Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Senior Coördinator Servicedesk

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-7-2021, einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging 4 x 6 maanden, 24-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie, op zoek naar een energieke en hands-on senior coördinator die de 2 senioren gaat helpen de noodzakelijke verbeteringen (waar mogelijk aan) te vullen en te implementeren. Focus op communicatie en oplossen.

Profiel van de opdracht: Je duikt in Topdesk en krijgt daardoor overzicht van "what needs to be done", vervolgens organiseer je daadwerkelijke acties met het team. In de overige tijd ben je op zoek naar afwijkingen en monitort de lopende projecten zowel binnen de Servicedesk als bij overige ICT-projecten. Men zoekt iemand die niet alleen coördinerend is op het gebied van meldingen en wijzigingen, maar juist ook de organisatorische kant (bezetting, bewaking, v verbeteringen initiëren en implementeren) kan oppakken.

Profiel van de manager: HBO opgeleid. >3 jaar ervaring met het coördineren van een Skilled Servicedesk binnen een organisatie met 3000+ eindgebruikers. >3 jaar ervaring met Topdesk (management)rapportages en Excel- draaitabellen en -analyses. Recente ervaring vanaf 2015 binnen een gemeentelijke organisatie. Ervaring met incidentmanagement op ICT-gebied. Ervaring met Kennisbank en standaardoplossingen in Topdesk. Ervaring met Selfserviceportal in Topdesk. Ervaring met het verbeteren en standaardiseren van processen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 20 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)