Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim HR Project Manager.

Verwachte opdrachtduur: Start, per direct 4 - 6 maanden Gemiddeld 4 dagen per week (32 uur).

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze klant is een profit organisatie met een sterke maatschappelijke relevantie in Nederland met het hoofdkantoor in de regio Utrecht.

Profiel van de opdracht: Als Interim HR Project Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van een aantal lopende projecten op gebied van: - Compensation & Benefits / Arbeidsvoorwaarden (routeplanner, sociaal plan) - AFAS optimalisatie - Pensioen regelingen en beleid - Diversiteit en inclusie Je werkt in je rol samen met een team van 12 HR professionals (HR Admin, HR Business Partners, Recruiters en Project Managers) en je rapporteert direct aan de HR Manager van het team.

Profiel van de manager: - Per direct beschikbaar - 5 - 10 jaar ervaring als interim HR Project Manager - Ervaring met het leiden van projecten op gebied van Compensation & Benefits en Pensioen - Ervaring met het leiden van projecten binnen commerciële organisaties - Ervaring met D&I is een pré - Kennis van AFAS is een pré - Vloeiend Nederlands

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)