button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Overzicht actuele opdrachten

Het Interim Netwerk | Vind een interim. Vind een opdracht.

'Inzien/reageren' opent een nieuwe pagina om te reageren op de betreffende oproep. 'Details' laat de opdrachtinformatie direct op deze pagina zien en is handig om de oproepen stuk voor stuk te bekijken. Opnieuw 'Details' sluit die informatie dan weer.

50554Interim Productiemanager Food Details Inzien/reageren
fulltime | 6 maanden | kans op verlenging | Inkooptarief max 65-75 euro. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Productiemanager Food
Verwachte opdrachtduur: fulltime | 6 maanden | kans op verlenging | Inkooptarief max 65-75 euro.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Internationale producent in de food. Sterk groeiende. Verdere info wordt bij geschiktheid gegeven.
Profiel van de opdracht: Door enorme groei en drukte zoeken we een Teamplayer die mens, proces en systeem op de rit krijgt. Het aansturen, coachen en motiveren van een team van 5 teamleider en 100 fte in totaal.
Profiel van de manager: - HBO werk-en denkniveau. - Ervaring met het coachen en motiveren van medewerkers in een leidinggevende rol - Ervaring binnen de food.
Opmerkingen:
50541Interim Allround HR Adviseur Details Inzien/reageren
ca 4 maanden, 36/40 uur | Westen van het land
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim Allround HR Adviseur (ivm zwangerschapsverlof) voor een uitvoeringsinstantie binnen de overheid
Verwachte opdrachtduur: ca 4 maanden, 36/40 uur
Plaats/regio: Westen van het land
Profiel van het bedrijf: Uitvoeringsinstantie binnen het Rijk.
Profiel van de opdracht: Gesprekspartner en eerstelijns adviseur voor managers ogb personeelsontwikkeling, mobiliteit, inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, verzuim, aansturing van medewerkers, toepassen van arbeidsvoorwaarden, rechtspositionele zaken en sociale verzekeringswetten. Organiseert teamoverleg mbt inzetbaarheid en verzuim, voorstellen voor vernieuwing en verbetering, uitwerking van beleidsplannen, zorgt voor informatievoorziening. Adviseert in opleiding, talentontwikkeling en organisatie en formatiewijziging
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding HR, min. 10 jr ervaring als allround HR adviseur binnen veranderende org. op tactisch en operationeel niveau. Ervaring binnen overheid, bij sterke voorkeur Rijksoverheid. erv. met reorganisaties. Grondige kennis van wet- en regelgeving en jurisprudentie, erv met moderne personeels- en managementinstrumenten, stevige gesprekspartner, adviseur en projectleider, gericht op samenwerking en opbouw en verbetering van dienstverlening, komt beslagen ten ijs, communicatief sterk
Opmerkingen: beschikbaar per uiterlijk 1 maart. tarief max 75,- per uur beschikbaar voor 36 tot 40 uur.
50538Interim Contract Specialist / Manager UAV-GC Details Inzien/reageren
6 -12 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging voor hierna. | regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Contract Specialist / Manager UAV-GC
Verwachte opdrachtduur: 6 -12 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging voor hierna.
Plaats/regio: regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is een netbeheerder. het ontwerpen, bouwen, aansluiten en onderhouden van kabels en leidingen (ondergrondse infra) is een van de kernactiviteiten.
Profiel van de opdracht: uitvoering van de infraprojecten worden steeds vaker uitbesteedt op regie basis aan (combi) aannemers op basis van UAV GC. je beheerst groot aantal contracten richting aannemers. taken: opstellen contract- en aanbesteding documenten, behandeling contract afwijkingen, opstellen beslisdocumenten, uitvoering van audits en evaluaties. optimalisatie van de (keten)samenwerking en procesgang tussen eigen organisatie en (combi) aannemers voor realisatie van de productie doelstellingen.
Profiel van de manager: afgeronde opleiding op HBO/ WO niveau. relevante ervaring als contract specialist of manager met opstellen en beheersen van UAV-GC contractvormen en aanbestedingen richting aannemerij is een harde eis. goede kennis van functioneel specificeren en systeemgerichte contractbeheersing. inhoudelijk ervaren en communicatief sterk. goed gevoel voor politieke verhoudingen en stakeholdermanagement. resultaatgerichte zelfstarter
Opmerkingen: startdatum in goed overleg. Oplopende beschikbaarheid met aantal dagen per week is bespreekbaar. s.v.p. altijd een actueel Nederlandstalig cv meesturen in WORD inclusief tarief indicatie.
50553Interim MRP planner Details Inzien/reageren
+3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Zwolle
 
Hier reageert u op: Interim MRP planner gezocht voor project bij onze klant!
Verwachte opdrachtduur: +3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zwolle
Profiel van het bedrijf: In het team wordt er nauw samengewerkt met customer service en de S&OP planning om een optimaal productieplan te realiseren. Onze klant wil MVO zijn, een integere, duurzame manier van zaken doen met aandacht voor mens milieu, maatschappij en onderneming.
Profiel van de opdracht: Dagelijks draag je bij aan de algemene klanttevredenheid doelstelling van onze relatie (customer intimacy), waarbij je de efficiency en kosten niet uit het oog verliest. Je bent primair verantwoordelijk voor taken binnen het planningsproces. Daarbij vertegenwoordig je de klant binnen de afdeling operations en draag je zorg voor een goede balans tussen klant behoeftes en operationele efficiency.
Profiel van de manager: Accuraat, met toewijding, verantwoordelijk, eerlijk, vermogen om problemen op te lossen, creatief, vooruitdenkend, analytisch vermogen, leggen van verbanden, prioriterend.
Opmerkingen: Voor dit project kunnen we een specialist inkopen voor maximaal 60 euro ex btw.
50537Interim Administrateur+ Details Inzien/reageren
Duur: 3-5 maanden. Uren: 40u, 36u is bespreekbaar | Omgeving Rijssen
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Administrateur+
Verwachte opdrachtduur: Duur: 3-5 maanden. Uren: 40u, 36u is bespreekbaar
Plaats/regio: Omgeving Rijssen
Profiel van het bedrijf: Het bedrijf is een projectgestuurde organisatie waar een no-nonsense cultuur heerst
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden: debiteuren, crediteuren, bewaken grootboek, bijhouden materiële vaste activa, controleren en vrijgeven van betalingen, boeken van memoriaalboekingen. Daarnaast ondersteunt de administrateur de controller bij het opstellen van diverse (project)rapportages.
Profiel van de manager: Ervaring met een projectadministratie is vereist, ervaring met Navision is een pré
Opmerkingen:
50546Interim GL-Accountant Details Inzien/reageren
4-5 maanden, start 1 februari | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim GL-Accountant gezocht
Verwachte opdrachtduur: 4-5 maanden, start 1 februari
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Groot, internationaal bedrijf
Profiel van de opdracht: - Tijdige oplevering van accurate resultatenrekening en balans met bijbehorende onderbouwing - Periodiek volledig gereconcilieerde balansrekeningen - Sparringspartner voor Business Controllers - Adviseren over verbeteringen op het vakgebied - Assisteren bij het uitvoeren van verschillende delen van het P&C proces
Profiel van de manager: -Afgeronde MBO/HBO opleiding in financiële richting - Excel skills - Analytisch vermogen - Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken -
Opmerkingen:
50558Interim Contracts Manager Details Inzien/reageren
6 months | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Interim Contracts Manager wanted
Verwachte opdrachtduur: 6 months
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: International company active in the Oil & Gas industry.
Profiel van de opdracht: I am looking for an experienced interim Contracts Manager. Do you have experience within the Oil & Gas sector? Are you able to maintain a complaint auditable contractual management and contribute to the commercial and contractual awareness across the Unit team(s) throughout the life of the contract(s), draft formal and ensure up to date Project correspondence as applicable, and much more? Are you available? Keep reading!
Profiel van de manager: As a Contracts Manager you will (amongst others): • prepare the contract handbook for Site construction management, • draft formal and ensure up to date Project correspondence as applicable, • payment Milestones follow-up, • identify, highlight and present contract notice and submissions requirements, key risks and any relevant clauses to the team Core Activities will include: • Administration of Main Contract and Sub-contracts terms and conditions • Coordinate Insurance and Bank Guarantee
Opmerkingen: throughout the life of the project, report Main contract deliverables. Do you have the right experience and knowledge for the job? Are you a go-getter and available? Apply for this vacancy immediately!
50540Interim financieel adviseur Details Inzien/reageren
Gemiddeld 2 dagen per week | Oosten van het land
 
Hier reageert u op: Een mooie opdracht voor een interim financieel adviseur met een sterke financiële grondslag, waarbij additionele kennis en ervaring op het gebied van juridische en fiscale aspecten vereist is.
Verwachte opdrachtduur: Gemiddeld 2 dagen per week
Plaats/regio: Oosten van het land
Profiel van het bedrijf: Een financiële instelling gericht op duurzame "groene" investeringen.
Profiel van de opdracht: De interim manager heeft een sterk adviserende en meedenkende rol. Hij/zij draagt bij aan het professionaliseren van de organisatie en de opzet van de AO/IC. Hij of zij is het eerste aanspreekpunt naar de controlerende accountants in Nederland en in Duitsland en ziet erop toe dat de financiële administratie adequaat wordt gevoerd. Hij of zij maakt de periodieke financiële analyse, bereidt de financiële rapportage voor. Is het eerste aanspreekpunt voor de bank als het gaat om investeringen.
Profiel van de manager: Relevante ervaring met beleggingsfondsen en recente betrokkenheid bij vergunningstrajecten bij de AFM is een pre. Hetzelfde geldt voor kennis van internationale regelgeving over beleggingsfondsen.
Opmerkingen:
50533Interim financial supplychain Food Details Inzien/reageren
3 maanden | amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht interim financial met supplychain ervaring binnen Food.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: amsterdam
Profiel van het bedrijf: fmcg
Profiel van de opdracht: in een exact online omgeving moeten processen gestroomlijnd worden met oa marketing en supplychain. je hebt ervaring met Productie, voorraadbeheer , inkoop en automatiseren van processen.
Profiel van de manager: hands on , multi inzetbaar, praktisch met foodachtergrond, productie en inkoop , voorraadbeheer e.d.
Opmerkingen: Graag uiterlijk dinsdag 22 januari profielen indien beschikbaar
50555Interim Financial Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (afhankelijk van invulling vaste vacature). | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Financial Controller.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 5 dagen per week (afhankelijk van invulling vaste vacature).
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is actief in het ontwikkelen en vermarkten van duurzame energie-oplossingen. Het gaat hier om een nieuwe functie doordat de taken en verantwoordelijkheden van de controller worden gesplitst in business control en financial control.
Profiel van de opdracht: De Financial Controller is een generalist en houdt toezicht op alle financiële processen. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen aan de CFO en directie en bereidt samen met de CFO, de business controller en het hoofd administratie het financiële beleid voor. Samen met de CFO bewaak je de financiële positie en resultaten van het bedrijf.
Profiel van de manager: -Opzet en werking van de Administratieve Organisatie, inclusief rapportages over het primaire proces; -Verzorgen van de financiële rapportages uit de verschillende administraties (SAP); -Verzorgen van de maandafsluiting van de administraties; -Maken van kostprijscalculaties; -Afstemming inzake de financiële audits, contacten en afstemming met de accountants; -Organiseren van de verslaglegging aan aandeelhouders, KvK, banken, CBS etc; -Tijdig deponeren van benodigde wettelijke documenten.
Opmerkingen:
50532Interim International HRBP Details Inzien/reageren
36/40 hours/week; working 4 days per week is possible. | Amersfoort
 
Hier reageert u op: Interim International HRBP wanted for our company.
Verwachte opdrachtduur: 36/40 hours/week; working 4 days per week is possible.
Plaats/regio: Amersfoort
Profiel van het bedrijf: We are a financial services Company
Profiel van de opdracht: Represent the first point of contact for your assigned departments/teams in the Netherlands and our other countries. Advising and challenging management on the development and delivery of their people plans Be one of three HR business partners providing both day-to-day operational support and advice on strategic initiatives to help achieve the organisation’s business objectives. Provide advice on change management actions
Profiel van de manager: Master’s degree in business management, human resources or other relevant study General knowledge of employment conditions, mobility, culture and labour law in a variety of countries in the Global South Proficiency in English (both speaking and writing) is required and fluency in Spanish or French is desirable Excellent communication skills A minimum of five years’ generalist HR experience in professional international environments Ability to develop and facilitate a framework for training
Opmerkingen: Please submit your application in English, including your CV and letter of motivation, no later than 27 January 2019. Please note the following: - There will be two interviews which will take place in the first week of February . - Incomplete applications, applications submitted after the application deadline, and applications not submitted in English will not be taken into consideration in the selection process.
50530Interim financial accountant Details Inzien/reageren
3 maanden, fulltime, optie verlenging | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een internationaal (US listed) bedrijf in Amsterdam Zuidoost zijn wij per direct op zoek naar een ervaren, fulltime, allround Interim financial accountant met ruime internationale accounting ervaring.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, fulltime, optie verlenging
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: een internationaal (US listed) bedrijf in Amsterdam Zuidoost
Profiel van de opdracht: EMEA accounting team wat gevestigd is in Engeland tijdelijk ondersteunen. coordineren van de maandafsluiting, oplossien van accounting issues, veel contact met het Shared Service Centre. Je Excel vaardigheden zijn meer dan uitstekend, je beheersing van de Engelse taal nagenoeg vloeiend is, en je hebt kennis van Usgaap en SOX. Door de vele calls en ad-hoc verzoeken is het belangrijk dat je in staat bent om prioriteiten te stellen en verwachtingen te managen.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO/ Bachelor opleiding Recente en relevante ervaring in een functie als financial accountant bij een internationaal bedrijf Fulltime beschikbaar voor de komende maanden Ervaring met Oracle of vergelijkbare ERP systemen Uitstekende beheersing van de Engelse taal Uitstekende Excel vaardigheden Kennis van SOX en Usgaap
Opmerkingen: Betreft een fulltime interim positie voor de komende maanden. Uurtariefindicatie voor freelancers is 55 - 60 Euro incl reiskosten, afhankelijk van werkervaring en senioriteit.
50549Interim Adviseur rechtspositie en arbeidsvoorwaarden Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 4-6 maanden, 18-20 uur per week gemiddeld | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Adviseur rechtspositie en arbeidsvoorwaarden
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4-6 maanden, 18-20 uur per week gemiddeld
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Ter vervanging van een collega tijdens haar zwangerschapsverlof zoekt men bij HR zo spoedig mogelijk voor een periode van 4 tot 6 maanden een Beleidsadviseur/jurist rechtspositie en arbeidsvoorwaarden.
Profiel van de opdracht: Bijdragen aan het lopende project Normalisatie waarin de overgang van ambtenarenrecht naar arbeidsrecht (Wet normalisering rechtspositie ambtenaren) wordt voorbereid. Als juridisch expert deelnemen aan of leiden van implementatieprojecten. Adviseren van leidinggevenden en HR-collega\'s bij arbeidsrechtelijke casuïstiek. Landelijke wet en regelgeving vertalen naar lokaal beleid.Input leveren t.b.v. de onderhandelingen over lokaal beleid.
Profiel van de manager: Relevante afgeronde opleiding op tenminste HBO niveau. WO werk- en denkniveau. Kennis van het arbeidsrecht. Goede adviesvaardigheden, stevig, kritisch, zelfstandig en resultaatgericht werkend, lef, om op creatieve wijze de ruimte binnen te kaders te benutten. Kennis van en ervaring met CAR UWO. Kennis van en ervaring met ambtenarenrecht en WNRA.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting en tarief.
50524Interim Situation Manager Details Inzien/reageren
11 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Rijswijk
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Situation Manager.
Verwachte opdrachtduur: 11 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Rijswijk
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Performs Situation Manager role. Acts as one of several regional situation managers. Coordinates and tracks Situation and Service at Risk resolution. Create and maintain effective working relationships. Applies to the Information Technology Infrastructure Library (ITIL) Incident Management function, Exercises independent judgment within defined policies and practices to determine best method for accomplishing resolutions.
Profiel van de manager: 8+ years experience. Expert: Applies advanced subject matter knowledge to complex IT business issues. Works on problems where analysis of situations or data requires an in-depth evaluation of multiple factors and or bundles. Has broad spectrum of technology knowledge. Frequently represents the organisation to external clients and bundles. Leads and / or provides expertise to functional teams and may participate in cross-functional initiative.
Opmerkingen: Need is immediate and would run through end of 2019 for right candidate. The hourly rate for this position is max. €80,-.
50523Interim Operationeel Team- en Verandermanager Details Inzien/reageren
ca 4 maanden, 4 a 5 dagen in de week | westen van het land
 
Hier reageert u op: Interim Operationeel Team- en Verandermanager (ca 25 mdw, administratief team)
Verwachte opdrachtduur: ca 4 maanden, 4 a 5 dagen in de week
Plaats/regio: westen van het land
Profiel van het bedrijf: Semi-overheidsorganisatie die landelijk opereert, 4 divisies, vestigingen en 1 hoofdkantoor. Transformatieproces naar centralisatie van (administratieve) werkprocessen.
Profiel van de opdracht: Aansturing van administratief team, analyse en optimalisatie van kwalitatieve en kwantitatieve bezetting en productie, centralisatie van processen, wegwerken achterstanden, structuur aanbrengen, doorvoering automatisering, team coachen, motiveren en begeleiden in veranderingsproces, regels stellen, aanspreken op gedrag, doorbreken van oude patronen, afstemming met andere teams en werkwijzen binnen de divisie, contact onderhouden met externe relaties en instanties.
Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding (bedrijfskunde), erv. als lijn- en verandermanager met administratieve teams, binnen grote uitvoeringsorganisatie, erv. met optimalisatie, centralisatie en automatisering van administratieve processen in de keten en wegwerken van achterstanden. Ruime erv. met aansturing, motivering, optimalisatie van administratief team. Hands-on, regels stellen, aanspreken op houding en gedrag, oude patronen doorbreken, tussen de mensen,doorzettingsvermogen, energiek, communicatief.
Opmerkingen: Tarief max 75,-. Per direct bb. cv in Word.
50531Interim HR Manager Details Inzien/reageren
5 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim HR Manager voor ons bedrijf
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een zorgorganisatie
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het totale personeelsbeleid op strategisch HR niveau. Fusie, samenwerking, beleid moet herschreven en opnieuw bepaald worden.
Profiel van de manager: WO werk- denkniveau. V&V ervaring, inrichten processen, beleidbepalen. Communicatief sterk. Coach. Communicator. Sparring partner RvB.
Opmerkingen: Aantoonbare ervaring kort en bondig toelichten.
50520Interim Finance Manager Details Inzien/reageren
3 maanden | regio Helmond
 
Hier reageert u op: Voor een mooie organisatie ben ik op zoek naar een interim Finance Manager
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: regio Helmond
Profiel van het bedrijf: Dynamische handelsorganisatie
Profiel van de opdracht: Verbeteren van de managementinformatie & KPI\'s, budgettering & forecasting, optimalisatie gebruik van ERP, optimalisatie afdeling Finance & Control
Profiel van de manager: Finance Manager - helikopterview - meewerkend voorman - goed kunnen schakelen van strategisch / operationeel niveau, sterke sparringpartner, no nonsens, sterke communicatieve en relationele skills,
Opmerkingen: fulltime, op korte termijn starten
50551Interim Milieuregisseur Details Inzien/reageren
Startdatum 11-2-2019, einddatum 11-9-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Milieuregisseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-2-2019, einddatum 11-9-2019, optie tot verlenging 3 x 6 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Missie van de gemeente is te zorgen voor een goed ingerichte ruimte waar mensen zich thuis voelen om te wonen, te werken en te verblijven.
Profiel van de opdracht: Je vormt de verbindende schakel tussen de projectmanagers/adviseurs ruimtelijke ontwikkeling enerzijds en de adviseurs milieu anderzijds. Je communiceert gemakkelijk met collega’s uit verschillende vakdisciplines. Je bent lid van projectteams voor ruimtelijke projecten. Advisering over omgevingsvergunningen behoort ook tot de taken. Je hebt globale kennis van alle milieucompartimenten. Met name kennis op het gebied van geluid, externe veiligheid en natuur zijn van belang.
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding. Relevante en recente werkervaring in het ruimtelijk domein. Minimaal 1 jaar recente werkervaring als milieuregisseur bij of voor een gemeente. Werkervaring op gebied van flora en fauna.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze interim opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50544Interim Supervisor KCC Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 7 maanden Optie op verl. 1*11 maanden | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Supervisor KCC
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 7 maanden Optie op verl. 1*11 maanden
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je draagt zorg voor de operationele aansturing en coaching en het optimaal functioneren van medewerkers binnen het KCC. Verder realiseer je met je team vastgelegde doelstellingen en maakt, samen met de planner, werkplanningen, waarbij rekening gehouden wordt met de (flexibele)inzet van medewerkers. Ook lever je een bijdrage aan of initieert projecten ter verbetering van de dienstverlening en draag je zorg voor een goede ’informatie’ samenwerking tussen het KCC en de rest van de organisatie. Je s
Profiel van de manager: Aantoonbare kennis van COPC en WFM. Minimaal een afgeronde HBO opleiding; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met burgerzaken binnen een gemeente; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het coachen van medewerkers in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare kennis van- en werkervaring met dienstverlening en klantcontact;
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 64,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 25-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50521Interim Java/Javascript Consultant Details Inzien/reageren
6 maanden, 4 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Freelance/Interim Java/Javascript Consultant
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 4 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Project ter ondersteuning van de huidige medewerker
Profiel van de manager: - Goede communicatiev vaardigheden in het NL en ENG - Ervaring met JavaScript, HTML5 en CSS - Ervaring met Java (backend) - In staat kennis over te dragen - In staat goed samen te werken
Opmerkingen: - Werken bij een cool bedrijf - Project invullen met jouw ervaring en kennis - Coachen en kennis verbreden van een ander - Veel zeggendschap
50539Interim senior financial controller Details Inzien/reageren
4-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim senior financial controller in Amsterdam.
Verwachte opdrachtduur: 4-6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Een internationale zakelijk dienstverlener gevestigd in de regio Amsterdam
Profiel van de opdracht: In deze rol ondersteun je de finance director in het opzetten van een financial/ business control framework voor meerdere landen. Je hebt een centrale rol en bent daarin de linkin-pin en sparring partner voor de finance leads in de landen zelf, waarover het control framework verder uitgewerkt gaat worden. Onderdeel van je rol is onder andere budgetten opstellen & bewaken en het bouwen van een geconsolideerde forecast. Daarnaast ben je onderdeel van diverse projectteams en pricing vraagstukken.
Profiel van de manager: - Universitaire opleiding in Finance, Control of Accounting - Minimaal 7 – 10 jaar relevante finance, accounting en control ervaring binnen een internationaal bedrijf, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening - Degelijke, praktische kennis van IFRS - Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift - Bijzonder goede Excel vaardigheden - In staat om te werken in een complexe, dynamische werkomgeving - Zeer sterke communicatieve vaardigheden
Opmerkingen: Voor deze uitdagende interim functie geldt een tariefindicatie van € 80,- tot € 95 per uur, afhankelijk van ervaring en senioriteit.
50548Interim Projectleider ICT-implementatie omgevingswet (WABO) Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week. | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider ICT-implementatie omgevingswet (WABO)
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week.
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheidssector
Profiel van de opdracht: Het ondersteunen van verschillende afdelingen op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) bij de (gebruikers-) implementatie van nieuwe applicaties op het gebied omgevingsvergunningen (WABO). Naast implementatie focus op procesinrichting en -optimalisatie, eenduidige werkwijze en organisatie- en cultuurveranderingen. Ondersteuning van het management en de centrale portefeuillehouder bij implementatie.
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO of WO opleiding bedrijfskunde of vergelijkbaar en aantoonbare werkervaring (minimaal 5 jaar) in een soortgelijke functie binnen grote en complexe (gemeentelijke) overheidsorganisaties. Gedegen en actuele kennis van digitalisering van werkprocessen en affiniteit in het VTH domein. Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
Opmerkingen: Graag ontvangen wij je cv (Word) inclusief tarief (excl. BTW en incl. reiskosten) en je beschikbaarheid.
50509Interim Financial Accountant Details Inzien/reageren
3 maanden, 40 uur | Rotterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Financial Accountant
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 40 uur
Plaats/regio: Rotterdam
Profiel van het bedrijf: Industrieel familiebedrijf
Profiel van de opdracht: Zaken oppakken met name op het gebied van het jaarrekening proces. BTW rondrekening, correctie journaalposten, specificaties, etc.
Profiel van de manager: Goed onderlegde financial accountant.
Opmerkingen:
50505Interim manager Onderhoud Details Inzien/reageren
4 a 5 maanden, gemiddeld 32 uur per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager Onderhoud bij een woningcorporatie.
Verwachte opdrachtduur: 4 a 5 maanden, gemiddeld 32 uur per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: De woningcorporatie is een grote sociale huisvester in Limburg. De missie is het leveren van betaalbaar en prettig wonen voor mensen met lage inkomens. Samen met huurders en andere partners werkt de woningbouwcorporatie aan duurzame en leefbare wijken.
Profiel van de opdracht: Als Interim Manager Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het team Onderhoud (15 FTE) waarbij de kwaliteit van de werkzaamheden continu is geborgd en proactief aansluit bij veranderende wensen en eisen. Je geeft hierbij leiding aan het team en geeft samenwerking zodanig vorm dat dit bijdraagt aan de gedefinieerde afdelingsdoelstellingen. Daarnaast verantwoordelijk voor (Niet) Planmatig Onderhoud: verduurzaming en zorg dragen voor efficiënte en effectieve werkprocessen, planning en bezetting.
Profiel van de manager: * Opleidingsniveau: Afgeronde HBO opleiding in een bouwtechnische richting * Kennis en ervaring: leidinggevende ervaring, coaching, management, procesoptimalisatie en verandermanagement. Functie-gerelateerde opleidingen en/of cursussen op het gebied van gebouwenbeheer en verduurzaming van woningen * Competenties: Klantgericht, Resultaatgericht, Samenwerken en ontwikkelen, Coachend leiderschap, Ondernemerschap, Goede mondelinge en schriftelijke communicatie, Creatief / innovatief denken
Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het tarief is € 75 - 85 per uur (incl reiskosten, ex BTW). Procedure: Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk maandag 21 januari 2019, tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.
50504Interim Consolidatiespecialist Details Inzien/reageren
4 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Regio Tiel
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Consolidatiespecialist
Verwachte opdrachtduur: 4 tot 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Regio Tiel
Profiel van het bedrijf: Internationaal opererende sales - en productieonderneming
Profiel van de opdracht: Ondersteuning met de consolidaties
Profiel van de manager: Minimaal HBO achtergrond met aantoonbare consolidatie ervaring en kennis van Onestream (HFM)
Opmerkingen: tarief bespreekbaar
50502Interim Sr. Manager Audit RA Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Voor een groot accountantskantoor zoeken wij een Interim Sr. Manager Audit RA, specifiek voor de sector Financial Services. (Banken, verzekeraars, Pensioen- en beleggingsfondsen, Vastgoed)
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Accountantskantoor
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor een groter team bestaande uit jr. manager, controleleiders en assistenten Met de partner, verantwoordelijk voor de volledige audit / wettelijke controle Verzorgen van de planning en klantcontact Tussentijdse toetsing en eindbeoordeling
Profiel van de manager: Recente audit-ervaring in de Accountancy (bij voorkeur Big4) RA Bij voorkeur ervaring in financiële sector (banken/verzekeraars, pensioenfondsen e.d.)
Opmerkingen: Per direct beschikbaar
50501Interim Kwartiermaker LeerWerk-bedrijf Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week. | Limburg
 
Hier reageert u op: Gezocht interim Kwartiermaker LeerWerk-bedrijf
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 3 tot 5 dagen per week.
Plaats/regio: Limburg
Profiel van het bedrijf: Publieke organisatie
Profiel van de opdracht: Opzetten van het Leerwerkbedrijf, zorgdragen voor de implementatie van processen en het goed functioneren van het Leerwerkbedrijf.
Profiel van de manager: Academisch werk- en denkniveau; minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring, ook op financieel gebied; heeft kennis van methoden en systemen op het gebied van re-integratie/arbeidsontwikkeling ; heeft kennis van arbo- en milieuwetgeving, personeelsbeleid, sociaal domein en regelgeving op het gebied van re-integratie; beschikt over een relevant netwerk
Opmerkingen:
50493Interim Projectondersteuner/Secretaresse Details Inzien/reageren
24-36 uur , minimaal 6 mnd, vanaf half februari | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Projectondersteuner/Secretaresse
Verwachte opdrachtduur: 24-36 uur , minimaal 6 mnd, vanaf half februari
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een middelgrote gemeente in Zuid-Holland. Ivm grote hoeveelheden werk op de afdeling Projecten is men momenteel op zoek naar een Projectondersteuner die de Projectleiders op de afdeling Vastgoedontwikkelingen kan ondersteunen.
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden zullen divers zijn, o.a. afspraken maken, verslagen van projectgroepen, afhandelen facturen, opstellen opdrachtbrieven, organiseren bewonersavonden e.d. De sfeer op de afdeling is erg goed en dynamisch, je kunt hierin goed meegaan.
Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een kandidaat met interim ervaring als projectondersteuner of secretaresse. Gemeentelijke ervaring is geen harde eis. Wel sta je stevig in je schoenen, ben je stressbestendig, pro-actief en durf je tegengas te geven.
Opmerkingen: Reacties graag inclusief tarief en beschikbaarheid.
50490Interim General Ledger Accountant Details Inzien/reageren
Eind februari starten voor een periode van 6 maanden (fulltime = 40 uur). Geen verlenging. | Regio Den Bosch
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim General Ledger Accountant voor 6 maanden.
Verwachte opdrachtduur: Eind februari starten voor een periode van 6 maanden (fulltime = 40 uur). Geen verlenging.
Plaats/regio: Regio Den Bosch
Profiel van het bedrijf: Organisatie in Brand Marketing.
Profiel van de opdracht: Dagelijkse financiële administratie van meerdere entiteiten. Maand- en kwartaalafsluitingen. Internal controls (SOx) werkzaamheden. Assisteren bij voorbereiden (cash flow) forecasts and budgets. Nauwe samenwerking met business control.
Profiel van de manager: 3-5 jaar ervaring. Minimaal HBO BE/AC. Aantoonbare werkervaring met SAP (FICO/SD) en Excel. Beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + zo scherp mogelijk ALL-IN tarief.
50487Interim Hoofd Technische Dienst Details Inzien/reageren
+/- 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Westland
 
Hier reageert u op: Gezocht voor ons bedrijf een interim Hoofd Technische Dienst. Ervaring met het aansturen van technische professionals? Duidelijke visie op onderhoud in staat een team verder te ontwikkelen in een groeiende organisatie?
Verwachte opdrachtduur: +/- 6 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Westland
Profiel van het bedrijf: Wij zijn een grote leverancier van groente en fruit.
Profiel van de opdracht: Geeft leiding de team TD en een Werkvoorbereider. Verder verantwoordelijk voor: - de technische staat van het machinepark. Opstellen van contracten met leveranciers en -onderhoudspartijen van technische installaties. Je maakt afdelingsplannen en zorgt voor een onderhoudsstrategie. Draagt zorg voor onderhoudsplanning. Denkt mee over investeringsprojecten. Groeiende organisatie, uitbreiding qua oppervlakte. Denkt mee technologische oplossingen voor nieuwbouw en vormgeving van team.
Profiel van de manager: Een afgeronde MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of Algemene Operationele Techniek; ruime ervaring als Hoofd TD, bij voorkeur in een technische productie omgeving of in een logistieke omgeving; ervaring met leidinggeven aan een team; goede technische kennis en technisch inzicht; zowel elektrotechnisch als mechanisch; ervaring met het maken van afdelings- en onderhoudsplannen; ervaring met het contracteren van leveranciers en derde partijen.
Opmerkingen: Start per 1/3/19 of 1/4/19
50507Interim Programmamanager Energie Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (24 uur). | Zuid-Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Programmamanager Energie
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week (24 uur).
Plaats/regio: Zuid-Nederland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in het zuiden van Nederland.
Profiel van de opdracht: Als (senior) Programmamanager ben je verantwoordelijk voor projecten op het gebied van duurzaamheid en energieprojecten, zoals de realisatie van windturbines, aardgasvrije woningen. Je hebt in deze opdracht naast je inhoudelijke taken ook de coachende rol richting de andere programmamanagers.
Profiel van de manager: Gevraagd wordt een academisch werk- en denkniveau. Je hebt een heldere visie en ervaring met programmamanagement en energieprojecten. Als persoon ben je stressbestendig en een goede coach.
Opmerkingen: Graag een tariefindicatie vermelden bij de reactie.
50506Interim manager leefbaarheid, wonen en economie Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (32 uur). | Zuid-Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim manager leefbaarheid, wonen en economie
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week (32 uur).
Plaats/regio: Zuid-Nederland
Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in het zuiden van Nederland.
Profiel van de opdracht: Als manager verantwoordelijk voor de aansturing van ca 20 professionals die werkzaam zijn binnen hun eigen specialisme. Je fungeert als sparringpartner voor je medewerkers, programmamanagers, directie en politiek.
Profiel van de manager: Gevraagd wordt een academisch werk- en denkniveau. Ervaring binnen de gemeentelijke wereld. Aantoonbare affiniteit met een of meerdere van deze disciplines: leefbaarheid, wonen, economie. Als persoon ben je vasthoudend, weet je duidelijk te communiceren en ben je (politiek) sensitief.
Opmerkingen: Graag een tariefindicatie vermelden bij de reactie.
50483Interim Group Controller Details Inzien/reageren
Voor de periode van vier tot zes maanden, liefst vijf dagen per week, aanvang zo spoedig mogelijk | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Breed inzetbare Interim Group Controller die overzicht en orde weet te creëren.
Verwachte opdrachtduur: Voor de periode van vier tot zes maanden, liefst vijf dagen per week, aanvang zo spoedig mogelijk
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Mijn opdrachtgever is een zakelijk dienstverlener die ook in 2019 inzet op een sterke groei en hier zeer ambitieus in is.
Profiel van de opdracht: Richting geven aan de verschillende onderdelen van de groep en het ondersteunen/opzetten corporate regime. Opstellen van rapportages voor het management en de board. Intensief samenwerken met Corporate Controller en de Manager Group Finance & Control. Voorbereiden van reviews met het management. Verzorgen van periodieke rapportages en analyses. Ondersteunen bij het uitwerken van business cases en het voorbereiden van investeringsvoorstellen
Profiel van de manager: Ervaren (Groep, Concern, Holding) Controller die idealiter concrete ervaring heeft binnen de zakelijke dienstverlening en/of retail. Pragmaticus met academisch werk- en denkniveau; iemand die conceptueel kan denken, maar tevens in staat is zaken klein en praktisch te maken. Uitstekend gevoel voor geautomatiseerde processen en in staat systemen snel eigen te maken. Kandidaat met goede gunfactor en uitstekende communicatieve vaardigheden om bruggen te slaan naar andere onderdelen en afdelingen
Opmerkingen: Indicatie tarief € 75,00 tot € 85,00 per uur (excl. btw en reiskosten)
50481Interim financial controller Details Inzien/reageren
4 maanden, 4 dagen per week | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Vlotte Interim financial controller gezocht voor boeiende non-profitinstelling in hartje Amsterdam.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, 4 dagen per week
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Non-profitinstelling
Profiel van de opdracht: - Je bent op de centrale administratie het aanspreekpunt voor de business controllers van de decentrale onderdelen en onderling hebben jullie veel contact. Je levert rapportages aan of andere gevraagde input. Jij vormt de basis en zonder jouw inzet is de financiële managementinformatie niet betrouwbaar. Een leuke, echte financial controlopdracht met een zekere spilfunctie erin verwerkt.
Profiel van de manager: - Je bent boekhoudkundig ijzersterk, je denkt in journaalposten. - Je bent ijzersterk in Excel en handig met het maken en verbeteren van rapportages. - Je vindt het leuk om kennis te delen, samen te werken maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag.
Opmerkingen:
50480Interim vastgoed administrateur Details Inzien/reageren
3 maanden, gemiddeld 2/3 dagen per week. Start per direkt! | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim vastgoed administrateur (financieel) voor 2/3 dagen per week, per direkt.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 2/3 dagen per week. Start per direkt!
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Dienstverlener in de fastfood industry, met een zeer prettige werkomgeving. Grote speler, afwisselend bedrijf.
Profiel van de opdracht: Het voeren van de (financiele) vastgoedadministratie. Inkomende facturen, uitgaande facturen, betaalbatches, incassobatches, afrekeningen en indexatie\'s. De juridische kant van het vastgoedbeheer behoort niet tot de taken.
Profiel van de manager: Ervaring met het bovenstaande is een must !!! Ervaring met Twinfield een pre.
Opmerkingen: De inschatting is 2/3 dagen per week, vrij in te delen over de dagen heen. Tarief inclusief reiskosten. Inkoop geschiedt obv gunstigste tarief met als randvoorwaarde de aantoonbare ervaring!
50479Interim AVG Projectleider Details Inzien/reageren
5 maanden, 4 dagen per week | Randstad
 
Hier reageert u op: Interim AVG Projectleider gezocht voor grote, complexe non-profitorganisatie
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, 4 dagen per week
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Grote, complexe non-profitorganisatie
Profiel van de opdracht: - Het begeleiden van de implementatie van de AVG
Profiel van de manager: - ruime ervaring als projectleider (AVG) binnen grote, complexe organisaties met een divisiestructuur - je bent in staat in korte tijd een helicopterview te vormen van een complexe organisatie en strategie te vertalen naar de praktijk - je bent organisatiesensitief en straalt leiderschap uit.
Opmerkingen:
50477Interim Tekenaar/Constructeur machinebouw Details Inzien/reageren
3 tot 6 maanden, gemiddeld 3 tot 4 dagen per week met een mogelijke verlenging tot een jaar | Randstad
 
Hier reageert u op: Ben jij of ken jij één of meerdere Interim Tekenaar/Constructeur(s) machinebouw? Heb je ervaring met Solid Works en ben je op korte termijn inzetbaar, neem dan ZSM contact met ons op.
Verwachte opdrachtduur: 3 tot 6 maanden, gemiddeld 3 tot 4 dagen per week met een mogelijke verlenging tot een jaar
Plaats/regio: Randstad
Profiel van het bedrijf: Wij voeren onze opdrachten zowel intern ( op onze engineering afdeling) als ook extern bij onze partners uit. Dit kunnen zowel machinebouwers, producenten en organisaties binnen de industrie zijn
Profiel van de opdracht: Je wordt als Tekenaar/Constructeur ingezet op de lopende projecten. Dat kan uitdetailleren zijn tot en met constructieve werkzaamheden tot op medior niveau mbv van Solid Works. Je werkt onder de begeleiding van een Engineering Manager, teamleider en of hoofd Tekenkamer
Profiel van de manager: Je functioneert minimaal op HBO niveau ( WTB) , heb meerdere jaren ervaring met Solid Works ( Inventor en of NX zijn ook wenselijk)
Opmerkingen: Wij hebben meerdere projecten openstaan. Stuur je CV , motivatie en tariefsindicatie toe voor een dergelijk project. Getriggerd en wil je (inhoudelijk) meer weten zien we je reactie zsm tegemoet
50475Interim controller Details Inzien/reageren
3 maanden | West-Brabant
 
Hier reageert u op: We zoeken jou die als Interim controller een gedegen ervaring heeft met het opstellen van het jaarwerk.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: West-Brabant
Profiel van het bedrijf: Een organisatie die in de branch werkzaam is van productie.
Profiel van de opdracht: Als Financial Controller ben je verantwoordelijk : • Zelfstandig opstellen van de jaarrekening • het opstellen van de financiële periodieke rapportages • interne audits • kennis van interne controle en de administratieve organisatie. • Fungeren als sparringpartner
Profiel van de manager: HBO, Pre accountancy. relevante werkervaring Kennis van Navision is een pre
Opmerkingen: Scherp tarief
50499Interim Adviseur P&O Details Inzien/reageren
Startdatum 18-2-2019, einddatum 31-8-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Adviseur P&O
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 18-2-2019, einddatum 31-8-2019, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling P&O is door een aantal wisselingen behoefte aan ondersteuning op het gebied van P&O advies.
Profiel van de opdracht: Je bent gesprekspartner en coach voor het management. Je adviseert over de huidige en toekomstige personeelsbehoefte, arbeidsvoorwaarden, relevante wet- en regelgeving, wet Poortwachter en je hebt een rol in het werving- en selectieproces. Focus ligt op meerdere taakgebieden, zoals advisering en organisatie-inrichting op het gebied van veranderingen binnen het sociaal domein. Daarnaast ben je tevens verantwoordelijk voor een tweetal projecten.
Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding, met aanvullende opleidingen op het gebied van project- en/of verandermanagement. Minimaal vijf jaar werkervaring als senior adviseur P&O, met ervaring binnen het z.g. sociaal domein. Je hebt sinds 2010 aantoonbaar minimaal vijf jaar werkervaring binnen een gemeentelijke organisatie en de bijbehorende rechtspositieregelingen.
Opmerkingen: Ben je als HR-professional geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je CV, korte motivatie/toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50496Interim Projectleider Openbaar Vervoer Details Inzien/reageren
Startdatum 4-2-2019, einddatum 4-11-2019, optie tot verlenging 1 x 9 maanden, 12 uur per week. | Regio Groningen
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Openbaar Vervoer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-2-2019, einddatum 4-11-2019, optie tot verlenging 1 x 9 maanden, 12 uur per week.
Plaats/regio: Regio Groningen
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke prganisatie die bijdraagt aan de economische ontwikkeling en leefbaarheid door het verplaatsen van mensen en goederen zo optimaal mogelijk te faciliteren.
Profiel van de opdracht: Voor de aansturing van een aantal openbaar vervoer projecten zoekt men een projectleider openbaar vervoer. Je bent verantwoordelijk voor het informeren en adviseren van de opdrachtgever en bereidt belangrijke besluiten voor. Je onderhoudt in- en externe contacten en onderhandelt met aannemer, overheden en adviesbureaus. Je bent verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het project.
Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van planologie, geografie, verkeer of vervoer. Tenminste 10 jaar ervaring binnen de overheid met (beleids)advisering en het leiden van complexe projecten in een bestuurlijke omgeving. Kennis en ervaring op het gebied van openbaar vervoer en/of railprojecten van minimaal 5 jaar en ervaring met vraagstukken m.b.t. de ondergrond en de aanleg van spoorlijnen. Krachtige persoonlijkheid, politiek-bestuurlijk sensitief, communicatief- en adviesvaardig.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze aansprekende parttime en tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50474Interim RA audit Details Inzien/reageren
5 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht Interim RA met recente auditervaring
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Financiele instelling
Profiel van de opdracht: Audit opdracht bij bank
Profiel van de manager: Audit evaring bij fsi
Opmerkingen:
50482Interim Controller Details Inzien/reageren
3 maanden, 32 uur per week | Schiedam
 
Hier reageert u op: Voor onze opdrachtgever in Schiedam zijn we per direct op zoek naar een Interim Controller voor 32 uur per week.
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Schiedam
Profiel van het bedrijf: Opdrachtgever in Schiedam
Profiel van de opdracht: maand- en kwartaalcijfers van de buitenlandse entiteiten . Jaarrekeningen opstellen van de buitenlandse entiteiten. Coördineren maandafsluiting en alle daarbij behorende taken. Uit te betalen interne en externe commissie controleren en in het resultaat verwerken. Opschonen van tussenrekeningen. Jaarlijks afrekeningen opstellen van de diverse subsidieregelingen. Uitvoeren van kredietcontroles voor klanten in nauwe samenwerking met Sales support en Sales managers.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau Meerdere jaren ervaring binnen een vergelijkbare functie Je bent iemand die overzichtelijk werkt, zelfstandig is en zaken signaleert. Per direct 32 uur per week beschikbaar
Opmerkingen: Voor deze rol geldt een inkooptarief van €60,- exclusief reiskosten. In eerste instantie zal een periode van 3 maanden worden aangehouden, met optie tot verlenging.
50466Interim Business & ICT Consultant / Projectleider Details Inzien/reageren
6 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Business & ICT Consultant / Projectleider
Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 - 36 uur per week
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het analyseren van de werkwijze en het ondersteunen van verschillende afdelingen op het gebied van Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VTH) bij de implementatie van nieuwe applicaties, met name bij omgevingsvergunningen (WABO). Naast implementatie focus op procesoptimalisatie, eenduidige werkwijze en organisatie- en cultuurveranderingen. Ondersteuning van het management en de centrale portefeuillehouder bij implementatie.
Profiel van de manager: Een afgeronde HBO of WO opleiding bedrijfskunde of vergelijkbaar en aantoonbare werkervaring (minimaal 5 jaar) in een soortgelijke functie binnen grote en complexe (gemeentelijke) overheidsorganisaties. Gedegen en actuele kennis van digitalisering van werkprocessen en affiniteit in het VTH domein. Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
Opmerkingen: Graag ontvangen wij een cv (Word) inclusief tarief (excl. BTW en incl. reiskosten) en beschikbaarheid.
50465Interim Accountant Real-estate/Asset management Details Inzien/reageren
3 maanden | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Accountant met Real-estate/Asset management ervaring
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Assetmanagement
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden: - Jaarrekeningen voor de asset manager - Boekingen in ERP omgeving (AX) SAP/Oracle - Fulltime
Profiel van de manager: - Realestate Assetmanagement ervaring - RA is een pre
Opmerkingen:
50462Interim P2P-specialist Details Inzien/reageren
5 maanden tot 1 jaar. Start: 1 februari, uiterlijk half februari. | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim P2P-specialist met kennis van end to end processen en Shared Service Center ervaring.
Verwachte opdrachtduur: 5 maanden tot 1 jaar. Start: 1 februari, uiterlijk half februari.
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Groot, internationaal bedrijf in productie/FMCG
Profiel van de opdracht: Als P2P spcecialist ga jij aan de hand van het uitgewerkte end to end proces afdelingen overtuigen van het nieuwe werken om het maximale uit de payment ratio te halen. Dit doe je o.a. door middel van route cost analyses.
Profiel van de manager: Als P2P specialist ben jij in staat om: - Afdelingen mee te nemen en te overtuigen van het nieuwe werken. - Heb jij kennis van P2P end to end processen -Heb jij Shared Service Center ervaring binnen een grote multinational - Ervaring in change management
Opmerkingen: Maximaal tarief 65 euro inclusief reiskosten afhankelijk van kennis en ervaring.
50458Interim Manager Financiën Details Inzien/reageren
3 a 4 maanden, gemiddeld 28-32 uur per week. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Manager Financiën bij een onderwijsinstelling.
Verwachte opdrachtduur: 3 a 4 maanden, gemiddeld 28-32 uur per week.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Het is een onderwijsinstelling in Noord-Holland voor openbaar primair- en speciaal onderwijs. In totaal bestaat de instelling uit 37 scholen.
Profiel van de opdracht: * Het coördineren, motiveren en aansturen van de vijf medewerkers van de afdeling * Sturen op cultuuraspecten * Sparringspartner voor de directeur bedrijfsvoering * Sparringpartner naar schooldirecteuren; * Je bent verantwoordelijk voor de financiële administratie en het verder verbeteren van de processen * Het mede opstellen, doen uitvoeren, evalueren en bijstellen van de P&C-cyclus volgens de PDCA-cyclus * Het uitvoerend en adviserend betrokken zijn bij de AO/IC
Profiel van de manager: * Afgeronde opleiding Financiën of Bedrijfsvoering (HBO/WO werk- en denkniveau) * ervaring en kennis van de financiën in het Primair Onderwijs of relevante ervaring in de accountancy; *Je beschikt over leidinggevende ervaring *Je hebt ervaring met Lean trajecten; *Je hebt ervaring met cultuur trajecten; *Je kan zakelijkheid en doorpakken combineren met oog voor de menselijke maat; *Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden
Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden Het tarief is € 75 - 85 per uur (incl reiskosten, ex BTW). Procedure Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (beide in word), zien wij graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk zondag 20 januari 2019, tegemoet. Een referentiecheck en diplomacheck maken deel uit van deze procedure.
50456Interim engineer lijnen en kabels Details Inzien/reageren
12 maanden, 4 a 5 dagen per week | midden/oost ned
 
Hier reageert u op: Interim engineer lijnen en kabels
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, 4 a 5 dagen per week
Plaats/regio: midden/oost ned
Profiel van het bedrijf: Organisatie actief in de energiesector
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor (aansturing van) engineering, ontwerp en technische installatie/projecten (renovaties, nieuwbouw, vervanging en reconstructies) (samen met bouw- en projectleider). (laten) uitvoeren en kwalitatief bewaken van engineeringsproces, voorbereiden van aanbestedingsproces (mbt techniek), aansturing en controle van externe engineerende partijen, opstellen technische specificaties, bewaken van compliance, reviewen van ontwerp, detaillering van derden, beheersing risico\'s
Profiel van de manager: HBO/WO E, Energie, Civiel of WTB, ervaren engineer, erv met met ontwerp en verbindingen van kabels en lijnen, bekend met principes, normen en voorschriften van hoogspanningswereld is sterke pre, erv binnen energiesector, erv met planologie en vergunningen t.a.v. omgevingsvoorwaarden, stevige projectmanagement skills (bekend met alle projectfaseringen), communicatief sterk, stressbestendig, helicopterview, teamplayer, erv. met werken binnen grote projectteams met technische professionals
Opmerkingen: cv in word. kunnen voldoen aan bovengenoemde wensen/eisen.
50455Interim Medewerker Declaraties Zorg Details Inzien/reageren
Start a.s.a.p. – 30-06-2019, gemiddeld 5 dagen per week (minder mag ook). | Midden vh land
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker Declaraties Zorg
Verwachte opdrachtduur: Start a.s.a.p. – 30-06-2019, gemiddeld 5 dagen per week (minder mag ook).
Plaats/regio: Midden vh land
Profiel van het bedrijf: Zorgverzekeraar midden v/h land
Profiel van de opdracht: Dit ga je doen als Medewerker Declaraties Zorg • klanten helpen met zorgvragen • (complexe) declaraties beoordelen of ze voldoen aan de polisvoorwaarden en wettelijke eisen • bijdrage leveren en deelnemen aan zorginhoudelijke vakgroepen met ketenpartners • verbetermogelijkheden signaleren
Profiel van de manager: • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding is een vereiste voor deze rol en een diploma WFT Zorg is een groot pluspunt. • je bent analytisch sterk en hebt een goed oog voor verbetermogelijkheden • je bent communicatief vaardig en heel klantgericht, je kunt goed luisteren en doorvragen • bekend zijn met de LEAN methodiek is een pré (geen must)
Opmerkingen: Als medewerker Declaraties Zorg ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van (complexe) declaraties ZVW. Daarnaast (h)erken je de behoefte aan zorg van klanten en help je ze met hun complexe zorgvragen. Het is een flexibele werkomgeving met veel mogelijkheden tot het specialiseren in diverse zorgsoorten.
50453Interim Treasury controller Details Inzien/reageren
3 maanden | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Interim Treasury controller gezocht voor grote internationale organisatie
Verwachte opdrachtduur: 3 maanden
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Grote internationale organisatie
Profiel van de opdracht: - verantwoordelijk voor de treasury mid office - accounting reporting van alle treasury activiteiten - treasury maandrapportage - hedge accounting (cash flow hedges, fair value hedges, net investment hedges) - internal control
Profiel van de manager: - kennis van SAP - WO geschoold - RA is een pre - 5 - 10 jaar ervaring treasury accounting
Opmerkingen: Uiterlijk 1 maart beginnen
50470Interim adviseur P&O/HRM Details Inzien/reageren
12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht; Ervaren Interim adviseur P&O/HRM
Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je hebt ervaring een gebied van HRM projecten, o.a. vlootschouw, personeelshandboek, OR. Je bent adviseur van het management.
Profiel van de manager: Je hebt een HBO/WO (in relevante richting) en hebt minimaal 5 jaar ervaring als adviseur
Opmerkingen: Graag reageren voor of op 24/1. In je reactie graag je CV openen waaruit duidelijk blijkt dat je aan bovenstaande goed voldoet. In je reactie graag ook een tariefsvoorstel opnemen.
50463Interim HR Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum 4-2-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 3 maanden, 32-36 uur per week | Regio \'t Gooi
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim HR Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-2-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging 1 x 3 maanden, 32-36 uur per week
Plaats/regio: Regio \'t Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Adviseren over organisatievraagstukken, sparringpartner van het management, actief meedenken over de te behalen resultaten binnen de organisatie. Adviseren en ondersteunen van de manager. Je pakt klussen/projecten op binnen het HR veld. Bijdragen aan professionalisering van HR in de organisatie. Je bent goed thuis in de (gemeentelijke) rechtspositie en adviseert en begeleidt managers in personele casuïstiek; Je bent een teamplayer binnen het HR-team.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur in de afgelopen 8 jaar. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR adviseur binnen de overheid in de afgelopen 6 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid.
50460Interim Bestuurssecretaresse Details Inzien/reageren
Startdatum 30-1-2019, einddatum 1-4-2019, optie tot verlenging 2 x 1 maand, 32 uur per week | Regio Amsterdam
 
Hier reageert u op: Interim Bestuurssecretaresse gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 30-1-2019, einddatum 1-4-2019, optie tot verlenging 2 x 1 maand, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor vervanging tijdens ziekte zoekt men een tijdelijke bestuurssecretaresse.
Profiel van de opdracht: Alle voorkomende secretariële, administratieve en organisatorische werkzaamheden t.b.v. de wethouder en eventueel de leden van het Secretaristeam van de gemeente. Je ondersteunt in de breedste zin van het woord. Je beheert de agenda en mailbox en onderneemt actie zowel zelfstandig als in overleg. Je bereidt ook de vergaderingen voor. Tevens ben je verantwoordelijk voor de werkzaamheden rondom de huwelijksjubilea en de adoptie van het oorlogsmonument. Je vervangt collega's tijdens afwezigheid.
Profiel van de manager: MBO werk- en denkniveau. Aantoonbare gemeentelijke ervaring. Ervaring met secretariële, administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Volledige beheersing van het MS Office pakket. Je bent een organisatietalent en hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.Voorts: klantgericht, integer, gericht op samenwerking, affiniteit met en gevoel voor een bestuurlijk, politieke werkomgeving, zelfstandig, initiatiefrijk, stressbestendig, flexibel, discreet en collegiaal.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50457Interim directievoerder/toezichthouder Details Inzien/reageren
24 u/pw. Startdatum: +/- 18 feb. Duur opdracht: 2 jaar. Max uurtarief Euro 60 all in, ex BTW. | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Allround Interim directievoerder/toezichthouder (MBO civiele techniek) bij Gemeente in Zuid-Holland. Interesse? Reageren kan tot woensdag 30 jan 12.00 uur
Verwachte opdrachtduur: 24 u/pw. Startdatum: +/- 18 feb. Duur opdracht: 2 jaar. Max uurtarief Euro 60 all in, ex BTW.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: De functie richt zich op het, op basis van diverse contractvormen (dominant RAW), dagelijks begeleiden en controleren van uitvoering van werken.
Profiel van de opdracht: Er wordt – voor de rol als toezichthouder - gezocht naar een gedreven en flexibele toezichthouder / directievoerder (80/20) die zijn energie haalt uit het begeleiden van de realisatie van projecten in de openbare ruimte. Je komt het team versterken om het uitvoeringsprogramma – gestuurd door de woningbouw in het gebied - te realiseren. Incidenteel vallen de werkzaamheden in de avond, nacht of weekend uren. De variatie in het uitvoeringsprogramma zorgt er voor dat de gevraagde inzet ook varieert.
Profiel van de manager: Uiteraard heb je ruime ervaring in toezichthouden, maar we willen meer. Optreden waar nodig, de verschillende belangen zien en begrijpen. Niet bang aangelegd zijn, maar weloverwogen en proactief. Verder kijken als de waan van de dag. Je vind afspraak is afspraak niet alleen belangrijk, maar je gaat daar ook actief achteraan. Nutsbedrijven en bouwaannemers houd je in het gareel. Je hebt zowel ervaring bij opdrachtgevers als bij opdrachtnemers. De uitdaging zit in de verschillende belangen.
Opmerkingen: De geschikte kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO opleiding, richting civiele techniek of een vergelijkbare technische richting. Kandidaat heeft aantoonbare relevante werkervaring en kan dit aantonen aan de hand van relevante referenties. We zien je CV graag tegemoet.
50478Interim Gedragspsycholoog Details Inzien/reageren
Startdatum 1-3-2019, einddatum 1-3-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week | Provincie Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Gedragspsycholoog
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-3-2019, einddatum 1-3-2021, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Provincie Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, die een schone en prettig leefbare stad ambieert. Er bestaan echter enkele problemen rondom de afvalinzameling. Dat kost tijd en geld en leidt tot irritatie bij bewoners.
Profiel van de opdracht: De gemeente wil aan de slag met de mogelijkheden om het aantal bijplaatsingen te reduceren en scheidingsdoelstelling te halen door, naast goede informatie en communicatie, ook gedragsinterventies in te zetten. Een deel van de bewoners scheidt het afval niet op een juiste manier. Daardoor raken afvalstromen vervuild en is verwerking van het afval lastig. Er is voorts sprake van bijplaatsingen naast de ondergrondse containers.
Profiel van de manager: Je hebt succesvol een WO psychologie gedaan met een Master in gedragswetenschap. Een combinatie met Bedrifjskunde is een pre. Je hebt aantoonbaar een succesvolle interventie locatieaanpak bij een150.000+ gemeente geïmplementeerd. Je bent voorts analytisch, leergierig, kritisch en resultaatgericht.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50450Interim Directiesecretaresse Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m. tot ongeveer begin mei 2019, optie tot verlenging | Regio Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Directiesecretaresse
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m. tot ongeveer begin mei 2019, optie tot verlenging
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor tijdelijke vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof zoekt men een zeer ervaren directiesecretaresse/managementassistent.
Profiel van de opdracht: Het uitvoeren van ondersteunende en secretariële taken, zoals agendabeheer, organiseren van vergaderingen, beantwoorden van telefoon etc. Voorbereidende werkzaamheden t.b.v. MT-vergadering. Administratieve taken rondom inkoop (verplichtingen, controle facturen), personele aangelegenheden, archivering. Beheer mailbox, met op onderdelen zelfstandig afhandelen/in gang zetten en bewaken van acties. Vervanging waar nodig van de managementassistent van de andere directeur.
Profiel van de manager: HBO werk- en denkniveau. Minimaal 4 jaar relevante werkervaring. Kennis van een gemeentelijke organisatie en bestuurlijke verhoudingen is een harde eis. Kennis en veel ervaring met het Office pakket. Ervaring met Digiplaza, iBABS, Outlook en MUIS.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de genoemde functie-eisen? Stuur ons dan je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie en tarief.
50446Interim projectmanager onderwijs en accommodaties Details Inzien/reageren
24-36 u/pw, duur: 12 mnd optie tot verlenging. Beschikbaar voor gesprek op do 31 jan in middag. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Zeer ervaren Interim projectmanager onderwijs en accommodaties (HBO+, min 10 jr ervaring). Herken jij je in onderstaande profiel, stuur dan je CV (max 5 pag. en 2 referenties). Max uurtarief 90 euro all in.
Verwachte opdrachtduur: 24-36 u/pw, duur: 12 mnd optie tot verlenging. Beschikbaar voor gesprek op do 31 jan in middag.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Reageren kan tot vrijdag 25 jan 15.00 uur. Gemeente. Als projectleider onderwijshuisvesting en accommodaties ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het integraal huisvestingsplan onderwijs.
Profiel van de opdracht: Je faciliteert en bewaakt de voortgang van nieuwbouw of vergaande renovatie van onderwijsgebouwen waarbij het bouwheerschap bij de schoolbesturen ligt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de planontwikkeling, besluitvorming en uitvoering van de nieuwbouw van scholen en andere maatschappelijke accommodaties die onder bouwheerschap van de gemeente ontwikkeld worden. Je begeleidt de projecten in de oriënterende fase, planfase en realisatiefase.
Profiel van de manager: De vertaling van bestuurlijke adviezen in een projectmatige aanpak; Het (laten) opstellen en bewaken van projectexploitaties en projectplanningen; Zorg voor een efficiënte inzet van mensen en middelen; Het begeleiden van de planvorming van schoolbesturen en andere maatschappelijke partners;Het signaleren en analyseren van knelpunten in projecten en het presenteren van mogelijke oplossingen vanuit een goede risicosturing; Het initiëren en bevorderen van samenwerking met organisaties en partijen.
Opmerkingen: Min 10 jr ervaring in de afgelopen 15 jr met projectmanagement in de ontwikkeling van maatschappelijk vastgoed; Min 10 jr aantoonbare ervaring in de afgelopen 15 jr met advisering op het gebied van onderwijshuisvesting en accommodatiebeleid; Werkervaring bij min 3 overheden met het opstellen van beleidsvisies op het gebied van onderwijshuisvesting en/of accommodatiebeleid; Min 10 jr werkervaring met directievoering en contractbeheer bij de nieuwbouw of of renovatie van maatschappelijk vastgoed.
50503Interim Teamleider ICT Details Inzien/reageren
Start: zsm, 36 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Teamleider ICT
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 36 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Als teamleider zet je alles op alles om je teamleden te helpen om zich volledig te kunnen focussen op de software ontwikkeling.
Profiel van de opdracht: Tijdens de sprints ondersteun je het team bij de ontwikkeling en waarborg je dat alles volgens verschillende Agile principes verloopt. Je lost impediments op, ondersteunt het team, en koppelt de voortgang van de sprints proactief naar stakeholders terug. Je neemt het voortouw bij de retrospectives en zet in op continue verbetering en het stimuleren van het zelforganiserend vermogen van het team. Je ziet waar processen beter georganiseerd kunnen worden en weet wat er technisch kan.
Profiel van de manager: Je hebt ervaring als teamleider in een vernieuwende en veranderende omgeving. Door verschillende leiderschapsstijlen te gebruiken, bereik je maximaal resultaat. Daarnaast werk je moeiteloos samen met verschillende disciplines. Goede social skills zijn daarbij van essentieel belang als je het verschil wilt maken. • Je bent een communicatief ijzersterke, enthousiaste teamleider, gericht op samenwerking.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50542Interim Voorbereider Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Voorbereider te Amsterdam
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: tot 1-3-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: het opstellen van diverse tekeningen en modellen ten behoeve van het project, de afstemming met derden en het uitzetten van onderzoeken; het opstellen van een programma van eisen en/of een bestek; calculeren en plannen van werkzaamheden; het afstemmen van het eigen werk met de andere projectteamleden.
Profiel van de manager: In de afgelopen vijf jaar minimaal drie jaar ervaring met digitaal tekenen (Microstation & NLCS) in het kader van civieltechnische projecten. Een erkende hbo diploma Civiele techniek of gelijkwaardig. In de afgelopen vijf jaar minimaal drie jaar aantoonbaar ervaring met werkvoorbereiding op het gebied van maaiveldinrichting, infrastructuur, faseringen. Gewerkt voor projecten in een stedelijke omgeving in een gemeente met >100.000 inwoners.
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50444Interim Technisch Beheerder Details Inzien/reageren
Start: ZSM Opdrachtduur: minimaal 20 uur per week gedurende 12 maanden, met optie tot verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Technisch Beheerder sites
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM Opdrachtduur: minimaal 20 uur per week gedurende 12 maanden, met optie tot verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: De technisch beheerder draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de virtuele servers, database servers, applicatie servers, fileserver, load balancer, mailserver
Profiel van de opdracht: controleren en het terugzetten van de back-up voor het platform van de overheid. De security werkzaamheden bestaan uit het up to date houden van de servers en de software, de SSL security implementatie continue bijwerken, hardening van software en systemen. De werkzaamheden om de continuïteit te borgen bestaan uit het beheren van de VPN toegang, back-ups maken en controleren en rapporteren, applicatiebeheerders ondersteunen, releases faciliteren, capaciteitsbewaking, verhelpen storingen
Profiel van de manager: • HBO werken- en denkniveau • Kennis van Ubuntu • Kennis van MS SQL servers (Windows) • Kennis van Apache, DNS en Puppet • Kennis van HAProxy, Postfix, Syslog, Pfsense, OpenStack • kennis van MongoDB, ElasticSearch, Jenkins en Adobe ColdFusion m.b.t. de installatie en configuratie • goede communicatieve vaardigheden, nauwgezet en het nemen van verantwoordelijkheid. • Zelfsturend én goed kunnen werken in teamverband
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50469Interim Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week. | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht een enthousiaste Interim Financieel Adviseur voor een gemeente
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4-5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente in de regio Rotterdam/ Den Haag
Profiel van de opdracht: Als financieel adviseur ondersteun je bij of ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming van producten van de planning- en controlcyclus. Je begeleidt, adviseert en ondersteunt de vakafdelingen en het management op alle mogelijke manieren op financieel-economisch terrein.
Profiel van de manager: Je hebt een HBO in relevante richting, 3 jaar recente ervaring als financieel adviseur, waarvan minimaal 1 jaar bij gemeenten. Je hebt een geode kennis van gemeentelijke financiële regelgeving
Opmerkingen: Reageren kan tot maandag (21/1) einde dag. In je reactie graag een recent CV opnemen waaruit blijkt dat je voldoet aan bovenstaande profiel.
50447Interim Senior Tester Details Inzien/reageren
Startdatum: 1 maart 2019 Initiële einddatum: 30 september 2019 | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Tester
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: 1 maart 2019 Initiële einddatum: 30 september 2019
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Ten behoeve van het testen van functionaliteit en haar interfaces (o.a. met het student informatie systeem) wordt gezocht naar een Testcoördinator/Tester die testwerkzaamheden kan coördineren en initiëren
Profiel van de opdracht: maar ook zelf testwerkzaamheden uitvoert. De testcoördinator valt hiërarchisch onder het deelproject Techniek, maar verwacht wordt dat de testcoördinator ook nauw zal samenwerken met leden van het deelproject Functioneel/inrichting. Het Learning Management System (LMS), als belangrijk onderdeel van de Leidse digitale leeromgeving, speelt een cruciale rol in het ondersteunen van het onderwijs, nu en in de toekomst.
Profiel van de manager: Werkervaring en –denkniveau: • HBO opleiding informatica 5 jaar • Werkervaring met ICT projecten op basis van Agile Scrum 5 jaar • Ervaring als trainer / coach. Bij voorkeur op het gebied van geautomatiseerd testen 2 jaar Wij zijn op zoek naar iemand met: • Kennis en ervaring in het werkveld op minimaal HBO-niveau; • Minimaal 5 jaar ervaring met testen in IT-applicatie systemen; • Minimaal 3 jaar ervaring als testcoördinator; • Ervaring met gestructureerde testmethoden zoals TMAP
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50445Interim Medewerker AO/IC Details Inzien/reageren
Startdatum 1-2-2019 Einddatum 30-4-2019 Optie tot verlenging ja Aantal uur per week 36,00 | groene hart
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker AO/IC
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-2-2019 Einddatum 30-4-2019 Optie tot verlenging ja Aantal uur per week 36,00
Plaats/regio: groene hart
Profiel van het bedrijf: gemeente
Profiel van de opdracht: Neemt gevraagd en ongevraagd initiatief, anticipeert en denkt actief mee over bedrijfseconomische ontwikkelingen; Ontwikkelt, beoordeelt en stelt periodieke rapportages, begrotingen en businesscases samen; initieert en adviseert over kostprijs- en investeringsanalyses; levert een bijdrage aan het samenstellen van de jaarrekening; is gesprekspartner voor het (middel-)management; participeert bij het opstellen en uitvoeren van de interne controle en komt indien nodig met verbetervoorstellen;
Profiel van de manager: Afgeronde HBO/WO opleiding (bedrijfseconomie / accountancy of vergelijkbaar); Minimaal 1-3 jaar relevante werkervaring het liefst opgedaan binnen een Sw - (leer-)werkbedrijf, of productieomgeving; Kennis van het sociaal domein en Excel; kennis van ERP (Isah) en business intelligence (Power-BI) is een pré.
Opmerkingen: tarief conform profiel en resume in word
50448Interim Projectleider gebiedsontwikkeling Details Inzien/reageren
24-32 u/pw Duur: 12 mnd optie tot verlenging (3x 6 mnd). Max tarief 98 euro all in ex BTW | Gooi en Vechtstreek
 
Hier reageert u op: Leuke uitdaging! Wij zoeken zeer ervaren Interim Projectleider gebiedsontwikkeling (HBO+). Herken jij je in onderstaande profiel reageer dan voor vrijdag 25 jan om 15.00 u.
Verwachte opdrachtduur: 24-32 u/pw Duur: 12 mnd optie tot verlenging (3x 6 mnd). Max tarief 98 euro all in ex BTW
Plaats/regio: Gooi en Vechtstreek
Profiel van het bedrijf: Als projecteider gebiedsontwikkeling ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de planontwikkeling, besluitvorming en uitvoering van een aantal gebiedsontwikkelingen binnen de gemeente. Je bent intern en extern aanspreekpunt voor je projecten.
Profiel van de opdracht: De vertaling van bestuurlijke adviezen in een projectmatige aanpak; Het (laten) opstellen en bewaken van projectexploitaties, anterieure overeenkomsten en projectplanningen; Zorg voor een efficiënte inzet van mensen en middelen; Het begeleiden van de planvorming van externe partners; Het signaleren en analyseren van knelpunten in projecten en het presenteren van mogelijke oplossingen vanuit een goede risicosturing; Het initiëren en bevorderen van samenwerking met organisaties en partijen.
Profiel van de manager: HBO+, Min 10 jr aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jr met projectmanagement in gebiedsontwikkeling; Min 8 jaar aantoonbare ervaring in de afgelopen 10 jr met gebiedsontwikkeling waarbij de opdrachtgever geen grondpositie heeft en het projectmanagement vanuit een faciliterende rol wordt vormgegeven; Aantoonbare gebiedskennis van de regio Gooi- en Vechtstreek; Aantoonbare werkervaring met min 3 projecten gebiedsontwikkeling waarbij ontwikkelingen aan het spoor en/of het havengebied.
Opmerkingen: Min 10 jr aantoonbare werkervaring met bestuurlijke advisering in een politieke context binnen de gemeentelijke overheid; Min 5 jaar aantoonbare werkervaring met actieve vormen van inwonersparticipatie in gebiedsontwikkeling; Min 5 jr aantoonbare werkervaring met projecten waarbij transformatie/herbestemming van cultureel erfgoed/monumenten en/of beschermd stadsgezicht een rol speelt. Interesse? Stuur je CV (max 5 pag. en 2 referenties) waaruit duidelijk je kennis en ervaring blijkt.
50449Interim Network Planner Details Inzien/reageren
Start: asap Duration: 3 months, with option to extend (intention is a period of 6 – 12 months) | ASAP
 
Hier reageert u op: For one of our client we are searching for a: Interim Network Planner
Verwachte opdrachtduur: Start: asap Duration: 3 months, with option to extend (intention is a period of 6 – 12 months)
Plaats/regio: ASAP
Profiel van het bedrijf: You will be responsible for planning the national IP Transport Network (Ethernet). The Network has nationwide coverage and it delivers the services to our customers.
Profiel van de opdracht: This is what you will be doing It is all about you; • You plan a network in a short and medium term based on forecasting and capacity management (both physical and logical) of the Ethernet IP Network using network inventory planning tool. • You guard and take actions on the capacity of the network so network capacity management is your routine job.
Profiel van de manager: The ideal profile matches to the following criteria: • BSc (HBO, HTS) education or work and thinking level, preferable Computer Science or Engineering background • Minimum of 2 years of experience in service provider or telecom environments • Preferable experience with Cramer or other network inventory systems • Good communication skill as your daily contact will be sub-contractors, project leaders and colleagues from diverse departments • Fast learner, quickly mastering new concepts
Opmerkingen: Are you interested and do you match with the above mentioned profile? Send you resume in Word format with a digital picture, your rate and availability.
50451Interim Adviseur riolering en water Details Inzien/reageren
Start: 28-1-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur riolering en water
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-1-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als adviseur en regisseur ben je als ambtelijk opdrachtgever verantwoordelijk voor de regie op het uitvoeringsprogramma van het gemeentelijk rioleringsplan. Dat houdt in dat je sturing geeft aan de civieltechnische projecten op het terrein van riolering, waterhuishouding, klimaatadaptie, e.d. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het onderzoeksprogramma. Tot slot onderhoud je intensief de contacten met de samenwerkingspartners op het terrein van water, bodem, klimaatadaptatie e.d. (waterschap,
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een advies/beleidsfunctie binnen de gemeentelijke overheid en in de publieke sector, in de afgelopen 8 jaar; Aantoonbare werkervaring met samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, inwoners en maatschappelijke organisaties; Minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding op het vakgebied van Civiele Techniek, Hydrologie of Watermanagement; Aantoonbare werkervaring met de thema’s riolering en water; Aantoonbare kennis van- en werkervaring met de regio G
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50454Interim Projectleider Procesimplementatie Details Inzien/reageren
32 u/pw Duur: tot eind dec 2019, optie tot verlenging. Maximum uurtarief Euro 90 all-in ex BTW. | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Projectleider Procesimplementatie bij gemeente in Noord-Holland
Verwachte opdrachtduur: 32 u/pw Duur: tot eind dec 2019, optie tot verlenging. Maximum uurtarief Euro 90 all-in ex BTW.
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Gemeente in Noord-Holland. Reageren op deze leuke opdracht kan tot vrijdag 18 januari om 13.00 uur. Stuur je CV (max 5 pag inclusief ten minste 1 referentie).
Profiel van de opdracht: De Projectleider Procesimplementatie maakt deel uit van het afdeling Eigendom & Beheer. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van procesmatig werken binnen de Regieorganisatie, voor het tactische en operationeel assetmanagement van de railinfrastructuur. Je werkt hierbij nauw samen met het managementteam en zoekt interactie en communicatie met de omgeving /stakeholders.
Profiel van de manager: Begeleiden van de Procesmanagers voor o.a. incident management, change management, problem management. Afstemming over requirements en processen met het ontwikkelteam van asset data platform ServiceNow. Organiseren van workshops om processen te optimaliseren.Afstemming met management van de Regieorganisatie over prioriteiten in de procesimplementatie in relatie tot de ontwikkeling van de organisatie en ondersteunende middelen.
Opmerkingen: * minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting bedrijfskunde of vergelijkbare richting. Je hebt min 5 jr relevante werkervaring op het gebied van procesmatig werken (procesanalyse, verbetering, procesmanagement). Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met procesontwikkeling binnen railinfra (metro) omgeving. Je hebt ervaring met datagedreven (proces) verbetertrajecten.
50459Interim Frontend Developer Details Inzien/reageren
Startdatum: Z.S.M. Initiële einddatum: 31 oktober 2019 | Zoetermeer
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Frontend Developer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: Z.S.M. Initiële einddatum: 31 oktober 2019
Plaats/regio: Zoetermeer
Profiel van het bedrijf: Als Frontend developer draag je direct bij aan het onderzoek. Je ontwikkelt software die grote hoeveelheden data verwerkt en bedenkt creatieve manieren om deze data zo goed mogelijk beschikbaar en inzichtelijk te maken.
Profiel van de opdracht: Samen met collega's ben je constant bezig de nieuwe technische uitdagingen het hoofd te bieden. Werk je graag op een service-oriënted architectuur met state-of-the-art technologieën aan applicaties waar honderden gebruikers elke dag grote hoeveelheden data mee moeten interpreteren? Ga je innovaties op het gebied van visualisatie, user-experience en browsertoepassingen niet uit de weg? Kun je lezen en schrijven met de laatste ECMAScript-standaard en CSS3mogelijkheden?
Profiel van de manager: Werkervaring en –denkniveau: • HBO opleiding informatica 5 jaar • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 5 jaar Specifieke kennis: • Ruime ervaring met bouwen van frontends op REST-api’s 5 jaar • Ervaring met realisatie singlepage-apps 5 jaar • Ervaring met GIT of ander versiebeheersysteem 2 jaar • Ervaring met het ontwikkelen op Linux 5 jaar Vereiste kennisgebieden: • Programmeren Opleiding / Certificaat • Java; C#; • .Net; • Visual Ba
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50461Interim Financieel Adviseur Details Inzien/reageren
Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, opties tot verlenging n.n.b., 36 uur per week | Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Interim Financieel Adviseur
Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 4 maanden, opties tot verlenging n.n.b., 36 uur per week
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie.
Profiel van de opdracht: Je ondersteunt bij of bent verantwoordelijk voor totstandkoming van producten van de planning- en controlcyclus. Je begeleidt, adviseert en ondersteunt de vakafdelingen en het management op alle mogelijke manieren op financieel-economisch terrein. Je verzamelt, beoordeelt en bewerkt financiële gegevens voor producten uit de planning- en controlcyclus en draagt zorg voor de financieel-administratieve vertaling. Daarnaast kun je betrokken worden bij (afdeling overstijgende) projecten.
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op het gebied van economie, accountancy of bedrijfskunde op minimaal HBO bachelor niveau. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Financieel Adviseur in de afgelopen 6 jaar. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als Financieel adviseur bij een gemeente in de afgelopen 3 jaar.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50464Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Startdatum 4-3-2019, einddatum 3-3-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36-40 uur per week | Regio Arnhem
 
Hier reageert u op: Gezocht: Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 4-3-2019, einddatum 3-3-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36-40 uur per week
Plaats/regio: Regio Arnhem
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. De afdeling Informatievoorziening & Automatisering is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het ICT-beleid. Voor enkele op te starten projecten zoekt men een projectleider.
Profiel van de opdracht: Binnenkort gaan enkele projecten van start op het gebied van onder andere ons personeelsinformatiesysteem en een nieuw loket-meldingensysteem. Het takenpakket van de Projectleider bestaat onder andere uit: Zorgdragen voor inpassing van gekozen oplossingen in I-architectuur; Ophalen functionele en non-functionele requirements; Opstellen Plannen van Aanpak voor nieuwe projecten; Definiëren en implementeren van koppelingen met aanpalende systemen.
Profiel van de manager: HBO opleiding Informatica of vergelijkbaar. Prince2 gecertificeerd. Ruime en recente ervaring met het leiding geven aan IT-projecten bij een grotere overheidsorganisatie op het gebied van implementatie van pakketten en/of informatievoorziening. Idem met het begeleiden en uitvoeren van migratieprojecten naar de cloud.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid.
50468Interim Medewerker administratieve ondersteuning Details Inzien/reageren
startdatum Per direct Looptijd 3 maanden, Inzet 16 uur per week | groene hart
 
Hier reageert u op: Gezocht, interim Medewerker administratieve ondersteuning
Verwachte opdrachtduur: startdatum Per direct Looptijd 3 maanden, Inzet 16 uur per week
Plaats/regio: groene hart
Profiel van het bedrijf: gemeente
Profiel van de opdracht: legt verantwoording af en rapporteert aan het afdelingshoofd van de RDS. Het RDS is verantwoordelijk voor de inkoop en het contractmanagement van de gemeentelijke zorgtaken die onder de Wmo en Jeugdwet vallen, alsook een aantal vervoerstaken. De inkoop- en contractmanagementtaken worden uitgevoerd door een team van 10 contractbeheerders en contractmanagers.
Profiel van de manager: Minimaal HBO met 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de publieke sector Minimaal MBO met 4 tot 6 jaar relevante werkervaring in de publieke sector Kennis en ervaring met Microsoft Office Kennis en ervaring met Wordpress is een pré Kennis van (bestuurlijk) aanbesteden is een pré Kennis van de inkoop van zorg is een pré Communicatie vaardigheid zowel schriftelijk als mondeling
Opmerkingen: resume en tarief
50472Interim Senior Developer C# .Net Details Inzien/reageren
Startdatum: Zo snel mogelijk Initiële einddatum: duur 3 maanden, optie op verlening | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Developer C# .Net
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: Zo snel mogelijk Initiële einddatum: duur 3 maanden, optie op verlening
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Werkervaring en –denkniveau: • Afgeronde HBO of universitaire opleiding met affiniteit voor software ontwikkeling; • Minimaal 5 jaar ervaring in C# .Net • Werkervaring met ICT projecten op basis van Agile Scrum • Ervaring Web en Rest Api
Profiel van de opdracht: • Azure en cloud oplossingen • DevOps – build en release deployment Overige vaardigheden • SpecFlow • Test automatisering • OTAP Omgevingen kunnen inrichten en Architectuur opzetten
Profiel van de manager: Competenties: • Analytisch vermogen; • Probleemoplossend vermogen; • Resultaatgerichtheid; • Flexibel; • Zelfstandig; • Teamplayer; • Goede communicatieve vaardigheden; • Kwaliteitsgericht; • Een flexibele instelling.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50473Interim Senior informatieanalist Details Inzien/reageren
Start: 1-02-2019 Einddatum: 31-07-2019 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior informatieanalist
Verwachte opdrachtduur: Start: 1-02-2019 Einddatum: 31-07-2019
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Omschrijving van de functie. Er is behoefte aan een senior Informatieanalist die kan helpen bij het gezamelijk project tussen twee overheidsorganisaties waarin bovenal het GPS-systeem wordt aangepast
Profiel van de opdracht: Hoofdtaken: • Analyseren van business processen en inventariseren van requirements • Op verzoek bijdragen aan een project-start-architectuur • Vertalen van requirements/business epics naar user stories • Bijdrage leveren aan pakketselectie(s); opstellen requirements • Opstellen van aanvullende functionele specificaties en modellen waarmee een • ontwikkelaar aan de slag kan en • die passen binnen de gestelde architectuurkaders • Beoordelen van functionele - en technische ontwerpen, etc.
Profiel van de manager: • WO werk- en denkniveau • Bestuurlijke informatica • Master Bedrijfskundige Informatica • Aantoonbare ervaring (5+ jaar is een pré) met informatieanalysemethoden-en technieken en functioneel ontwerpen • Ruime ervaring met het opstellen van informatieanalyses en het beschrijven daarvan in use cases, business epics en user stories • Aantoonbare ervaring in een complexe organisatie met meerdere ketenpartners en verschillende belangen •Goed in staat om een brug te slaan tussen de business etc
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50476Interim Adviseur duurzaamheid en water Details Inzien/reageren
Start: 28-1-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur duurzaamheid en water
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-1-2019 Uren per week: 28-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. 1*6 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als beleidsmedewerker speel je een grote rol in de ontwikkeling en uitvoering van de duurzaamheidsagenda. Dit bevat de kaders en accenten van ons duurzaamheidsbeleid voor een periode van 4 jaar. Je taak bestaat onder meer uit het uitvoeren en voortdurend helpen actualiseren van de agenda en het beoordelen van voorstellen van externe partners. Voorbereiden en schrijven van startnotities en opdrachtformuleringen voor externe en interne partijen is onderdeel van je taak. Tot slot draag je via de lo
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een advies/beleidsfunctie binnen de gemeentelijke overheid en in de publieke sector, in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven, inwoners en maatschappelijke organisaties; Minimaal een afgeronde HBO Bachelor opleiding op het vakgebied van milieukunde; Aantoonbare werkervaring met de thema’s duurzaamheid en water;
Opmerkingen: Graag reageren voor 21-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50484Interim Oracle EBS Developer Details Inzien/reageren
Start: ZSM Duur: De inzet bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen p/w voor een periode van 4 maanden | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Oracle EBS Developer
Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM Duur: De inzet bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen p/w voor een periode van 4 maanden
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Voor de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) wordt de financiële administratie opnieuw ingericht. In dit kader wordt op dit moment bepaald hoe de verschillende financiële componenten worden ingericht.
Profiel van de opdracht: Het gaat hierbij om de inrichting van onder andere: • Accounts Receivables, Accounts Payables en Cash Management • Accounting hub / Sub Ledger Accounting • Gecentraliseerde General Ledger Je komt te werken in een team met onder andere Oracle specialisten die betrokken zijn bij het project voor de WMO. Wie zoeken we? Je bent daadkrachtig en ervaren in het technisch ontwerpen, technisch realiseren en opleveren van koppelingen en aanpassingen in Oracle EBS Financials.
Profiel van de manager: • HBO/WO niveau • Meer dan 5 jaar ervaring met het realiseren van aanpassingen en koppelingen in Oracle EBS • Kennis van de standaarden van Oracle voor het realiseren van aanpassingen en koppelingen in Oracle EBS • Kennis en ervaring met de werking van Oracle EBS Financials modules: o Receivables o Payables o Cash Management o General Ledger, in combinatie met Subledger Accounting o Autorisaties • Kennis en ervaring met verschillende wijze van integratie van Oracle EBS
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50485Interim Oracle EBS Functioneel Beheerder Details Inzien/reageren
Duur: 16-24 uur per week (De inzet bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen p/w voor 2 maanden | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Oracle EBS Functioneel Beheerder
Verwachte opdrachtduur: Duur: 16-24 uur per week (De inzet bedraagt gemiddeld 2 tot 3 dagen p/w voor 2 maanden
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Voor de nieuwe Wet Maatschappelijke Ondersteuning(WMO) wordt de financiële administratie opnieuw ingericht. In dit kader wordt op dit moment bepaald hoe de verschillende financiële componenten worden ingericht. Hierbij wordt zoveel mogelijk gebruik gemaak
Profiel van de opdracht: Het gaat hierbij om de inrichting van onder andere: • Accounts Receivables, Accounts Payables en Cash Management • Accounting hub / Sub Ledger Accounting • Gecentraliseerde General Ledger Je komt te werken in een team met onder andere Oracle specialisten die betrokken zijn bij het project voor de WMO. Wie zoeken we? • Je bent daadkrachtig en ervaren in het inrichten van financiële administraties in Oracle Financials. o Je bent een uitstekende gesprekspartner voor de andere (o.a. Oracle)
Profiel van de manager: • Afgeronde HBO/WO opleiding • Meer dan 7 jaar ervaring met Oracle EBS technologie, processen, implementaties, installaties, migraties en conversies • Kennis en ervaring met de inrichting van Oracle EBS Financials modules: o Receivables o Payables o Cash Management o General Ledger, in combinatie met Subledger Accounting o Autorisaties • In staat gestructureerd te werken en te documenteren • Oracle EBS certificering is een pré • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Eng
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50486Interim Adviseur Ecologie Details Inzien/reageren
| Zuid-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur Ecologie
Verwachte opdrachtduur:
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Advisering ecologie / flora- en fauna: Uitzetten, coördineren en (inhoudelijk) beoordelen van ecologische onderzoeksrapporten uitgevoerd door externe partijen en advisering richting opdrachtgevers; Beoordelen van vergunningsaanvragen t.a.v. de Wet
Profiel van de manager: Een succesvol afgeronde opleiding in de richting van Ecologie/biologie, Bos- en Natuurbeheer, Groen en Landschap op HBO niveau. Minimaal 3 jaar ervaring als adviseur Ecologie met Uitstekende kennis van de Wet Natuurbescherming en Provinciale beleidskaders t.a.v. natuur; In staat om ecologische onderzoeksrapporten op kwaliteit en inhoud te beoordelen; Werken bij een adviesbureau of overheidsinstantie. Kennis van het stelsel van omgevingsvergunningen en de Omgevingswet.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50488Interim Directievoering Details Inzien/reageren
Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja | Amsterdam
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Directievoering
Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Uren per week: 32-36 Duur: t/m 31-12-2019 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Amsterdam
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het team directievoering en toezicht van de afdeling Infra en Service is verantwoordelijk voor het dagelijks onderhoud van de openbare ruimte. De thema's "groen" en "schoon" vallen niet onder de directe verantwoordelijkheid van het team. Het team is op zoek naar drie ervaren directievoerder die allround inzetbaar zijn. De directievoerder voert volgens de UAV directie op (RAW) contracten. De directievoerder is verantwoordelijk voor de uitoefening van de contractverplichtingen van de aannemers. Da
Profiel van de manager: In het bezit van een afgeronde MBO / HBO opleiding civiele techniek. Minimaal 5 jaar ervaring als directievoerder op RAW contracten van projecten in de openbare ruimte. Ervaring als Directievoerder bij een grootstedelijke gemeente. Kan omgaan met verschillende beheer en onderhoud thema's, en verschillende contractvormen. Denk hierbij naast verhardingen ook aan thema's als beheer waterelementen, straatmeubilair , speelplaatsen. Naast RAW contracten ook OMOP contracten, beheercontracten, prestatie
Opmerkingen: Graag reageren voor 30-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50489Interim Projectleider Details Inzien/reageren
Start: 28-1-2019 Uren per week: 18-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-1-2019 Uren per week: 18-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als onderdeel van het projectteam werk je aan diverse projecten binnen het projectgebied. De werkzaamheden bestaan grotendeels uit het inrichten van het maaiveld, zowel als tijdelijke en definitieve inrichting. Het project kent een grote dynamiek waar het gaat om planning, inhoud en wensen derden. De kandidaat moet in staat zijn snel te kunnen schakelen en een proactieve houding aan te nemen. De opdrachten variëren van planvorming en participatie, contractvorming tot en met de realisat
Profiel van de manager: Minimaal 7 jaar relevante werkervaring als projectleider die affiniteit heeft met civiele techniek. In het bezit van minimaal een hbo diploma. Ervaring opgedaan met RAW systematiek, bij voorkeur in de rol van werkvoorbereider. Minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige projectleider in gebiedsontwikkeling. Gewerkt voor een lokale overheid, bij voorkeur >100.000+ gemeenten.
Opmerkingen: Graag reageren voor 24-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50492Interim Back-end Developer Details Inzien/reageren
Startdatum: Z.S.M. Einddatum: 31 oktober 2019 | Den Haag en omgeving
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Back-end Developer
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: Z.S.M. Einddatum: 31 oktober 2019
Plaats/regio: Den Haag en omgeving
Profiel van het bedrijf: Als Back End Developer bij onze organisatie draag je direct bij aan diverse onderzoeken. Je ontwikkelt software die grote hoeveelheden data verwerkt en bedenkt creatieve maniere om deze data zo goed mogelijk beschikbaar te maken.
Profiel van de opdracht: Samen met collega's ben je constant bezig de nieuwe technische uitdagingen het hoofd te bieden.Werk je graag met state-of-the-art technologieën als Hadoop, Spark en Kafka? Zie je grote hoeveelheden data en complexe systemen als een uitdaging? Vind je het belangrijk dat je werk er ook echt toe doet? Dan is deze klus iets voor jou!
Profiel van de manager: Werkervaring en –denkniveau: • HBO opleiding informatica afgerond 5 jaar • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift 5 jaar • Ervaring met Java, Python en/of Scala 5 jaar • Ervaring met Git of ander versiebeheersysteem 2 jaar • Ervaring met ontwikkelen op Linux 5 jaar Opleidingen / Certificaten • Java • C# • .NET • Visual Basic • SAP/ERP • Groupware/Lotus Notes • Powerbuilder/Sybase • Cobol/Cics/DB2 • Cool Gen
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50494Interim Scrum Master Details Inzien/reageren
Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging | den haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Scrum Master
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 40 uur per week Duur: 6 maanden, met optie op verlenging
Plaats/regio: den haag
Profiel van het bedrijf: Als Scrum Master ondersteun en faciliteer je het team en de organisatie in het creëren van de Agile Mindset en in het toepassen van de Scrumevents.
Profiel van de opdracht: Wat ga je doen Je grootste verantwoordelijkheid is het faciliteren en coachen van het team in zelf organiserend zijn, zelf beslissingen nemen en continue blijven verbeteren. Door het organiseren van de (Scrum)events zorg je ervoor dat de Agile werkwijze verankerd wordt in het team. Je stuurt op continue verbetering van werkwijze, kwaliteit en Agile mindset van de teamleden en het delen van feedback. Je pakt een actieve rol in samenwerking met andere teams.
Profiel van de manager: • Minimaal 3 jaar werkervaring als Scrum Master in een Agile omgeving; • Aantoonbare kennis en ervaring in de Agile en/of DevOps en methodologie zoals Scrum & Kanban en bij voorkeur ook met Scaled Agile frameworks; • Ervaring in team- en stakeholder coaching binnen een Agile omgeving; • Je bent goed staat om verbinding te maken met technische collega\'s; • Stevige communicatieve vaardigheden zowel binnen het team als buiten het team met stakeholders.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50495Interim Projectleider BGT Details Inzien/reageren
Start: 17 december 2018 Einddatum: 30 juni 2019, met optie tot verlenging | Assen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Projectleider BGT
Verwachte opdrachtduur: Start: 17 december 2018 Einddatum: 30 juni 2019, met optie tot verlenging
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: Wij zoeken een zware projectleider die ervaring heeft met grote implementaties bij overheden of in bedrijfsleven
Profiel van de opdracht: waarbij de focus en kennis en kunde niet zozeer ligt op de applicatie of het geïmplementeerde systeem, maar veel meer op de acceptatie van een nieuwe applicatie bij interne stakeholders en klanten.
Profiel van de manager: Werkervaring en -denkniveau • 4 jaar ervaring met implementatie in overheid lijnorganisatie in de rol van projectleider, inclusief klantinteractieprocessen; • Kennis en ervaring met keten- en verandermanagement; • 3 jaar ervaring met GIS kennis en ervaring; • 4 jaar ervaring met complexe politiek gevoelige implementatietrajecten Functie eisen: • Ervaring bij een overheidsorganisatie in de rol van Projectleider • Kennis en ervaring met verandermanagement • Ervaring met ketenmanagement
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50497Interim Stedenbouwkundige Details Inzien/reageren
Start: 18-2-2019 Uren per week: 24-30 Duur: 5 maanden Optie op verl. 1*5 maanden | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Stedenbouwkundige
Verwachte opdrachtduur: Start: 18-2-2019 Uren per week: 24-30 Duur: 5 maanden Optie op verl. 1*5 maanden
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je geeft stedenbouwkundig advies in diverse projectgroepen (w.o. complexere gebiedsontwikkelingen van bedrijventerreinen en kantoorlocaties, herontwikkelingen van gemeentelijk vastgoed en grote woningbouwprojecten); Je werkt aan stedenbouwkundige plannen, doet onderzoeken, adviseert over verkavelingen en beeldkwaliteitsplannen; Je ontwikkelt en implementeert ruimtelijk beleid voor onderwerpen die voor de gemeente relevant zijn;
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente van minimaal 70.000 inwoners in de afgelopen 5 jaar; Aantoonbare werkervaring met landschap, cultuurhistorie en/of openbare ruimte; Een afgeronde opleiding Stedenbouwkunde op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als Stedenbouwkundige in de afgelopen 5 jaar.
Opmerkingen: Uurtarief maximaal € 80,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 24-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50498Interim Technisch adviseur Details Inzien/reageren
Start: 28-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Midden Nederland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Technisch adviseur gemeentelijk vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Start: 28-1-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Midden Nederland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Het bundelen van de werkzaamheden uit het MJOP en het maken van bestekken voor de werkzaamheden uit 2015 t/m 2019; Het toetsen van de uit te zetten opdrachten aan het inkoop- en aanbestedingsbeleid van de BEL Combinatie; Het aanbesteden of uitzetten van de werkzaamheden bij (geselecteerde) leveranciers; Het optreden als contactpersoon voor de geselecteerde leveranciers; Het voeren van regie en eindcontrole op locatie van de werkzaamheden; De begeleiding en coaching van de technisch beheerder van
Profiel van de manager: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar met technisch beheer van gebouwen; Aantoonbare kennis van- en werkervaring met onderhoudsbegrotingen en inkoop- en aanbesteding binnen (gemeentelijke) overheden; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar bij de lokale overheid;
Opmerkingen: Max uurtarief € 75,- exclusief BTW, inclusief reiskosten woon-werk; Graag reageren voor 23-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50500Interim Juridisch medewerker handhaving Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Juridisch medewerker handhaving
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je verzorgt en bewaakt de afdoening van minder complexe tot complexe handhavingsacties en treedt op als vakinhoudelijk aanspreekpunt; Tot je verantwoordelijkheid behoort in dit verband het analyseren en beoordelen van meldingen, prioriteren van acties en doorlooptijden, afstemmen van activiteiten met (vak)specialisten en het bewaken van de voortgang. Verder lever je een bijdrage aan kennisdeling en kennisvergroting binnen en buiten je vakgebied; Je verricht handhavingstaken door uitvoering te ge
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Handhaver Omgevingsrecht bij een gemeentelijke instelling; Aantoonbare kennis en werkervaring op het gebied van het Omgevingsrecht en in het bijzonder de Wabo en het Bouwbesluit; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met handhaving in het kader van ondermijningsaangelegenheden; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met handhaving kinderopvang; Een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in een juridische richti
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50508Interim Solution Architect Details Inzien/reageren
Start: zsm, 36 uur per week Duur: 10 maanden, met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Solution Architect
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 36 uur per week Duur: 10 maanden, met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: De (solution) architect is verantwoordelijk voor het uitwerken, actueel houden en communiceren van één of meerdere architectuurkavels (logische verzamelingen van bedrijfsonderdelen en thema’s).
Profiel van de opdracht: Hij/zij doet dit in nauw overleg en samenwerking met het architectuurteam en onder begeleiding van de lead architect. Hiervoor zoeken wij een architect die het volgende gaat uitvoeren: • Nader uitwerken van de solution architectuur voor de toezicht applicaties • Meewerken aan de IST en SOLL voor het verandertraject binnen het toezicht domein • Bruggenbouwer tussen de verschillende teams/units en uitvoerders van het architectuurproces binnen toezicht
Profiel van de manager: • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding; • Recente kennis en ervaring als IT/Solution architect in een agile omgeving • Recente kennis en ervaring in het MS, met Dynamics CRM, Sharepoint en .NET core • Kennis van Archimate en bij voorkeur modelleer ervaring in (Sparx) Enterprise Architect • Kennis van en aantoonbare ervaring met het realiseren van architectuurproducten in een complexe en security gevoelige omgeving (externegebruikers)
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50514Interim Informatieanalist Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 20 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja | N
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medior Informatieanalist
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 20 Duur: 3 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: N
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: In het kader van een aanbestedingstraject van de Bezwaar en Beroep applicatie binnen het juridisch domein, zijn een aantal onderwerpen geselecteerd waarop nadere analyse noodzakelijk is. De Informatieanalist gaat aan de slag met een divers aantal stakeholders en processen op het snijvlak van business en ICT binnen het juridisch domein. De uitkomst van deze analyse heeft impact op wat er middels het aanbestedingstraject precies aanbesteed gaat worden.
Profiel van de manager: In het bezit van een erkend hbo diploma met een informatietechnologie component. Affiniteit met het Juridisch vakgebied en processen Bezwaar en Beroep. Minimaal 4 jaar ervaring als Informatieanalist. Ervaring in het ontwerpen van processen, in het zelfstandig opstellen van workflows, met methodieken als: Data Flow Diagram (DFD), Use Cases en met Visio. Ervaring met het werken binnen een gemeente
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50512Interim Bouwinspecteur / Toezichthouder bouwen Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Bouwinspecteur / Toezichthouder bouwen
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 32 Duur: 12 maanden Optie op verl. 1*12 maanden
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent het visitekaartje van de gemeente en houd je bezig met het toezien op, controleren en/of handhaven van de correcte naleving van beleid en wet- en regelgeving, gemeentelijke voorschriften en vergunningen en beschikkingen. Indien nodig leg je sancties en of maatregelen op. Je geeft op jouw vakgebied voorlichting, informatie en adviezen en begeleidt burgers, bedrijven en instellingen.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als bouwinspecteur / toezichthouder bouw in de afgelopen 7 jaar bij of in opdracht van een gemeentelijke overheid; Een afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau in de richting Bouwkunde; Afgeronde opleiding ABW; Aantoonbare kennis van en werkervaring met Wabo/Omgevingsrecht en Bouwbesluit 2012; Aantoonbare werkervaring met burgerparticipatie en interactie met (project)belanghebbenden; In bezit van het certificaat SC570 Deskundig Toezichthouder Asbest;
Opmerkingen: Graag reageren voor 29-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50513Interim Werkvoorbereider Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 18-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Werkvoorbereider
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 18-36 Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: De werkvoorbereider heeft als taken: het opstellen van diverse tekeningen en modellen ten behoeve van het project, de afstemming met derden en het uitzetten van onderzoeken; het opstellen van een programma van eisen en/of een bestek; calculeren en plannen van werkzaamheden; het afstemmen van het eigen werk met de andere projectteamleden.
Profiel van de manager: Minimaal 3 jaar ervaring als voorbereider op het gebied van maaiveldinrichting en infrastructuur in een complexe, binnenstedelijke omgeving. In het bezit van een erkende mbo-diploma Civiele techniek of gelijkwaardig. 3 jaar ervaring met het opstellen en/of toetsen van RAW-bestekken. Ervaring met de procedures en werkwijzen van Amsterdam waaronder het Amsterdamse \'coördinatiestelsel werken aan de weg\' en puccini. Aantoonbare ervaring met BLVC-plannen opstellen. Ervaring met tekensoftware MicroSta
Opmerkingen: ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50515Interim beheerder Client services Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*12 maanden | Zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medior beheerder Client services
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 12 maanden Optie op verl. 2*12 maanden
Plaats/regio: Zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent technisch verantwoordelijk voor het vakgebied. Op technisch gebied ben je een kei en in staat om veranderingen gecontroleerd door te voeren en je coördineert de daarbij behorende werkzaamheden. Volgens de daartoe ingerichte processen ITIL en ASL bewaak je de werkzaamheden en los je zelfstandig vragen en verstoringen op. Ook ben je mede verantwoordelijk voor het stellen van acceptatienormen ten aanzien van systemen en je stelt testplannen en beheerprocedures op samen met de senioren van h
Profiel van de manager: Een succesvol afgeronde opleiding op MBO niveau, of hoger in de richting van ICT Beheer. Aanvullende trainingen/ cursussen succesvol te hebben afgerond: ITIL en ASL. Minimaal 3 jaar werkervaring in de gevraagde, of een daar aan vergelijkbare, functie, met de volgende werkervaring: met het opstellen van testplannen en met beheerprocedures.
Opmerkingen: Graag reageren voor 25-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50516Interim Projectleider Grondzaken Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 16-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Projectleider Grondzaken
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 16-36 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als onderdeel van een multidisciplinair team, werk je onder leiding van een projectmanager. Vanuit Grond & Ontwikkeling ben jij de trekker om alle grondzaken in een project te organiseren. Dit houdt in dat je alle aspecten van grondzaken op hoofdlijnen goed beheerst en er op kan sturen. Dit doe je in teamverband met een of meerdere planeconomen en erfpacht- uitgevers die jij aanstuurt. Jij fungeert als verantwoordelijk aanspreekpunt en zorgt voor een goede communicatie en juridisch financiële af
Profiel van de manager: In het bezit van minimaal een erkende hbo opleiding in de richting van Planologie, Sociale geografie, Bouwkunde, Bestuurskunde, (bedrijfs-) economie en/ of Rechten. Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de gebieds- en vastgoedontwikkeling opgedaan in de laatste 7 jaar. Aantoonbare recente ervaring als projectleider grondzaken opgedaan in de laatste 5 jaar bij een grotere gemeente (boven de 100.000 inwoners ), Provincies of eventueel ontwikkelaars en woningcorporaties.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50517Interim Coördinator duurzaamheid Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja | Noord Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Coördinator duurzaamheid
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 24 Duur: 6 maanden Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Vertalen en realiseren van de ambities uit het college-akkoord mbt duurzaamheid naar/op stadsdeelniveau Voortgang geven op realiseren van de ambities duurzaamheid uit het ambitiedocument West en nieuwe gebiedscyclus (gebiedsagenda en gebiedsplannen 2019) . Voorzien in kennisbehoefte portefeuillehouder (dmv stand van zaken & notities) Adviseren op budget duurzaamheid algemeen 2019 (incl. bestedingsvoorstel opstellen) Tweewekelijks rapporteren over voortgang en activiteitenkalender duurzaamheid op
Profiel van de manager: Minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Minimaal 1 tot 3 jaar ervaring met project-, programma- en/of processturing. Aantoonbare ervaring met het realiseren van resultaten in een multidisciplinaire setting. Ervaring in het gebiedsgerichte werken en met opereren in de nabijheid van (lokaal) bestuur. Werkervaring binnen het domein en met coördinerende taken. Kennis van en netwerk in Amsterdamse gemeentelijke organisatie.
Opmerkingen: Graag reageren voor 31-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50518Interim Medewerker technisch beheer vastgoed Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. 2*3 maanden | zuid Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Medewerker technisch beheer en onderhoud vastgoed
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 36 Duur: 3 maanden Optie op verl. 2*3 maanden
Plaats/regio: zuid Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Als medewerker technisch beheer en onderhoud vastgoed houd je je bezig met het beheer en onderhoud én nieuwbouw van vastgoed in de gemeenten. Werkzaamheden die zowel door eigen medewerkers of derden worden uitgevoerd, waarbij geen sprake is van een hiërarchische relatie.
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding bouwkunde of civiele techniek op minimaal HBO bachelor niveau; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als medewerker technisch beheer en onderhoud vastgoed bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 6 jaar; Aantoonbare werkervaring met het gebruik van vastgoedapplicaties; Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met restauraties van monumenten en het beheren en onderhouden daarvan in de afgelopen 5 jaar;
Opmerkingen: Maximum uurtarief van € 60,- inclusief reiskosten en exclusief BTW Graag reageren voor 28-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50519Interim Adviseur/jurist arbeidsvoorwaarden Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 18-20 Duur: 4-6 maanden Optie op verl. n.n.b. | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Adviseur/jurist arbeidsvoorwaarden
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 18-20 Duur: 4-6 maanden Optie op verl. n.n.b.
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het lopende project Normalisatie waarin we de overgang van ambtenarenrecht naar arbeidsrecht (Wet normalisering rechtspositie ambtenaren) voorbereiden:Meeschrijven aan het personeelshandboek Regelgeving aanpassen Adviseren over aanpassen van HRM-processen (Wnra-proof maken) Juridisch adviseren.oProjectmatig werken; soms als deelnemer met een juridische bril en soms gaat het om het leiden van implementatieprojecten. Dit doe je in samenwerking met onze
Profiel van de manager: Een afgeronde relevante opleiding op tenminste HBO niveau. Ervaring met de CAR UWO en heeft een daarvan afgeleide eigen Rechtspositieregeling. Kennis en ervaring met ambtenarenrecht een pre.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50522Interim Inkoopadviseur Details Inzien/reageren
start z.s.m., met een inzet van 32 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van acht maanden, | Utrecht
 
Hier reageert u op: Interim Inkoopadviseur gezocht
Verwachte opdrachtduur: start z.s.m., met een inzet van 32 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van acht maanden,
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf:
Profiel van de opdracht: Je houdt je voornamelijk bezig met: • Het adviseren, begeleiden en ondersteunen van diverse in omvang en soorten aanbestedingstrajecten. Zwaartepunt van de aanbestedingen binnen de organisatie ligt op dit moment op de vakgebieden: GWW, ICT, waterbeheer, ingenieursdiensten en bedrijfsvoering. • Opstellen van offerteaanvragen, bestekken en aanbestedingsdocumenten. • Uitdragen van inkoopbeleid en aanbestedingswetgeving binnen de organisatie. • Verbeteractiviteiten op het gebied van inkoop
Profiel van de manager: 1. Minimaal afgeronde HBO bachelor opleiding; 2. Aantoonbare kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met Europese aanbestedingen; 3. Minimaal 32 uur per week beschikbaar; 4. Beschikbaarheid op de maandag, dinsdag en donderdag; 5. Uiterlijk beschikbaar op 4 maart 2019; 6. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met overheidsinkoop en Europese aanbestedingen in de afgelopen 5 jaar 7. Aantoonbare werkervaring met Europese aanbestedingen
Opmerkingen: De interim-positie start z.s.m., met een inzet van 32 a 36 uur per week, en heeft een looptijd van acht maanden, met een optie tot verlenging. De gesprekken zijn gepland op maandag 4 februari 2019 tussen 11.00-15.00 uur. Solliciteer voor woensdag 30 januari 2019.
50528Interim Business Analist Details Inzien/reageren
Startdatum is 1 februari 2019, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2019, met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Business Analist
Verwachte opdrachtduur: Startdatum is 1 februari 2019, 36 uur per week Einddatum: 31-07-2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: • inventariseert en vertaalt business behoeftes naar bruikbare oplossingen • Vormt de brug tussen business en ondersteunende disciplines • Op verzoek bijdragen aan een projectarchitectuur • Stelt kwaliteiteisen op t.a.v. de toepassingen
Profiel van de opdracht: • Vertalen van requirements/business epics naar user stories en grafische UML modellen • Moddelleert en optimaliseert bedrijfsprocessen • Opstellen van aanvullende functionele specificaties en modellen waarmee een UX-deisgner en ontwikkelaar aan de slag kan en die passen binnen de gestelde architectuurkaders • Beoordelen van functionele - en technische ontwerpen, testplannen, etc. • Analyseren van de impact van gevraagde functionele wijzigingen op informatiesystemen en adviseren daarover
Profiel van de manager: • WO werk- en denkniveau • Aantoonbare ervaring (5+ jaar is een pré) met business analysemethoden- en technieken en functioneel ontwerpen. • Ruime ervaring met het opstellen van een businessanalyses en het beschrijven daarvan in use cases, business epics en user stories • Goed in staat om een brug te slaan tussen de business en de techniek Opleiding / Certificaat • Beschikt over een houding en gedrag met kernwoorden: transparantie, open communicatie en resultaatgerichtheid.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50526Interim Assistent Projectmanager Details Inzien/reageren
Start: 11-2-2019 Uren per week: 24-36 Duur: t/m 31-1-2020 Optie op verl. Ja | Noord-Holland
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Assistent Projectmanager
Verwachte opdrachtduur: Start: 11-2-2019 Uren per week: 24-36 Duur: t/m 31-1-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Werkzaamheden kunnen bestaan uit, overleggen voorbereiden en verslaglegging verzorgen. Archiveren, deelprojecten uitvoeren, bijeenkomsten organiseren, bestuurlijke besluitvorming begeleiden, contact met stakeholders onderhouden.
Profiel van de manager: Minimaal HBO werk- en denkniveau. Werkervaring bij minimaal 3 verschillende bestuursorganen in de afgelopen 7 jaar. In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met infrastructurele projecten. Minimaal 5 jaar ervaring met het begeleiden van juridisch-planologische procedures in de afgelopen 7 jaar. Ervaring met participatie en communicatie met omwonenden en stakeholders.
Opmerkingen: Graag reageren voor 1-2-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50529Interim Senior Applicatie ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Start: zsm, 36 uur per week Duur: tot 1 mei 2019 , met optie op verlenging | utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Applicatie ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 36 uur per week Duur: tot 1 mei 2019 , met optie op verlenging
Plaats/regio: utrecht
Profiel van het bedrijf: Het opstellen van ontwerpen en modellen (functioneel) voor te wijzigen informatiesystemen; - samen met solution architect en ontwikkelaars ontwerpen van oplossingen voor gebruiksproblemen in de applicatie
Profiel van de opdracht: - het bieden van (technische) ondersteuning aan applicatieontwikkelaars bij het ontwikkelen van informatiesystemen, waarvoor functionele ontwerpen en modellen zijn opgesteld, en bij programma- en systeem(integratie)testen; - het toezien op het werken volgens (architectuur)kaders bij het ontwikkelen of aanpassen van applicaties; - het toezien op de kwaliteit van op te leveren applicatiesoftware en bijbehorende onderhoudsdocumentatie;
Profiel van de manager: Werkervaring en denkniveau: • WO werk- en denkniveau • Ervaring met opstellen van functionele en technisch ontwerpen binnen een agile/scrumomgeving 5 jaar • Min. 3 jaar ervaring met systeemontwikkeling in een SOA Suite en OSB omgeving • 2 jaar ervaring met de SOA/OSB/BPM-omgeving • 1 jaar Ervaring met het opstellen van projectarchitectuur • Aantoonbare ervaring met WebServices, SOAP en XML • Kennis van Jira • Kennis van Enterprise Architect • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50534Interim HR en Communicatie/Afdelingshoofd Bedrijfsvoering Details Inzien/reageren
Startdatum 01-03-2019 Einddatum 29-02-2020 Optie tot verlenging Ja Uren per week 24 | Arhnem
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim HR en Communicatie/Afdelingshoofd Bedrijfsvoering
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 01-03-2019 Einddatum 29-02-2020 Optie tot verlenging Ja Uren per week 24
Plaats/regio: Arhnem
Profiel van het bedrijf: overheid
Profiel van de opdracht: meerjarige  HR strategie en strategische personeelsplanning. veranderplan HR en Communicatie en starten van de implementatie daarvan. opleidingsplan voor alle medewerkers die aansluit op de actuele. herijking interne communicatiestrategie. externe communicatiestrategie die gericht is op (lokale)  media, politiek, burger en ondernemer. heldere en toegankelijke informatievoorziening op het gebied van HR en andere relevante zaken voor onze collega’s. Periodieke monitoring van de voortgang
Profiel van de manager: WO-opleiding richting verandermanagement of daaraan gerelateerd vakgebied Minimaal 8 jaar ervaring op het gebied van verbeteren en vernieuwen van processen en projecten in staande organisaties. Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van HR en/of Communicatie Kennis van HR en/of communicatie Uitstekende communicatieve vaardigheden schriftelijk en mondeling Creatief (gezonde dosis geestelijke lenigheid) Resultaat-/oplossingsgericht Vasthoudend Verbinden
Opmerkingen: resume en tarief max 85
50536Interim Applicatieontwikkelaar Details Inzien/reageren
Startdatum is 1 februari 2019, 36 uur per week Einddatum: 31-06-2019, met optie op verlenging | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Applicatieontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Startdatum is 1 februari 2019, 36 uur per week Einddatum: 31-06-2019, met optie op verlenging
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: • aanpassen en doorontwikkelen van het maatwerk binnen de Microsoft CRM applicatie (plug-ins).' • aanpassen en doorontwikkelen van het maatwerk dat de integratie organiseert tussen CRM en SharePoint (webservice die gebruik maakt van de CRM API).'
Profiel van de opdracht: • adviseren bij en ondersteunen van de upgrade naar nieuwere (on premise) CRM versie.' • inbrengen en doorvoeren van technische verbeteringen. \' • analyseren van de huidige systeemperformance en inbrengen en doorvoeren van verbeteringen.
Profiel van de manager: Twee overheidsinstanties hebben gezamenlijk een systeem ontwikkeld voor de opslag van Onderzoeksgegevens, gebaseerd op Microsoft Dynamics CRM en Microsoft SharePoint (on premise). Dit systeem wordt volgens de SCRUM methode door het Onderzoeken project verder functioneel uitgebreid en technisch verbeterd. Naast functionele CRM consultants is er een senior SharePoint ontwikkelaar ingezet en komt nu de rol van Senior CRM ontwikkelaar vrij.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50543Interim Coördinator marketing en communicatie Details Inzien/reageren
Start: 4-2-2019 Uren per week: 16 Duur: tot 1-7-2020 Optie op verl. Ja | Utrecht
 
Hier reageert u op: Gezocht, Interim Coördinator marketing en communicatie Culturele instelling.
Verwachte opdrachtduur: Start: 4-2-2019 Uren per week: 16 Duur: tot 1-7-2020 Optie op verl. Ja
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: Overheid
Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen en actualiseren van een aantrekkelijke en onderscheidende propositie in de richting van relevante bezoekersgroepen. Daarbij houd je rekening met de bijzondere positionering van het museum op vier schaalniveaus (Leidsche Rijn, regio Utrecht, landelijk en internationaal). Daartoe neem je de lead in het opstellen van een marketing- en communicatieplan, dat je samen met het museumteam ontwikkelt en uitvoert en waaruit een communicatiestrategie en jaarpla
Profiel van de manager: Een afgeronde opleiding communicatie of marketing-opleiding. Meer dan 5 jaar marketing en communicatie ervaring binnen de culturele en/of leisure branche. CV toont recente opdrachten vervuld in het vakgebied binnen de museale en/of culturele wereld. Beschrijf je netwerk binnen de culturele sector in de regio Utrecht. Benoem een recente opdracht waarin je doelgerichte aanpak het verschil heeft gemaakt.
Opmerkingen: Graag reageren voor 28-1-2019 met cv (Word formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten Vakantie plannen
50547Interim Senior Azure automation engineer Details Inzien/reageren
Start: zsm, 24 uur per week Duur: tot 31 december 2019 , met optie op verlenging | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Azure automation engineer
Verwachte opdrachtduur: Start: zsm, 24 uur per week Duur: tot 31 december 2019 , met optie op verlenging
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: SPECIFIEK: • Azure AD • Azure DevOps • CI/CD • Automation runbooks • Keyvault • ARM templates • PaaS • Containers • Service fabric • API management • AD sync (ADFS) • Powershell.
Profiel van de opdracht: Wat ga je doen Deze engineer zal deel onderdeel zijn van de scrum teams die al in dit project werken. Alle developers werken met veel passie aan de digitalisering van de visumketen. Het team is multidisciplinair en de automation engineer zal met name bezig gaan met PaaS, Containers, Service Fabric, API Management, Azure AD, Azure DevOps (VSTS), CI/CD, Automation runbooks, KeyVault, ARM Templates, en last but not least PowerShell. Uiteraard is het excelleren in toepassen van PowerShell een vereis
Profiel van de manager: Kennisgebieden: • Afgeronde HBO opleiding • Aantoonbare ervaring met Azure automation • Aantoonbare ervaring met Azure AD, Traditionele AD en het • synchroniseren van beide • Initiatief • Samenwerken • Flexibel • Resultaatgericht • Netwerker • Vasthoudend • Creatief • Aantoonbaar inzicht in verwerkingsprocessen • Zelfstandigheid • Aantoonbare ervaring met Powershell • Aantoonbare ervaring met keyvault en ARM templates • Aantoonbare ervaring met PaaS
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50550Interim Java Backend Ontwikkelaar Details Inzien/reageren
Startdatum: Z.S.M. Einddatum: 15 april 2019, 30 november 2019, optie op verlening | Den Haag
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Java Backend Ontwikkelaar
Verwachte opdrachtduur: Startdatum: Z.S.M. Einddatum: 15 april 2019, 30 november 2019, optie op verlening
Plaats/regio: Den Haag
Profiel van het bedrijf: Achtergrond opdracht: Nieuwbouw applicatie ter vervanging van een legacy systeem
Profiel van de opdracht: Je werkt in groeiend team aan de backend van een multimedia applicatie. Je schrijft software voor het verwerken en ontsluiten van real-time multimedia. Je zorgt ook dat deze goed beheerbaar is.
Profiel van de manager: Werkervaring en –denkniveau: • HBO opleiding informatica 2 jaar • Ervaring in ontwikkeling in Java 3 jaar • Linux kennis en ervaring (o.a. Bash) 1 jaar Specifieke kennis: • Kennis en ervaring met multimedia ontsluiting; • Verwerken van real-time streams; • Ervaring met G-streamer, Ffmpeg, WebRTC en vergelijkbare technologie; • Ervaring met beheren en beheerbaar maken van complex product over meerdere server • Evaring met Docker, Continous Integration, etc
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar
50556Interim Informatie analist Details Inzien/reageren
Start: 4 februari 2019 Einddatum: 31 juli 2019, optie op verlening | Assen
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Informatie analist
Verwachte opdrachtduur: Start: 4 februari 2019 Einddatum: 31 juli 2019, optie op verlening
Plaats/regio: Assen
Profiel van het bedrijf: De gezochte analist/ontwerper zal de volgende werkzaamheden moeten verrichten:
Profiel van de opdracht: • analyseren van (wijzigings-) eisen of -wensen, • komen met verwezenlijkbare oplossingen, • documentatie bijwerken, • testvoorbereiding voor het ontwikkelen van de applicaties binnen het GEO/GDI domein. Specifieke werkzaamheden zijn o.a.: • Analyseren en specificeren van GUI voor de applicaties: GeoGegevensBeheer, Mijn Percelen en Gecombineerde Opgave. • Analyseren en specificeren van (geografische) validaties van de in te winnen gegevens. • Afstemmen en opstellen van requirements
Profiel van de manager: • HBO (plus) werk- en denkniveau • Ervaring in het werken in een uitvoerende organisatie van de Rijksoverheid dan wel een grote publieke dienstverlener • Minimaal 5 jaar ervaring met informatieanalyse werkzaamheden • Minimaal 5 jaar ervaring met Agile/SAFe 4.6 methodiek • Aantoonbare ervaring als analist m.b.t. : bedrijfsprocessen, informatiestromen en het opstellen van probleemanalyses, verandervoorstellen, gevolgenanalyses
Opmerkingen: Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren. Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email aan recruiterVP@itaq.nl de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid
50557Interim Senior Blueriq Modelleur Details Inzien/reageren
Start: maandag 4 februari 2019 Einddatum: donderdag 3 augustus 2019 | Utrecht
 
Hier reageert u op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Senior Blueriq Modelleur
Verwachte opdrachtduur: Start: maandag 4 februari 2019 Einddatum: donderdag 3 augustus 2019
Plaats/regio: Utrecht
Profiel van het bedrijf: De senior Blueriq Modelleur is lid één van de agile Scrum teams in de Maakplaats. De senior Blueriq modelleur is verantwoordelijk voor het realiseren de features en user-stories op basis van Blueriq in het systeem Inspect.
Profiel van de opdracht: Het is daarbij belangrijk dat er functionaliteit gerealiseerd wordt die onderhoudbaar, toekomstvast, veilig, performant, generiek en van voldoende kwaliteit. Van de senior Blueriq modelleur wordt verwacht dat hij het Blueriq versie/releasemanagement, test en ontwerp activiteiten uitvoert en zijn teamleden die minder ervaring hebben coacht. Het overzicht houden over de inrichting en de implementatie/architectuur keuzes die gemaakt worden maken integraal onderdeel uit van de werkzaamheden.
Profiel van de manager: Werkervaring en -denkniveau • 6 jaar Kennis van en ervaring met het ontwerpen en realiseren van applicaties (op basis van een model gedreven oplosrichting); • 6 jaar Projectervaring en aantoonbare kennis van en ontwerp/modelleerervaring met het complete Blueriq platform waaronder de nieuwste versies 9 en 10; • Meerdere jaren kennis en ervaring met de realisatie van systemen o.b.v. (dynamisch) Procesmanagement; • Ervaring met het werken voor grote ambtelijke organisaties zoals (Rijks)overheden.
Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaar

top

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid