Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Directeur Sociaal Domein (gemeente)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum uiterlijk 1-5-2024, einddatum 31-10-2024, optie tot verlenging, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Breda

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een (interim) Directeur Sociaal Domein, die leiding geeft aan ca. 100 fte in de clusters (1) Maatschappelijke Ontwikkeling, (2) Wmo, Jeugd en Gezin en (3) Openbare Orde en Veiligheid.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan de ingezette veranderprocessen en cultuur- en managementontwikkeling en vertaalt een duidelijke visie naar de praktijk. Je adviseert het college bij de bestuurlijke strategie en strategische gemeentebrede vraagstukken. Je zet samen met je managers in op het gewenste resultaat en de prestaties die jullie van de medewerkers verwachten en stimuleert hen om hun talenten daarbij in te zetten. Je stuurt als directeur op het werken vanuit een brede blik.

Profiel van de manager: Minimaal een relevante afgeronde WO opleiding. Minimaal 5 jaar recente ervaring als manager op directieniveau binnen het sociaal domein van de gemeentelijke overheid. Recent trackrecord met complexe veranderopgaven en organisatieontwikkeling. Recente ervaring om op te treden als sparringpartner voor het college en middenmanagement.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en all-in, d.w.z. inclusief alle overige kosten) alsmede beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 31 maart 2024.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)