Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim adviseur Zorgverkoop Sociaal Domein.

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, start begin juni ; gemiddeld 2 dagen per week.

Plaats/regio: Zuid-West-Nederland

Profiel van het bedrijf: Zorginstelling

Profiel van de opdracht: In deze functie als adviseur zorgverkoop ben je een expert op het gebied van contractmanagement binnen het sociaal domein. Je coördineert projecten en ondersteunt twee net startende collega's in de aan jou toegewezen regio's bij aanbestedingen. Daarnaast geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het regiomanagement. Je hebt kennis van wet- en regelgeving binnen het sociaal domein, productontwikkeling, en je ziet kansen in de markt.

Profiel van de manager: - Ervaring als contactmanager/beleidsadviseur/projectleider WMO en of Jeugdwet met aantoonbare kennis van de uitvoering hiervan bij een Jeugdzorg organisaties, GGZ instelling, Zorgverzekeraar, Gemeente of bij een regionaal samenwerkingsverband. - Ervaring met implementatie van- en projectleiding. - Kennis over de Zorgverzekeringswet (Zvw) is een pré. - Kennis over aanbestedingsprocedure jeugdzorg en Wmo is een must. - Een Hbo of Wo-opleiding.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)