Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Freelance/interim Allround Controller voor een MKB productie organisatie (Parttime 24u/w)

Verwachte opdrachtduur: Start in periode medio-eind mei, voor circa 24 uur per week, duur circa 7 maanden, 100% op locatie.

Plaats/regio: regio Alkmaar

Profiel van het bedrijf: MKB-Maakindustrie.

Profiel van de opdracht: Jij wordt verantwoordelijk voor een 100% dochter van het moederbedrijf. Je werkt 1 dag d/w op de locatie bij deze dochter, de overige 2 dagen werk je bij het controlteam (6fte) binnen de moedermij, (locaties dicht bij elkaar). Je werkt intensief samen met directeur van de dochtermij en het controlteam. Taken: coördineren en deels uitvoeren van de (filiaal-)administratie; verzorgen periode afsluitingen (met toelichting); OHW bespreking; BTW&ICP aangiften; Budget 2025; adhoc vraagstukken etc.

Profiel van de manager: Tenminste 4 jaar werkervaring als Controller (plantcontrol, financial en/of business control) en ervaring met accounting; Bij voorkeur ervaring binnen een productieomgeving in het MKB; Sterke analytische en cijfermatige vaardigheden; Ervaring met ERP-systemen (bij voorkeur JD Edwards & Ridder); Vaardig met Excel, ervaring met Qliqview is een pre; Deze functie moet op locatie uitgevoerd worden; Hands-on, ook op vlak van accounting; Sociaal en communicatief vaardig; Vloeiend Nederlands en Engels.

Opmerkingen: Het gaat om een medior positie (tariefsindicatie €70-€80 afh. v. ervaring) voor waarneming tijdens een verlofperiode van de huidige controller.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)