Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Enterprise Architect bij samenwerkingsorganisatie gemeenten

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 31-12-2024 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: Drenthe

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een samenwerkingsorganisatie die met bijna 800 medewerkers uitvoering geeft aan de gemeentelijke taken en diensten verleent aan ongeveer 80.000 inwoners van twee gemeenten.

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van een gedetailleerde inventarisatie van het huidige applicatielandschap binnen de gemeentelijke omgeving, inclusief het identificeren van koppelingen en afhankelijkheden. Op basis van deze analyse formuleer je een voorstel voor de sanering, vervanging, en verSAASing van bestaande systemen. Daarnaast stel je een doelarchitectuur voor die voldoet aan de VNG standaarden.

Profiel van de manager: Eisen: - Afgeronde WO-Bachelor opleiding richting informatiekunde; - Min 4 jaar ervaring binnen de publieke sector in de afgelopen 7 jaar; - Min 2 jaar ervaring als Enterprise Architect; - Ervaring met het werken volgens VNG standaarden op het gebeid van doelarchitectuur; - TOGAF en ArchiMate gecertificeerd. Wensen: - Ervaring met veranderingsmanagement (Noem hiervan een duidelijk voorbeeld in het cv); - Ervaring met het implementeren van architectuurveranderingen binnen organisaties. (Noem

Opmerkingen: hiervan een duidelijk voorbeeld in het cv); - Min 2 jaar ervaring als Enterprise Architect binnen gemeentelijke omgevingen. Reageer uiterlijk 12-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 refs in Word. Geef in CV met een korte toelichting op eisen/wensen duidelijk aan in hoeverre je aan het profiel voldoet. Max €110,-

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)