Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Bouwconstructeur bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 36 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur pw: 8-24

Plaats/regio: Gelderland

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een kleinere gemeente in de buurt van de Veluwe met bijna 24.000 inwoners en 230 medewerkers. Met een platte organisatiestructuur: de gemeentesecretaris/algemeen directeur en vier domeinen.

Profiel van de opdracht: Je beoordeelt voorgelegde aanvragen om vergunning voor de activiteit bouwen op de aspecten uit het Bouwbesluit 2012 volgens de toetsmatrix. Je vult de adviezen in in voorgeschreven checklisten voor zowel grote als kleine bouwwerken. Deze adviezen moeten binnen 14 dagen na datum uitvragen worden opgeleverd.

Profiel van de manager: Eisen: - Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in de richting van bouwkunde; - Min 10 jaar ervaring als bouwconstructeur; - Kennis van Bouwbesluit 2012. Wensen: - Min 5 jaar ervaring als bouwconstructeur bij een gemeente; - Kennis van RX-mission; - Kennis van Squit XO en Squit 20/20; - Kennis van Autocad.

Opmerkingen: Reageer uiterlijk 14-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 refs in Word. Geef in CV met een korte toelichting op eisen/wensen duidelijk aan in hoeverre je aan het profiel voldoet. Max €88,-

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)