Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Sr BC SG&A Consultant

Verwachte opdrachtduur: Per direct, 5 maanden, 32 - 40 uur, 50 % remote

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een multinational met het EMEA hoofdkantoor in de regio Amsterdam.

Profiel van de opdracht: Je bent onderdeel van het groot Finance Planning project en je adviseert o.a. de product owner en de projectleider. Het projectdoel is het verbeteren van de aansluiting (gap) tussen de financiƫle processtromen uit SAP en het consolidatie programma (Stravis) van deze organisatie. Jij werkt samen met het SG&A team om de 'as-is' situatie te beschrijven en met het projectteam om de 'to-be' situatie te beschrijven. De oplevering van een goede gap-analyse is jouw eindresultaat van deze opdracht.

Profiel van de manager: Minimum 3 - 5 jaar relevante consultancy ervaring op het gebied van SG&A; Ervaring met / goede kennis van financiƫle processen, kennis van SAP is een must; Uitstekende beheersing van het Engels (spreken en schrijven); Je hebt gewerkt in corporate organisaties en bent organisatiesensitief; Je bent proactief, een zelfstarter; Je bent een probleemoplosser; Je bent goed georganiseerd, beheert je tijd effectief en haalt consequent je deadlines.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)