Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Wmo Consulent - Toegang

Verwachte opdrachtduur: 9 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: zuid Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Je bent niet alleen het eerste aanspreekpunt voor de inwoners, je houd ze waar nodig ook op de hoogte van de voortgang van hun aanvraag. Daarnaast bereid je dossiers voor, voor jouw collega consulenten en handel je zelf aanvragen af waar dat kan. Denk dan bijvoorbeeld aan herindicaties of verlengingen van voorzieningen. Voor dit team zijn wij op zoek naar ervaren Wmo consulenten die voldoende ervaring hebben om een accurate inschatting te kunnen maken van dossiers t.b.v. de triage.

Profiel van de manager: HBO Opleiding richting Sociaal Juridische Dienstverlening, Juridisch Kwaliteitsmedewerker Sociale Dienstverlening of (para)medisch; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen het sociaal domein van een gemeentelijke instelling; Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als WMO consulent; Wensen /Pré: Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als WMO consulent binnen een gemeente. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar met een vorm van toegang.

Opmerkingen: Start: z.s.m. Uren per week: 36 Einde/Duur: 9 maanden Optie op verl.: Ja 2*6 maanden Graag reageren voor 16-5-2024 09:00 uur met CV in Word/PDF formaat in het Nederlands, max. 5 pag. en 2 ref. Tevens graag vermelden: Beschikbaarheid en uurtarief inclusief reiskosten woon-werk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)