button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

53770Interim Directeur Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, duur 12 maanden, geen optie tot verlenging, minimaal 32 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Spoed: Interim Directeur Bedrijfsvoering gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, duur 12 maanden, geen optie tot verlenging, minimaal 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor afronding van de jaarrekening 2018 en (vervolgens) accountantsverklaring 2019 zoekt men een ervaren interim directeur Bedrijfsvoering.
Profiel van de opdracht: Aansturen domein Bedrijfsvoering. Afronding accountantsverklaring 2018. Zorgdragen voor tijdige goedkeurende accountantsverklaring 2019. Ontwikkelen managementinformatie. Op orde brengen inkoopproces, inkoopdossiers en inkoopfunctie. Op orde brengen investeringsplanning. Invoeren verplichtingenadministratie. Aansturen reguliere P&C cyclus. Adviseren over positionering personeels- en salaris administratie. Optimaliseren en eventueel digitaliseren bedrijfsvoeringsprocessen.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring op senior management niveau op het gebied van financiën binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 8 jaar. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met de financiën, jaarrekening en P&C cyclus van een overheidsorganisatie in de afgelopen 5 jaar. Aantoonbare werkervaring met gemeentelijke inkoopprocessen in de afgelopen 3 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 juli 2019.
53769Interim Interim Controller Voortgezet Onderwijs Details Inzien/reageren
3 maanden, 4-5 dagen per week. | Groot Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Interim Controller Voortgezet Onderwijs.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Groot Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Voortgezet Onderwijs Instelling.
Profiel van de opdracht: Wegens vertrek van de controller is mijn opdrachtgever met spoed op zoek naar een tijdelijke vervanger. Opdracht zal lopen tot de werving tot een definitieve oplossing heeft gezorgd. Focus na de vakantie zal liggen op de management rapportages, het begeleiden van het begrotingsproces en het jaarwerk. Ervaring binnen het voortgezet onderwijs is een duidelijke MUST.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring met control binnen specifiek het voortgezet onderwijs. Je bent in staat om op de verschillende niveaus binnen de school te schakelen. Als enige controller in het team heb je een brede verantwoordelijkheid.
Opmerkingen: Wegens de vakantieperiode is de instelling de komende 4 weken gesloten. Vanaf 22 augustus is men weer aanwezig. Gesprekken vinden dan ook in deze week plaats.
53766Interim Senior Demand Planner Details Inzien/reageren
Fulltime tot feb 2020 | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Demand Planner
Verwachte opdrachtduur: Fulltime tot feb 2020
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf in de food/FMCG
Profiel van de opdracht: Bij deze opdrachtgever speelt momenteel ontzettend veel, waardoor het heel belangrijk is dat je heel snel up-to-speed bent, SAP kent en gewerkt hebt in een food/fmcg omgeving
Profiel van de manager: - Aantoonbare Sr. Demand Planning ervaring - SAP-kennis - Food/FMCG
Opmerkingen:
53753Interim Senior Data Scientist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: We are searching for an Interim Senior Data Scientist in the region of Utrecht.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Currently there are 4 project you will be involved with. You will be working on: Advanced Analytics, Forecasting, Unlocking data and Algorithm based on customer database.
Profiel van de opdracht: Requirements: At least 5/7 years work related experience in a similar role, experience working in Python, SQL, experience working with statistics, data infrastructure, machine learning, available from the 1st of September and are confident in both English and Dutch language.
Profiel van de manager: Our ideal candidate: Is innovative, is eager to learn, is flexible in terms of workdays, likes to interact with colleagues, has run multiple / various projects, handles working independently, is in the beginning of a project more executive than managerial and is eager to make processes more effective.
Opmerkingen: Benefits: Assignment for 3 till 6 months (longer period is possible) and the company has its own parking space, it is also easily accessible by public transport.
53760Interim HR Business Partner Details Inzien/reageren
Startdatum 1-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim HR Business Partner
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke samenwerking waar sprake is van veel dynamiek. Men zoekt een ervaren HR businesspartner voor de leidinggevenden van de gemeenten.
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt en adviseert leidinggevenden en de organisatie op het brede terrein van personele vraagstukken. Je anticipeert samen met collega\'s op organisatievraagstukken en –ontwikkelingen met creativiteit en eigentijdse (beleids)adviezen. Je adviseert over vormgeving en toepassing van personeelsinstrumenten en individuele trajecten. Je ontwikkelt, implementeert en monitort P&O beleid en schrijft hiervoor heldere beleidsadviezen. Je ondersteunt bij aansprekende projecten.
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO-opleiding. Recente en ruime ervaring als P&O Adviseur, bij voorkeur ook bij een gemeente. Werkervaring binnen de regio is een pré. Je hebt een duidelijke visie op o.a. de positionering van P&O, haar advisering en ontwikkeltrajecten. Je bent een verbindend teamspeler met creativiteit, resultaatgerichtheid, overtuigingskracht en flexibiliteit. Je hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. Je bent een toegankelijke persoonlijkheid die soepel communiceert.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juli 2019.
53758Interim Senior Strategisch Adviseur Gebiedsagenda's Details Inzien/reageren
Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging max. 6 maanden, 20-36 uur per week | Regio Leeuwarden
 
Hier reageert u op: Interim Senior Strategisch Adviseur Gebiedsagenda's
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging max. 6 maanden, 20-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Leeuwarden
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Men zoekt een tijdelijk senior strategisch adviseur, die de directie en het bestuur adviseert over de opzet en implementatie van gebiedsgerichte samenwerkingen en agenda’s.
Profiel van de opdracht: Je adviseert over de opzet en implementatie van gebiedsgerichte samenwerkingen en agenda’s. Op korte termijn betreft het twee gebieden, maar de opdracht is niet hiertoe begrensd. De gezamenlijke governance van betrokken partijen (op gebied van natuur, landbouw en energietransitie) ontwikkelt zich in de richting van meer integrale aansturing, zowel voor wat betreft beleid als voor wat betreft beheer. Dit vraagt om een visie op de governance van het gebied en een organisatie.
Profiel van de manager: Academische opleiding economie of ruimtelijke ordening en planologie. Minimaal 10 jaar ervaring bij de overheid in een senior strategisch/leidinggevende positie. In staat om complexe strategische situaties snel te doorgronden en hierover het bestuur en directie te adviseren. Passieve beheersing van de Friese taal en binding met Friesland is een pre.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 juli 2019.
53749Interim ICF CONSULTANT Details Inzien/reageren
4-6 maanden, 5 dagen per week | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Interim ICF CONSULTANT (RA vereist)
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, 5 dagen per week
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Bedrijf in transitie
Profiel van de opdracht: -Het toetsen van Internal Control Framework op verscheidene end2end processen; -het inrichten / toetsen van Internal Controls op specifieke onderwerpen (o.a. tax/ treasury);
Profiel van de manager: RA recente audit ervaring een pre, SOx test ervaring helpt
Opmerkingen: tarief marktconform
53741Interim replenishment specialist Details Inzien/reageren
Fulltime, 3-6 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim replenishment specialist. Optimaliseren goederenstroom
Verwachte opdrachtduur: Fulltime, 3-6 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationaal bedrijf. Retail.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor - Replanishment - Optimaliseren voorraad - Forecasting - Goederenstroom van leverancier naar winkel
Profiel van de manager: Ervaring met - Replanishment - Optimaliseren voorraad - Forecasting - Goederenstroom van leverancier naar winkel - Beheersing van Nederlands en Engelse taal - Fulltime beschikbaar - Reizen binnen Nederland
Opmerkingen:
53734Interim Project Manager Basware Invoice Management System Details Inzien/reageren
4 maanden 3-5 dagen per week | Oost Brabant
 
Hier reageert u op: Interim Project Manager Basware Invoice Management System
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden 3-5 dagen per week
Plaats/regio: Oost Brabant
Profiel van het bedrijf: Internationale High Tech organisatie
Profiel van de opdracht: In de rol van projectmanager implementeren van Basware Invoice Management voor de vestigingen van de Duitstalige landen waar het PtoP proces vooral processed wordt in het SSC in Nederland. Werken vanuit een stappenplan, het communiceren daarover, planning, instructie, begeleiding e.d.Tevens dienen t.a.v. de bestaande inrichting van Invoice Management in het Shared Service Center de nodige verbeteringen plaats te vinden, o.a. herziening Approval Matrix, verfijning van de instructies en wat v
Profiel van de manager: Ervaring binnen dit vakgebied als projectmanager, eerdere projecten m.b.t. Invoice Management systemen, bij voorkeur Basware, is een belangrijke pré voor deze inzet als projectmanager, eventueel ervaring Quintess of Seeburger. Een goede kennis en (dagelijks) gebruik van Nederlands, Duits en Engels is een vanzelfsprekend “must”.
Opmerkingen:
53761Interim Adviseur VIC (Verbijzonderde Interne Controle) Details Inzien/reageren
Startdatum 1-9-2019, einddatum 28-2-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 8 uur per week | Regio Zwolle
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Adviseur VIC (Verbijzonderde Interne Controle)
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, einddatum 28-2-2020, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 8 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen het team VIC, onderdeel van de afdeling Juridische Zaken, zoekt men tijdelijke versterking.
Profiel van de opdracht: Zelfstandig uitvoeren van (complexe) interne audits en de hieruit voortvloeiende actuele thema’s, zoals deze zijn opgenomen in het auditplan. Hier valt te denken aan controles op de grondexploitaties. Je formuleert heldere, bruikbare adviezen voor het management over praktische oplossingen.
Profiel van de manager: Afgeronde RA-opleiding. Ruime ervaring (minimaal 7-10 jaar) in het controleren van de (financiële) processen van een grote gemeente. Actuele kennis van het BBV. Kennis van het systeem OneWorld. Snel en breed inzetbaar op de gemeentelijke processen, met name gevorderde kennis op het gebied van controle van grondexploitaties. Analytisch sterk, vernieuwend en je neemt verantwoordelijkheid, kritisch, onafhankelijk, integer, objectief, teamplayer, communicatief sterk in woord en geschrift.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juli 2019.
53729Interim Transportplanner food Details Inzien/reageren
6 maanden met optie tot verlenging, 5 dagen per week. | ROTTERDAM
 
Hier reageert u op: Interim Transportplanner gezocht voor productiebedrijf in dagverse food!
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie tot verlenging, 5 dagen per week.
Plaats/regio: ROTTERDAM
Profiel van het bedrijf: Een van de transportplanners is in de organisatie doorgeroeid, hierdoor is ruimte ontstaan voor een nieuwe collega. Omdat het werven nog wel even tijd gaat kosten, en de zomer voor de deur staat, wil onze opdrachtgever geen risico lopen en opschalen
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor het plannen van de juiste hoeveelheden naar de afnemers, het boeken van de transporten en het zo efficiënt mogelijk verladen, je rapporteert aan de Transport Manager. Het volume fluctueert omdat het dagverse producten betreft, zowel het aanbod als de vraag kan sterk afwijken. Toch houdt je het hoofd koel en zorg je voor een correcte transportplanning.
Profiel van de manager: Samen met je team verantwoordelijk voor dagelijkse transportplanning, Het is jou eindverantwoordelijkheid dat iedere order dagelijks correct en tijdig gepland en bij de winkels wordt afgeleverd. En van een sterke interim transportplanner verwachten we dat jij de planning dagelijks verder professionaliseert door knelpunten te elimineren en de benodigde verbeteringen te initiëren.
Opmerkingen: Je hebt: • Een afgeronde opleiding op MBO/HBO niveau op het gebied van Transport, Logistiek of Supply Chain Management • Minimaal 3 jaar ervaring als Transport Planner • Ervaring met het plannen van transporten in de Food, liefst in dagvers • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
53728Interim manager sustainability-duurzaamheid Details Inzien/reageren
6 tot 9 maanden, fulltime | Midden-Limburg
 
Hier reageert u op: Interim manager sustainability-duurzaamheid: (fulltime, 6 tot 9 maanden voor een dynamisch, internationaal bedrijf in Midden Limburg).
Verwachte opdrachtduur: 6 tot 9 maanden, fulltime
Plaats/regio: Midden-Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze relatie levert innovatieve en duurzame oplossingen voor de internationale productie van groenten, fruit en bloemen waarbij het de duurzame vervaardiging van gezonde, veilige en smakelijke versproducten voor de consument realiseert.
Profiel van de opdracht: In deze positie zult u verantwoordelijkheid zijn voor het tactisch en operationeel optimaal laten verlopen van recycling-processen passend in de sustainability doelstellingen van onze relatie en passend binnen internationale sustainability regels en wetgeving. Tevens geeft u ondersteuning aan operationele bestaande recycling-projecten in de exportmarkten waarbij de recyclingstrategie en aanpak tactisch door u wordt gedefinieerd en geïmplementeerd.
Profiel van de manager: Doelstelling van de opdracht is om, op interim basis, invulling te geven aan de positie van Project Manager Sustainablity. U zult, in nauw overleg met de Director R&D, de lopende en nieuwe projecten definiëren en vormgeven. Het is de bedoeling dat u in de interim-positie vooral op tactisch en operationeel niveau vormgeeft in relatie tot de uitvoering van de verschillende gerelateerde business cases in de ondersteuning van de internationale bedrijfsvoering. Ervaring met contractmanagement is pre.
Opmerkingen: Onze relatie biedt een zelfstandige interim-positie binnen een dynamisch internationale operations-organisatie waar duurzaamheid en customer-intimacy hoog in het vaandel staan. Ideale organisatie om uw renewable-expertise toe te voegen. De positie vraagt om een fulltime (4-5 dagen per week) invulling voor een periode van van 6 tot 9 maanden.
53730Interim GL accountant / assistant financial controller SAP Details Inzien/reageren
3 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim GL accountant / assistant financial controller SAP
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: retail
Profiel van de opdracht: Internationale setting, op zoek naar tijdelijke invulling. Rol is op het internationale HQ van het retailbedrijf.Rol is deels GL accounting, deels reporting & analyse. Analyses op kostenkant en deels sales ondersteunend. Kennis van tax is een plus, SAP is pre
Profiel van de manager: Je hebt ervaring binnen Retail / FMCG/ Apparel/ Fashion en hebt aantoonbare functies op CV als GL accountant, financial accountant of assistent financial controller ingevuld.
Opmerkingen:
53727Interim medewerker finance Details Inzien/reageren
3 tot 6 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, allround Interim medewerker finance voor onze organisatie.
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij verzorgen trainingen voor IT-professionals.
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bij de finance afdeling voor o.a.: het boeken van inkoopfacturen, alloceren debet- en credit nota’s, opvolging inbox mailverkeer, ondersteuning bij facturatie, vullen van klantenportals.
Profiel van de manager: Allround ervaring, snel inzetbaar, zelfstandig kunnen werken.
Opmerkingen: Door ziekte en de vakantieperiode is er achterstand ontstaan. Men wordt niet in het diepe gegooid en krijgt ondersteuning bij het inwerken.
53747Interim Administrateur Details Inzien/reageren
40 uur per week en duurt minimaal 6 | Nieuw-Vennep
 
Hier reageert u op: Voor onze klant in Nieuw-Vennep, een detacheerder in de IT, zijn we vanwege het vertrek van een werknemer op zoek naar een Interim Administrateur.
Verwachte opdrachtduur: 40 uur per week en duurt minimaal 6
Plaats/regio: Nieuw-Vennep
Profiel van het bedrijf: een detacheerder in de IT
Profiel van de opdracht: debiteuren- en crediteurenadministratie; Zorgen voor het correct verwerken van de (inkoop)facturen; Ondersteunen van de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting; Voorbereiding voor aangiften btw en loonheffing; Optimaliseren van de interne financiële procedures en systemen; Bewaken en vastleggen van de (project)administraties; Urenprocedures bewaken; Verschillende rapportages voorbereiden; Bewaking en optimaliseren van de NEN 4400-1 certificering;
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal Je hebt ervaring met automatisering en Exact Globe Je bent per direct beschikbaar Je hebt ervaring binnen het MKB
Opmerkingen: Voor deze opdracht geldt een inkooptarief tussen de €55,- en €60,- per uur inclusief reiskosten.
53726Interim Accounts Payable Administrator Details Inzien/reageren
Duur 3-6 maanden fulltime. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, sterke Interim Accounts Payable Administrator voor internationale opdrachtgever.
Verwachte opdrachtduur: Duur 3-6 maanden fulltime.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale opdrachtgever in de chemicaliën
Profiel van de opdracht: Ervaring op AP. SAP is een must en goede beheersing van Engels en Nederlands
Profiel van de manager: HBO werk en denk niveau
Opmerkingen:
53699Interim Engineer hoogspanningstechniek Details Inzien/reageren
12 maanden, 32 tot 40 uur | midden/oost ned
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Engineer voor verbindingen, lijnen en kabels in de hoogspanningstechniek (grote projecten)
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 32 tot 40 uur
Plaats/regio: midden/oost ned
Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de energiesector
Profiel van de opdracht: Binnen het projectteam (regie)wzh voor engineering, ontwerp en technische installatie. Zet opdrachten uit, bewaakt de voortgang en afspraken en stuurt externe partijen aan. laten uitvoeren van engineeringsproces, (laten)toetsen van ontwerpwerkzaamheden. Opstellen tekeningen, berekeningen, studies, technische specificaties en werkpakketten. Technische voorbereiding aanbestedingsproces. Beheersing technische en financiële risico\'s. Uitvoeren FAT. sparringpartner lead engineer en projectleider.
Profiel van de manager: HBO/WO elektro/energie. min 3 jr erv. met verbindingen, lijnen en kabels in hoogspanningstechiek. ervaren (interim) engineer, erv. en kennis UAV-GC, SCB en SE. erv. met aanbestedingsdocumenten, werken en aansturen van externe partijen, FAT. Gericht op en werkend op basis van kwaliteit, performance en geldende (inter)nationale normeringen en richtlijnen ogv verbindingen. communicatief sterk, verbindend, technisch goed onderlegd.
Opmerkingen: cv in Word, start zsm, bereid te reizen naar projectlocaties
53725Interim manager business controller / FP&A Details Inzien/reageren
initieel 3 maanden | rotterdam /den haag
 
Hier reageert u op: Zeer analytische Interim manager business controller / FP&A in recurring business industry
Verwachte opdrachtduur: initieel 3 maanden
Plaats/regio: rotterdam /den haag
Profiel van het bedrijf: software company, private equity
Profiel van de opdracht: strategische lange termijnplanning MT discussies met sr management budgettering en forecasting business modelling managen van opdracht binnen timeframe, verbinden naar collega\'s en stakeholders
Profiel van de manager: snelle denker, zeer analytisch zelfstarter van strategy naar operatie Vertalen analyses in mooie powerpoints voor Board.
Opmerkingen: power BI is een pre Private equity is een pre recuuring business industry ervaring is een pre (telecom, it)
53772Interim Stedenbouwkundig Adviseur gemeente Details Inzien/reageren
Startdatum 2-9-2019, einddatum 28-2-2020, optie tot verlenging, 28 uur per week | Regio Zwolle
 
Hier reageert u op: Interim Stedenbouwkundig Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, einddatum 28-2-2020, optie tot verlenging, 28 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een tijdelijk ervaren stedenbouwkundig adviseur.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het opstellen van stedenbouwkundige analyses, visies en plannen op alle schaalniveaus. Leveren stedenbouwkundige uitgangspunten en randvoorwaarden voor ruimtelijke projecten en opstellen beeldkwaliteitsplannen. Adviseren over hoe om te gaan met cultuurhistorische waarden bij ontwikkelingen. Voeren regie op procedures. Ontwerpen en adviseren over inrichting van openbare ruimte en over concrete ontwikkelingsplannen. Adviseren over beleidsvoorstellen en bestemmingsplannen.
Profiel van de manager: HBO of academische opleiding stedenbouw afgerond. Minimaal 4 jaar recente en relevante werkervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met werken voor een gemeente is een pre. Je hebt een richtinggevende visie op de eerste grove schets en adviseert vanuit de opgave. Je realiseert je dat stedenbouw een onderdeel is van bredere belangen en afwegingen. Deze belangen neem je waar en je kan daarin meebewegen. Naast een creatieve/ontwerpende kant beschik je ook over een procedurele kant.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 augustus 2019.
53771Interim Adviseur Ruimtelijk Domein gemeente Details Inzien/reageren
Startdatum 2-9-2019, einddatum 31-30-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Zwolle
 
Hier reageert u op: Interim Adviseur Ruimtelijk Domein gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, einddatum 31-30-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Zwolle
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor integrale bestuurlijke advisering op het ruimtelijk domein zoekt men een tijdelijk adviseur.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van strategische ontwikkelingen naar realistisch beleid en instrumenten en legt daarbij de verbinding naar het sociaal-maatschappelijk domein. Je kunt over beleidsterreinen en werkvelden heen kijken. Je zorgt voor het ontwikkelen van onderbouwde en inzichtelijke adviezen en beleidsnotities, die bijdragen aan gedragen en samenhangend beleid. Naast de rol van adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van gebiedsvisies en ruimtelijke opgaven.
Profiel van de manager: HBO-opleiding. Minimaal 4 jaar aantoonbare en relevante ervaring in het werken in een complex krachtenveld tussen bestuur, ambtelijke organisatie en samenleving in de afgelopen 7 jaar. Ervaring met het schrijven van (bestuurlijke) beleidstukken. Je legt inhoudelijke verbindingen en brengt samenhang tussen de verschillende beleidsterreinen aan en denkt hierbij domein overstijgend. Je bent in staat opgavegericht en projectmatig te werken en meerdere opgaven gelijktijdig in portefeuille te hebben.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 augustus 2019.
53767Interim Regisseur Planning & Control Details Inzien/reageren
Startdatum 12-8-2019, einddatum 12-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Flevoland
 
Hier reageert u op: Interim Regisseur Planning & Control
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 12-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Als gevolg van personele wisselingen is men op zoek naar een ambitieuze en energieke Regisseur Planning & Control.
Profiel van de opdracht: Je coördineert de totstandkoming van alle Planning & Control-documenten (kadernota, begroting, jaarstukken, voortgangsrapportages). Het stroomlijnen van deze processen vindt plaats door middel van het softwarepakket LIAS. Je ontwikkelt daarnaast samen met de andere collega’s het financieel beleid voor de gemeente.
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO-opleiding. Minimaal twee jaar ervaring met het coördineren en op digitale wijze opstellen van genoemde P&C-documenten. Minimaal drie jaren ervaring op een financiële afdeling (adviserend, beleidsmatig en projectmatig) in de afgelopen vijf jaar bij een gemeente. Werkervaring met het BBV. Ervaring met het berekenen van de algemene uitkering van het gemeentefonds aan de hand van de circulaires. Kennis van Key2Financiën en LIAS.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 juli 2019.
53764Interim Project Engineer Civiele Werken Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 16-24 uur per week | Regio Noord-Limburg
 
Hier reageert u op: Interim Project Engineer Civiele Werken
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 16-24 uur per week
Plaats/regio: Regio Noord-Limburg
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoek een project engineer die vooral een schakel vormt tussen de projectleiders en de projecten die zij onder handen hebben en de medewerkers van de afdeling Openbaar Gebied.
Profiel van de opdracht: Je bent vanuit de afdeling Openbaar Gebied de eerste gesprekspartner van de projectleider(s) en zorgt dat je bij de juiste collega’s van de afdeling Openbaar Gebied de afstemming zoekt. Daarbij gaat het onder andere over de voorbereiding van ontwerpen en plannen, het aangaan van contracten, het opstellen van contracten/bestekken en gesprekken met bewoners/ bedrijven.
Profiel van de manager: HBO civieltechnische achtergrond. Ervaring met projectmatig werken, zowel wat betreft inhoud als op proces. Heldere en compacte manier van communiceren, zowel schriftelijk als mondeling. Kennis van de actuele ontwikkelingen op het gebied van grondexploitaties. Sterk in presentatie en advisering. Authentiek.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 1 augustus 2019.
53763Interim Projectmanager Europese Samenwerking Details Inzien/reageren
Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectmanager Europese Samenwerking
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, die met andere steden participeert in een aantal Europese samenwerkingsprojecten op gebied van IT, inkoop, subsidies en ECO-systeem.
Profiel van de opdracht: Je bent namens de gemeente verantwoordelik voor uitvoering van deze projecten. Denk daarbij o.a. aan de ontwikkeling van challenges en business cases; integrale toepassing van Open Data en IT-oplossingen; ontwikkeling van een innovatieve inkoopaanpak en een datastrategie; ontwikkeling van een (internationaal) ecosysteem met andere steden, kennispartners en bedrijven; gecoördineerde planning met meerdere stakeholders; een communicatiestrategie richting opdrachtgevers, partners en het ecosysteem.
Profiel van de manager: Afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding Europese Studies, Bestuurswetenschappen of Informatiekunde, of vergelijkbaar. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare en relevante werkervaring in het domein van Europese samenwerking, Internationalisering en Europabeleid. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met politieke en ambtelijke besluitvormingsprocessen binnen de overheid. Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als internationaal (project) manager.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juli 2019.
53756Interim Kwaliteitsmedewerker Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Startdatum 5-8-2019, einddatum 31-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Kwaliteitsmedewerker Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 5-8-2019, einddatum 31-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). De kwaliteitsmedewerker waarborgt de digitale informatievoorziening en voldoet aan de kwaliteitscriteria en- normen.
Profiel van de opdracht: De kwaliteitsmedewerker zorgt voor het goed inrichten en onderhouden van de informatiehuishouding, levert een bijdrage aan de verdere vorming van het kwaliteitsbeleid en leidt en begeleidt de organisatie in het correct toepassen van de regels omtrent informatiebeheer. De eerste periode zal de nadruk liggen op taken rondom informatiebeheer en medewerkers/gebruikersondersteuning. Hij/zij adviseert over beleid op het gebied van gegevensbeheer en documentaire informatievoorziening.
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding, alsmede diploma HMDI/IBM of gelijkwaardig. Actuele kennis en ervaring met informatiemanagement en kwaliteit. Actuele kennis van de Archiefwet en andere relevante wet- en regelgeving binnen het vakgebied. Kennis van proces- en kwaliteitsmanagement. Ervaring met digitaal en zaakgericht werken en digitaal archiveren. Ervaring met het beheren en toepassen van een kwaliteitszorgsysteem. Ervaring met het opstellen en uitvoeren van een informatie-audit.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 31 juli 2019.
53724Interim administrateur Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim administrateur op een prachtige locatie in Rotterdam
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een bedrijf in de maritieme sector.
Profiel van de opdracht: Als allround administrateur ga je aan de slag met het voeren van de administratie van de Nederlandse en Belgische entiteit. Input leveren voor de periodieke verslaglegging/rapportages en jaarrekening. Voorraadadministratie. BTW-aangiften.
Profiel van de manager: Ervaring als allround administrateur Beschikbaar vanaf 12 augustus of eerder Tarief: €40-45,-
Opmerkingen:
53701Interim programma manager integratie processen Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim programma manager integratie processen.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een internationale IT organisatie. Echt een familiebedrijf, wat snel groeit en veel overnames doet.
Profiel van de opdracht: Onlangs is er weer een nieuwe organisatie overgenomen, deze moet worden geïntegreerd in de huidige organisatie. De processen moeten worden geïntegreerd, Finance & Control, Accounting en de HR Backoffice.
Profiel van de manager: We zoeken iemand die ervaring heeft met dit soort processen, die dit aantoonbaar al een keer gedaan heeft.
Opmerkingen: Start is z.s.m., graag vermelden van tarief.
53696Interim manager teams endoscopie Details Inzien/reageren
6 maanden voor 32-36 uur per week | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Interim manager gezocht voor de teams van endoscopie, leidinggevende op verschillende locaties binnen onze zorgorganisatie.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden voor 32-36 uur per week
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een gespecialiseerde zorgorganisatie. Deze medische unit bestaat uit 44 fte.
Profiel van de opdracht: Als interim leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en bedrijfsvoering van de teams op de locaties. Je bent een leidinggevende die snel kan schakelen, oog heeft voor de mens, die een verbinder is en een coach is voor de afdeling. Je communiceert duidelijk spreekt medewerkers aan op hun verantwoordelijkheid. Je werkt samen met medisch specialisten, andere unithoofden en rapporteert aan de organisatorisch manager.
Profiel van de manager: Hbo niveau, zeer ervaren en charismatisch leidinggevende, sterke voorkeur voor ervaring binnen de zorg. In je stijl van communicatie ben je duidelijk en warm zakelijk. Je bent als leidinggevende zichtbaar voor de medewerkers. Je werkt op alle locaties.
Opmerkingen: Aanvang van de opdracht: per z.s.m. . Gesprekken in de week van 29 augustus.
53721Interim business controller Details Inzien/reageren
zes maanden, 40 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim business controller vastgoed publieke organisatie gezocht
Verwachte opdrachtduur: zes maanden, 40 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Voor een publieke organisatie zijn we op zoek een interim business controller die ervaring heeft met het beheren van een vastgoedportefeuille
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van circa 25 panden. Je pakt huisvestingsvraagstukken op en gaat het strategisch vastgoedplan opstellen. Je bent daarbij de sparringspartner voor zowel het bestuur als voor de projectmanagers.
Profiel van de manager: Je hebt eerder een rol opgepakt als business controller vastgoed (must); Werkervaring binnen de onderwijssector is een pre; Je bent beschikbaar vanaf halverwege augustus.
Opmerkingen: Tarief is max 75 euro per uur. Reageren kan tot uiterlijk dinsdag einde dag.
53694Interim teamleider planning voorschool Details Inzien/reageren
.2 a 3 dagen per week, duur 6 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Wij zoeken z.s.m. een stevige Interim teamleider (afdeling planning voorschool) met als opdracht verbetering processen en coachen van medewerkers!
Verwachte opdrachtduur: .2 a 3 dagen per week, duur 6 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Welzijnsorganisatie in Amsterdam met aanbod voor voorschool. Vanwege Harmonisatiewet zijn voorscholen van gesubsidieerde naar betalende klanten gegaan en hiermee ook naar een ander kindplansysteem:Kidsvision
Profiel van de opdracht: Voor de afdeling planning binnen organisatie die voorschool aanbiedt ligt een opdracht om processen te verbeteren. Medewerkers hebben diverse leidinggevenden de laatste jaren voorbij zien komen.. Hier ligt voor de interim een opdracht om mede invulling te geven aan het traject dat met deze medewerker is opgestart. In het algemeen zijn telefoontechnieken en een klantgerichte houding binnen de kaders van het proces een aandachtspunt.
Profiel van de manager: Stevige manager, als opdracht 2 medewerkers sturen in hun werkzaamheden. Kennis van de klantprocessen.
Opmerkingen:
53750Interim Senior Financieel Medewerk(st)er Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Senior Financieel Medewerk(st)er.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: Het betreft een educatieve organisatie. Ze richten zich op verschillende educatieniveaus. Er heerst een informele werksfeer door de gehele organisatie.
Profiel van de opdracht: Je zal komen te werken binnen middelgroot financieel team. Om goed binnen deze rol te passen ben je bekend met alle facetten van een administratieve afdeling. Dit is belangrijk, omdat je o.a. verantwoordelijk zal zijn voor de interne controles op de administratieve afdeling. Verder zal je verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden en analyseren van de jaarrekening en het herstructureren van de administratieve afdeling.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal een afgeronde relevante HBO-opleiding; - Tenminste 3 jaar relevante werkervaring binnen het educatief domein; - Ervaring met AFAS is een grote pré; - Zelfstandig voorbereiden van de jaarrekening; - Communicatief vaardig; - Kennis van herstructurering van financiële afdeling.
Opmerkingen: Aanbod - Uitdagend project van minimaal 3 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Vervullen van Senior functie; - Werken in een informele werksfeer; - Werkzaam voor grote organisatie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
53722Interim Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Noord-Brabant
 
Hier reageert u op: Voor een grote speler in de verzekeringsbranche zijn wij op zoek naar een ervaren en proactieve Freelance/Interim Controller, welke allround is binnen zijn/haar professie.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Noord-Brabant
Profiel van het bedrijf: Het betreft een zorginstelling, met circa 500 medewerkers. De zorgprofessionals van de organisatie zetten zich met hart en ziel in voor de kwaliteit van leven van de cliënten.
Profiel van de opdracht: Binnen de functie van Controller voor deze organisatie is het van essentieel dat je zeer allround bent op het gebied van controlling. Je komt te werken in het team Controlling, welke circa 6 ervaren Controllers telt. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor de boekhoudkundige processen, managementrapportages en maand- kwartaal- en jaarafsluitingen. Je werkt nauw samen met je collega’s en samen zijn jullie verantwoordelijk voor de gehele afdeling Finance.
Profiel van de manager: Functie eisen - Meer dan 5 jaar ervaring als Controller; - Meer dan 5 jaar ervaring in branche; - Ervaring in de zorgbranche is een must; - Goede kennis van Exact/Afas; - Kan goed zelfstandig werken, alsmede samenwerken; - Communicatief sterk; - Woonachtig in de regio Noord-Brabant.
Opmerkingen: Aanbod - Per direct starten van project; - Project van minimaal 3 maanden; - Kans op verlenging van project; - Goed uurtarief; - Werken bij een grote organisatie; - Zeer dynamische functie. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
53743Interim Beleidsadviseur Assetmanagement openbare Ruimte Details Inzien/reageren
24 maanden minimaal 32 uur ( 4 dagen ) per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Beleidsadviseur Assetmanagement openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: 24 maanden minimaal 32 uur ( 4 dagen ) per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheidsorgaan verantwoordelijk voor de publieke ruimte.
Profiel van de opdracht: Het implementeren en uitrollen van assetmanagement als methodiek, Het verzorgen van het gegevensmanagement van alle assetdata. klankbord naar het bestuur en verschillende directies. Opstellen van een zgn doorontwikkelingsplan met bijzondere aandacht voor de integratie van het beoogde doelstellingen
Profiel van de manager: Opleiding bedrijfskunde/bestuurskunde WO, minimaal 5 jaar ervaring als projectleider met het implementeren van assetmanagement binnen het publieke domein domein.
Opmerkingen:
53718Interim Jurist Aanbestedingen Details Inzien/reageren
Startdatum 2-9-2019, duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 2 maanden, 24 uur per week | Regio Flevoland
 
Hier reageert u op: Tijdelijk/Interim Jurist Aanbestedingen
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 2 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Flevoland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Ter tijdelijke vervanging zoekt men een interum aanbestedingsjurist. Omdat in deze periode meerdere ICT aanbestedingen staan gepland is ervaring met ICT aanbestedingen een belangrijke pre.
Profiel van de opdracht: Geven van juridisch advies binnen de kaders van de wet- en regelgeving met betrekking tot (Europese) aanbestedingen voor overheidsopdrachten voor leveringen en diensten. Beoordelen van aanbestedingsstukken. Opstellen van overeenkomsten. Beoordelen van nota’s (besluitvorming of afwijking inkoopbeleid). Advisering over met name de Algemene Inkoopvoorwaarden en de ARBIT-2018. Behandelen van klachten over inkoop en aanbestedingen van leveranciers als klachtfunctionaris.
Profiel van de manager: WO-opleiding Nederlands recht. Specialisatie-opleiding op het gebied van het aanbestedingsrecht met kennis van richtlijn 2014/24/EU en de Aanbestedingswet 2012. Kennis van en werkervaring met het aanbesteden van 3 of meer ICT contracten in de afgelopen 3 jaar. Ervaring als aanbestedingsjurist bij een overheid-instantie. Aanwezigheid op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 juli 2019.
53706Interim Verzuimadviseur Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., einddatum 1-10-2020, optie tot verlenging tot 31-12-2020, 16 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Verzuimadviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-10-2020, optie tot verlenging tot 31-12-2020, 16 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt tijdelijke vervanging van een van de verzuimadviseurs.
Profiel van de opdracht: Samen met collega's binnen het team Arbo en Verzuim screenen van langlopende verzuimcasussen (>8 weken) en voorzien van advies richting leidinggevenden, zowel op vlak van wet- en regelgeving, als op het gebied van re-integratie activiteiten. Samen met de adviseurs wordt gekeken welke langlopende verzuimdossiers moeten worden gescreend op het Poortwachterproces, juiste dossiervorming, welke dossiers moeten worden voorzien van een inhoudelijke re-integratieadvies.
Profiel van de manager: HBO diploma met een post HBO opleiding Arbeidsdeskundige, Casemanager of andere opleiding op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Ruime kennis van Wet Verbetering Poortwachter. Afgelopen 7 jaar minimaal 5 jaar ervaring in een specialistische functie op het gebied van (complexe) verzuim-problematiek. Actuele kennis opgedaan binnen een gemeentelijke organisatie. Specialist op het gebied van verzuim (geen P&O generalist!). Ervaring met complexe verzuimproblematiek in een ambtelijke organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 juli 2019.
53703Interim Redacteur Krant Details Inzien/reageren
12 maanden 32-36 u p/w | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Redacteur Krant
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden 32-36 u p/w
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de productie van 1 of meerdere edities van de krant. Verantwoordelijk voor onderwerpkeuze per editie. Verantwoordelijk voor insteek en vorm van artikelen. Verantwoordelijk voor keuze beeld. Zit redactieoverleg voor. Bouwt en onderhoudt relaties/netwerk. Vertegenwoordigt de redactie. Werkt volgens de bladformule en het redactieproces. Redigeert artikelen volgens formule en redactionele uitgangspunten van de gemeentelijk middelen (specifiek de krant)
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare ervaring binnen een gemeente of andere overheidsorganisatie. Recente ervaring als Redacteur. Goede netwerker en kan dit ook aantonen met voorbeelden. Korte motivatie (half a4) en beschrijft daarin waarom jij geschikt bent voor deze opdracht.
Opmerkingen: Graag ontvangen wij uw CV, motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €60,-, all in). Reageren tot en met 21 juli.
53702Interim Veiligheidsadviseur Details Inzien/reageren
24-36 uur minimaal 6 maanden | Rijnmond
 
Hier reageert u op: Interim Medior Veiligheidsadviseur
Verwachte opdrachtduur: 24-36 uur minimaal 6 maanden
Plaats/regio: Rijnmond
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm het uitvallen van een medewerker is men voor een periode van minimaal 6 maanden op zoek naar een Medior Veiligheidsadviseur. Men zoekt in principe een fulltimer maar parttime kan ook.
Profiel van de opdracht: Je valt binnen een team van meerdere collega’s waaronder 2 senior adviseurs. Samen met hen zul je optrekken en de vertaalslag maken vanuit het beleid naar de praktijk. Je houdt je bezig met een stuk regievoering binnen je vakgebied. Je hebt hiervoor met alle betrokkenen contact.
Profiel van de manager: Bij voorkeur heb je reeds enige jaren ervaring binnen je vakgebied bij een gemeente. Je houdt van een dynamische omgeving en kunt goed in teamverband werken. Daarnaast toon je ook graag zelf initiatieven.
Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
53762Interim Adviseur Planning & Control - LIAS Details Inzien/reageren
Startdatum 12-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Adviseur Planning & Control - LIAS
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt ondersteuning voor een project Digitalisering P&C processen en samenstellen P&C documenten.
Profiel van de opdracht: De opdracht bestaat uit: trekkersrol (technisch) voor het verder implementeren van LIAS, begeleiding/ondersteuning van beheerders van het pakket LIAS, opleiden overige gebruikers, ondersteuning bij samenstellen begroting 2020 en 2e berap 2019, ondersteuning bij procesbeschrijvingen P&C.
Profiel van de manager: Opleiding WO/HBO. Gerichte werkervaring met P&C processen binnen een gemeente. Ervaring met software van LIAS. Ervaring met Key2Finance is een pre. Je hebt kennis en ervaring met gemeentelijke P&C processen. Je bent goed in het vertalen van theorie naar praktijk en draagt dit helder over aan gebruikers van financiële systemen. Je hebt een pro-actieve houding, communiceert helder en neemt initiatief.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juli 2019.
53745Interim Financial Controller/ Senior Administrateur Details Inzien/reageren
Uitdagend project van minimaal 6 maanden met optie tot verlengen | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller/ Senior Administrateur.
Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden met optie tot verlengen
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Dit MKB-bedrijf in de regio Amsterdam is vanwege een vertrekkende collega opzoek naar een tijdelijke vervanger op de afdeling. De organisatie zit in een groeiende fase en wil daarom werken aan het optimaliseren van de processen en systemen.
Profiel van de opdracht: Tijdens deze functie zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, maand- kwartaal- en jaarafsluitingen, het optimaliseren van de processen en systemen, financiële rapportages voorbereiden en opstellen, bepalen en optimaliseren van de interne procedures.
Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar ervaring en soortgelijke functie; - Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding; - Expert in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; - Kennis van recente en relevante wet- en regelgeving.
Opmerkingen:
53673Interim new business sales hunter (BtB) Details Inzien/reageren
per direct; 6 maanden of langer, gemiddeld 5 dagen per week. | Landelijk; EU
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim new business sales hunter (BtB).
Verwachte opdrachtduur: per direct; 6 maanden of langer, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Landelijk; EU
Profiel van het bedrijf: Een internationale, hard-groeiende organisatie die bedrijven en verenigingen ondersteunt bij hun facturatie en inning van gelden.
Profiel van de opdracht: Het binnenhalen van grote klanten: big ticket deals in Nederland en eventueel ook Belgie, Duitsland en UK. Meer concreet: nieuwe grote klanten binnenhalen gericht op de volgende \"verticals\": 1) Grote verenigingen (incl. federaties met rechtstreeks contact met leden) winnen. 2) (Sport) federaties en andere overkoepelende organen winnen. 3)Commerciele partnerships opzetten (banken, verzekeraars) 4)Integratie partners binnenhalen (CRM, leden administratie en club management systemen)
Profiel van de manager: Hunter; new business sales; BtB sales ervaring; Netwerk binnen grote verenigingen; (sport)federaties en andere overkoepelende organen. Ervaring sales financiele producten/diensten is een pre.
Opmerkingen: We zoeken een echte new business closer. Big ticket sales. Vaste beloningen en zeer goede commissie component; reiskosten vergoed. Per direct. Voor 6
53672Interim Teamlead Tactical Planning winkelbevoorraading Details Inzien/reageren
3 maanden, optie verlenging 5 dagen per week. | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teamlead Tactical Planning voor retailorganisatie, winkelbevoorraading Europa
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, optie verlenging 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Internationaal georiënteerd. Snelgroeiend en dynamisch. Uitdagende rol.
Profiel van de opdracht: De afdeling Tactical Planning is de spin in het web ten aanzien van de winkelleveringen (2019: 1.400 winkels en groeiend met 200-250 winkels per jaar) en het continue optimaliseren van de leverschema’s in afstemming met alle betrokken partijen. Dit betreft o.a. winkeloperatie, warehouse-operatie, regionale transport teams in o.a. FR/DE/PL en de afdeling Central process control. De leverschema’s hebben een directe impact op efficiëntie binnen de winkel- en DC-operaties (2019: 8 DC’s).
Profiel van de manager: Dynamisch, flexibel, goede communicator, spreekt en schrijft vloeiend Engels. Teamworker met veel gevoel voor retaillogistiek. Veel kennis warehousing. Analytisch sterk. In staat scenario\'s uit te werken in Exel en Analytics
Opmerkingen:
53643Interim IT projectmanager Logistiek Details Inzien/reageren
Periode: september - december met mogelijke verlenging 40 uur per week in de regio Utrecht | Utrecht
 
Hier reageert u op: Op zoek naar een Interim IT projectmanager Logistiek tarief 75-80 eu per uur incl reiskosten
Verwachte opdrachtduur: Periode: september - december met mogelijke verlenging 40 uur per week in de regio Utrecht
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Logistiek
Profiel van de opdracht: Implementeren van het IT product bij diverse klanten. Sterk samenwerken met interne en externe stakeholders.
Profiel van de manager: 3+ jaar ervaring als IT projectmanager 2+ jaar ervaring in de logistieke sector Gewend om onder hoge druk te presteren Stressbestendig Concreet in communicatie
Opmerkingen:
53644Interim directeur onderwijs zorg Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager, directeur die in deze professionele onderwijsorganisatie educatieve zorgprofessionals aanstuurt
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Professionele onderwijsorganisatie. De directeur geeft samen met tien teamleiders zakelijk en inhoudelijk richting en leiding aan zes academies (Logopedie, Ergotherapie, Fysiotherapie, Vaktherapie, Mens en Techniek, Verloskunde).
Profiel van de opdracht: Direct leiding geven aan circa 21 professionals (teamleiders en lectoren), beschikt over een academisch werk- en denkniveau, aangevuld met relevante leidinggevende ervaring, visie op onderwijs en onderzoek in de context van het hoger beroepsonderwijs in het algemeen en het taakveld gezondheidszorg en welzijn in het bijzonder.
Profiel van de manager: een verbindend leider bent met ruime managementervaring die talent vanuit een positieve mens-visie tot ontwikkeling weet te brengen, beschikt over ruime ervaring in een eindverantwoordelijke strategische positie binnen een kennisintensieve organisatie met autonome professionals.
Opmerkingen: Uurtarief max € 95/€ 100
53645Interim teamcoordinator project administratie Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim teamcoordinator project administratie, ervaring met SAP (harde eis), ervaring met P2P (facturatie processen).
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een regionale Nederlandse Netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor het transport van elektriciteit en gas naar circa 2 miljoen huishoudens en industriële klanten.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor: Het erop toezien of je controleert de naleving van (aanpassingen in) procedures, systemen en werkwijzen of de toepassing van beleid op een afgebakend gebied; zorgt voor adequate terugkoppeling en onderneemt actie indien nodig. Je draagt zorg voor continuïteit van het werk, ook bij afwezigheid. Je zoekt daarbij verbinding met collega\'s en levert daarbij een actieve bijdrage aan de realisatie van afdelingsdoelstellingen en/of procedures. Je signaleert knelpunten
Profiel van de manager: MBO werk- en denkniveau (dit blijkt uit een afgeronde opleiding en/of toelichting in het cv) Ervaring met SAP, harde eis Ervaring/affiniteit met Purchase-to-pay (P2P) (facturatie) processen Je bezig de volgende competenties: Samenwerken Analyseren en oordeelsvorming Accuratesse Contactvaardigheid Helicopterview Kwaliteitsgerichtheid Resultaatgerichtheid
Opmerkingen: Let op! - Er kan gevraagd worden om een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De kosten voor de aanvraag van een VOG zijn voor de kandidaten zelf. - De opdrachtgever stuurt aan op het ‘bring your own device’ principe. De opdrachtgever verzoekt de externe medewerker gebruik te maken van een eigen mobiele telefoon en/of laptop.’ - Een screening kan onderdeel van de procedure zijn.Stuur ons asap je recente CV + motivatie voor deze rol, samen met je beschikbaarheid/geplande vakanties en tarief
53652Interim growth hacker Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Haarlem
 
Hier reageert u op: Gezocht, jonge Interim growth hacker voor een startup in de non profit
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Haarlem
Profiel van het bedrijf: Startup in de non profit met een innoverende aanpak
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor realiseren van traffic en optimale conversie op onze websites op basis van salesdoelstellingen; Analyseren en interpreteren van gebruikersactiviteiten (website & intranet) en deze vertalen naar communicatie verbeteringen; Het uitvoeren van marketing experimenten (landing pages) en het meten van de effecten daarvan; Het opzetten, analyseren, integreren en verbeteren van campagnes via Email, Google en social media m.b.t. leadscoring; analyseren en verbeteren van verkregendata
Profiel van de manager: Hands-on, “getting things done” mentaliteit; Creatieve en proactieve houding; Aantoonbare ervaring bij het realiseren van websites en landingspagina\'s; Ervaring met het gebruik van Google Analytics; Ervaring met A/B testen, content marketing; Excellente communicatieve vaardigheden in Engels en Nederlands; HBO-denkniveau.Gevolgde opleiding bij voorkeur in marketing, entrepreneurship of vergelijkbare terreinen.
Opmerkingen: Gewenst: Ervaring in een start-up omgeving; Werken op basis van prototyping, funnel marketing, AB testing.; Ervaring met Web Analytics, Conversie optimalisatie, Branding; Ervaring met tools als Mailchimp, Atlassian, Google Tag Manager etc.; Database (reportage & analyse) ervaring (SQL, MySQL); Ervaring met SEO en SEA.
53665Interim Senior Privacy Officer Details Inzien/reageren
minimaal drie maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Privacy Officer
Verwachte opdrachtduur: minimaal drie maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: vervoersbedrijf
Profiel van de opdracht: GDPR/AVG expert en vraagbaak, privacy officer functie vervangen tot vaste invulling gevonden is.
Profiel van de manager: Senior Privacy interim manager
Opmerkingen:
53660Interim voorraad / replenishment specialist Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4-5dagen per week. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim voorraad / replenishment specialist.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4-5dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Grote organisatie binnen de Retail wereld
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het verbeteren van de forecast accuracy binnen het replenishment systeem van de organisatie. De focus hierin ligt op het SKU niveau binnen het distributiecentrum. De nadruk in deze functie ligt op processen verbeteren, zorgen voor een optimale structuur en de Supply Chain afdeling bijstaan bij complexe forecast vraagstukken.
Profiel van de manager: - Hands on - Ervaring binnen Supply Chain - Data gedreven persoonlijkheid - Retail ervaring is een grote pré
Opmerkingen:
53661Interim senior (financial) controller Details Inzien/reageren
fulltime - 3/4 maanden | Omgeving Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior (financial) controller
Verwachte opdrachtduur: fulltime - 3/4 maanden
Plaats/regio: Omgeving Utrecht
Profiel van het bedrijf: Transport
Profiel van de opdracht: In deze opdracht ben jij in een momenteel hectische periode diegene die snel begrijpt wat er gebeurd, die de opbouw van complexe rapportages snel doorziet, cijfers kan valideren en de directors kan challengen
Profiel van de manager: Je hebt ervaring met complexe rapportages binnen corporates, ervaring met IFRS, sterk op het gebied van stakeholder mgt, pro actief, open en je kan goed luisteren.
Opmerkingen:
53683Interim Projectleider Harmonisering Subsidieverordeningen Details Inzien/reageren
16 uur pw tm 31/12 va 1/8 (vakanties geen probleem). Min 1 dag op lokatie | Z-Holland (noorden)
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Harmonisering Subsidieverordeningen
Verwachte opdrachtduur: 16 uur pw tm 31/12 va 1/8 (vakanties geen probleem). Min 1 dag op lokatie
Plaats/regio: Z-Holland (noorden)
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in de provincie Zuid-Holland (Noordelijke deel). Door de toegenomen werkzaamheden heeft men besloten dit project af te bakenen en onder te brengen bij een interimmer.
Profiel van de opdracht: Het gaat hier om de aansturingsrol in de harmonisatie van 2 subsidieverordeningen van 2 gemeenten. Dit is echt de rol van regisseur/projectleider dus: schakelen met de politiek, afstemmen met financiën, schakelen met beide gemeenten, planning maken qua tijdslijnen etc.
Profiel van de manager: Wij zoeken een kandidaat met gemeentelijke interim ervaring. Je hebt ervaring in een projectleiders/regisseursrol. Je bent zelfsturend en initiërend en kunt belangen goed wegen. Kennis ogv subsidies is aanwezig. Je hebt een goede strategische blik en combineert dit met een pragmatische houding.
Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.
53649Interim inkoper dure geneesmiddelen Details Inzien/reageren
Start in overleg 28-36, 6 maanden met uitloop mogelijk | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim inkoper dure geneesmiddelen
Verwachte opdrachtduur: Start in overleg 28-36, 6 maanden met uitloop mogelijk
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Ziekenhuis
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bieden bij het inkoop proces van dure (wees-)geneesmiddelen vanuit de inkoop zijde.
Profiel van de manager: Eerdere aantoonbare kennis van inkoop van dure geneesmiddelen. Beschikken over relevante inkoop opleidingen (Nevi of Inkoopacademie) zijn een pré
Opmerkingen: Graag tarief, beschikbaarheid en toelichting (motivatie) meesturen.
53642Interim Teamleider receptie en beveiliging Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Noord Holland Noord
 
Hier reageert u op: Interim Teamleider gezocht voor de teams receptie en beveiliging bij onze organisatie in Noord Holland Noord
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord Holland Noord
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een zorgorganisatie met een facilitair bedrijf van ongeveer 220 fte.
Profiel van de opdracht: Vanwege het vertrek van de huidige teamleider zoeken we tijdelijk vervanging. De werving voor een vaste kandidaat loopt parallel. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en bedrijfsvoering van de teams op 2 locaties (30 medewerkers+ 12 medewerkers). Je rapporteert in deze functie aan de manager hotelservice.
Profiel van de manager: HBO niveau, ervaring in beveiliging / hospitality / facilitaire omgeving, dienstverlenende instelling, hands-on, ervaring in en affiniteit met het aansturen van lager opgeleide medewerkers. In communicatie ben je duidelijk en warm zakelijk. Je bent als leidinggevende zichtbaar voor de medewerkers.
Opmerkingen: Start rond medio augustus.
53723Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
4 maanden. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een producent van motorvoertuigen zijn wij op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Dit bedrijf is vertegenwoordigd in meerdere landen en beschikt over meer dan duizend medewerkers. De organisatie kan worden getypeerd worden als een echte marktleider met kantoren verspreid over de gehele wereld.
Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je verantwoordelijk voor het verrichten van periodieke rapportages binnen de organisatie. Het controleren van de jaarrekening, budgetten en prognoses behoren tot het takenpakket. Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor het leveren van KPI-rapportages. Het meedenken en inspelen op trends- en ontwikkelingen wordt zeer gewaardeerd.
Profiel van de manager: • Minimaal vier jaar relevante werkervaring als Freelance Finance Controller; • Minimaal twee jaar ervaring bij een multinational; • Ervaring met SAP & Navision en uitstekende kennis van Excel; • Afgeronde WO-opleiding.
Opmerkingen: • Project van minimaal 4 maanden; • Kans op verlenging; • Een uitstekend uurtarief; • Werken bij een multinational.
53641Interim HR Project Lead Details Inzien/reageren
Tot jaareinde. | Alkmaar
 
Hier reageert u op: Interim HR Project Lead met kennis van Motion? Mooie opdracht voor 24 of 32 uur per week in Alkmaar!
Verwachte opdrachtduur: Tot jaareinde.
Plaats/regio: Alkmaar
Profiel van het bedrijf: Internationale high tech organisatie met duizenden werknemers wereldwijd. In Alkmaar werken ongeveer 100 medewerkers variërend van sta tot engineers.
Profiel van de opdracht: Het implementeren van het personeels informatie systeem Motion d.m.v.: het samenstellen van een projectteam. Technische inrichting (juiste codering en koppeling). Verifiëren en checken van correcte output. Trainen van HR team en alle gebruikers. Verantwoordelijk voor de projectplanning. Eerste aanspreekpunt voor de externe systeem consultant. Zorgdragen voor goede support voor gebruikers tijdens de implementatie en gebruik name. Het versturen van wekelijkse project updates. Data analytics.
Profiel van de manager: Hbo opgeleid. Aantoonbare ervaring met interim projectmanagement (HR lead). Ervaring met Motion / Centric. Woonachtig in Alkmaar e.o.. Zeer goede kennis van MS Office en Excel. Vloeiend in NL en Engels.
Opmerkingen:
53668Interim business controller Details Inzien/reageren
5 maanden 36-40 uur | Overijssel
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim business controller
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden 36-40 uur
Plaats/regio: Overijssel
Profiel van het bedrijf: Onderwijs
Profiel van de opdracht: Interim business control positie
Profiel van de manager: Een sterke cijferkundige achtergrond, ervaring vanuit accounting. Je bent niet te beroerd om operationeel de handen uit de mouwen te steken, je bent een sterke business partner voor de interne klanten, bent communicatief vaardig, weet situaties naar de hand te zetten en je bent thuis in een onderwijs organisatie.
Opmerkingen:
53640Interim manager HRM - non profit Details Inzien/reageren
Vooralsnog 3 maanden, gemiddeld min. 3 dagen per week. Voorkeur voor start over enkele weken. | NO-Nederland.
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim manager HRM - non profit.
Verwachte opdrachtduur: Vooralsnog 3 maanden, gemiddeld min. 3 dagen per week. Voorkeur voor start over enkele weken.
Plaats/regio: NO-Nederland.
Profiel van het bedrijf: Middelgrote onderwijsinstelling.
Profiel van de opdracht: Management HR-afdeling, alle disciplines. Participeren in organisatiebreed ontwikkelproces.
Profiel van de manager: Analytisch, stevige persoonlijkheid, communicator. Kan zowel beleidsmatig als uitvoerend uit de voeten. Ervaring met verandertrajecten. Ervaren HR-manager. Bij voorkeur relevante ervaring in het onderwijs.
Opmerkingen: Graag bij je cv het tarief met eventuele reiskosten vermelden en je beschikbaarheid. Na ontvangst van een relevant cv nemen wij tel. contact op ter toelichting van de interim-opdracht en afstemming hierover.
53662Interim Transitiemanager Opgavegericht werken Details Inzien/reageren
Startdatum 19-8-2019, einddatum 1-8-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Transitiemanager Opgavegericht werken
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 19-8-2019, einddatum 1-8-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het team Functionaliteiten- en Gegevensbeheer zoekt men een interim transitiemanager die samen met het team en als lid van het MT, richting geeft aan de transitie naar opgavegericht werken.
Profiel van de opdracht: De opgaven staan centraal in een multidisciplinair team waar veel verantwoordelijkheid aan het team wordt gelaten. Er zijn een viertal zgn. domeinopgaven voorzien en daarnaast een aantal gemeentebrede opgaven. Van de transitiemanager wordt verwacht dat leiding wordt gegeven aan de transitie van functionaliteit gericht naar opgave gericht. Van de transitiemanager wordt tevens verwacht dat hij/zij sparringpartner is voor het MT over het volledige speelveld van informatievoorziening en ICT.
Profiel van de manager: HBO Bedrijfskundige Informatica of Informatica. Recente werkervaring (tot 3 jaar geleden) in een gemeentelijke omgeving (100.000+) of provincie. Als MT lid onderdeel uit gemaakt van een middelgrote IV/IT organisatie (75 - 100 fte). Je weet in dagdagelijkse situaties te acteren maar houdt het vizier op de lange termijn om zo een duurzaam resultaat te realiseren.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 25 juli 2019.
53637Interim DBC adviseur Details Inzien/reageren
3-6 maanden interim met optie tot verlengen of in vaste diensttreding | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim DBC adviseur.
Verwachte opdrachtduur: 3-6 maanden interim met optie tot verlengen of in vaste diensttreding
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Als DBC adviseur kom je te werken op de afdeling Zorgadministratie van het ziekenhuis.
Profiel van de opdracht: • Het adviseren op het gebied van zorgadministratieve processen en specifieke wet- en regelgeving; • Het bewaken van de bronregistratie, onder andere door het analyseren van data; • Het verbeteren van de bronregistratie door het geven van trainingen aan medisch specialisten; • Een bijdrage leveren aan het functioneel beheer van het EPD systeem (Epic); • Het inhoudelijk aansturen van medewerkers; • Het participeren in (organisatie brede) projecten.
Profiel van de manager: • Je bent op de hoogte van relevante wet- en • Je bent op de hoogte van ziekenhuisfinanciering; • Je hebt ervaring met projectmatig werken; • Je kunt procesmatig denken en weet dit te vertalen naar de praktijk; • Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden. • Ervaring als DBC adviseur is een pré.
Opmerkingen:
53634Interim manager HRM zorg Details Inzien/reageren
Tot eind van het jaar, gemiddeld 3 a 4 dagen per week. | Brabant
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager HRM voor een zorgorganisatie.
Verwachte opdrachtduur: Tot eind van het jaar, gemiddeld 3 a 4 dagen per week.
Plaats/regio: Brabant
Profiel van het bedrijf: Zorginstelling (VVT) in Brabant
Profiel van de opdracht: De Manager HRM heeft als leidinggevende de verantwoordelijkheid voor het ondersteunen, adviseren en faciliteren van het primair proces op het HR vakgebied. De Manager HR is als MT lid mede verantwoordelijk voor de totstandkoming van het strategisch (HRM) organisatiebeleid De afdeling HRM bestaat uit de volgende subafdelingen: - Werving en selectie - HRM-advies - Personeelsadministratie - Leren en ontwikkelen - Centrale flexpool De Manager HRM is lid van het MT. Rapporteert aan RvB.
Profiel van de manager: * Academisch werk- en denkniveau (bij voorkeur personeelswetenschappen/bedrijfskunde of vergelijkbaar); * Kennis van relevante ontwikkelingen in het vakgebied, * Kennis van relevante wet- en regelgeving * Kennis van en werkervaring in de zorgen is een vereiste; * Kennis op gebied van organisatie en organisatie ontwikkeling.
Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden Het tarief is € 85 - 100 per uur (incl reiskosten, ex BTW). Wij streven voor maximaal € 95 in te kopen. Procedure Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zaterdag 13 juli 2019, tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.
53629Interim Technisch Inkoper Details Inzien/reageren
Fulltime | 3-6 maanden | Inkooptarief max 75-80 euro. | Tiel
 
Hier reageert u op: Interim Technisch Inkoper | Regio Tiel | Gorinchem
Verwachte opdrachtduur: Fulltime | 3-6 maanden | Inkooptarief max 75-80 euro.
Plaats/regio: Tiel
Profiel van het bedrijf: Internationaal productiebedrijf
Profiel van de opdracht: As a Technical Purchaser, you are responsible for the cost-conscious procurement of components, parts and services. Not available, not or late delivery are not part of your vocabulary. Your focus is on the combination of timing and result. You purchase for the Maintenance and Engineering departments. You report to the Maintenance Manager. You work in a team with Maintenance-, Reliability- and Project- engineers and a Maintenance Planner. The tasks & responsibilities include: - Selecting supplier
Profiel van de manager: - A completed NEVI 2 education, preferably;supplemented with a HBO education (Technische Bedrijfskunde, Werktuigbouwkunde of Supply Chain), - Minimum of 5 years\' experience with procurement in a technical environment; - You are assertive, inventive, commercial and performance focused; - You are independent and have a proactive and service-oriented attitude; - Excellent command of Dutch and English (spoken and written)
Opmerkingen:
53628Interim Communicatie adoptie medewerker Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 20 uur per week. | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Communicatie adoptie medewerker
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 20 uur per week.
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als Communicatie en adoptie medewerker ben jij de aangewezen persoon voor alle vragen omtrent communicatie en adoptie richting stakeholders en gebruikers met betrekking tot de nieuwe digitale werkomgeving. Dit houdt in dat je een goed gevulde rugzak aan ervaring met je meedraagt en hier op elk moment van de dag uit kunt putten. Je erkent als geen ander het belang van communicatie en adoptie richting eindgebruikers van de nieuwe werkplek tijdens en vooraf aan de uitrol.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring op gebied van (interne) communicatie Ruime ervaring met soortgelijke introductie van werkplekken bij soortgelijke organisatie Ervaring met technische informatie te vertalen naar gebruikersinformatie
Opmerkingen: Sluitingsdatum van deze aanvraag is 22 juli, tot 12.00 uur. Graag ontvangen wij uw CV in word formaat, uw beschikbaarbeid en eventuele vakantieplannen. Tarief indicatie euro 100,- per uur.
53625Interim senior compliance officer Details Inzien/reageren
Fulltime (minimaal 3 maanden) | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior compliance officer
Verwachte opdrachtduur: Fulltime (minimaal 3 maanden)
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Financial Services
Profiel van de opdracht: Opzetten en professionaliseren KYC en GDPR proces.
Profiel van de manager: Senior compliance officer, communicatief, eerder een vergelijkbare opdracht gedaan binnen dezelfde sector,
Opmerkingen:
53624Interim Senior Reporting Specialist Details Inzien/reageren
eind juli 2019 - eind februari 2020 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Senior Reporting Specialist. Tarief 85,-
Verwachte opdrachtduur: eind juli 2019 - eind februari 2020
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Bancaire sector in omgeving Utrecht.
Profiel van de opdracht: We are searching for a Senior Reporting Specialist As a Senior Reporting Specialist you are responsible to deliver reliable financial information for the external and internal reporting of the Rabobank in a centralized reporting function. The responsibility of this role is the monthly FINREP and potentially MANREP reporting of Entity Utrecht WRR. Your work is the foundation on which senior management makes (policy) decisions. With this goal in mind, you use the IFRS guidelines.
Profiel van de manager: • Academic level; • at least 7-10 years of working experience in a similar job; • Banking experience is a pre; • experience and expertise in reporting and the applicable regulations (IFRS) and FINREP, MANREP is a pre; • being able to deal with networks and stakeholder management; • analytical skills, proactive, independent, customer and result oriented; • knowledge and experience with working in accordance with the LEAN; • excellent communication skills in Dutch and English.
Opmerkingen: De sluiting van de opdracht betreft 15-7
53638Interim financieel administratief medewerker Details Inzien/reageren
+/- 10 maanden, Per direct beschikbaar, 32-40 uur | Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim financieel administratief medewerker voor de duur van +/- 10 maanden
Verwachte opdrachtduur: +/- 10 maanden, Per direct beschikbaar, 32-40 uur
Plaats/regio: Arnhem
Profiel van het bedrijf: commercieel bedrijf in de zorg
Profiel van de opdracht: - opstellen balans- en resultatenrekening - samenstellen rapportages - analyseren en toelichten van resultanten - uitvoeren correctieboekingen
Profiel van de manager: HBO expert in excel basiskennis IT communicatief per direct beschikbaar
Opmerkingen: naast CV ook graag uurtarief doorgeven
53650Interim allround administrateur Details Inzien/reageren
3 maanden | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim allround administrateur
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Verzekeringen
Profiel van de opdracht: Heb jij je eigen administratie kantoor gehad? Ik ben op zoek naar een allround administrateur regio Utrecht.
Profiel van de manager: Hands-on & zelfstandig
Opmerkingen:
53648Interim Controller zorg Details Inzien/reageren
4 maanden, fulltime | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Controller met ruime ervaring met WLZ- en zorgkantoren gezocht voor opdracht bij interessante zorginstelling in omgeving Rotterdam.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, fulltime
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: zorginstelling
Profiel van de opdracht: - ondersteunen bij opstellen begroting - opstellen maandrapportages
Profiel van de manager: - ruime ervaring met WLZ en zorgkantoren - je kunt denken in journaalposten maar in de loop der jaren zijn je adviesvaardigheden ook sterk ontwikkeld. - Je houdt stand in een sterk veranderende omgeving. - Je bent goed met Excel en met CURA
Opmerkingen:
53647Interim business controller Details Inzien/reageren
6 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim business controller
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Internationale dynamische omgeving
Profiel van de opdracht: - Vertalen van strategische doelstellingen naar Key Performance Indicators -Signaleren van ontwikkelingen in de markt en komen tot voorspellingen en aanbevelingen voor het bedrijf; analyseren en rapporteren van eventuele afwijkingen vergeleken met de voorspellingen; opstellen van rapportages zoals businesscases, managementrapportages, planningen en kostprijsberekeningen; ondersteunen en bewaken van budget; het zien van verbetermogelijkheden en die uitvoeren
Profiel van de manager: flexibel & zelfstandig
Opmerkingen:
53623Interim hoofd Corporate Communicatie Details Inzien/reageren
6 maanden, 28 uur per week | Den Haag
 
Hier reageert u op: Het interim hoofd Corporate Communicatie is verantwoordelijk voor het strategische communicatiebeleid en de ontwikkeling en effectieve uitvoering hiervan op de verschillende deelgebieden.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 28 uur per week
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Als interim hoofd van de stafafdeling Corporate Communicatie leg je verantwoording af aan de Algemeen Directeur. Je geeft leiding aan een team van tien communicatiemedewerkers met een grote diversiteit aan disciplines zoals intern en extern communicatieadvies, persvoorlichting, sociale media, redactie en het organiseren van evenementen.
Profiel van de manager: academisch werk- en denkniveau; minimaal vijf jaar managementervaring op een communicatieafdeling binnen de culturele en erfgoedsector; kennis van- en aantoonbare werkervaring met een klantgerichte netwerkorganisatie en met het samenwerken in netwerkverband; kennis en ervaring met (digitale) herpositioneringstrajecten, brede cultureel-wetenschappelijke en maatschappelijke interesse;
Opmerkingen: ervaring met pers en woordvoering; Affiniteit met coachend leiderschap ervaring met project-/programmamanagement vanuit een leidinggevende positie; zeer goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
53639Interim Administrateur/Accountant Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor een goede relatie zijn we momenteel op zoek naar een Freelance Allround Interim Administrateur/Accountant.
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie binnen de industriesector. Zij richten zich op meerdere segmenten in de markt. Innovatie is een van de speerpunten van de onderneming. Verder heerst er een informele werksfeer.
Profiel van de opdracht: Om goed in deze rol te passen ben je allround inzetbaar op een administratieve afdeling en weet je hierin zelfstandig je weg te vinden. Je zal o.a. verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de jaarrekening, het grootboek en balansrekeningen. Verder is het van belang dat je communicatief vaardig bent en beschikt over een sterke persoonlijkheid.
Profiel van de manager: Eisen - Minimaal 3 jaar tot 5 jaar ervaring in gelijkstrekkende functie(s); - Allround inzetbaar op een administratieve afdeling; - Zelfstandig opstellen van jaarrekeningen en grootboeken; - Brede automatiseringskennis; - Ervaring binnen de industriële branche is een pré; - Je kan goed zelfstandig werken; - Communicatief sterk; - Sterke persoonlijkheid.
Opmerkingen: Aanbod - Project van 6 maanden; - Op korte termijn starten van project; - Kans op verlenging van project; - Dynamische functie; - Werken voor prachtige organisatie; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
53619Interim Medewerker Materiële Controle Details Inzien/reageren
Minimaal 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week. | Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker Materiële Controle
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden, gemiddeld 4 a 5 dagen per week.
Plaats/regio: Nederland
Profiel van het bedrijf: Verzekeraar
Profiel van de opdracht: Hoor en wederhoor voeren met zorgaanbieders en daar waar nodig controles op locatie uitvoeren Analyseren van wetswijzigingen en de verwachte impact hiervan op de zorgkosten, risico’s en controles Coördinatie, instructie en evaluatie van inzet van data-analisten, medisch adviseur en andere collega’s Opstellen en beheren van risicoanalyses Het zoeken en behouden van verbinding met de verschillende afdelingen zoals Declaraties en Inkoop & Beleid
Profiel van de manager: Je beschikt over een afgeronde HBO/universitaire opleiding Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als Medewerker Materiële Controle. Kennis van Wijkverpleging is een pré. Je hebt kennis van zorgbekostigingssystematiek, analyse van gegevens van een standaard zorgsoort en van de zorgverzekeringswetgeving Je beschikt over de volgende competenties: analytisch, flexibel, stressbestendig, overtuigingskracht, empathisch en communicatief vaardig
Opmerkingen:
53618Interim Business Developer Details Inzien/reageren
8 maanden, gem. 40u, 8 maanden m.o.t.v. | Limburg
 
Hier reageert u op: Interim Business Developer gezocht voor grote organisatie in (Petro)chemie met veel vrijheid in je rol. Je zet een nieuwe markt op.
Verwachte opdrachtduur: 8 maanden, gem. 40u, 8 maanden m.o.t.v.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Grote organisatie in de olie en gas-industrie. Ze zijn actief in verschillende markten.
Profiel van de opdracht: Het op de markt brengen van een nieuw product in de bouw en constructie markt. Voorkeur voor Duitse markt. Jouw taak is om de markt in kaart te brengen en de juiste go-to-market strategie te bedenken waarna het wordt overgedragen naar de accountmanager. Je bouwt een netwerk op en uit en managed het volledige sales-proces. Daarnaast is het bijhouden en ontwikkelen van kennis van de markt belangrijk.
Profiel van de manager: - Vanaf begin augustus beschikbaar voor 40 uur in de week - 10+ jaar ervaring in de bouw & constructiesector bij voorkeur in verkoop aan bedrijven die steiger materialen kopen - 10+ jaar ervaring in het ontwikkelen van New Business - Ervaring in het opzetten van een nieuwe markt - Vloeiend in Nederlands, Duits en Engels - Bereid om te reizen
Opmerkingen:
53670Interim Concern Controller Details Inzien/reageren
4 maanden. | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor een klant in de zakelijke dienstverlening zijn wij op zoek naar een Freelance/Interim Concern Controller.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden.
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie richt zich op de Nederlandse markt en biedt eenvoudige spaar- en betaalproducten aan. Daarnaast biedt deze organisatie mogelijkheden aan tot verzekeren en beleggen. Onderscheid maakt dit bedrijf door constant te innoveren.
Profiel van de opdracht: Als Concern Controller krijg jij de financiële gegevens aangeleverd van de Financial Controllers. Aan de hand van deze financiën stel jij het budget samen. Aan de hand van de budgettering draag je direct bij aan de business binnen de organisatie. Daarnaast ben je in deze rol verantwoordelijk voor het bewaken van de processen en het ontwikkelen van de P&C cyclus. Ten slotte maak je binnen deze functie deel uit van het MT.
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als Freelance Concern Controller; • 5 jaar ervaring met budgettering binnen een multinational; • Ervaring in de zakelijke dienstverlening is een pré; • Ervaring met het opzetten van een P&C cyclus.
Opmerkingen: • Uitdagend project van minimaal 4 maanden; • Kans op verlenging; • Werken bij een gerenommeerde organisatie; • Per direct starten.
53669Interim Senior Tactisch Inkoper Openbare Ruimte Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio \'t Gooi
 
Hier reageert u op: Interim Senior Tactisch Inkoper Openbare Ruimte
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio \'t Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een tactisch inkoper voor het uitvoeren van verschillende aanbestedingen voor met name de afdeling Openbare Ruimte (teams Vastgoed en Beheer & Onderhoud).
Profiel van de opdracht: Uitvoeren aanbestedingen voor genoemde teams. Inventariseren inkoopbehoefte bij stakeholders, uitvoeren marktconsultaties en hierover adviseren, dit vertalen naar de inkoopstrategie en bepalen aanbestedingsvorm incl. uitvraag volgens RAW systematiek, UAV-GC, Turn key etc. Inrichten en aansturen van multidisciplinair inkoopprojectteam. Opstellen van alle relevante aanbestedingsdocumenten. Begeleiding van het gehele inkoopproces. Bewaking voortgang. Na afronding overdracht aan contractmanager.
Profiel van de manager: Minimaal HBO Bachelor. NEVI of vergelijkbaar. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van Europese aanbestedingen binnen de overheid. Kennis van RAW en STABU systematiek. Ervaring met opzetten en aansturen van een multidisciplinair inkoopprojectteam. Ervaring in de afgelopen 5 jaar met het zelfstandig begeleiden van complexe Europese aanbestedingen, waarbij er onder meer uitvragen volgens RAW systematiek, UAV-GC zijn gehouden. Ervaren met marktconsultaties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.
53601Interim change manager installatietechniek/aannemerij Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. 1e optie op verlenging na deze periode. | zuiden van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht, stevige en ervaren Interim change manager installatietechniek/aannemerij
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. 1e optie op verlenging na deze periode.
Plaats/regio: zuiden van het land
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een technisch installatiebedrijf, onderdeel van groter concern. Gespecialiseerd in aanleg van E&W en Sanitaire installaties in woning en utiliteitsbouw. beheer & onderhoud én nieuwbouw. De te reorganiseren vestiging heeft 140 medewerkers.
Profiel van de opdracht: Stabiliseren, structureren en reorganiseren van de organisatie. Het verbeteren van het integrale bedrijfsresultaat, het reduceren van verliezen op projecten en het (procesmatig)klaar maken van de organisatie voor een carve-out. Daarnaast verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en ontwikkelen van het managementteam gericht op een optimale operationele doorvertaling van de in te zetten reorganisatie / verbeteracties. Standaardisatie van werk en planning processen, systemen en structuren.
Profiel van de manager: De ideale kandidaat heeft een technisch - bedrijfskundige achtergrond op HBO/ WO niveau. Stevige, ervaren lijn- en verandermanager. Relevante werkervaring op het gebied van de procesmatige (her)inrichting, optimalisatie en bemensing van technische projecten organisaties. Werkervaring binnen de installatietechniek en de aannemerij (bij voorkeur ook woning en utiliteitsbouw). Gedreven, doelgerichte en communicatief vaardige lijn- en verbetermanager die veranderingen doorvoert/ borgt. Leider.
Opmerkingen: start zo spoedig mogelijk. svp altijd een actueel Nederlandstalig cv meesturen in een WORD versie. Inclusief een scherpe tarief indicatie. stand plaats Zuid Nederland. opdracht duur waarschijnlijk + 12 maanden.
53606Interim communicatieadviseur Details Inzien/reageren
12 maanden, 16 uur per week | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor een grote complexe organisatie ben ik opzoek naar een Interim communicatieadviseur voor regio Rotterdam.
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 16 uur per week
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Grote complexe non-profit organisatie
Profiel van de opdracht: • Verantwoordelijk voor de communicatiestrategie • Binnen het programma vertaal je de strategie naar concrete communicatieaanpak • Verantwoordelijk voor het uitwerking van communicatieactiviteiten • Schakelen met verschillende stakeholders zoals: Programmamanager, projectmanagers, afdelingsmanagers en directie communicatie • Verantwoordelijk voor programma fysieke toegangsbeveiliging
Profiel van de manager: • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een Communicatie Adviesfunctie • Een afgeronde, volwaardige en erkende opleiding op minimaal HBO niveau, in de richting van Communicatie • Beschikbaar per september voor 16 uur per week
Opmerkingen: SPOED, deadline eind van de dag morgen (11 Juli 2019)
53605Interim credit controller Details Inzien/reageren
6-7 maanden | Omgeving Leiden
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim credit controller omgeving Leiden
Verwachte opdrachtduur: 6-7 maanden
Plaats/regio: Omgeving Leiden
Profiel van het bedrijf: productie
Profiel van de opdracht: jij bent degene die het betalingsgedrag van de klanten bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor het uitzetten, vastleggen en opvolgen van diverse acties waaronder betalingsafspraken. Ook zorg je ervoor dat je intern betrokkenen gevraagd en ongevraagd worden voorzien van de juiste rapportages.
Profiel van de manager: Analytisch sterk & probleem oplossend ingesteld
Opmerkingen:
53604Interim Applicatiebeheerder Oracle ESB/OSB Details Inzien/reageren
Start: 1 Augustus, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2019, met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Applicatiebeheerder Oracle ESB/OSB
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 Augustus, 36 uur per week Einddatum: 31 December 2019, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als applicatiebeheerder Oracle ESB-OSB ben je de centrale spil tussen het berichtenverkeer van een grote diversiteit aan Justitiële informatiesystemen.
Profiel van de opdracht: Daarnaast ben je een volwaardig adviseur en lever jij input en advies voor uitdagende projecten waar berichtenverkeer komt kijken, zoals het inrichten van nieuwe OSB-omgevingen en het opleveren en toetsen van functioneel ontwerpen. Je bent zowel betrokken op architectuur- als bouwniveau. Je werkt aan projecten die er toe doen, zoals het volledig automatiseren van een veelvoud aan Justitiële processen en hebt te maken met een divers landschap met een veelvoud aan verschillende belangen
Profiel van de manager: • Je beschikt over een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in een technische of ICT-richting en minimaal 3 jaar werkervaring • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als ontwikkelaar binnen Service Oriented Architecture-projecten • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met OSB- en WebLogic- infrastructuur • Je hebt minimaal 1 jaar kennis en ervaring van/met Linux en UBL en XML
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
53603Interim Strategisch adviseur Sociaal Domein Details Inzien/reageren
Startdatum 19-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Interim Strategisch adviseur Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 19-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke fusieorganisatie. Men is op zoek naar een strategisch adviseur sociaal beleid. Het team sociaal beleid is een team dat zich richt op het maximaal benutten van de mogelijkheden van inwoners (-9 maand tot 120 jaar).
Profiel van de opdracht: Het team houdt zich bezig met de beleidsterreinen Wmo, jeugd, welzijn, gezondheid (incl. sport en bewegen), cultuur en onderwijs. Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitwerking van de strategische visie. Je legt verbinding tussen strategische visie sociaal domein met Nationaal Programma Groningen. Je hebt een strategische rol in een bezuinigingstraject. Je voert de regie op de uitvoering van beleidsprogramma\'s en leidt strategische projecten. Je bewaakt en bevordert afstemming en samenhang.
Profiel van de manager: Minimaal een HBO opleiding, academisch werk- en denkniveau. Ruime en recente ervaring binnen het sociaal domein bij een middelgrote gemeente. Je hebt ervaring met het verbinden van strategische visie met belangrijke programma\'s (zoals het NPG). Je hebt verder een organisatie brede visie op strategisch niveau maar ook organisatie breed en bent in staat om deze verbinding te kunnen leggen en kunnen vertalen naar de praktijk. Je kunt verbinden en ziet de integrale samenhang.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.
53602Interim medior interim Supply Chain manager Details Inzien/reageren
6-12 maanden, bij voorkeur fulltime | Achterhoek
 
Hier reageert u op: Op zoek naar een Interim medior interim Supply Chain manager in de achterhoek!
Verwachte opdrachtduur: 6-12 maanden, bij voorkeur fulltime
Plaats/regio: Achterhoek
Profiel van het bedrijf: Productiebedrijf, consumentengoederen
Profiel van de opdracht: Leiden van professionalisering op logistiek gebied: aansturing productieplanning vanuit S&OP, inzicht creeren in onderhanden werk, doorlooptijdverkorting processen, vergroten leverbetrouwbaarheid, inzicht in voorraden, verbetering MRP/ WMS
Profiel van de manager: Kandidaat moet analytisch vaardig zijn en niet te senior, moet nog iets \'te winnen\' hebben. Logistiek/ bedrijfskundig opgeleid en ervaring met de genoemde onderwerpen.
Opmerkingen: Maximaal uurtarief € 70 excl. BTW en reiskosten.
53600Interim Projectleider implementatie DSO Details Inzien/reageren
Startdatum 1-10-2019, einddatum 30-9-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider implementatie DSO
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-10-2019, einddatum 30-9-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor de implementatie van de Omgevingswet zoekt men een projectleider die dit project samen met de procesregisseur verder innovatief vormgeeft en uitvoert.
Profiel van de opdracht: Je draagt samen met de procesregisseur als projectleider zorg voor het opstellen en uitvoeren van een innovatief plan en borging van de nieuwe werkwijze binnen de organisatie. Je inventariseert de huidige stand van zaken en brengt in beeld waar we naar toe willen/moeten (door-)ontwikkelen met de uitvoering van de VTH. Je draagt, samen met de procesregisseur, zorg voor de realisatie van het implementatieplan. Je neemt initiatief en komt met voorstellen om waar nodig het plan bij te sturen.
Profiel van de manager: Actuele kennis van de Omgevingswet. Minimaal 2 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2016-2019) met de Omgevingswet in een op de uitvoering gerichte omgeving. Tenminste 5 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2010-2019) in de VTH-wereld (fysieke domein). Minimaal 3 jaar ervaring als projectleider implementatie van nieuwe regelgeving en met integrale werkprocessen op gebied van VTH. Ervaring met het automatiseren en innoveren van werkprocessen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 augustus 2019.
53599Interim Solution Architect Search Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 40 uur per week Duur: 1 jaar met optie op verlenging van nog 1 maand | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Solution Architect Search
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 40 uur per week Duur: 1 jaar met optie op verlenging van nog 1 maand
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze eindklant is bezig met het implementeren van Enterprise Search in haar landschap.
Profiel van de opdracht: Een eerste implementatie op de corporate website heeft al plaats gevonden. Jouw taak als Solution Architect is om een solution architectuur van Enterprise search op te stellen. Deze moet kader-stellend zijn voor de inrichting van Elastic Search en evt. belendende zoekmachines, de positie en afhankelijkheden met andere componenten in het IT landschap beschrijven en richtinggevend zijn voor de komende nog uit te voeren implementaties van Elastic Search.
Profiel van de manager: • Je bent sterk op het gebied van solution architectuur, communiceert goed én graag met de verschillende disciplines binnen de organisatie. • Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volledig over te brengen. • Je weet te overtuigen en bent omgeving sensitief. • Je hebt diepgaande en aantoonbare praktijkervaring op het gebied van zoeken. • Uiteraard is ervaring met Elastic Search een pré.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
53598Interim Senior Reporting Specialist Details Inzien/reageren
7 maanden | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim Senior Reporting Specialist gezocht
Verwachte opdrachtduur: 7 maanden
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: MKB + organisatie
Profiel van de opdracht: Deliverables: - Maandelijkse reporting (FINREP) - Procesverbeteringen - Uitvoeren van testprocedures
Profiel van de manager: - Kennis van IFRS/FINREP/MANREP - Kennis van LEAN - Analytisch sterk
Opmerkingen: Tarief bespreekbaar.
53597Interim Senior Businesscontroller fysieke domein Details Inzien/reageren
Startdatum 26-8-2019, einddatum, optie tot verlenging, 24-30 uur per week | Regio Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Senior Businesscontroller fysieke domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-8-2019, einddatum, optie tot verlenging, 24-30 uur per week
Plaats/regio: Regio Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een businesscontroller die beschikt over snel inzicht en overzicht in financiën en risico’s van gebiedsontwikkelingen en ruimtelijke projecten.
Profiel van de opdracht: Je bent de ‘trusted advisor’ van de directeur Ruimte en Economie inzake sturing en beheersing. Je adviseert over verbeteringen ten aanzien van de bedrijfsprocessen en je bent nauw betrokken bij het risicomanagement in de portefeuille. Je weet inhoud en bedrijfsvoering met elkaar te verbinden. Je houdt je bezig met complexe gebiedsontwikkelingsvraagstukken en weet de financieringsbehoefte daarvan door te vertalen en te voorzien van een financiële strategie en onderbouwing.
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar ervaring: *als controller met projecten in de fysiek ruimtelijke omgeving van de locale overheid of vergelijkbaar; *met financiële inrichting en processen binnen het ruimtelijk domein met bestuurlijk complexe afwegingsvraagstukken en beheermaatregelen in het kader van de begroting en de financiële strategie van een locale overheid of vergelijkbaar; *met de P&C cyclus binnen het ruimtelijke domein van een locale overheid of vergelijkbaar. Ervaring met complexe businesscases.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 17 juli 2019.
53596Interim Business Controller Ruimte en Economie Details Inzien/reageren
3-4 maanden, 24-30 uur per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business Controller Ruimte en Economie
Verwachte opdrachtduur: 3-4 maanden, 24-30 uur per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: De afdeling Controlling ondersteunt het gemeentelijk managementteam en het college van B&W bij de sturing en beheersing.In deze functie ben je de ‘trusted advisor’ van de directeur Ruimte en Economie inzake de sturing en beheersing van dat onderdeel van de organisatie.
Profiel van de manager: Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring als controller met projecten in de fysiek ruimtelijke omgeving van de locale overheid of vergelijkbaar; Minimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met financiële inrichting en processen binnen het ruimtelijk domein met bestuurlijk complexe afwegingsvraagstukken en beheermaatregelen in het kader van de begroting en de financiële strategie van een locale overheid of vergelijkbaar; oMinimaal vijf (5) jaar aantoonbare werkervaring met P&C.
Opmerkingen: uurtarief: 85,00 per uur. overige eisen: Aantoonbare werkervaring met complexe businesscases binnen het ruimtelijk fysieke domein, zoals bijvoorbeeld een multiprojectomgeving met stakeholders uit zowel de publieke als de private sector; o Beschikt over snel inzicht en overzicht in financiën en risico’s van gebiedsontwikkelingen en ruimtelijke projecten
53595Interim Specialist Grondzaken Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, 27 uur per week | Regio Heerenveen
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Specialist Grondzaken gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, 27 uur per week
Plaats/regio: Regio Heerenveen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een ervaren specialist op het gebied van grondzaken, met kennis van grondzaken en overeenkomsten die in ruimtelijke projecten een rol spelen.
Profiel van de opdracht: Je hebt een verbindende rol tussen projectontwikkelaars, ondernemers, burgers, maatschappelijke organisaties of mede-overheden. Je adviseert aan het bestuur, maar ook projectleiders en collega’s. Je bent verantwoordelijk voor de aan- en verkopen van gemeentelijke eigendom, het opstellen en beheren van grondexploitaties, de financiële paragrafen en overeenkomsten en je adviseert over grondbeleid.
Profiel van de manager: Minimaal afgeronde relevante HBO opleiding. Je hebt in de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan in grondzaken en grondexploitaties. Je beschikt over ruime juridische kennis en werkervaring betreffende grondzaken en transacties. Je beschikt over ruime ervaring in het opstellen en beheren van grondexploitaties. Je beschikt absoluut over ruime aantoonbare werkervaring binnen een overheidsinstantie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 16 juli 2019.
53594Interim SAP BW/BO Consultant Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 32-40 uur per week | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Spoed: Interim SAP BW/BO Consultant
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 32-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een lopend project zoekt men een ervaren SAP BW/BO consultant.
Profiel van de opdracht: De belangrijkste werkzaamheden zijn een nul meting op het huidig ontwikkelde SAP BW en BO functionaliteit en het verder ontwikkelen ervan. Plannen, testen en opleveren van SAP BW en BO functionaliteit. Frequente afstemming met project manager, business consultant product owner.
Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding in informatie technologie, exacte vakken of bedrijfskunde. Minimaal 8 jaar ervaring als SAP BW / BO consultant. Kennis van en hands-on ervaring met technische SAP koppelingen. Ervaring met agile/scrum en Prince2. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 juli 2019.
53593Interim Kwartiermaker Dienstverlening ICT Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Dienstverlening ICT
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma\'s dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de teams die werkzaam zijn op gebied van dienstverlening ICT. I.h.k.v. een lopend sourcingstraject ben je verantwoordelijk voor een succesvolle implementatie van de regieorganisatie. Je ontwikkelt visie op de doorontwikkeling dienstverlening ICT en trekt daarbij samen met de CIO op om organisatiebrede portfolioprocessen verder te ontwikkelen en te implementeren. Opleveren voorstel voor de definitieve programma- en projectinrichting.
Profiel van de manager: WO Bedrijfskunde/Bestuurskunde. Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager of een vergelijkbare leidinggevende rol binnen een bedrijfsvoeringsomgeving bij een overheidsorganisatie van >500 fte, waarbij je als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de inhoudelijke aansturing van meerdere teams en waarbij je verantwoordelijk was voor het aansturen en doorontwikkelen van ICT-dienstverlening en procesoptimalisatie. Ervaring met programma- en procesmanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.
53592Interim Kwartiermaker Administraties en stuurinformatie Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Administraties en stuurinformatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma\'s dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor de administraties van de gehele organisatie en stuurt op de uitvoering hiervan. Je ontwikkelt visie en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en genereren van de benodigde stuurinformatie. Je bent opdrachtgever van de doorontwikkeling op de kansen die het nieuwe SAP HANA biedt en draagt zorg voor implementatie. Je komt met een voorstel voor de definitieve invulling van de programma- en projectinrichting.
Profiel van de manager: WO Bedrijfskunde of Bestuurskunde. Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager of een vergelijkbare leidinggevende rol binnen een bedrijfsvoeringsomgeving bij een overheidsorganisatie van >500 fte, waarbij je als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de inhoudelijke aansturing van meerdere teams en waarbij je bestuur en directie strategisch adviseerde. Ervaring met programma- en procesmanagement. Ervaring met Lean is een pre.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.
53591Interim Kwartiermaker Bedrijfsvoering beleid en advisering Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Bedrijfsvoering beleid en advisering
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma\\\'s dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.
Profiel van de opdracht: Je stuurt op het integraal ontwikkelen van beleid op alle middelenaspecten. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van integrale advisering. Je komt met een voorstel voor de definitieve invulling van de programma- en projectinrichting. Je toont eigenaarschap in het aanjagen van een cultuur- en gedragsverandering. Je komt tot een overzicht van benodigde inzet op de adviesdiensten voor 2020.
Profiel van de manager: WO Bedrijfskunde of Bestuurskunde. Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager of een vergelijkbare leidinggevende rol binnen een bedrijfsvoeringsomgeving bij een overheidsorganisatie van >500 fte, waarbij je als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de inhoudelijke aansturing van meerdere teams en waarbij je bestuur en directie strategisch adviseerde. Ervaring met programma- en procesmanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.
53590Interim Kwartiermaker Organisatie, bestuur en management Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker Organisatie, bestuur en management
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma's dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.
Profiel van de opdracht: Je organiseert de strategische functie van de organisatie en zorgt voor een sterke verbinding met de strategische beleidsvorming in de (aanjaag)programma’s. Je stuurt op de concernbrede kaderstelling (zoals de perspectiefnota). Je zorgt ervoor dat bestuur en directie optimaal zijn gefaciliteerd om consequent te kunnen sturen en besluiten. Je toont eigenaarschap in het aanjagen van een cultuur- en gedragsverandering waarbij integraal, projectmatig en procesgericht wordt gewerkt.
Profiel van de manager: WO Bedrijfskunde of Bestuurskunde. Minimaal 5 jaar ervaring als programmamanager of een vergelijkbare leidinggevende rol binnen een bedrijfsvoeringsomgeving bij een overheidsorganisatie van >500 fte, waarbij je als opdrachtgever verantwoordelijk was voor de inhoudelijke aansturing van meerdere teams en waarbij je bestuur en directie strategisch adviseerde. Ervaring met programma- en procesmanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.
53589Interim Exact implementatiespecialist Details Inzien/reageren
6 maanden met optie tot verlenging | Omgeving Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Exact implementatiespecialist gezocht
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden met optie tot verlenging
Plaats/regio: Omgeving Amsterdam
Profiel van het bedrijf: MKB+
Profiel van de opdracht: Leiden van implementatie (Exact)
Profiel van de manager: Aantoonbare ervaring met Exact implementatietrajecten
Opmerkingen: Startdatum en tarief bespreekbaar
53588Interim IT/ICT Inkoper Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht: ervaren Interim IT/ICT Inkoper
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: International organisatie in Amsterdam
Profiel van de opdracht: Wegens extra capaciteit op zoek naar een sterke IT / ICT procurement professional met global procurement ervaring. Focusgebieden zijn onder ander software, hardware, infrastructure, networking, telecommunicatie en ICT services)
Profiel van de manager: - Zelfstandige inkoop professional, - Ervaring met inkoop van bovenstaande focusgebieden. - Contractmanagement ervaring op global level is een plus
Opmerkingen: Graag reageren met CV èn tarief.
53586Interim Financial Controller/Assistant Accountant Details Inzien/reageren
Project van minimaal 3 maanden met optie tot verlenging. | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor een opdrachtgever ben ik momenteel op zoek naar een Interim Financial Controller/Assistant Accountant voor een toonaangevende organisatie in de regio Utrecht.
Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 3 maanden met optie tot verlenging.
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is momenteel vanwege een collega die de organisatie gaat verlaten op zoek naar een vervanger. Je zal terecht komen in een klein team waar heel intensief met elkaar wordt samengewerkt. Dit om tot de beste oplossingen te komen.
Profiel van de opdracht: Als Freelance Financial Controller/Assistant Accountant zal je verantwoordelijk zijn voor zowel de maand en kwartaal afsluitingen, alsmede de rapportages. Belangrijke taken tijdens deze opdracht zijn de financiële analyses, balanscontroles, jaarrekeningen opstellen en begeleiden. De consolidatie verzorgen voor verschillende afsluitingen zal ook een terugkerende taak zijn.
Profiel van de manager: - Minimaal afgeronde hbo-opleiding; - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Financial Controller/Assistant Accountant; - Uitmuntend in zowel Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; - Ervaring met SAP is een grote pré; - Communicatief en analytisch erg sterk.
Opmerkingen:
53719Interim HR Medewerker Details Inzien/reageren
6 maanden 32 u pw/ met optie verlenging | Gelderland oost
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim HR Medewerker
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden 32 u pw/ met optie verlenging
Plaats/regio: Gelderland oost
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Voeren van de personeelsadministratie: verwerken mutaties in ADP Workforce, maken besluiten en overige correspondentie, uitvoeren van controles, organiseren sociaal medisch overleg, doorsturen verslagen bedrijfsarts en bewaken acties in het kader van de Wet Poortwachter, archivering. Ondersteunende activiteiten voor het implementatie project Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (verzenden brieven, aanpassen correspondentie en formulieren, redactie personeelshandboek).
Profiel van de manager: MBO+/HBO werk- en denkniveau. Dit blijkt uit een afgeronde MBO niveau (HR richting) inclusief relevante werkervaring of een afgeronde HBO-opleiding. kennis van HR-systemen. kennis van ADP Workforce. kennis van de ARAR en het BW. minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR-medewerker met het voeren van een personeels- en salarisadministratie. Ervaring binnen de overheid
Opmerkingen: Graag zien wij uw reactie tegemoet inclusief CV, Motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €45,- p/u). Reageren kan tot en met 30 juli.
53716Interim Communicatiemedewerker Details Inzien/reageren
16-20 u p/w 6 maanden met optie verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Communicatiemedewerker
Verwachte opdrachtduur: 16-20 u p/w 6 maanden met optie verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Publiek
Profiel van de opdracht: Opstellen en uitvoeren adoptie en communicatieplan. Coördinatie projectcommunicatie/stakeholder management. Community management intranet nieuwe werkplek Middelen coördinatie: project FAQ, basisverhaal/ppt updaten, artikelen voor interne media schrijven/plaatsen, narrowcasting, ontwikkelen infographics, video\'s et cetera.Gebruikerscommunicatie coördineren en uitvoeren van pilot en nieuwe werkplek. instructiemateriaal (quick reference en handleidingen) redactie, productie en verspreiding
Profiel van de manager: • minimaal 5 jaar ervaring op gebied van (interne) communicatie • Ruime ervaring met soortgelijke introductie van werkplekken bij soortgelijke organisatie • Ervaring met technische informatie te vertalen naar gebruikersinformatie
Opmerkingen: Graag zien wij uw reactie tegemoet inclusief CV, Motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €40,- p/u). Reageren kan tot en met 21 juli.
53636Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
Minimaal 3 maanden met optie om daarna vast verder te gaan. | Regio Rotterdam
 
Hier reageert u op: Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller in de regio Rotterdam.
Verwachte opdrachtduur: Minimaal 3 maanden met optie om daarna vast verder te gaan.
Plaats/regio: Regio Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie biedt ondersteuning aan meerdere organisaties door het hele land. Momenteel zijn ze vanwege een leegte op de afdeling op zoek naar een nieuwe kracht die de gehele control cyclus kan oppakken.
Profiel van de opdracht: Tijdens deze functie coördineer je de jaarlijkse accountantscontrole en tevens de begrotingscyclus. Je zal verantwoordelijk zijn voor de jaarrekening en de BTW-afdracht. Ook het uitvoeren dan de administratie zal een onderdeel van de opdracht zijn. Je bent goed in het overtuigen van je collega’s en zowel het plannen als initiatief nemen in de verschillende projecten.
Profiel van de manager: - Minimaal 4 jaar ervaring in soortgelijke functies; - Je kunt prioriteiten stellen en bent accuraat; - Ervaring met internal audits uitvoeren is een pré; - Je bent communicatief erg vaardig;
Opmerkingen:
53704Interim Junior Vergunningverlener Details Inzien/reageren
6 maanden 24-32 u p/w (met optie verlenging) | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Junior Vergunningverlener
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden 24-32 u p/w (met optie verlenging)
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Aanvragen behandelen om een omgevingsvergunning te verkrijgen t.a.v. de gebouwde omgeving. Uitvoeren van een adequaat besluitvormingstraject; Uitvoeren van relevante inhoudelijke toetsen; Zorg dragen voor en wegen van relevante adviezen van derden en deze beoordelen; Toetsen van aanvragen met behulp van specialistische kennis. Waar mogelijk werk je zelfstandig maar tegelijkertijd weet je wanneer het verstandig is om collegiaal
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding aangevuld met enige werkervaring (stage) waarin je in aanraking bent gekomen met het verlenen van omgevingsvergunningen en het toetsen van aanvragen aan het Bouwbesluit. Enige kennis van de WABO. Je bent gemotiveerd om je hierin verder te bekwamen en om je de benodigde kennis van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht(Wabo), BOR, MOR, Algemene wet bestuursrecht, Wet ruimtelijke ordening, Bouwbesluit 2012 zo snel mogelijk eigen te maken
Opmerkingen: Graag zien wij uw reactie tegemoet inclusief CV, Motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €40,- p/u). Reageren kan tot en met 18 juli.
53616Interim credit controller Details Inzien/reageren
Fulltime 6-9 maanden | Omgeving Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim credit controller
Verwachte opdrachtduur: Fulltime 6-9 maanden
Plaats/regio: Omgeving Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Retail
Profiel van de opdracht: Voor een opdrachtgever op zoek naar een credit controller met minimaal 2 jaar ervaring binnen het credit control
Profiel van de manager: Minimaal 2 jaar ervaring met credit control. Eis: goede beheersing van de Duitse taal! Liefst geen vakantie eind juli/augustus. Ivm overdracht zul je deze periode veelal in Frankfurt zijn.
Opmerkingen:
53663Interim Kwartiermaker programma Trends Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Interim Kwartiermaker programma Trends
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Voor een programma, onderdeel van een totaalprogramma van 22 programma's dat start op 1-1-2020, zoekt men een kwartiermaker, die nauw samenwerkt met de andere programmamanagers.
Profiel van de opdracht: Bij het aanjaagprogramma Trends ontwerp je in samenwerking een aanpak om dwars door alle andere programma’s te acteren en inhoudelijke resultaten te behalen. Je stuurt op het integraal ontwikkelen van een werkwijze waarin naast de inhoudelijk belangrijke thema’s ook de manier van samenwerken voorop staat gerelateerd aan de organisatievisie. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van een integrale strategie. met een voorstel voor de invulling van de programma- en projectinrichting.
Profiel van de manager: Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding bij voorkeur op het gebied van ontwerp. Aanvullende leergangen op het gebied van design- of verandermanagement zijn een pré. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als manager met een voorkeur voor ervaring met programmamanagement. Ervaring met het ontwikkelen van innovatiekracht, resultaatgerichte samenwerking intern en extern én in co-creatie komen tot zichtbare impac tis een pré. Ervaring met ontwikkeling van innovatiekracht.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 18 juli 2019.
53609Interim Informatiemanager Details Inzien/reageren
Startdatum 12-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Ervaren Interim Informatiemanager gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 12-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een Informatiemanager die bijdraagt aan de ontwikkeling van de informatievoorziening en ondersteunt bij inrichting van het CIO-office.
Profiel van de opdracht: Je organiseert de verbinding tussen business en IT en bent verantwoordelijk voor het formuleren van het informatiebeleid en de informatieplanning op sturend en tactisch niveau.
Profiel van de manager: HBO/WO bestuurlijke informatiekunde, bedrijfskunde of informatica. Tenminste 5 jaar ervaring als informatiemanager bij een 100.000+ gemeente. Kennis van en ten minste 5 jaar ervaring op het gebied van business informatiemanagement en op het raakvlak tussen business en IT. Kennis van de gemeentelijke informatieprocessen, de (landelijke) voorliggende vraagstukken en de technologische markttrends in informatiseringsoplossingen. Ervaring met inrichting CIO office en verandermanagement.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 26 juli 2019.
53608Interim Senior HR Businesspartner Details Inzien/reageren
Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 20-32 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Senior HR Businesspartner gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-8-2019, einddatum 31-12-2019, optie tot verlenging, 20-32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Als HR-partner in business werk je samen met managers aan de ontwikkeling van de organisatie en het personeel.
Profiel van de opdracht: Leidinggevenden adviseren en ondersteunen bij HRM-vraagstukken. Uitdagingen en knelpunten signaleren die gevolgen hebben voor het werkproces en de ontwikkeling van de business. Deze signalen vertalen naar passende integrale oplossingen die het verschil maken. Een proactieve bijdrage leveren aan het continu verbeteren van de HRM-dienstverlening. Een actieve rol pakken in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar, stevig en assertief.
Profiel van de manager: HBO/WO-opleiding op het gebied van human resources, bedrijfskunde of bestuur- en organisatiewetenschappen. Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) in vergelijkbare senior HR functie binnen een (complexe) overheidsorganisatie. Recente ervaring (niet langer dan 1 jaar geleden) binnen een 100.000 plus gemeente. Brede ervaring met en kennis van organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en het bouwen van een diverse en inclusieve organisatie.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 juli 2019.
53607Interim Teamleider informatie- en procesmanagement Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Teamleider informatie- en procesmanagement
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 31-10-2019, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar interim teamleider die het team Informatie- en procesmanagement (IPM), op organische wijze helpt structureren en positioneren.
Profiel van de opdracht: Uitwerken/implementeren nieuw ontwikkeld besturingsmodel incl. overlegstructuren, samenwerkingsverbanden en werkwijzen. Richting geven en vakmatig ontwikkelen van de verschillende expertisegebieden binnen IPM Werk en Inkomen, alsook in de gehele IPM kolom. Daarnaast moet portfoliomanagement en de daarbij behorende prioritering worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Focus op persoonlijke en vakmatige ontwikkeling, op persoonlijke aandacht en op de inzet van de juiste mens. Terugdringen verzuim.
Profiel van de manager: HBO/WO- werk- en denkniveau in de richting Informatie- en Procesmanagement. Ruime kennis en ervaring als peoplemanager, verandermanager en IPM manager. Ervaring met organisch veranderen en positioneringsvraagstukken. Kennis van en werkervaring in de gemeentelijke sector. Kennis van en werkervaring binnen het Sociaal Domein/Werk en Inkomen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 juli 2019.
53611Interim Accounts Payable Specialist Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Looking fo an Interim Accounts Payable Specialist
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: International
Profiel van de opdracht: Responsible for the Accounts Payable process
Profiel van de manager: - At least 2 years of experience in a similar position - Experience with a Multinational company preferred - Fluency in English is a must
Opmerkingen: -Available for at least 4 to 5 days a week on short notice (this or next week)
53610Interim Senior Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een Freelance/Interim Senior Controller, voor een opdracht van minimaal 3 maanden en met kans op verlenging.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Den Haag
Profiel van het bedrijf: De organisatie is een grote multinational, welke opereert binnen de industriële sector, en vestigt al decennialang een sterke naam in de markt. Zij hebben vestigingen in meerdere regio’s van het land. Het hoofdkantoor is gevestigd in de regio Den Haag.
Profiel van de opdracht: Als Senior Controller ben je binnen de organisatie verantwoordelijk voor kloppende maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen, managementrapportages en draag je zorg voor de optimalisatie van financiële processen. Hiernaast zal je ook het management voorzien van adviezen en ondersteuning.
Profiel van de manager: Eisen - Een bedrijfseconomische HBO of WO-opleiding; - Meer dan 5 jaar relevante werkervaring; - Ervaren op het gebied management rapportages; - Kennis van IFRS; - Expert op het gebied jaarrekeningen.
Opmerkingen: Aanbod - Project van minimaal 3 maanden; - Deze maand starten; - Aannemelijke kans op verlenging van het project; - Perfecte bereikbaarheid van kantoor; - Mooie naam op je CV. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
53615Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
5 maanden. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor een semioverheidsinstelling ben ik op zoek naar Freelance/Interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Deze organisatie zet zich in voor het welzijn van haar patiënten. Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn staat altijd centraal binnen deze zorginstelling. Een groot gedeelte van het budget van deze instelling wordt ingezet voor onderzoek. De mede
Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de financiële administratie binnen de organisatie. Ook behoort de Planning & Controlcyclus tot je takenpakket. Daarnaast behoort het opstellen van de managementrapportages en het vaststellen de budgettering tot het takenpakket; hier werk je nauw samen met de Business Controller. Binnen deze organisatie zijn in het afgelopen jaar grote stappen gemaakt op het gebied van financiële administratie. Proactief meedenken en initiatief nem
Profiel van de manager: • Minimaal drie jaar relevante werkervaring als Freelance Financieel Adviseur; • Ervaring met SAP en uitmuntende kennis van Excel; • Afgeronde WO-opleiding; • Ervaring bij een overheidsinstelling.
Opmerkingen: • Project van minimaal 6 maanden; • Kans op verlenging; • Een uitstekend uurtarief; • Werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie; • Mooie aanvulling op je CV.
53612Interim Verandermanager Businesscontrol en IPM Details Inzien/reageren
Startdatum 1-9-2019, einddatum 31-8-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Verandermanager Businesscontrol en IPM: van systeemdenken naar innovatie
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-9-2019, einddatum 31-8-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De verandermanager is sturend op de veranderopgave in de bedrijfsvoering van het ruimtelijk domein. De veranderopgave focust zich op 2 teams: Business Control en IPM (Informatie- en Procesmanagement).
Profiel van de opdracht: Je bent eindverantwoordelijk voor het team Business Control (19 p.) en IPM (10p.) waarbij je direct leiding geeft aan drie businesscontrollers en één IPM-er. Sparringpartner voor de businesscontrollers en IPM-er. Aanjager van de verandering , waarin je zelf ook meewerkt. Samen met de businesscontrollers zorgen voor een verbeterde werking van het sturingsmodel, verbetering en vereenvoudiging van de bedrijfsvoeringsprocessen (w.o. inkoop en financieel beheer), doorontwikkelen sturingsinformatie.
Profiel van de manager: Meer dan tien jaar kennis en ervaring binnen de (regionale) overheid. Ervaring in het ruimtelijk domein. Ervaring met en kennis van de bedrijfsvoering bij organisaties die opgavegericht- of projectmatig werken. Ruime bedrijfseconomische kennis. Innovatieve denkkracht voor het verbeteren van bedrijfsvoering processen, waarbij je in staat bent om bestaande structuren te doorbreken. In eerdere opdrachten gewerkt aan een veranderopgave. Verschillende managementstijlen, stevig gesprekspartner.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 12 juli 2019.
53675Interim Teammanager ICT Realisatie & Beheer Details Inzien/reageren
Startdatum 26-8-2019, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Teammanager ICT Realisatie & Beheer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-8-2019, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het team Realisatie & Beheer (Servicedesk, Infrastructuurbeheer, Applicatiedistributie en Projectrealisatie) zoekt men met spoed een teammanager.
Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het team en als onderdeel van het MT geef je mede richting aan de koers van de afdeling IT Dienstverlening & Advies. Belangrijke opgaven vragen voor het team om een daadkrachtig en no-nonse manager die zijn sporen in het IT beheer en servicemanagement werkveld heeft verdiend. Niveau van dienstverlening doorontwikkelen, stabiliteit en continuïteit waarborgen, transitie naar de cloud en werken in regie zijn speerpunten.
Profiel van de manager: HBO Bedrijfskundige informatica of Informatica. Gecertificeerd op ITIL Servicemanagement. Aantoonbaar bij 100.000+ gemeenten gewerkt in een managementteam op strategisch niveau. Ervaring als operationeel teammanager in een vergelijkbare rol. Ervaring met contractmanagement. Je heb brede management skillset op het terrein van resultaatgericht veranderen en ontwikkelen. Je hebt een duidelijk visie over de ontwikkeling van het IT werkveld, cloud en werken in regie zijn bekend terrein.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 juli 2019.
53666Interim Netwerk Specialist (P2P, Polycom, Voice/Voice) Details Inzien/reageren
12 maanden met optie verlenging. Indicatie is 2 - 3 jaar! | Den Haag
 
Hier reageert u op: Interim Netwerk Specialist (P2P, Polycom, Voice/Voice)
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden met optie verlenging. Indicatie is 2 - 3 jaar!
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Technisch Internationaal bedrijf
Profiel van de opdracht: Voor een eindklant van ons in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Netwerkspecialist.
Profiel van de manager: Ervaren Netwerkspecialist met kennis van P2P, Polycom, video/voice
Opmerkingen: Is een langlopende opdracht!
53613Interim Businessanalist Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Businessanalist Sociaal Domein
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatle. De business analist is onderdeel van team Beleid, Contract en Control. Samen met de informatie analist (team ICT) ben je verantwoordelijk voor de Business Intelligence.
Profiel van de opdracht: Aanspreekpunt voor de diverse teams binnen het sociaal domein voor alle benodigde informatieverzoeken. Inventariseren en vertalen van de informatiebehoefte van de verschillende teams binnen het sociaal domein. Je ontwerpt, valideert, levert op van diverse rapportages en je zorgt voor het onderhoud hiervan. Je analyseert de gegevens en geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de diverse stakeholders incl. MT.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Opleiding gericht op systemen en data (analyse). Brede werkervaring op het gebied van processen, procedures, systemen en data (analyse). Minimaal 3 jaar ervaring met sturingsinformatie en analyse. Aantoonbaar kennis van Cognos. Zeer goede kennis/ervaring met Excel. Kennis van BI systemen, zoals bijvoorbeeld Click View, Power BI of Visual Basics).
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 juli 2019.
53752Interim .Net Ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 34 uur per week Einddatum: 31 December 2019 met optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim .Net Ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 34 uur per week Einddatum: 31 December 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een nieuw op te zetten medewerkersportalen team binnen het programma Wmo2020 zijn wij op zoek naar versterking.
Profiel van de opdracht: Je bent daadkrachtig en aantoonbaar ervaren in het ontwerpen van zowel Frontend als backend systemen. Je neemt het voortouw en neemt het gehele team mee in de technische keuzes en kan dit goed onderbouwen. Je hebt een gedegen technische bagage, je bent aantoonbaar actief in het bijhouden van de ontwikkelingen en bezit een goed te consulteren netwerk. Je straalt plezier en drive uit en weet dat over te brengen op het team.
Profiel van de manager: • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding; • Minimaal 5 jaar ervaring als .NET developer; • Ervaring met Kentico of een vergelijkbaar CMS; • Ervaring met bouwen van services met WCF/WEB API’s; • Ervaring met REST en SOAP; • Ervaring met HTML5 en CSS3; • Bekend met Build tools zoals Gulp, Webpack, Grunt, etc.; • Bekend met software patronen; • Ervaring met Agile/Scrum en/of DevOps; • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53452Interim Informatie en procesadviseur (IPA - c) Werk en Inkomen Details Inzien/reageren
Start: 12-8-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-1-2020 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Informatie en procesadviseur (IPA - c) Werk en Inkomen
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-8-2019 Uren per week: 32 Duur: t/m 31-1-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Kennis van en ervaring met zaakgericht werken (instapmoment: nazorg implementatie zaaksysteem en vervolgens doorontwikkeling zaakgericht werken binnen Werk en Inkomen.) Portfolio management proces Doorontwikkelen van een gezamenlijk portfoliomanagement proces binnen WenI Draaien portfolio management proces waarbij je de brug slaat tussen verschillende expertises binnen IPM alsook tussen uitvoering en IPM. Doen van intakes op aanvragen voor uit te voeren werkzaamheden uit de lijn. Mogelijk h
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op Hbo/Wo niveau. Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het IV werkveld. Ruime kennis en ervaring als projectleider in IV (gerelateerde) projecten, met daarbij ervaring met aanbestedingsprocedures, portfoliomanagement, zaakgericht werken en implementatieprojecten. Werkervaring in de gemeentelijke sector, sociaal domein/Werk en Inkomen.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 77,50 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk. Graag reageren voor 18-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53748Interim Projectmanager ICT Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Werken als projectmanager aan uitdagende ICT opdrachten en projecten, met eigen verantwoordelijkheden en ruimte voor initiatief. De inzet in eerste instantie is in het sociale domein, binnen veiligheid, volksgezondheid en publiekszaken. De projectmanager die wij zoeken is breed inzetbaar om ook in verschillende andere rollen ingezet te kunnen worden, o.a. ondersteuning bij recordmanagement en informatiebeveiliging.
Profiel van de manager: HBO-werk- en denkniveau. Meer dan 7 jaar ervaring met het uitvoeren van ICT-projecten. Ruime ervaring met het aansturen van omvangrijke projecten in een grote gemeente (G4). Kennis van en praktijkervaring met projectmatig werken conform Prince2 en Agile/Scrum; Kennis van en praktijkervaring met het gebruik van Fortes Change Cloud, met het leiden van (Europese) aanbestedingen en met het opstellen van DPIA’s;
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53614Interim Solutions Architect Details Inzien/reageren
Startdatum 1-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Solutions Architect gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2019, einddatum 1-2-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. De gemeente is bezig met de doorontwikkeling van de IT-organisatie en met een andere inrichting van de informatievoorziening. Men zoekt een solutions architect die hieraan een bijdrage levert.
Profiel van de opdracht: Ondersteuning bij de beoordeling van de proof of concept die een vereenvoudigde inrichting van zaakgericht werken in het huidige zaaksysteem beoogt. Helpen bij de fundamentele keuzes t.b.v. de inrichting van de totale informatievoorziening. Ervoor zorgen dat de uitgewerkte oplossing aantoonbaar in overeenstemming is met de eisen en wensen van de business en aansluit op en input levert voor de relevante onderdelen uit de nog vast te stellen enterprise architectuur.
Profiel van de manager: Opleiding HBO/WO in de richting van technische bedrijfskunde of technische informatica. Tenminste 5 jaar werkervaring met betrekking tot architectuurmodellen, zoals DYA, SOA, Togaf, Archimate. Kennis en ten minste 5 jaar werkervaring als solution architect in een complexe omgeving zoals een gemeente op het gebied van applicaties en IT-infrastructuur.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 juli 2019.
53620Interim interim Business Controller Details Inzien/reageren
Aanvang Z.s.m. Duur 3 maanden Uren per week 36 | Utrecht (oost)
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim interim Business Controller
Verwachte opdrachtduur: Aanvang Z.s.m. Duur 3 maanden Uren per week 36
Plaats/regio: Utrecht (oost)
Profiel van het bedrijf: Gemeente
Profiel van de opdracht: Je weet financiën te verbinden met de beleidsopgaven van de andere teams. Je overziet en bewaakt daarom de belangrijkste beleidsontwikkelingen en bestuurlijke opgaven en de daarbij behorende beschikbare middelen. Op basis hiervan voer je de regie op de planning en controlcyclus en vind je het leuk het management financiële vraagstukken te adviseren en te ondersteunen.Je doorgrondt processen en ziet welke effecten processen hebben op de samenwerking tussen verschillende spelers
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling op het gebied van financiën en/of controlling en minimaal hbo bachelor niveau. Aantoonbare kennis van- en werkervaring met key2financiën, Cognos, met de BBV en of het ruimtelijk domein.
Opmerkingen: Resume in Word (verplicht) en tarief
53621Interim senior cost controller Details Inzien/reageren
uiterste dinsdag 30 juni 2020. 36 uur per week | Den Haag/zwolle
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior cost controller (overheid). zsm
Verwachte opdrachtduur: uiterste dinsdag 30 juni 2020. 36 uur per week
Plaats/regio: Den Haag/zwolle
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: Het verder ontwikkelen en implementeren van het kostprijsmodel en borgen binnen de planning en control cyclus;Dit bevat onder meer het beheren van het model in de tool Costperform, het verder automatiseren en organiseren van input en output processen en het planmatig uitwerken van de verdere ontwikkeling van het kostprijsmodel, zoals het verwerken van budgetten en realisatiecijfers in het model.
Profiel van de manager: Werkervaring en- denkniveau - IT control ervaring / 2 jaar ervaring. - WO / 3 jaar ervaring. - Oracle EBS. - Kostprijsmodel ervaring - Project Control I(v). - Ervaren in baten en lasten omgeving bij rijksoverheid. - Beschikbaarheid is van belang in vakantieperiode.
Opmerkingen: resume in word en tarief
53630Interim Projectleider voorbereiding en implementatie ZWB Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider voorbereiding en implementatie ZWB
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-32 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Regie op en afronden van het OIP; Verzorgen van het (bestuurlijk) besluitvormingsproces; Het geven van leiding aan verschillende werkgroepen en de projectondersteuning; Het realiseren van afstemming met programma Inkomen (werk en inkomen worden ontvlochten); het programma Ontwikkeling (aandacht voor vakdeskundigheid) , het afbouwspoor GR DSW, het bredere sociaal domein en betrokkenheid externe partners; Het opstellen van een implementatieplan WB; Het starten van de implementatie van het WB;
Profiel van de manager: Aantoonbare werkervaring als kwartiermaker/projectleider met oprichting en inrichting van een nieuwe rechtspersoon in de afgelopen 2 jaar; Aantoonbare werkervaring met een SW-bedrijf; Aantoonbare werkervaring met de participatiewet; Aantoonbare werkervaring als programmamanager in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbaar kunnen schakelen op diverse borden (bestuur/directie/ambtelijke organisatie); Aantoonbare werkervaring met complexe herstructurering vraagstukken binnen het sociaal domein beleidsterr
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-7-2019 16:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53635Interim Projectleider data-lab Veilig Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja 3*4 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider data-lab Veilig
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 4 maanden Optie op verl. Ja 3*4 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleider heeft een pioniersfunctie. Het verbinden van de data-wereld en de wijkwereld en het werken midden in de wijk – betreft een nieuwe werkwijze. Daarnaast is de gemeente op het gebied van DGW sterk in ontwikkeling. Methodieken als de “Datafabriek” en het SAS platform zijn nieuw. De projectleider van het data-lab werkt nauw samen met de inhoudelijk projectleider van de geprioriteerde maatschappelijke opgave in beide wijken. Samen vormen de projectleider data-lab en de inho
Profiel van de manager: hbo-opleiding Ervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, in een soortgelijke functie (projectleider organisatieproject). Ervaring, opgedaan in de afgelopen 3 jaar, met handhavingsprocessen binnen het veiligheidsdomein en met het ontwikkelen van informatie-producten (data-analyses en data-science) binnen een gemeente met meer dan 300.000 inwoners.
Opmerkingen: Graag reageren voor 16-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53646Interim Senior Java Developer / JEE Specialist Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019, 32 uur per week Duur: 9 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Java Developer / JEE Specialist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019, 32 uur per week Duur: 9 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze eindklant is een nieuwe API integratielaag aan het bouwen om de ambities van haar OmniChannel Customer Experience te ondersteunen.
Profiel van de opdracht: Wij zoeken een Java/JEE Developer die vanuit perspectief van de business wensen services realiseert, die generiek zijn opgezet en beschikbaar worden gesteld aan verschillende afnemers. Als Senior Java/JEE Developer ben je verantwoordelijk voor: • Realisatie van services voor de API integratie laag • Bewaken van de service development richtlijnen van het API architectuur principes • Vertalen van de business requirements naar realiseerbare oplossingen
Profiel van de manager: Waar ben je goed in? Om succesvol te zijn in deze functie heb je 5 jaar of meer ervaring in het ontwikkelen van e-commerce backend applicaties met JEE, bij voorkeur gebruikmakend van het Spring Framework of Spring Boot en de concepten van de Microservice Architecture Pattern. Idealiter heb je ervaring in het gebruik van AWS cloud services, zoals beanstalk, om JEE applicaties te draaien. Je voldoet aan de volgende criteria: • Java/JEE • REST / http • JSON / XML • OAuth & JWT
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53651Interim Risk Manager Details Inzien/reageren
Start: 1 augustus 2019 Einddatum: 31 dec 2019 | Regio Gouda
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we met spoed op zoek naar een: Interim Risk Manager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 augustus 2019 Einddatum: 31 dec 2019
Plaats/regio: Regio Gouda
Profiel van het bedrijf: Er lopen verschillende grote veranderinitiatieven bij onze klant, waaronder een groot Legacy programma.
Profiel van de opdracht: Als Risicomanager fungeer je als rechterhand van de programma/projectmanager met betrekking tot het beheren van de risico\'s op programma- en projectniveau. Je adviseert en coördineert, verzorgt diverse rapportages, houdt planningen en logboeken bij (risico’s en issues), en draagt zorg voor de vervaardiging en distributie van benodigde (informatie)materialen managementdocumenten, program board-informatie). Je bereidt presentaties voor en verzamelt data.
Profiel van de manager: • Een bedrijfskundige of technische opleiding afgerond • Een MSO of PRINCE certificaat • Kennis op het gebied van Risicomanagement bij de overheid met name ZBO • kennis van Organisatie en bedrijfsprocessen rond IT • certificering op het gebied van ISO 31000 • kennis van risicomanagement in combinatie met SAFe • aantoonbaar certificering op het gebied van Security (CISM) • 5 jaar aantoonbare werkervaring als Risk Manager
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53653Interim ETL Consultant Details Inzien/reageren
Start: 9 september Einddatum: juni 2020 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim ETL Consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: 9 september Einddatum: juni 2020
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Voor de migratie van onze Qlikview omgeving naar een nieuw MS SQL dataplatform (middels SSIS) is er een Interim ETL Consultant nodig.
Profiel van de opdracht: Als ETL Consultant zorg je voor het inregelen van de technische inrichting op de Data Integratie omgeving zodat data vanuit verschillende bronnen naar deze ene omgeving gebracht kan worden om vervolgens vanuit daar door te transleren en distribueren ten behoeven van Business Intelligence. Hierbij gaat het erom om gecontroleerd SSIS scripts te maken aan de hand van de logica zoals deze nu in QlikView aanwezig is.
Profiel van de manager: • Een passie voor het werken met (interne-)klanten en het garanderen van uitstekende service; • Minimaal 5 jaar (of 3 relevante grote projecten) met migratie ervaring van ETL naar SSIS; • pré is ervaring als QlikView Developer op gebied van scripts en datamodellering; • Ervaring met ontwikkeling en beheer van ETL in SSIS; • Ervaring met complexe SQL queries (bij voorkeur op: DB2, SQL Server, Oracle, Postgress, API\'s); • Kennis van en ervaring met datamodellering;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53654Interim Qlik consultant Details Inzien/reageren
Start: 9 september 2019 Einddatum: 9 december met optie tot verlenging van 9 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Qlik consultant
Verwachte opdrachtduur: Start: 9 september 2019 Einddatum: 9 december met optie tot verlenging van 9 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Op de afdeling Business Intelligence ontbreekt het aan voldoende capaciteit van QlikView om wijzigingen in bestaande rapporten op te pakken. We zitten momenteel in de migratie van het financieel en tijdschrijven pakket naar nieuw pakket.
Profiel van de opdracht: . De Qlik-consultant wordt onderdeel van de afdeling BI. Functieomschrijving In deze opdracht ga je de volgende opdrachten uitvoeren: • Voor de verkoopfacturen ketentesten of de data uit het nieuwe pakket goed terecht komen in de hierop al voorbereide Verkoop en productrapportages. Na afronden van de ketentesten ga je met de hoofdgebruikers acceptatietesten uitvoeren op de gewijzigde rapportages.
Profiel van de manager: • minimaal HBO • certificering voor QlikView 11 of 12 • minimaal 3 jaar ervaring met QlikView • minimaal 3 jaar ervaring met QlikView NPrinting versie 16 • ervaring bij minimaal 4 bedrijven Qlik opdrachten vervuld • ervaring met AFAS is een pré • ervaring in het ontsluiten, modelleren van data en het visualiseren in dashboards
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53658Interim Onderzoeker doeltreffendheid en doelmatigheid Details Inzien/reageren
Start: 12-8-2019 Uren per week: 24 Duur: tot 1-12-2019 Optie op verl. Ja 3 maanden | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Onderzoeker doeltreffendheid en doelmatigheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 12-8-2019 Uren per week: 24 Duur: tot 1-12-2019 Optie op verl. Ja 3 maanden
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als onderzoeker bij Team LEERonderzoek voer je in opdracht van het college onderzoek uit naar de doeltreffendheid en doelmatigheid van het bestuur. Je richt je op thema's die maatschappelijk en politiek relevant zijn. Je onderzoekt welke bijdrage het beleid, de uitvoering en de organisatie van de gemeente leveren aan het oplossen van stedelijke problemen. Concreet lever je een bijdrage aan twee onderzoeken. Een onderzoek naar de sturing op CO2-reductie via concessieovereenkomsten en een onderzoe
Profiel van de manager: Een afgeronde wetenschappelijke (WO) opleiding op het gebied van de bestuurskunde, politicologie, algemene economie of sociologie. Minimaal vier jaar werkervaring met kwalitatief onderzoek binnen de publieke sector. Werkervaring met onderzoek naar de doeltreffendheid en doelmatigheid van het openbaar bestuur. Aantoonbare kennis /werkervaring opgedaan op het gebied van de inrichting en werking van organisaties, op samenwerking, de verdeling van verantwoordelijkheden, op aansturing en uitvoering.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53656Interim Agile SAFe Product Manager/ Product Owner Details Inzien/reageren
Start: Zo snel mogelijk, 8 uur per week Einddatum: 1-7-2020 | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Agile SAFe Product Manager/ Product Owner
Verwachte opdrachtduur: Start: Zo snel mogelijk, 8 uur per week Einddatum: 1-7-2020
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Je maakt onderdeel uit van het projectteam waarbij de belangrijkste taken zijn: • Zorgen voor de juiste Agile structuur volgens de Agile SAFe methode om te komen tot het tijdig en goed leveren van de technische en functionele project deliverables;
Profiel van de opdracht: • Aansturen technisch specialisten en zorgen dat zij werken volgens de Agile SAFe werkmethoden; • Aansturen verschillende leveranciers en zorgen dat zij aansluiten op de projectstructuren; • Het assisteren / kennis overdragen naar de projectteams en beheerorganisatie; • Participatie als ‘technisch geweten’ en adviseur.
Profiel van de manager: • Agile Leading Safe certificering • Agile SAFe Product Management/ Product Ownership (PO/PM) certificering • Prince2, Foundation & Practitioner • Minimaal 10 jaar projectmanagement ervaring bij grotere organisaties en projecten, waarbij de consultant een substantiële rol heeft gespeeld; • Minimaal 5 jaar ervaring in het werken met en sturen van Agile projectteams; • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met het werken als Agile SAFe Product Manager/ Product Owner
Opmerkingen: Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren. Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterSC@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
53657Interim Projectbeheerser Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectbeheerser
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je borgt de financiële opdrachtbeheersing (intake, Projectvoorstel met o.a. Projectplan, kostenraming (incl capaciteitsraming), planning, opdrachtverstrekking). Ook stel je mede projectvoorstellen en kleine adviesopdrachten op en beoordeel je deze (hoofdzakelijk financieel en op risico's en beheersmaatregelen); Je hebt een actieve rol in de bijdrage aan het verzamelen, beoordelen, informerenen rappelleren met betrekking tot de GROTIK aspecten van de projecten; Je schakelt voor het halen en bren
Profiel van de manager: Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau met als studie-achtergrond civiele techniek of (technische) bedrijfskunde. Ervaring (minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar) op het gebied van projectbeheersing in een (technische) projectomgeving van infrastructurele projecten en/of gebiedsontwikkelingen, Ervaring met financiële projectbeheersing binnen een gemeentelijke projectenafdeling. Ervaring met het opstellen van project voortgangsrapportages en het bewaren van overzicht in en over projecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53659Interim Senior Systeembeheerder Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019, 36 uur per week Duur: 6 maanden met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Systeembeheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019, 36 uur per week Duur: 6 maanden met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als Windows Server Beheerder voer je werkzaamheden uit en bewaak je de werkvoorraad. Je werkt samen in een groot team van beheerders en bent medeverantwoordelijk voor het goed laten functioneren van de klant specifieke applicaties.
Profiel van de opdracht: • Meedenken en oplossingen aandragen bij gecompliceerde implementatie vraagstukken en hierbij de gehanteerde standaarden in het oog houden. • Technisch beheren van Windows Applicatie omgevingen • Tunen van de beheerde systemen en adviseren met betrekking tot de performance. • Technisch beheer van de productie omgeving en alle project testomgevingen • Installatie van nieuwe services op de omgeving • Installatie en beheer nieuwe systemen
Profiel van de manager: • HBO werk- en denkniveau (5 jaar) • ervaring als systeembeheerder in een ICT beheerorganisatie (5 jaar) • Samenwerken • Klantgerichtheid • Analyserend vermogen • Omgevingsbewustzijn • Plannen en organiseren • Voortgangscontrole Functie wensen • Beschikt over een brede ICT Kennis en ervaring met name op het gebied van Windows 2008-2012-2016, alsmede m.b.t. IIS, Bizztalk, VM-Ware. (MCITP/MCSE) • beschikt over kennis en ervaring met "Axway Secure Transport"
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53677Interim Verkeerskundig Adviseur Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b. | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Verkeerskundig Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je adviseert op het gebied van verkeer en bereikbaarheid in gebiedsontwikkelingsprojecten en complexe verkeerskundige vraagstukken in de operationele sfeer. Daarbij toets je plannen, lever je input en stel je rapportages op. Ontvangers van de adviezen zijn in hoofdzaak projectleiders of programmamanagers (bijv. in relatie tot omgevingsplan). Je rol daarbij is, om vanuit expertise, kennis en ervaring standpunt in te nemen nemen en te verdedigen in vaak complexe projecten over zaken op het gebied
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding verkeerskunde op minimaal hbo niveau. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke instelling. Je bent bereid om na 12 maanden kosteloos bij de gemeente Westland in dienst te treden bij naar tevredenheid functioneren. 3-4 jaar aantoonbare werkervaring binnen het werkveld verkeer en/of infra:
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 60,00 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk Graag reageren voor 19-7-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53676Interim Senior Projectleider Grondzaken Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectleider Grondzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 16-24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De projectleiders grondzaken zijn de spil van de grondproductie en vastgoedontwikkeling en houden zich bezig met onder meer: • Planvorming van projecten • Ontwikkelingsovereenkomsten en erfpachtcontracten • Grond- ,transformatie- en kavelexploitaties en grondprijsonderhandelingen • Tenders op de markt brengen In deze functie vervul je verschillende rollen: • Projecttrekker; • Contractvormer; • Onderhandelaar; • Juridisch en financieel expert tegelijk.; Uiteraard ben je op de hoogte van de laa
Profiel van de manager: In het bezit van minimaal een erkende HBO opleiding, te denken valt aan de richting van Planologie, Sociale geografie, Bouwkunde, Bestuurskunde, (Bedrijfs-) economie en/of Rechten. Minimaal 4 jaar werkervaring als Projectleider Grondzaken opgedaan bij een G4-gemeente in de afgelopen 5 jaar. In de afgelopen 7 jaar relevante werkervaring in de gebieds- en vastgoedontwikkeling opgedaan met complexe onderhandelingen met verschillende marktpartijen en heeft deze partijen weten te verbinden.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53678Interim Senior tactisch inkoper Werken Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior tactisch inkoper Werken
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Inkoop & aanbesteden voor team Vastgoed voor o.a. het meerjaren onderhoudsplan (werken, diensten en leveranties). Inkoop & aanbesteden voor team Beheer en Onderhoud, voornamelijk werken volgens de RAW systematiek. Inventariseren van de inkoopbehoefte bij stakeholders, het houden van marktconsultaties en hierover adviseren, dit vertalen naar de inkoopstrategie en bepalen aanbestedingsvorm incl. uitvraag volgens RAW systematiek, UAV-GC, Turn key etc. Inrichten en aansturen van multidisciplinair in
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. In bezit van minimaal NEVI Tactisch (of vergelijkbare opleiding). Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het begeleiden van Europese aanbestedingen binnen de overheid. Aantoonbare kennis van de RAW en STABU systematiek. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het zelfstandig begeleiden van complexe Europese aanbestedingen, waarbij er onder meer uitvragen volgens RAW systematiek, UAV-GC zijn gehouden
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-7-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53679Interim UX Designer Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim UX Designer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als UX Designer ontwerp je voor elke burger, ondernemer of bezoeker van Amsterdam een betekenisvolle en aangename gebruikerservaring. Dat doe je zowel voor onze websites, online formulieren als Mijn Amsterdam. Je gebruikt jouw kennis en ervaring om ingewikkelde processen en interacties zo te ontwerpen dat ze eenvoudig en vertrouwd aanvoelen. Uiteraard doe je dit vanuit het perspectief van de klant en gebaseerd op de aanwezige data. De gemeente Amsterdam werkt continu aan de verbetering van haar
Profiel van de manager: HBO niveauopleiding in een relevante richting voor UX Design. minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als UX Designer waarvan de laatste 4 jaar op het ontwikkelen en verbeteren van ingewikkelde interactiepatronen. Brede ervaring met service designtechnieken en het opstellen van customer journeys, user stories, wireframes, prototypes en stroomdiagrammen. Ervaring van Sketch, Invision en Adobe Creative Suite in de laatste 4 jaar.
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53680Interim UX Researcher Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim UX Researcher
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als UX Researcher zet je verschillende vormen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek in voor het ondersteunen van verbeteringen aan het online kanaal. Je hebt meerdere onderzoeksmethodes in je arsenaal en weet die effectief in te zetten om tot diepe inzichten te komen over de eindgebruikers van diensten en producten. Je hebt je gespecialiseerd in kwalitatieve onderzoeksmethoden maar weet ook veel van data analyse en kunt uit data ook belangrijke inzichten halen. De kennis en inzichten die je
Profiel van de manager: HBO niveauopleiding in een relevante richting voor UX UX Research. Kennis van Usabilla in het analyseren van feedback en het opstellen van surveys, Google Analytics, Matomo Analytics en SiteImprove en Agile en Scrum projectaanpak. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring binnen customer- en/of user experience waarvan de laatste 6 jaar als UX Researcher Brede ervaring met het opstellen en uitvoeren van usability testen (inclusief eye-tracking) en A/B testen. Aantoonbare ervaring met user centered
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53681Interim Project teamondersteuner Details Inzien/reageren
Start: aug -sep Uren per week: 28-36 Duur: 24 maanden Optie op verl. Nee | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Project teamondersteuner
Verwachte opdrachtduur: Start: aug -sep Uren per week: 28-36 Duur: 24 maanden Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Agendabeheer projectteam overleggen en externe overleggen. Denk hierbij ook aan het plannen van moeilijke afspraken; Notuleren van projectteam overleggen, stelt de verslagen en actielijsten op; Bewaken vande mijlpalen, deadlines en gemaakte afspraken; Opzetten en onderhouden van digitale archieven; Ondersteuning op de projectbeheersing. Te beginnen met de opdracht beheersing en financiële voortgangsbeheersing; Aanvragen van projectnummers en aanleveren van projectbegrotingswijzigingen; Correctie
Profiel van de manager: In het bezit van een erkend mbo diploma, bijvoorbeeld in de richting bedrijfskunde of administratieve ondersteuning. Minimaal twee jaar werkervaring in een soortgelijke project ondersteunende functie. Uitstekende kennis van MS Office (met name Outlook, Word en Excel). Minimaal 5 jaar project ondersteunende ervaring in het ruimtelijk domein (infrastructuur, openbare ruimte), bij een middel grote gemeente > 100.000 inwoners of provincie of waterschap.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 54,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 22-7-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53684Interim Implementatiemanager Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-10-2019 Optie op verl. Ja 9 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Implementatiemanager
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-10-2019 Optie op verl. Ja 9 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opstellen en bijhouden van een planning van de benodigde werkzaamheden; Oplossen van knelpunten in de planning; Organiseren dat inhoudelijke issues worden gesignaleerd en opgelost; Afstemmen van gewijzigde / nieuwe werkprocessen met de omgeving (BackOffice, FrontOffices (Wmo Helpdesk, Sociale Loketten, Wijkzorg), accountmanagers, ketenpartners buiten Zorg) teneinde deze in te passen in de uitvoeringsketen; Implementeren van aangepaste en nieuwe werkprocessen in de organisatie; Adviseren over uit
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HBO diploma. In de afgelopen 7 jaar minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan als implementatiemanager met het plannen en implementeren van projecten. Minimaal over 2 jaar aantoonbaar werkervaring in het berichtenverkeer iWmo en iJw. Kennis van en ervaring met het toepassen van een projectmanagementmethodiek, als bijvoorbeeld Prince2/Agile
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53685Interim Indicatie-adviseur Regionale Toegang Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: tot 1-12-2019 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Indicatie-adviseur Regionale Toegang
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: tot 1-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je beoordeelt aanmeldingen voor beschermd wonen en maatschappelijke opvang. Je geeft advies over een besluit voor toelating tot deze voorzieningen. Je verwerkt je bevindingen en je draagt zorg voor het tijdig afhandelen van de beschikking. Indien nodig voer je gesprekken met de aanvragers.
Profiel van de manager: Een afgeronde Hbo-opleiding, bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Sociaalpsychiatrisch Verpleegkundige (SPV), Sociaaljuridische Dienstverlening (SJD). Relevante werkervaring, bijvoorbeeld binnen de GGZ, de WMO of wijk- of buurtteams. Specifieke kennis op het gebied van de WMO, de toegang tot maatwerkvoorzieningen of indicatiestelling (Zorg in Natura en PGB) en ruime kennis van psychopathologie. Stevige persoonlijkheid, in staat onafhankelijk van partijen te functioner
Opmerkingen: Uurtarief max. € 52,50 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 17-7-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53686Interim Senior Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-7-2020 Optie op verl. Ja 1 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Senior Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-7-2020 Optie op verl. Ja 1 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De gemeente en de corporaties willen samen met de bewoners, instellingen en ondernemers uit dit gebied komen tot een inclusieve stadsvernieuwing, met als doel het weer tot een ongedeelde wijk van de stad te maken. Deze gezamenlijke aanpak is niet alleen gericht op het verbeteren van wonen maar ook op de verbetering van het imago van het gebied, de ruimtelijke structuur, het voorzieningenniveau en de verbindingen met de stad. Het gebied heeft een rustig tuinstad-karakter gehad, maar met
Profiel van de manager: In het bezit van een afgeronde universitaire opleiding gericht op het fysiek domein, bijvoorbeeld TU Bouwkunde, Sociale Geografie of Planologie. In het bezit van het certificaat/diploma - op het gebied van Project- en procesmanagement en Risicobeheersing. 10 tot 15 jaar werkervaring als (senior) projectmanager in het fysiek domein. Ervaring met de denk- en handelwijze van marktpartijen en corporaties en met participatieprojecten
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53687Interim Business analist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-9-2019 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Business analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32 Duur: tot 1-9-2019 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De Business Analist behaalt onder andere de volgende resultaten: opgestelde business cases; opgestelde impact analyses; inzicht/overzicht van relevante landelijke, regionale en stedelijke ontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering in het sociaal domein; adviezen over oplossingsrichtingen; opgestelde programma\'s van eisen; voorbereiden van besluitvorming door MT\'s en/of Directieteam OJZ.
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma Bedrijfskunde en/of Information Management en/of Informatica met een bedrijfskundige specialisatie en / of Bestuurskunde. Ervaring met beleid en uitvoering en weet op een goede en professionele manier adviesrelaties met opdrachtgevers en ketenpartners op te bouwen. Ervaring in het Sociaal Domein met het uitvoeren van de voornoemde werkzaamheden.
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-7-2019 13:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53688Interim Recruiter Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 20 Duur: tot 1-2-2020 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Recruiter
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 20 Duur: tot 1-2-2020 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Actief werven van kandidaten voor Onderzoek, Informatie & Statistiek en specifiek het programma Datapunt. De nadruk ligt hierbij op het werven van ontwikkelaars, engineers en analisten. Adviseren en begeleiden van vragende partijen bij behoefte aan aanvullende capaciteit. Registreren en rapporteren van de activiteiten binnen het wervingsproces. Contacten initiëren en onderhouden met de interne en externe partners op het gebied van werving / selectie en capaciteitsvraagstukken.
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HBO diploma. Minimaal 4 jaar werkervaring in recruitment. Aantoonbaar netwerk binnen het domein van software ontwikkeling. Ervaring binnen de gemeente Amsterdam. Ervaring binnen een projectorganisatie.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 60,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 24-7-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53689Interim Programmamanager Bodycams en Portofonie Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-9-2020 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Programmamanager Bodycams en Portofonie
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-9-2020 Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Opleveren van/participeren bij het opstellen van de volgende Projectvoorstellen, Businesscases en Beheerplannen; Voorbereiden stuurgroepen en afstemmen doelstellingen, eisen en wensen met stakeholders; Begeleiden en aansturen van de projectteams Portofonie en Bodycams; Bewaken van de planning en de voortgang van de op te leveren mijlpalen; Bewaken van geldende regels, richtlijnen, procedures en voorschriften die de gemeente Amsterdam hanteert voor dergelijke projecten; Begeleiden van de business
Profiel van de manager: In de laatste 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met het aansturen van multi-disciplinaire projectteams vanuit de rol van projectleider. In de laatste 8 jaar minimaal 5 jaar ervaring opgedaan als programmamanager binnen een organisatie die zich bezig houdt met openbare orde & veiligheid. In de laatste 4 jaar minimaal 2 jaar kennis en ervaring opgedaan met aanbestedingstrajecten, met portofonie oplossingen en met het gebruik van camera beelden in de openbare ruimte. In de laatste 5 jaar min
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-7-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53690Interim Adviseur verkeer Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur verkeer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 6 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Ontwikkelen van beleid en adviseren op het terrein van verkeer en vervoer; Verricht onderzoek, volgt en evalueert ontwikkelingen; Vertaalt deze in voorstellen en notities; Adviseert het management en het bestuur; Zorgdragen voor de (beleids)uivoering op het terrein van verkeer en vervoer; Organiseert en coördineert activiteiten; Draagt zorg voor de uitwerking van vastgesteld beleid in concrete verordeningen en/of regelingen en/of maatregelen en/of plannen e.d.; Opstellen van verkeerskundige plan
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding op het gebied van verkeer en vervoer op minimaal HBO bachelor niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van beleid en adviseren op het terrein van verkeer en vervoer in de afgelopen 8 jaar. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van verkeerskundige plannen. Aantoonbare werkervaring met inspraak- en informatiebijeenkomsten op het gebied van verkeer en vervoer.
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53691Interim Kwartiermaker / Teammanager Informatiebeheer Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Kwartiermaker / Teammanager Informatiebeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 2*12 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: duidelijk, positief, proactief en ondersteunend leidinggeven aan de professionals van HAW en Registratie; ontwikkelen van een visie en strategie op het gebied van duurzaam informatiebeheer; ontwikkelen en handhaven van kaders, beleid en richtlijnen op het gebied van informatiebeheer; adviseren over risicobeheersing op het gebied van informatiebeheer; trekker/initiator van het SIO zijn; opstellen van de informatiearchitectuur (voor zover niet technisch en applicatie gericht); realiseren van een e
Profiel van de manager: Een gevolgde opleiding op minimaal wo niveau; Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de rol van Kwartiermaker / Teammanager de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare werkervaring in het HR vakgebied bij een overheidsinstelling; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen en implementeren van bestuurlijk en strategisch beleid; Aantoonbare kennis van- en werkervaring met (alle raakvlakken) van informatiebeheer; Aantoonbare kennis van wettelijke taken zoals de Archiefwet, erfgoedwet, omg
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 85,00 excl. BTW en incl. reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 24-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53692Interim Adviseur parkeren en verkeer Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur parkeren en verkeer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja 2*3 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het parkeerbeleid verder optimaliseren en verbeteren, door het parkeerbeleid te monitoren en waar nodig te ontwikkelen. De begrotingscyclus op het taakveld parkeren begeleiden. Contractbeheer van het contract tussen de gemeente en de Coöperatie Parkeerservice, die o.a. verantwoordelijk is voor de parkeercontrole. Vragen en klachten behandelen van in- en externe belanghebbenden binnen de beleidskaders. In deze rol is er veel contact met bewoners, ondernemers en ontwikkelaars over diverse parkeerz
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in relatie tot het onderwerp parkeren bij een gemeente in de afgelopen 6 jaar. Een afgeronde opleiding bestuurskunde, planologie of verkeerskunde op minimaal hbo bachelor niveau. Aantoonbare werkervaring in advisering binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Aantoonbare werkervaring in relatie tot het onderwerp parkeren in projecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 17-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53693Interim Subject Matter Expert TOS Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 20 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Subject Matter Expert TOS
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 20 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Het opleveren van een naadloze aansluiting van terminal systemen op de centrale CER applicaties is noodzakelijk voor het efficiënt kunnen uitvoeren van het vervoer over de CER. De Subject Matter Expert Terminal Operating Systemen (SME TOS) is: Verantwoordelijk voor de definitie van aanpassingen aan de bestaande TOS systemen van deelnemende terminals (in samenspraak met vertegenwoordigers van de betreffende terminals); zwaartepunt hierbij ligt op processen als: Container voormeldingen Documen
Profiel van de manager: Aantoonbare kennis van supply chain processen (geautomatiseerd) en methodieken - Aantoonbare kennis van container logistiek, container terminal processen en afhandeling van truck processen op een containerterminal Aantoonbare kennis van douane processen (RTO) m.b.t. containerafhandeling Aantoonbare kennis van Navis TOS systemen Kennis van planning processen in de container logistiek 5-10 jaar ervaring in container logistiek Ervaring met het ‘ophalen’ en definiëren van requirements Ervaring
Opmerkingen: Graag reageren voor 18-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53697Interim Projectleider Recruitment Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Einddatum: 15-11-2019 + optie tot verlenging | Omgeving Delft
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider Recruitment
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Einddatum: 15-11-2019 + optie tot verlenging
Plaats/regio: Omgeving Delft
Profiel van het bedrijf: De klant is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden.
Profiel van de opdracht: In verband met zwangerschapsverlof van de huidige projectleider zoeken wij voor de periode juli t/m 15 november 2019 een tijdelijk projectleider voor het uitvoeren van een aantal opgaven, te weten: • De werving van circa 100 nieuwe medewerkers. • Het opstellen van nieuwe vacatures ontstaan door interne mobiliteit en het werven van nieuwe medewerkers. • Het op een goede manier ontvangen en laten landen van de nieuwe medewerkers in de bestaande organisatie.
Profiel van de manager: 1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau.3. Een gevolgde opleiding in de richting van personeel en organisatie / projectmanagement op minimaal wo niveau 2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met Bedrijfsvoering c.q. HRM op het gebied van projecten 3. Aantoonbare werkervaring in een politiek bestuurlijke omgeving bij voorkeur bij een gemeente 4. Aantoonbare werkervaring als projectleider verandertrajecten in de afgelopen 4 jaar
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53698Interim Netwerk Engineer Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 40 uur per week Einddatum: 31 december met optie tot verlenging | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Netwerk Engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 40 uur per week Einddatum: 31 december met optie tot verlenging
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: • In opdracht nemen van klantorders (VPN, Internet, Voice) • Je bent verantwoordelijk voor de technische implementatie van de klantoplossing (B2B), controleren van kwaliteit bij oplevering.
Profiel van de opdracht: • Zorgdragen voor de registratie van de netwerkelementen en diensten. • Je bent betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe diensten of dienst aanpassingen. • Aanspreekpunt voor Order Management (B2B) voor alle technische vragen over de klantopdrachten • Aanspreekpunt voor Field Engineering bij het plannen en opleveren van klantopdrachten.
Profiel van de manager: Skills: • Een afgeronde technische HBO opleiding/werk- en denk niveau; • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring, binnen de Telecom branche; • Ervaring met Juniper of Cisco netwerk apparatuur; • Minimaal afgeronde CCNA en/of JNCIA certificatie; • Kennis van netwerk architectuur en protocollen (BGP, QoS, MPLS, IP, Ethernet); • Gedegen kennis van VoIP en gerelateerde protocollen zoals SIP; • Evenwichtig; • Betrokkenheid en goed kunnen samenwerken; • Servicegerichtheid, zelfwerkzaamheid
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53700Interim projectleider informatievoorziening Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-32 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. Ja 3 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Medior Interim projectleider informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 28-32 Duur: t/m 30-6-2020 Optie op verl. Ja 3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je zorgt voor de inrichting, planning en uitvoering van het IV-gedeelte van het project; Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van de ICT aspecten van het project; Je stuurt het IV projectteam aan, inspireert en coacht; Je monitort de ontwikkelingen die de uitvoering van het IV-project kunnen beïnvloeden; Je bewaakt de voortgang van het IV-project en stuurt bij waar nodig; Je stelt prioriteiten voor de sturing van het IV-project aan de hand van de inhoudelijk en beleidsmatig meest relevant
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende HBO/WO diploma. Aantoonbare kennis en ervaring met het aansturen van agile (scrum) projecten. Vakinhoudelijke kennis en praktijkervaring met diverse methodieken zoals: Werken onder architectuur; Prince II; (Lean) procesmanagement; Beheer en ICT-organisatie (ASL, BiSL, ITIL). Minimaal 5 jaar recente ervaring als projectmanager op het snijvlak van organisatie en informatievoorziening met opdrachtgevers en ketenpartners en applicatievervangingstrajecten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53705Interim Sr. VTH Jurist Details Inzien/reageren
4 maanden, 36 u p/w met optie verlenging | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Sr. VTH Jurist
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 36 u p/w met optie verlenging
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Verzorgen van het juridische handhavingsproces voor het team Procesuitvoering VTH (o.a. het opstellen van waarschuwingsbrieven, aanschrijvingen in handhavingszaken, zienswijzen behandelen en eventueel horen van overtreders, bewaken van afhandeltermijnen); Het ondersteunen van de juridisch medewerkers bij hun werkzaamheden; Begeleiden van een Junior Jurist en een stagiaire. Het fungeren als vraagbaak voor toezichthouders, handhavers en medewerkers vergunningen;
Profiel van de manager: Actuele kennis van wet- en regelgeving op het gebied van milieu, horeca en APV. WO werk- en denkniveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) in een vergelijkbare functie. Ervaring met het uitvoeren van beleidsvraagstukken bij een gemeentelijke of soortgelijke organisatie; Ervaring met procedures met een hoge complexiteit, en waarbij grote (financiële) belangen in het geding zijn.
Opmerkingen: Graag zien wij uw reactie tegemoet inclusief CV, Motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €87,- p/u). Reageren kan tot en met 18 juli.
53708 Details Inzien/reageren
3 maanden, 32 u p/w met optie verlenging | Noord-Holland
 

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

53713Interim Functioneel Beheerder Details Inzien/reageren
Start: 9 September, 36 uur per week Einddatum: 9-9-2020, met optie tot 12 maanden verlenging | Almelo
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Functioneel Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Start: 9 September, 36 uur per week Einddatum: 9-9-2020, met optie tot 12 maanden verlenging
Plaats/regio: Almelo
Profiel van het bedrijf: Ben jij een gedreven, proactieve en klantgerichte functioneel beheerder met visie die het een uitdaging vindt om bij te dragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving? Dan ben jij degene die we zoeken!
Profiel van de opdracht: De werkzaamheden bestaan onder andere uit: • Het (dagelijkse) beheer en mogelijk overig op de afdeling in beheer zijde systemen: • signaleren van systeemverstoringen, initiëren van oplossingen en het realiseren daarvan volgens de geldende beheerprocessen; • bewaken van de juistheid van de werking van de interfaces met andere informatiesystemen en het doen van voorstellen tot verbetering daarvan;
Profiel van de manager: • De kandidaat heeft een afgeronde HBO-opleiding of heeft HBO niveau aantoonbaar door werkervaring verkregen in de laatste 5 jaar • De kandidaat heeft aantoonbare recente kennis van databases en database tools. Recente (korter dan 1 jaar) werkervaring met Oracle, SQL en/of PL/SQL is een must • De kandidaat heeft aantoonbare kennis van en werkervaring met Toad en Topdesk
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53717Interim Projectmanager Details Inzien/reageren
12 maanden, 24 u p/w met optie verlenging | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 24 u p/w met optie verlenging
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Projectmanagement en het sturen op alle relevante aspecten van het project; Verantwoordelijkheid voor gemeentelijke procedures ; Onderhandelen over o.a. intentieovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst en gronduitgifte; Coördinerende, sturende en adviserende rol met betrekking tot omgevingsaspecten in het algemeen. Aansturen projectteam; Afstemmen met andere relevante gemeentelijke disciplines en de omgeving; voeren van onderhandelingen; Voorbereiden bestuurlijke besluitvorming; Strategiebepaling
Profiel van de manager: Minimaal WO werk- en denkniveau. Aanvullende opleiding projectmanagement. Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement (op het gebied van openbare ruimte, gebiedsontwikkeling, vastgoed, duurzaamheid). Een combinatie hiervan geniet de voorkeur. Minimaal 5 jaar ervaring met politieke, bestuurlijk en maatschappelijke verhoudingen. Minimaal 3 jaar ervaring met onderhandelen. Aantoonbare ervaring met omgevingsmanagement en participatietrajecten. Beschikbaar per 1 september 2019.
Opmerkingen: Graag zien wij uw reactie tegemoet inclusief CV, Motivatie en all-in tarief (deze opdracht is gemaximaliseerd op €95,- p/u). Reageren kan tot en met 24 juli.
53720Interim Go Live Manager/ Teamlead Omgevingbeheer Details Inzien/reageren
Start: 1 Augustus 36 uur per week Einddatum: 31-7-2020, met optie tot verlenging van een jaar | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Go Live Manager/ Teamlead Omgevingbeheer
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 Augustus 36 uur per week Einddatum: 31-7-2020, met optie tot verlenging van een jaar
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: In de rol als Go Live Manager zorg je voor een zo efficiënt en correct mogelijke uitvoering van het Go-Live proces (van complexe aard).
Profiel van de opdracht: Naast je rol als Go Live manager fungeer je als teamleider Omgevingenbeheer. Hierin ben je verantwoordelijk voor de inzet-, uitgifte- en planning van OTA-omgevingen, het onderhoud op de OTAP-straat en het deployment proces OTAP. Daarnaast coördineer je de op- en afbouw van omgevingen en bewaak je het juiste release en onderhouds niveau van de omgevingen. Het team bestaat uit 2,5 fte.
Profiel van de manager: • Kennis van coördineren van releases en hierbij het aansturen van verschillende teams voor/tijdens/na releases • Je hebt ervaring met programma- en projectmanagement technieken • Kennis van en ervaring met een Agile werkomgeving en DevOps werken • Ervaring met ITIL processen • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur een ICT opleiding • Minimaal 3 jaar ervaring met software implementaties dit moeten wij duidelijk terugzien in jouw CV • Kennis Nederlandse taal (schrijven, lezen)
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53733Interim Omgevingsmanager Details Inzien/reageren
Start: 22-7-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Omgevingsmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 22-7-2019 Uren per week: 24-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als omgevingsmanager: Onderhoud je contact met bewoners, aannemers, (nuts)bedrijven, bestuurders en andere stakeholders. Zorg je voor het opstellen en afhandelen van de benodigde besluitvorming,raadsadressen, actualiteiten en het adequaat naleven van de processtappen in deze. Lever je input aan eisen, ontwerp en contract vanuit afspraken met de omgeving, bestuur en diensten en bedrijven. Zorg je voor de communicatie in projecten, bijvoorbeeld door middel van het organiseren van participatiebijee
Profiel van de manager: In de afgelopen vijf jaar minimaal 4 jaar werkervaring opgedaan als omgevingsmanager binnen een overheidsorganisatie in een complexe stedelijke omgeving (>150.000 inwoners). In de afgelopen vijf jaar minimaal drie jaar ervaring opgedaan als omgevingsmanager in de uitvoeringsfase van civieltechnische projecten Ervaring met werken in Amsterdam en is bekend met SWU/WWU en het opstellen van BLVC plannen.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53735Interim Regisseur Vernieuwing Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 28 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Regisseur Vernieuwing
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 28 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De rol, opdracht van de Regisseur Vernieuwing Dricht zich in deze fase op: Een economische SWOT analyse maken Een economische wensbeeld voor het gebied opstellen en deze kansen concreet vertalen in de vorm van een routekaart. Een verkenning van de openingstijden van de economische functies wordt hierin meegenomen; Een samenwerkingsvorm uitwerken, waarin de invulling voor het gebied wordt uitgevoerd door stakeholders; bewoners, onder
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau. Kennis van lokale gebiedscontext. Minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring in vergelijkbare opgaven. Ervaring in werken voor lokaal bestuur, ervaring in werken met ondernemers en andere stakeholders. Bekend met gebiedsgericht werken. Kennis van en actieve participatie in innovatieve ontwikkelingen van het werkterrein.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53742Interim Teammanager Bouw en Gebruik, Toezicht en Handhaving Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | noord holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Teammanager Bouw en Gebruik, Toezicht en Handhaving
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: noord holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Draagt zorg voor het team en maakt onderdeel uit van het MT Bepaalt de inzet van middelen ter realisatie van de output en productenIs verantwoordelijk voor behalen resultaten zoals vastgelegd in prestatiecontract Adviseert op en draagt bij aan (uitvoerings)beleid en vertaalt dit naar output en producten Adviseert en ondersteunt de afdelingsmanagerTreedt op als adviseur van Dagelijks Bestuur en bezoekt staven Is verantwoordelijk voor één of meer sub portefeuilles en fungeert hie
Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau. Kennis en ervaring met SPP. Kennis van de implementatie en opgave van het handhavingsbeleid 2019. Ervaring met leidinggeven aan een uitvoerend team.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53736Interim Directeur Projectbureau Details Inzien/reageren
Start: 15-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Directeur Projectbureau
Verwachte opdrachtduur: Start: 15-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja tot max. 2 jaar
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het leiden van het Projectbureau . Ambassadeur, vertegenwoordiger en aanspreekpunt zijn voor de tijdelijke ontwikkeling van het Marineterrein. Het verder uitwerken en implementeren van de tijdelijk ontwikkelstrategie met bijbehorende vastgoedexploitatie en beheer- en onderhoudsexploitatie voor ontwikkeling overgedragen deel van het terrein, zoals beschreven in de kaderstellende stukken. Het opstellen van en uitvoering geven aan een wervings- en
Profiel van de manager: In het bezit van een erkende WO diploma , afstudeerrichting media studies of Bestuurskunde. Minimaal 10 jaar relevante werkervaring als zelfstandig functionerend (project)directeur/manager met exploitatie en beheer van gebouwen en gebieden in incrementele gebiedsontwikkeling. Minimaal 5 jaar ervaring met werken voor meerdere overheden tegelijkertijd binnen een project, opgedaan in de afgelopen 10 jaar. Minimaal 10 jaar ervaring met het opbouwen van een voor de ontwikkeling relevante community, w
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53737Interim Aanbestedingsjurist Details Inzien/reageren
Start: 2-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja 2*2 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Aanbestedingsjurist
Verwachte opdrachtduur: Start: 2-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 7 maanden Optie op verl. Ja 2*2 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het geven van passend juridisch advies binnen de kaders van de wet- en regelgeving met betrekking tot (Europese) aanbestedingen voor overheidsopdrachten voor leveringen en diensten; Het beoordelen van aanbestedingsstukken; Het opstellen van overeenkomsten; Het beoordelen van nota’s (besluitvorming of afwijking inkoopbeleid); Advisering over met name de Algemene Inkoopvoorwaarden en de ARBIT-2018; Het behandelen van klachten over inkoop en aanbestedingen van leveranciers
Profiel van de manager: Afgeronde WO-opleiding Nederlands recht; Aantoonbare werkervaring als aanbestedingsjurist bij een overheid-instantie in Nederland; Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij een overheidsinstantie in Nederland. Een afgeronde specialisatie-opleiding op het gebied van het aanbestedingsrecht met kennis van richtlijn 2014/24/EU en de Aanbestedingswet 2012; Aantoonbare kennis van en werkervaring met het aanbesteden van 3 of meer ICT contracten in de afgelopen 3 jaar (geef minimaal 3 voorbeelden);
Opmerkingen: Uurtarief max. € 110,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 22-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53738Interim Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: 1-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 3*1 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-9-2019 Uren per week: 24 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 3*1 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Aansturen projectteam; Afstemmen met andere relevante gemeentelijke disciplines en de omgeving; voeren van onderhandelingen; Voorbereiden bestuurlijke besluitvorming; Strategiebepaling; vormgeven en uitvoeren participatie en omgevingsmanagement.
Profiel van de manager: Minimaal WO werk- en denkniveau Aanvullende opleiding projectmanagement Minimaal 5 jaar ervaring met projectmanagement (op het gebied van openbare ruimte, gebiedsontwikkeling, vastgoed, duurzaamheid). Minimaal 3 jaar ervaring met onderhandelen Aantoonbare ervaring met omgevingsmanagement en participatietrajecten
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-7-2019 10:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53739Interim Medewerker Communicatie Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 5 maanden Optie op verl. Ja 1*4 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker Communicatie
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 24 Duur: 5 maanden Optie op verl. Ja 1*4 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Schrijven van nieuwsbrieven; Bijhouden van website organiseren bewonersbijeenkomsten en informatiesessies; Bijhouden mijlpalen in procesplanning en omzetten naar communicatieplanningen; Faciliteren onderzoeken en (online) raadplegingen; Monitoren van de beantwoording van bewonersbrieven en –mails; Ondersteunen van en meedenken met communicatieadviseur en procesleider.
Profiel van de manager: Een afgeronde communicatieopleiding (op minimaal B-niveau); Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als communicatiemedewerker binnen een gemeente in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met het schrijven van persberichten, social media berichten, brieven en informatieve (web)teksten; Aantoonbare ervaring met het organiseren van bijeenkomsten;
Opmerkingen: Graag reageren voor 19-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53740Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: 17 maanden Optie op verl. Ja 5*6 maanden | Gooi
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-8-2019 Uren per week: 24 Duur: 17 maanden Optie op verl. Ja 5*6 maanden
Plaats/regio: Gooi
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De beoogde projectleider heeft de verantwoordelijkheid voor het realiseren van het Herstelplan fase 1 en begeleiden van fase 2 Vestingplein. U begeleidt het bouwteam en het contact met de aannemer, brengt inhoudelijk kostendeskundigheid in, toetst onderzoeken en tussenproducten en zorgt voor zorgvuldige projectbeheersing (tijd, geld, scope en risico’s). U bent binnen de gemeente eerste aanspreekpunt voor het project en zorgt voor interne afstemming met de diverse afdelingen. De externe communica
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Civiele Techniek, Milieubeheer of Weg- en waterbouw; Mimimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager GWW bij een gemeente; Aantoonbare werkervaring in het opstellen van risicoanalyses met methode Risman voor de aanleg van civieltechnische werken, civieltechnische kunstwerken en risicobeheersing (SCB); Aantoonbare werkervaring met het begeleiden van aanbestedingsprocedures in de afgelopen 2 jaar; Aantoonbare werke
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 80,00 per uur exclusief BTW, inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 18-7-2019 15:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53744Interim Risicomanager Details Inzien/reageren
Start: zo snel mogelijk 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019 met optie tot verlenging | Groningen
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Risicomanager
Verwachte opdrachtduur: Start: zo snel mogelijk 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf: Wil jij een bijdrage leveren binnen een organisatie die continu in beweging is? Op dit moment is deze organisatie op weg naar een uitvoeringsorganisatie t.b.v. veilig maken van bebouwing binnen het Groningse aardbevingsgebied.
Profiel van de opdracht: Taken: • Je geeft vorm aan het risk management frame work van de organisatie. Dit doe je samen met de managers Projectbeheersing. • Je beoordeelt programma en projectplannen in relatie tot operationele risico’s. • Je borgt risico management binnen programma en projectplannen. • Je ondersteunt programma en projectmanagement bij het tijdig onderkennen van risico’s en het identificeren en implementeren van de passende mitigerende maatregelen.
Profiel van de manager: • Een afgeronde relevante wo-opleiding (bij voorkeur aangevuld met aanvullende cursussen op het gebied van risicomanagement). • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring bij het Rijk. • Je hebt goede kennis van projectmatig werken. • Je kan zelfstandig de ontwikkeling en de implementatie van het risicomanagement op pakken. Dit is in nauwe afstemming met het verantwoordelijke management.
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten); 4. Beschikbaarheid
53746Interim Projectcontroller Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 31 januari 2020 met optie tot verlenging | Groningen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectcontroller
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 36 uur per week Einddatum: 31 januari 2020 met optie tot verlenging
Plaats/regio: Groningen
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: • Je vervult samen met het teamhoofd bedrijfsvoering een adviesfunctie over de control taken. • Je draagt, in samenwerking met het teamhoofd bedrijfsvoering, bij aan het vormgeven van het vierogen-principe bij de realisatie van de versterkingsopgave. • Je spiegelt gevraagd en ongevraagd met het teamhoofd bedrijfsvoering over de financiële en inhoudelijke aspecten van het werk. • Je draagt zorg voor een éénduidige lijn in alle gebiedsteams. • Je levert adequate managementinformatie
Profiel van de manager: • Je hebt meerdere jaren relevante ervaring in adviestrajecten op strategisch niveau, met meerdere klanten en multidisciplinair bij het Rijk. • Je hebt ervaring met het aansturen van projectteams. • Je staat stevig in je schoenen en kan functioneren in een veranderende complexe omgeving. • Je hebt snel inzicht in complexe opgaven. • Je bent in staat om kritische succesfactoren te bewaken. • Je kan effectieve verschillen van de positie overbruggen binnen een (sterk) uiteenlopend krachtenvel
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53751Interim Trainee Informatievoorziening Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Trainee Informatievoorziening
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja 12 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Jij voert als gegevensbeheerder beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot (digitale) gegevens, informatie, koppelvlakken en beveiligingscertificaten. Hierbij ligt het accent op (basis)gegevens, gegevensstromen en koppelingen zowel intern als extern. Daarnaast beheer je de applicatie voor datadistributie en voor documentsjablonen.
Profiel van de manager: Een afgeronde ‘Informatie’ opleiding op minimaal hbo niveau, bijvoorbeeld Informatica, Bedrijfskundige Informatica, Technische Informatica of Communicatie, Multimedia Design, Databasetechnologie, Business Intelligence of BIG-data. Aantoonbare werk- of stage-ervaring met processen en gegevens. Aantoonbare werk- of stage-ervaring met gegevensuitwisseling tussen applicaties en onderliggende databases/bronnen. Aantoonbare basiskennis op het gebied van ontwikkelen en beheren van informatiesystemen en
Opmerkingen: Graag reageren voor 22-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53754Interim Frontend developer Details Inzien/reageren
Start: ZSM, 34 uur per week Einddatum: 01 november 2019 met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Frontend developer
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 34 uur per week Einddatum: 01 november 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Ben jij een Frontend developer die energie krijgt van het werken met de nieuwste Microsoft technologieën? Heb je passie voor CMS? Als Frontend developer ligt er bij ons een uitdagende vacature voor je.
Profiel van de opdracht: Jouw uitdaging: Door de dynamiek van veranderende wet- en regelgeving kunnen wij je, als uitvoeringsorganisatie, met deze vacature een functie als Frontend developer bieden in een afwisselende en innovatieve werkomgeving. Je werkt actief samen met analisten, collega developers, testers, beheerders en gebruikers in een DevOps team.
Profiel van de manager: Voor deze vacature zoeken we een Frontend developer die communicatief vaardig, ondernemend en initiatiefrijk is en open staat voor toekomstige technologie-veranderingen. Je hebt een sterk oplossend en analytisch vermogen. Het lukt jou je eigen planning en die van collega’s te beoordelen en te realiseren. Voldoe je aan meerdere van onderstaande functie-eisen? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie voor deze vacature! • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53755Interim Informatie Analist Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Einddatum: 15-11-2019 + optie tot verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Informatie Analist
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Einddatum: 15-11-2019 + optie tot verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor een nieuw op te zetten medewerkersportalen team binnen het programma Wmo2020 zijn wij op zoek naar versterking.
Profiel van de opdracht: Binnen de agile omgeving sla je als Informatie Analist bruggen tussen de wens en de oplossing, tussen de business en de IT, tussen de gebruikers en de IT specialisten. Samen met de Product Owner faciliteer je onze stakeholders bij het scherp krijgen van hun business vraagstukken. Vervolgens vertaal je deze naar oplossingsrichtingen en toets je de haalbaarheid van de oplossingen met de ontwikkelaars.
Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een kandidaat die een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft, zelfstandig aan de slag kan, analytisch is ingesteld en het leuk vindt om op zoek te gaan naar de vraag achter de vraag. Het is een functie waarin je veel vrijheid krijgt binnen gestelde kaders en waarin je nieuwsgierig moet zijn naar wat er speelt binnen de organisatie. Je kunt goed communiceren en ziet de meerwaarde van goed intern relatiemanagement. • Je hebt minimaal een hbo- opleiding afgerond;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53757Interim Proces Analist/Business Analist e-suite Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Proces Analist/Business Analist e-suite
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja 2*6 maanden
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vertalen behoefte van de gebruikers, in overleg en met ondersteuning van richtlijnen, naar functionele oplossingen binnen de systemen; Adviseren (gevraagd en ongevraagd) van de business bij het realiseren van de processen; Analyseren en vertalen van werkprocessen analyseren en vertalen naar een in te richten systeemproces en webformulier; Documenteren analyse in de vorm van zowel een Globaal als Functioneel Ontwerp Beoordelen doorontwikkelwensen van gebruikers op relevantie en prioriteit. Indien
Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde hbo-opleiding CPRE Foundation (IREB) Foundation gecertificeerd Minimaal twee jaar aantoonbare ervaring in het werken in een Agile omgeving/team Je hebt kennis van en affiniteit met zaakgewijs werken en zaaksystemen Ervaring met het ophalen en opstellen van: User stories, Proces ontwerpen en Functionele documentatie.
Opmerkingen: Uurtarief max. € 75,00 incl. reiskosten woon-werk en excl. btw Graag reageren voor 23-7-2019 14:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53759Interim Procesbegeleider zelfbeheer buurthuis Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Nee | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Procesbegeleider zelfbeheer buurthuis
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 28 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Nee
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het buurthuis wordt beheerd door bewoners. Een zogenaamd zelfbeheer buurthuis. Het buurthuis bevindt zich in een kwetsbare buurt waar veel mensen wonen met sociale problematiek, laaggeletterdheid, schulden en andere armoede en of gezondheidsproblematiek. Het buurthuis heeft ondersteuning nodig bij het opgang brengen van de programmering door bewoners zelf uitgevoerd en door professionals, het beheer, en het oprichten van een programmaraad van bewoners om de bet
Profiel van de manager: Kennis van zelfbeheer van buurthuizen door bewoners. Kennis van de sociale kaart van stadsdeel Noord. Ervaring met het begeleiden van processen binnen zelfbuurthuizen en maatschappelijke initiatieven. Ervaring met community building en met het opstellen van verdienmodellen - voor buurthuizen en als Mediator.
Opmerkingen: Graag reageren voor 26-7-2019 12:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis Vakantie plannen
53765Interim Gegevens Modelleur Details Inzien/reageren
Start: 5 Augustus 36 uur per week Einddatum: 4-8-2020, met optie tot verlenging van een jaar | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn wij op zoek naar een: Interim Gegevens Modelleur
Verwachte opdrachtduur: Start: 5 Augustus 36 uur per week Einddatum: 4-8-2020, met optie tot verlenging van een jaar
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als functioneel ontwerper met sterke affiniteit met gegevensmodellering ben je onderdeel van een klein team dat een Gemeenschappelijke Repository voor Informatie Producten opzet.
Profiel van de opdracht: Binnen een organisatie moeten gegevens vindbaar, toegankelijk, uitwisselbaar en herbruikbaar zijn. De gegevensadministratie zal vertellen: over welke gegevens de eindklant beschikt, waar die te vinden zijn, wat ze betekenen, hoe zij zijn geformatteerd en welke kwaliteitseisen ervoor gelden. Veel van deze “gegevenskennis” is bestaande kennis en zal in de nieuwe Repository op een uniforme wijze worden samengebracht.
Profiel van de manager: • Opleiding en of certificaat en of kennis in gegevensmodellering/ bedrijfsregels modelleren • Kennis van functioneel ontwerp en of startarchitectuur • Minimaal 3 jaar ervaring als functioneel ontwerper met affiniteit met gegevensmodellering
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid
53768Interim Senior Ontwerper Details Inzien/reageren
Start: 1 augustus 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019 met optie tot verlenging | utrecht
 
Hier reageert u op: voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Ontwerper
Verwachte opdrachtduur: Start: 1 augustus 2019, 36 uur per week Einddatum: 31 december 2019 met optie tot verlenging
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf: Als senior ontwerper ben je verantwoordelijk voor het vernieuwen en verbeteren van applicaties. De applicatie is ontwikkeld in Oracle, Java, en JavaScript, en wordt gebruikt voor het controleren en beheren van digitale dossiers.
Profiel van de opdracht: Hoofdtaken: • Analyseren van business processen en inventariseren van requirements • Op verzoek bijdragen aan een project-start-architectuur • Vertalen van requirements/business epics naar user stories • Bijdrage leveren aan pakketselectie(s); opstellen requirements • Opstellen van aanvullende functionele specificaties en modellen waarmee een ontwikkelaar aan de slag kan en die passen binnen de gestelde architectuurkaders
Profiel van de manager: • Aantoonbare ervaring (5+ jaar is een pré) met informatieanalysemethoden- en technieken en functioneel ontwerpen; • 3 jaar ervaring met het opstellen van informatieanalyses en het beschrijven daarvan in use cases, business epics en user stories; • 3 jaar aantoonbare ervaring in een complexe organisatie met meerdere ketenpartners en verschillende belangen; • Goed in staat om een brug te slaan tussen de business en de techniek; • Werken in complexe, geschaalde omgevingen met meerdere scrum teams;
Opmerkingen: Pas je in het profiel, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief voornaam, achternaam, geboortedatum, woonplaats); 2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief 4. Beschikbaarheid

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid