenging. | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Lijn Manager Beheer
Verwachte opdrachtduur: Start: per direct , 40 uur Einddatum: 3 maanden met optie op verlenging.
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: De manager is verantwoordelijk voor de formele acceptatie (in beheer name) van de nieuwe energie applicatie.
Profiel van de opdracht: Hierin stem je intensief af met het (externe) programma team, de gefaseerd instappende gebruikers (netbeheerders) en het (technisch en applicatie) beheer team van system integrator. Daarnaast creëer je een hecht effectief beheerteam met je teamleden. Vanuit deze rol rapporteer je aan de Manager Operations. Het doel is de betrouwbare en voorspelbare partner voor nieuwe bedrijfs-kritische applicatie te zijn die vanuit een aantal decentrale oplossingen gecentraliseerd wordt.
Profiel van de manager: Opleidingsniveau en ervaring: • Een afgeronde HBO/WO opleiding • Je hebt ruime, aantoonbare ervaring in het dragen van beheer verantwoordelijkheid • Je hebt ruime aantoonbare ervaring met het in beheer krijgen van grote, bedrijfskritische applicaties en de voorbereiding daarop • Je hebt ervaringen in het aansturen van een team met professionals • Je hebt ervaring met het werken in projectmatige omgevingen conform de waterval en agile methodiek
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52671Interim Functioneel beheerder Telefonie Details Inzien/reageren
Start: 27 mei 2019 Einddatum: 27 oktober 2019 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel beheerder Telefonie
Verwachte opdrachtduur: Start: 27 mei 2019 Einddatum: 27 oktober 2019
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Als Functioneel Beheerder Telefonie ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van de informatievoorziening rondom telefonie, voor meer dan 2000 medewerkers en een aantal groot verbruikers afdelingen.
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden zorgen ervoor dat de ICT-producten en diensten aan de eisen en wensen van de gebruikers, alsmede aan de overeengekomen prestatiekenmerken blijven voldoen, zodat de bedrijfsprocessen ongestoord uitgevoerd kunnen worden. Het eerste project is de retransitie van de vaste telefonie systeem van Cisco naar Mitel, waar de hele nummerplan compleet herzien / geïnventariseerd moet worden, en de gebruikers (met name vanuit de grote verbruikers afdelingen) getraind moeten worden in het geb
Profiel van de manager: Bewaken en controleren van de werking van Telefonie gerelateerd ICT-producten en diensten ten aanzien van de afgesproken technische aspecten en prestatiekenmerken en ingeval van onregelmatigheden adequaat reageren met als doel beperking van (materiële en/of immateriële) schadelast; • Prioriteren van storingen, incidenten en wijzigingen; • (Laten) verhelpen van storingen, incidenten en achterliggende problemen op basis van het afgesproken dienstniveau (SLA) en rapporteren hierover ter voorkoming
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52673Interim Senior Consultant Contactcenter Details Inzien/reageren
Start: 3 juni 2019 , 36 uur per week, initieel 7 maanden inhuur Einddatum: 1 januari 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Consultant Contactcenter
Verwachte opdrachtduur: Start: 3 juni 2019 , 36 uur per week, initieel 7 maanden inhuur Einddatum: 1 januari 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: De Senior Consultant heeft als primair resultaatgebied te helpen met het beschrijven van een pakket van eisen en wensen
Profiel van de opdracht: Jij zorgt voor het.. • Meedenken in het vaststellen van een kanalenstrategie voor 24/7 contactcenter • Begeleiden van workshopsessies om de Contact Center behoefte te inventariseren • Opstellen van het Programma van Eisen (als onderdeel van een totaal bestek) • Vaststellen van de selectie- en gunningscriteria voor een (EU) aanbesteding • Opstellen van service- en beheercontracten, mantel- en raamovereenkomsten
Profiel van de manager: • Je hebt aantoonbare werkervaring met soortgelijke opdrachten binnen de rijksoverheid. • Je hebt ruime ervaring met (EU) aanbestedingen en het schrijven van Programma van Eisen voor contactcenters en het implementeren van Omnichannel Contact Centers. • Je hebt kennis van en ervaring met diverse klantinteractiekanalen (telefonie, email, twitter, whatsapp, livechat, ...) en communicatietechnologie die onderliggend zijn voor het routeren van het klantcontact.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52678Interim Senior Projectmanager Details Inzien/reageren
Startdatum 15-07-2019 Einddatum 30-06-2020 Uren per week 36 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-07-2019 Einddatum 30-06-2020 Uren per week 36
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Eindverantwoordelijk voor de uitvoering, de oplevering en borging van portfolio van complexe ICT projecten. Ontwikkelen van IV oplossingen in afstemming met de opdrachtgever en de verantwoordelijk dragen voor de implementatie hiervan binnen de organisatie(eenheden). Overleg binnen de context van het project met de gebruikersorganisatie, ketenpartners en externe partijen om de (implementatie)activiteiten op elkaar af te stemmen. Zorgdragen voor de oplevering van de projectmanagement producten
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde erkende 4 jarige HBO opleiding bij voorkeur in de richting Informatica, Technische bedrijfskunde of gelijkwaardig. IPMA-B certificering PMI/PMIBoK, CAPM of gelijkwaardig
Opmerkingen: Reageren kan alleen met een resume in Word en tarief met als maximum 100 euro all in ex btw
52684Interim procesmanager Netwerk Afvalwaterketen Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 12 Duur: 2 jaar Optie op verl. 1*12 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Onafhankelijk Interim procesmanager Netwerk Afvalwaterketen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 12 Duur: 2 jaar Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voorzitten van het kernteam Het doorvoeren van een cruciale verandering in taken, werkwijze en organisatie van het netwerk, waarbij het creëren van draagvlak voor en de borging van de veranderingen essentieel is. Eerste aanspreekpunt voor de bestuurlijke kopgroep van het netwerk en de Bestuurlijke Watertafel Eerste aanspreekpunt voor alle 15 deelnemende partijen voor zover het de algemene aspecten van de samenwerking in de afvalwaterketen betreft Het begeleiden van het kernteam op de aspecten ti
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO bachelor opleiding; 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met de Mutual Gains Approach (MGA); 1 jaar aantoonbare werkervaring met procesmanagement in regionale samenwerkingsverbanden binnen de (semi)overheid in de afgelopen 4 jaar; Aantoonbare kennis van het politieke speelveld en politiek bestuurlijke processen; Aantoonbare kennis van de (afval)waterketen, blijkend uit relevante werkervaring, gevolgde cursussen en/of opleidingen;
Opmerkingen: Graag reageren voor 27-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52686Interim Projectleider Beslissingsondersteunend Systeem Details Inzien/reageren
Start: juni 2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*3 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Beslissingsondersteunend Systeem (BOS) VIDENTE
Verwachte opdrachtduur: Start: juni 2019 Uren per week: 16 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Semi Overheid
Profiel van de opdracht: De organisatie zo ver brengen dat deze rol na ongeveer een jaar door een medewerker zelf vervuld kan worden; Projectleiding, proces coördinatie, bewaking planning en budgetten, communicatie; Coördineren van procesmatige activiteiten, afstemming met diverse actoren (waaronder het datamanagement traject); Stukken schrijven; Projectgroep-overleg organiseren; Zorgen voor unity in het projectteam en planningen halen; Afstemming met relevante MT leden en VIDENTE gebruikersgroepen; Informeren/overleggen
Profiel van de manager: Een afgeronde wo opleiding in de richting van Civiele Techniek, Hydrologie of Fysische Geografie; Aantoonbare werkervaring bij waterschappen op het vlak van waterbeheer (planvorming, beleidsontwikkeling, Operationeel Peilbeheer (minimaal 2 referentie voorbeelden)); Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring binnen projecten op het vlak van waterbeheer; Aantoonbare kennis van ICT in relatie tot kerntaken van het waterbeheer (bijvoorbeeld op het gebied van geautomatiseerd peilbeheer, GIS of hydrolog
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52687Interim Assistent Ontwerpleider Details Inzien/reageren
Start: juni 2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. einde project 2022 | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assistent Ontwerpleider
Verwachte opdrachtduur: Start: juni 2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. einde project 2022
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het registreren van voortgang, knelpunten en nieuwe acties; Ophalen en bewaken voortgang; Bijhouden en najagen van acties; Knelpunten vanuit voortgang blootleggen en voorbereiden naar besluitvorming vor de Ontwerpleiders; Leveren input standlijn planningen; Uitwerken memo's, notities en plannen; Het voorbereiden van managementrapportages; Meedenken in oplossingen samen met specialisten, ontwerpleiding en manager; Challengen bij optredende onzekerheden; Trekken en/of bewaken van issues of werkpak
Profiel van de manager: Minimaal een HBO niveau in een technische of bedrijfskundige richting; Minimaal 3 jaar werkervaring in projecten waarvan tenminste 1 jaar in vergelijkbare rol. Minimaal 1 jaar ervaring met de Systems Engineering methodiek. Geef in maximaal 1 pagina aan waarom je de meest geschikte bent voor deze opdracht.
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52688Interim Assetmanager Gemeentelijk Vastgoed Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 16-36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assetmanager Gemeentelijk Vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 16-36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als assetmanager draag je zorg voor professionele exploitatie van de panden in jouw pakket, binnen de kaders die de gemeente hiervoor heeft opgesteld. Je zorgt voor: optimale inzet en benutting van het vastgoed constructieve huurrelaties, met goede balans tussen zakelijkheid en dienstverlening professioneel beheer van de panden, inclusief de administratieve kant daarvan verwerking van huurcondities en nadere afspraken in heldere contracten met toepassing van het gemeentelijke huurbeleid
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HBO of academisch diploma. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van onderhouden van huurdersrelaties, specifiek ook voor gemeentelijke huisvesting en aantoonbare kennis op het gebied van huurrecht (inzicht in relevante regelgeving). Minimaal één jaar werkervaring als assetmanager opgedaan bij een G4 gemeente in de afgelopen drie jaar. Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van gemeentelijk vastgoed financiën: inzicht in investerin
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52689Interim Juridisch Adviseur Uitgifte Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 5*6 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Juridisch Adviseur Uitgifte
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 5*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het opstellen van anterieure - en koopovereenkomsten; Het voeren van onderhandelingen t.b.v. het opstellen van overeenkomsten; Verkoop van percelen grond/bloot eigendom percelen grond; Uitgifte in erfpacht; Vestigen van opstalrechten; Vestigen van erfdienstbaarheden; (Mede) vorm geven aan het uitgiftebeleid.
Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding op het gebied van rechten; Zeer ruime bewezen ervaring als (senior) adviseur uitgifte binnen de vastgoedsector van een grote gemeente (project verkoop); Je weet de organisatie goed te vertegenwoordigen wanneer er samengewerkt wordt met externe partijen; Je begrijpt zowel de private- als de publieke sector; Je bent bekend met verschillende vormen van (samenwerkings-)overeenkomsten; Je hebt een heldere en bondige schrijfstijl; Je bent commercieel ingesteld, een st
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52690Interim Toezichthouder Details Inzien/reageren
Start: 3-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 2-6-2020 Optie op verl. tot max. 5 jaar | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Toezichthouder
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 2-6-2020 Optie op verl. tot max. 5 jaar
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als vakbekwame en zelfstandige toezichthouder ga je je breed inzetten voor de projecten in uitvoering. Je zal vooral buiten op de bouwplaats aanwezig zijn, vaak op meerdere locaties en projecten tegelijk. Je houdt toezicht op het werk van de aannemer, daarvoor ken je het bestek en het BLVC plan tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten en daar richt je je op bij controle van het werk van de aannemer. Als toezichthouder ben je aanspreekpunt voor bewoners en neem je een gro
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende MBO diploma in de richting van Civiele Techniek. In het bezit van een geldig VCA-vol certificaat. Aantoonbare relevante ervaring in de afgelopen 5 jaar met toezicht en / of directievoering op de volgende terreinen: maaiveldinrichting, infrastructuur, kabels en leidingen Aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 5 jaar) met constructieve projecten. Ervaring met VISI en KPD bestekadministratie en kennis van en ervaring met diverse contractvormen, waaronder overeenko
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52691Interim Projectmanager ondersteuner / assistent Details Inzien/reageren
Start: 6-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager ondersteuner / assistent
Verwachte opdrachtduur: Start: 6-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: opzetten overlegstructuur, inplannen afspraken bijhouden actielijst, agenda maken voor overleggen organiseren bijeenkomsten met externen ophalen voortgang bij (deel)projectleider voortgangsrapportage en visualisaties maken (mede)begeleiden Scrum sessies bijhouden risicodossier documentbeheer
Profiel van de manager: Minimaal over een MBO/HBO werk en denk niveau. Aantoonbare ervaring/ opleiding projectmanagement ( Bijv: Prince2 en MSP). Minimaal 10+ jaar ervaring als PMO binnen technische organisaties. Ervaring binnen overheidsorganisatie(s). Ervaring met Baseline planningen, voortgangsrapportages op tijd en geld en met analyseren en rapporteren van riskmanagement.
Opmerkingen: Uurtarief van maximaal € 67,50 (incl. reiskosten woon-werk en exclusief BTW); Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52692Interim Projectleider elektrotechnische ombouw Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-7-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider elektrotechnische ombouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-7-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als projectleider elektrotechnische ombouw is hij de schakel tussen techniek, het vervangingsprogramma natte Kunstwerken, afstemming met andere projectleiders en belanghebbenden (o.a. de Stichting Waternet) en uitvoering van de E-Ombouw in het vervangingsprogramma natte kunstwerken van de directie V&OR. De projectleider is de link tussen externe Ingenieursbureaus en het vervangingsprogramma. De projectleider verbindt ook de bedienaars van de Stichting Waternet en de asset managers van bediencent
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende hbo diploma, complexe afstemmingsprojecten met verschillende aannemers en disciplines op één (deel)project. Ervaring met de complexiteit van gemeentelijke organisaties van één van de G4 gemeenten in de openbare ruimte. Kennis van de markt van beheer- en onderhoudsaannemers van elektrotechnische besturingsinstallaties van bruggen en sluizen (natte civiele kunstwerken). Ervaring met de inkoopprocedures die binnen de geme
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-7-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52693Interim (Senior) Adviseur Gronduitgifte Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim (Senior) Adviseur Gronduitgifte
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Behandelen van opstalrechten, erfpachtrechten, uitgiften in het kader van vastgoedtransformatie, uitgiften die onder het Aanvullend Convenant Erfpacht vallen en stelt én schrijft mee aan modelaanbiedingen op voor uitgiftevormen zoals optie-overeenkomsten, bouwenvelopovereenkomsten en tenders; Deelnemen, samen met de projectleider, aan de onderhandelingen met de aspirant-erfpachter en adviseert inzake de juridische en grondprijs technische kaders waarbinnen een project start en de systematiek bij
Profiel van de manager: In het bezit van een erkend Hbo-diploma, bij voorkeur juridisch. Minimaal 3 jaar ervaring in het uitgeven van grond in erfpacht en het opstellen van juridisch afdwingbare contracten, opgedaan in de laatste 3 jaar bij een G4 Gemeente. Aantoonbare kennis van het erfpachtstelsel. Ervaring als zelfstandig functionerend Adviseur Gronduitgifte binnen een grote ambtelijke organisatie (bij voorkeur een van de G4- Gemeentes) opgedaan in de laatste 3 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52694Interim Medewerker gegevensbeheer BGT Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker gegevensbeheer BGT
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als medewerker gegevensbeheer BGT ben je verantwoordelijk voor het gegevensbeheer van de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) in de gemeente Westland. Je werkt nauw samen met de beheerders van de basisregistraties BAG en WOZ en de beheerders van Areaalbeheer van de cluster Ruimte met het primaire doel het verhogen van de datakwaliteit van de basisregistraties. Je voert hiervoor met behulp van de BGT-applicatie kaartvervaardiging en tekenwerkzaamheden uit. Daarnaast verwerkt je mutatie
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding op het gebied van geodesie, geo-informatica of planologie; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van de BGT en de BGT beheerapplicatie C-Sam in de afgelopen 5 jaar; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met BGT/IMGEO, IMBOR en het stelsel van basisregistraties, in de afgelopen 6 jaar; Aantoonbare kennis van- en werkervaring met terrestrische inwinning voor de BAG, BGT en BOR. Aantoonbare werkervaring met Microstation in de afgelop
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 55,00 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52698Interim Programma ondersteuner Details Inzien/reageren
Start: 3-6-2019 Einddatum: 31-12-2019 | Groningen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Programma ondersteuner
Verwachte opdrachtduur: Start: 3-6-2019 Einddatum: 31-12-2019
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Voor het project optimalisering bij klant zoeken we een allround programmaondersteuner. De ondersteuning binnen het programma bestaat uit een aantal taken rond procesontwikkeling en -verbetering, waarbij in workshops wordt gewerkt volgens de Scrum methode
Profiel van de opdracht: Je ontwikkelt deze workshops en begeleidt ze zelfstandig. Taken: het belangrijkste deel van de opdracht is om op basis van gesprekken met de business processen te modelleren en waar mogelijk in samenwerking met de business verbeteringen in aan te brengen. Verder meewerken aan het ontwikkelen van workshops om de transformatie richting ketengericht werken te ondersteunen.
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau • Procesverbetering (LEAN/BPM) • Training- coaching teams en individuen • Agile / scrum • PMO ervaring
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52700Interim Implementatiemanager toegangscontrolesystemen Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Implementatiemanager toegangscontrolesystemen
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Juridische zaken, waaronder privacy Budgetcontrole Realiseren van het handhavingsgedeelte (waaronder de daartoe benodigde ICT) Ontwerpen, inkopen en plaatsen van relevante bebording Afspraken met RDW, CJIB en CVOM Rationalisatie diverse onderdelen van de milieuzones Inkoopstrategie en inkoopplan (laten) opstellen Formuleren van functionele eisen voor de inkoop van borden en ondersteuningscontructies inclusief funderingen Contacten met de (potentiële) gebruikers van het systeem (intake, functione
Profiel van de manager: Een universitaire opleiding gevolgd. Minimaal 8 jaar aantoonbare ervaring als projectleider bij een G4-gemeente in het domein van ruimtelijke ontwikkeling, stadsbeheer en handhaving. Aantoonbare ervaring als verantwoordelijk projectleider met het implementeren van milieuzones of andere zones of locaties met toegangsbeperkingen. Aantoonbare kennis van wet- en regelgeving op het vlak van verkeer & vervoer, milieu, handhaving en privacy. Aantoonbare ervaring met ANPR-ondersteunende ICT-toepassingen
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52704Interim Junior (werk)voorbereider Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. tot max. 1 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Junior (werk)voorbereider
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 24-36 Duur: tot 1-6-2020 Optie op verl. tot max. 1 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden van de voorbereider bestaan hoofdzakelijk uit: het verrichten van tekenwerkzaamheden voor constructieve projecten, in de fasen Voorontwerp, Definitief Ontwerp, Bestekstekeningen en detailtekeningen in 2D of 3D; het uitzetten en begeleiden van de onderzoeken voor de civiele projecten; voorbereidende en ondersteunende werkzaamheden t.b.v. het project.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau en beschikt over een Civieltechnische opleiding. Ervaring aan opdrachtnemer kant (bijv. ingenieursbureau of bouwbedrijf); Ervaring bij een gemeentelijke instelling; Ervaring met monitoring, toezicht houden en ontwerpen. Perfecte beheersing van Excel en Word; Ervaring met autocad en BIM zijn een pre.
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52711Interim Junior Financieel Analist Details Inzien/reageren
Startdatum 1 Juli 2019 Duur 3 maanden t/m 36 maanden Aantal uren per week 40 | DenHaag/Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Junior Financieel Analist
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1 Juli 2019 Duur 3 maanden t/m 36 maanden Aantal uren per week 40
Plaats/regio: DenHaag/Rotterdam
Profiel van het bedrijf: zbo
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijkheden en resultaatgebieden •Begeleiden van opgestelde Business Cases; •Het analyseren van de opgestelde Business Cases tijdens de uitvoering van de beheer activiteiten; •Gevraagd en ongevraagd meedenken bij de exploitatie van een beheer object aangaande de gegeven financiële kaders; •Beantwoorden van vragen en geven van adviezen met betrekking Business Cases ten behoeve van beheer activiteiten.
Profiel van de manager: Kennis- en ervaringsvereisten •HBO diploma zoals Facilitair management; •Aantoonbare ervaring met het begeleiden van Business Cases; •Ervaring met het opstellen van (meer jarige) begrotingen; •Ervaring met het ontwerpen van administratieve processen; •Ervaring met het werken bij een overheidsinstantie; •Ervaring en affiniteit met dienstverlening aan gemeenten; •Ervaring met weerstanden/complexe politieke omgevingen Ervaring met Service management
Opmerkingen: Reageren alleen met een recente resume in Word(verplicht) en tarief max 50 euro all in ex btw
52712Interim Senior adviseur Mobiliteit Details Inzien/reageren
Start: 1-6-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior adviseur Mobiliteit
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-6-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert over het integrale mobiliteitsbeleid, dit beleid samen met collega’s actueel houdt en op basis van dit beleid adviseert over de programmering binnen het domein mobiliteit. Invulling geven aan de rol van senior beleidsadviseur met een integrale visie op het beleidsveld mobiliteit, die binnen mobiliteit de belangrijkste opgave helpt vormgeven; Je draagt visie op Active Travel (fiets en voetganger) uit op regionaal en landelijk niveau als vertegenwoordiger va
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO opleiding of Wetenschappelijke opleiding in een relevant vakgebied. Meer dan 10 jaar ervaring als (senior) Beleidsmedewerker in het domein mobiliteit. Meer dan 10 jaar ervaring als expert binnen fiets en/of voetganger Meer dan 10 jaar ervaring als adviseur binnen de overheid Idealiter ervaring binnen mobiliteit in een grootstedelijke context Relevante ervaring met strategische mobiliteitsvraagstukken bij grote gebiedsontwikkelingen in een grootstedelijke context
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52714Interim Medewerker vergunningen Bouw Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker vergunningen Bouw
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Behandelen van complexe WABO aanvragen in Weesp.
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO werk- en denkniveau. In het bezit van een erkende ABW 1 en 2 diploma. Kennis van het juridisch planologisch kader en van wet- en regelgeving op het gebied van milieu, bouwen en wonen. Bekend met Amsterdamse toetsingscriteria; toe te passen in Weesp. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het intern en extern coördineren van WABO aanvragen op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Ervaring als case manager voor de gehele VTH keten en de afstemming met Toezicht en Handhaving.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 70,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52715Interim Constructeur Civiel Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24-40 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Constructeur Civiel
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24-40 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opstellen van bestekken (RAW-systematiek) op gebied van wegenbouw en rioolvervanging Opstellen van kostenramingen (GWW-calc), conform SSK-systematiek Aanvragen van vergunningen en ontheffingen Coördineren en afstemmen met interne en externe partijen over de verschillende projectonderdelen Verrichten van tekenwerk (Autocad). Opzetten en aanpassen van tekeningen in Autocad, conform NLCS
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig Minimaal 5 jaar relevante werkervaring De kandidaat beheerst volledig de RAW-systematiek en de te gebruiken programmatuur, zoals GWW-bundel en Autocad Kennis van en ervaring met System Engineering en BIM
Opmerkingen: Minimaal een afgeronde hbo-opleiding Civiele Techniek of gelijkwaardig Minimaal 5 jaar relevante werkervaring De kandidaat beheerst volledig de RAW-systematiek en de te gebruiken programmatuur, zoals GWW-bundel en Autocad Kennis van en ervaring met System Engineering en BIM
52717Interim Functioneel Beheerder Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 16-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Functioneel Beheerder HenT
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 16-32 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Overleggen met de hostingleverancier en de ICT-afdeling Planningen afstemmen Testplannen maken Problemen helpen oplossen; dat kan zowel functioneel als technisch van aard zijn Testen uitvoeren Testers begeleiden Implementatieplan maken Communicatieplan maken
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HBO opleiding. Aantoonbare kennis van de AVG-richtlijnen en de privacy-vraagstukken die daaruit voortvloeien. Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met TOAD-SQL en PLSQL. Minimaal 1 jaar ervaring met RMW. Ervaring als Functioneel Beheerder met migratietrajecten bij een gemeente. Ervaring bij G4-gemeenten op het gebied van Werk & Inkomen.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 87,50 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52718Interim Jurist Grondzaken Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. n.n.b. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Jurist Grondzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als adviseur grondzaken ben je verantwoordelijk voor de juridische aspecten van gebiedsontwikkeling, ruimtelijke- en bouwprojecten. Je bent de adviseur in juridische en strategische zin bij allerlei vraagstukken (o.a. zakelijke rechten, eigendom, staatsteun, kostenverhaal en de inzet van grondbeleidsinstrumenten). Je stelt overeenkomsten op bij o.a. privaatrechtelijke grondzaken (o.a. verwerving, uitgifte en exploitatie) met particulieren en ontwikkelaars en voert de onderhandelingen hierover. J
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding met als aandachtsgebied privaatrecht op minimaal hbo niveau. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als jurist in het betreffende vakgebied grondzaken. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente in de afgelopen 3 jaar. Uitstekend op de hoogte van de relevante wetgeving en actuele kennis van de omgevingswet, blijkend uit afgeronde trainingen/cursussen in de afgelopen 3 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52721Interim Teamleider Ruimte Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*2 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teamleider Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 32 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*2 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat in een leidersrol samen met je collega’s een bijdrage leveren aan de nieuwe manier van werken op het gebied van ruimtelijke zaken. Mede door de komst van de Omgevingswet is het team Ruimte volop in ontwikkeling. In dit team worden bestemmingsplannen gemaakt en vindt vergunningverlening in het kader van de WABO plaats. Het team werkt samen met allerlei stakeholders: burgers, bedrijven, politiek en bestuur.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau, in de richting van of aangevuld met inhoudelijk relevante vakopleidingen (bv. planologisch, juridisch, ruimtelijke ordening, WABO). Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in het vakgebied ruimtelijke ordening in de laatste 10 jaar. Minimaal 5 jaar aantoonbare managementervaring, waarvan minimaal 2 jaar in een overheidsorganisatie. Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met werken in een politiek-bestuurlijke context in de laatste 5 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52722Interim Assistent Ambtelijk Opdrachtgever Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. t/m 31-12-2021 | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assistent Ambtelijk Opdrachtgever
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. t/m 31-12-2021
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verricht, op basis van gerichte opdrachten, zelfstandig inhoudelijk onderzoek, stelt rapportages en overzichten op vanuit de onderzoeksresultaten en adviseert de verantwoordelijk Projectleider/Projectmanager/ Ambtelijk Opdrachtgever m.b.t. oplossingsrichtingen. Ondersteunt de Projectleiders/Projectmanagers/Ambtelijk Opdrachtgever verder onder andere bij de beheersing/sturing van de verschillende projecten en bij de te leveren bijdragen aan bijvoorbeeld: jaarplanning, projectplanning, verantwoord
Profiel van de manager: Minimaal over HBO werk- en denkniveau. Minimaal 3 jaar ervaring binnen het aandachtsgebied; acceptatie en overdrachtsprocessen. Minimaal 5 jaar ervaring binnen het werkveld van railinfrastructuur.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52724Interim Security Engineer Details Inzien/reageren
Start: 27-05-2019 Einddatum: 25-08-2019 | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Security Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: 27-05-2019 Einddatum: 25-08-2019
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: • Het configureren van Firewall setting en Loadbalancers • Ontwerpen security oplossingen voor onze klanten • Oplossen van storingen • Onderhoud aan Firewalls en Loadbalancers • Laden en onderhouden van Security Key Boxes
Profiel van de opdracht: • Verbeteren van werk processen • Opstellen van documentatie en werk instructies
Profiel van de manager: • HBO/WO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring • Ervaring met Firewalls waaronder Next Generation Firewalls (Fortinet, Juniper) in business critical omgevingen • Kennis van Loadbalancers (F5) • Kennis van Cryptografie • Ervaring met DDoS protection diensten is een pré • Ervaring op het gebied van proxy’s, email, ids/ips en/of content scanning • Gedegen netwerk kennis • Kennis van UNIX en/of Windows. Dit is een pré
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52726Interim Functioneel beheerder Quintiq Details Inzien/reageren
Aantal uren per week: 32-36 uur Start: 1 juni 2019 Einddatum: 31 december 2019 Verlenging: Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Functioneel beheerder Quintiq
Verwachte opdrachtduur: Aantal uren per week: 32-36 uur Start: 1 juni 2019 Einddatum: 31 december 2019 Verlenging: Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Het betreft de uitvoering van diverse functioneel beheer werkzaamheden voor de retributie-keten applicaties. De nadruk van de werkzaamheden ligt op de applicatie QUINTIQ, in beheer genomen plannings/roosteringsapplicatie.
Profiel van de opdracht: De belangrijkste activiteiten: het autorisatiebeheer, het analyseren en oplossen van incidenten; het bewaken van de dagelijkse (nachtelijke) back-end procedures (bv de actuele relaties en modaliteiten), uitvoeren van testwerkzaamheden, communicatie met gebruikers n.a.v. dagelijkse postbusmeldingen. Het analyseren van en helpen oplossen van (kritische) verstoringen voor gebruikers (en bedrijven). Het actief meedenken en formuleren van voorstellen voor het beheer.
Profiel van de manager: • Relevante werkervaring van minimaal 10 jaar • Opleidingsniveau: minimaal HBO • Ervaring als functioneel beheer, applicatiebeheer en gegevensmanagement • Je hebt ervaring bij een toezichthouder binnen de Rijksoverheid • Ervaring in grootschalige software ontwikkelomgeving Competenties: • Analytisch • communicatief vaardig • Teamplayer • Goed kunnen samenwerken Functiewensen: • Testen
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52734Interim Assistent Contractmanager Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assistent Contractmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 24 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het(laten) opstellen van het aanbestedingsdossier(s) Verantwoordelijk voor de procesondersteuning bij de review van aanbestedingsdossier(s) (planning, commentaar documenteren, etc.); Verantwoordelijk voor het opstellen van verslagen, notities, memo, presentaties etc. t.b.v. besluitvorming op directieniveau; Verantwoordelijk voor het uitvragen en inrichten van een datamanagementsysteem (welke dienst zal doen als virtuele dataroom tijdens de aanbestedingsprocedure); Speelt ee
Profiel van de manager: Minimaal WO werk-en denkniveau. Aantoonbare Inhoudelijke kennis van de UAV-GC. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in grote infrastructureel project(en). Ervaring met de bestuurlijke politieke aspecten van infrastructurele projecten. Aantoonbare ervaring met Systems Engineering en RAMS systematiek. Ervaring met contractmanagement in de publieke sector (RWS, ProRail, etc.). Ervaring met wijzigingenprocessen met de Opdrachtnemer.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52735Interim Programmeur Assetmanagement Straatmeubilair en Speeltoestellen Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Programmeur Assetmanagement Straatmeubilair en Speeltoestellen
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de implementatie van assetmanagement voor asset straatmeubilair en speeltoestellen. Dit houdt in het uitwerken van thema's als Monitoring & Inspectie, Programmering, Inkoop, Uitvoering en advisering in projecten. Het einddoel van deze opdracht is dat het asset straatmeubilair en speeltoestellen geland is in de vaste werkwijze en formatie van het team Groen en Wegen. Je bouwt voort op het traject dat sinds 2017 is ingezet. Rapporteert voortgang aan de assetmanager over de st
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk-en denkniveau. Aantoonbare kennis van assetmanagementtheorie- en modellen. 3-5 jaar werkervaring in een beheerorganisatie. Kennis van en ervaring in het beheer van straatmeubilair en speeltoestellen. Ervaring met het maken van meerjarige beheerplannen en begrotingen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52736Interim Toezichthouden CWO Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Toezichthouden CWO
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de in het contract benoemde kwaliteit / kwantiteit en planning (incl. Veiligheids- en Gezondheidsplan) binnen civieltechnische projecten. Hierin ben je de oren en ogen op het werk. Maak je wat betreft techniek / planning en materialen afspraken met de aannemer. Als rechterhand / \'oren en ogen\' van de directievoerder zorg je voor een adequate vastlegging van termijnen, meer en minderwerk en bereid je eind/deel afrekeningen voor. Daar
Profiel van de manager: Aantoonbaar ruime ervaring als toezichthouder op gebied van de uitvoering van civieltechnische projecten in de openbare ruimte en werkzaamheden (coördinatie/begeleiden) ondergrondse infrastructuur in stedelijk gebied. Aantoonbaar recente kennis van RAW/UAV 2012. Beschikt over de volgende certificaten of diploma\'s of is bereid deze binnen 6 maanden te halen: VCA-vol, CROW400 (was 132) of DLP-R, CROW 96B (afzettingen). Aantoonbaar recente kennis van, of is bereid binnen 6 maanden training te volge
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52737Interim Domein Architect Details Inzien/reageren
Graag reageren met CV, motivatie, checklist eisen en uurtarief. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Domein Architect gezocht! Duur 1 jaar + optie tot verlenging 40 uur p/w Start: Dinsdag 11 juni Gesprekken: vrijdag 7 juni
Verwachte opdrachtduur: Graag reageren met CV, motivatie, checklist eisen en uurtarief.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Organisatie voert een digitaliseringsstrategie waarbij het leveren van informatieproducten aan de markt centraal staat. Het snel kunnen ontwikkelen van nieuwe (en waar nodig maatwerk-)producten is daarbij randvoorwaardelijk.
Profiel van de opdracht: Kennis eisen: - Kandidaat heeft een afgeronde WO opleiding; - Kandidaat is in bezit van certificering kennis op gebied van Archimate; - Kandidaat is in het bezit van Togaf certificering? - Kandidaat heeft aantoonbaar uitgebreide kennis van de NORA; - Kandidaat heeft aantoonbare kennis van het zelfstandig maken van een Domein architectuur en PSA\'s; Eisen ervaring: - Min. 3 jaar aantoonbaar ervaring heeft de kandidaat als Domein Architect in complexe omgevingen;
Profiel van de manager: - Min. 3 jaar ervaring met opstellen van domein architectuur producten; - Min. 3 jaar aantoonbare ervaring in het werken in het Domein van Bedrijfsvoering binnen een organisatie; - Min. 3 jaar aantoonbare ervaring met het werken in een Agile/Scrum omgeving; - Min 3. jaar ervaring met het opstellen of meewerken aan enterprise architectuur producten; - Min 3. jaar ervaring als Architect bij de Rijksoverheid en/of ZBO\'s;
Opmerkingen: - Min. 3 jaar ervaring met bijdragen aan professionaliseren van architectuurfunctie binnen de organisatie. Werkzaamheden o.a.: Je geeft vorm aan een slimme en samenhangende business-, data- en applicatiearchitectuur vooral in het domein Bedrijfsvoering (finance, hr, IT facllitair, ...) Je werkt daarbij nauw samen met informatiemanagers, busines, projectmanagers, analisten, en collega-architecten. Je haalt actief informatie op, stemt deze met verschillende stakeholders af.
52738Interim Senior Programmamanager Details Inzien/reageren
Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Programmamanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De programmanager is allereerst verantwoordelijk voor de resultaten van het programma BMI 'Bouwen met Informatie' binnen de prioriteiten en planning van de het programma Constructieve Veiligheid Civiele Constructies én binnen de kaders van Informatievoorziening en de Archiefwet. Programmamanager is de schakel tussen de directies (Verkeer & Openbare Ruimte én Ingenieursbureau) en het uitvoerende programma, waarbij programmamanager Als intermediairtussen V&OR, Ingenieursbureau, Datalab, Informati
Profiel van de manager: Minimaal 7 jaar aantoonbare ervaring en resultaten als programmamanager van vernieuwende en complexe samenwerkings- en ICT-projecten. Ervaring met grootschalige digitaliseringstrajecten. Aantoonbare ervaring met een complexe IV-omgeving met zowel interne als externe leveranciers. Aantoonbare ervaring in het leiden van projecten met een grote inhoudelijke en organisatorische complexiteit en met een hoge tijdsdruk. Ervaring met het aansturen van een groot aantal medewerkers binnen projectteams. Aa
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52740Interim Werkcoach / Bemiddelaar Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 8 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Werkcoach / Bemiddelaar bij opdrachtgever
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 8 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als Werkcoach Nieuwe Inwoners begeleid je nieuwkomers die aan het werk gaan met hun cv, sollicitatiegesprek, met praktische zaken die zich kunnen voordoen op de werkvloer. Je fungeert hier als tolk, bruggenbouwer en coach. Je informeert en adviseert werkgevers over het werken met nieuwkomers en over specifieke kandidaten. Je ondersteunt indien nodig bij trainingen en voorlichtingen aan nieuwkomers over wat het betekent te werken in Nederland. Dit doe je ook zowel als tolk en als coach. Als klant
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau; Arabisch sprekend. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van klanten uit de doelgroep van de Participatiewet; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het begeleiden van statushouders; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met GWS/Suite;
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-5-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52741Interim Transformatiemanager Details Inzien/reageren
Start: 15-6-2019 Uren per week: 16 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 2*6 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Transformatiemanager wijk
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-6-2019 Uren per week: 16 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Transformatiemanager gaat in nauwe samenwerking met het team Ondermijnende Criminaliteit proactief gesprekken aan met vastgoedeigenaren in het gebied om transformaties te initiëren en te versnellen.
Profiel van de manager: Minimaal een succesvol afgeronde hbo-opleiding. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring waarbij samenwerking met eigenaren van winkelpanden een centrale rol speelde, opgedaan in de afgelopen 8 jaar. Wensen Ervaring met transformatie van winkelpanden naar andere functies. Ervaring met ondermijnende criminaliteit in winkelpanden. Actuele kennis van de winkelvastgoedmarkt, opgedaan in de afgelopen 2 jaar
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52742Interim Milieu inspecteur Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 8-16 Duur: tot 1-10-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Milieu inspecteur
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 8-16 Duur: tot 1-10-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als milieutoezichthouder voer je zelfstandig inspecties uit en controleer je of evenementen voldoen aan de verleende vergunning. In de uitvoering van deze toezichtstaken ben je in staat om mogelijke risico\'s, afwijkingen en overtredingen te signaleren en te rapporteren. In dergelijke gevallen adviseer je betrokkenen over de te nemen maatregelen en beoordeel je samen met de collega's de relevantie en haalbaarheid van een te nemen handhavingsbesluit. Bij geconstateerde overtredingen stel je een
Profiel van de manager: Minimaal hbo werk- en denkniveau. Een relevante opleiding op basis van de vastgestelde wet- en regelgeving, Hamil (is een pre). Ervaring met meetapparatuur, co meter en licht meter. Ruime/ langere ervaring als milieu inspecteur. Ervaring in het voeren van overleg met belanghebbenden en met conflicthantering. Ervaring in het omgaan met mensen van verschillende niveaus in verschillende situaties.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52745Interim Databeheerder/analist Details Inzien/reageren
Start: zo snel mogelijk (36 uur per week)Einddatum: 31 juli 2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor een van onze eindklanten zijn we op zoek naar: Interim Databeheerder/analist
Verwachte opdrachtduur: Start: zo snel mogelijk (36 uur per week)Einddatum: 31 juli 2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Er wordt verwacht van de data analist op het snijvlak van IT en Bedrijfskunde te kunnen opereren. Je dient uit te kunnen leggen wat de data voor de organisatie gaat betekenen.
Profiel van de opdracht: Verwachte activiteiten zijn m.b.t. analyse zijn o.a.: • Alles begint natuurlijk met het vertalen van de vraag naar te leveren inzichten. Je moet grote hoeveelheden data kunnen ordenen en inzichtelijk maken. Een uitdaging zal daarbij ongestructureerde data zijn. Naast een flinke dosis analytisch vermogen moet je ook patronen in data kunnen ontdekken. • Omdat data vaak uit meerdere bronnen komt moet je datakoppelingen kunnen creëren.
Profiel van de manager: LET OP: Kandidaat dient onderstaande punten te motiveren in het aanbiedingsdocument: Eisen • De kandidaat is beschikbaar voor minimaal 36 uur per week voor de periode tot in ieder geval 31-12-2019. • De kandidaat heeft een afgeronde opleiding HBO (bedrijfskundige informatica / Ingenieur / informatica). • De kandidaat heeft minstens 5 jaar gewerkt als functioneel beheerder.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
52752Interim Senior Controller Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 12 maanden. Direct starten. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Voor een klant van ons zijn wij opzoek Freelance/Interim Senior Controller.
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 12 maanden. Direct starten.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Deze woningbouwcorporatie is gevestigd in het noordelijk deel van Noord-Holland.
Profiel van de opdracht: Tijdens deze opdracht waarbij de werkzaamheden op verschillende locaties plaatsvinden zal je in meerdere kleine teams te werk gaan. Je zal toetsend en adviserend te werk gaan voor o.a. de dVi en dPi, Planning & Control cyclus, budgetteringsprocessen en een stuk risicomanagement. Andere werkzaamheden zullen de verkoopprocessen betreffen.
Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar tot 8 jaar aantoonbare en relevante werkervaring binnen de woningcorporatiebranche; - Goede kennis van relevante wet- en regelgeving; - Veel ervaring met de gehele P&C-cyclus; - Je kan goed zelfstandig te werk gaan.
Opmerkingen:
52753Interim Projectleider CO2 neutraal Details Inzien/reageren
Start: 17-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider CO2 neutraal
Verwachte opdrachtduur: Start: 17-6-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. 2*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als onderdeel van het programma Energietransitie is – in het kader van ‘zelf het goede voorbeeld geven ‘ - het doel opgenomen ‘CO2 neutrale bedrijfsvoering in 2022’. We zoeken een projectleider die de volgende zaken gaat realiseren: In inkoopvoorwaarden, contracten en de uitnutting van de contracten is duurzaamheid (CO2 neutraal, circulair) aan de orde. Het vastgoed dat we bezitten en zelf gebruiken in 2022 CO2 neutraal. Gedrag van medewerkers in de vijf gebouwen die we gebruiken zodanig beïnvlo
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met projectmanagement binnen gemeenten in de afgelopen 6 jaar. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met duurzaamheidsprojecten. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met vastgoedprojecten. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met gemeentelijke bedrijfsvoeringsprocessen in de afgelopen 4 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 3-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52754Interim Cluster Informatiemanager Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 9-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Medior Interim Cluster Informatiemanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 9-12-2019 Optie op verl. tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen en formuleren van het informatiebeleid en de informatiestrategie, als afgeleide van de business strategie. Coördineren van de totstandkoming van het informatieplan en de informatie architectuur Analyseren van ontwikkelingen in de omgeving (wetgeving, technologie, bedrijfsvoering) en (laten) vertalen van deze ontwikkelingen naar consequenties voor de informatievoorziening Opstellen van eisen ten aanzien van de inrichting van de informatievoorziening en de informatiehuishouding Zorgdra
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma op het gebied van bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica. Minimaal 5 jaar recente ervaring als Cluster informatie Manager op het snijvlak van organisatie en informatievoorziening met opdrachtgevers en ketenpartners; Kennis en ervaring op het gebied van HRM en Financiën, Planning en Control.
Opmerkingen: Graag reageren voor 4-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
52755Interim Projectleider Vervanging portal onderzoekinformatie Details Inzien/reageren
Start: 8-6-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. n.n.b. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Vervanging portal onderzoekinformatie
Verwachte opdrachtduur: Start: 8-6-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Semi Overheid
Profiel van de opdracht: Kernopdracht is de huidige portal van Pure te vervangen door een nieuwe oplossing. Reden is dat de huidige portal wordt vanaf 2020 niet langer door Elsevier ondersteund. Het behelst zowel de afwegingen voor en selectie van een oplossing als de daadwerkelijke implementatie.
Profiel van de manager: Afgeronde WO opleiding; Aantoonbare werkervaring als wetenschappelijke informatiespecialist; Aantoonbare werkervaring met het schrijven van projectvoorstellen en rapportages; Aantoonbare werkervaring met wetenschappelijke informatievoorziening en data analytics; Aantoonbare werkervaring met het gebruik van wetenschappelijke databases.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 50,- exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 4-6-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid