Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Teamleider Juridische zaken, Bestuurssecretariaat & Communicatie bij gemeente

Verwachte opdrachtduur: Start: z.s.m. Eind: 9 maanden na start Optie tot verlenging: 2 x 3 maanden Aantal uur per week: 3

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: De opdrachtgever is een middelgrote gemeente in de regio Utrecht met 47.000 inwoners en ongeveer 275 medewerkers. Het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers, verdeeld over 3 clusters: Juridische Zaken, Bestuurssecretariaat, Communicatie.

Profiel van de opdracht: Je hebt een veelzijdige rol: je begeleidt en ondersteunt de medewerkers, fungeert als een sparringpartner en bevordert een cultuur van openheid en samenwerking. Je speelt een sleutelrol in het vormgeven van verdere professionalisering van de clusters. We zoeken een mensgerichte leidinggevende, die ervan houdt om medewerkers te ontwikkelen en motiveren. Je bent in staat verschillende leiderschapsstijlen in te zetten, afhankelijk van de behoefte van de clusters en de individuele medewerkers.

Profiel van de manager: Je bent lid van het MT voor het aandachtsgebied bedrijfsvoering, waarbij we ons inzetten voor een hoogwaardige dienstverlening voor zowel de inwoners als de organisatie. Binnen het MT breng jij expertise in vanuit jouw vakgebied èn ervaring als leidinggevende. Eisen: - Min een afgeronde opleiding op HBO-bachelor niveau; - Min 5 jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar als teamleider; - Min 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar binnen de bedrijfsvoering van een gemeentelijke organisatie. Wensen:

Opmerkingen: - Min 3 jaar ervaring binnen de afgelopen 5 jaar als teamleider bij een gemeentelijke organisatie; - Min 2 jaar ervaring binnen de afgelopen 5 jaar met de doorontwikkeling van een team, met verschillende inhoudelijke clusters, binnen de bedrijfsvoering van een overheidsorganisatie; - Min 1 jaar ervaring op juridisch gebied bij een gemeente. Reageer uiterlijk 15-5-2024. Ned CV max 5 x A4 incl 2 refs in Word. Geef in CV duidelijk aan in hoeverre je aan het profiel voldoet. Max €107,-

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)