Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider complexe IV/IT projecten gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-8-2021, einddatum 30-4-2022, optie tot verlenging, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zwolle

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een ervaren projectleider van de ontvlechting tussen de gemeente en een buurgemeente binnen het domein Bedrijfsvoering.

Profiel van de opdracht: Je bent aanjager, begeleider én bewaker van dit hele proces. Jij zorgt ervoor dat alle betrokken collega’s in beweging komen (en blijven) om de ontvlechting succesvol af te ronden. Opstellen en uitvoeren van het plan van aanpak. Adviseren van het management over aangelegenheden binnen het project. Verantwoordelijk voor het risicomanagement van het project. Faciliteren van besluitvormings- en veranderprocessen.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding. Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider van complexe IV/IT projecten binnen overheidsorganisaties. Ervaring met het ontvlechten van ICT omgevingen. Ervaring met, kennis van en inzicht in gemeentelijke producten, diensten en ontwikkelingen. Sociaal- en communicatief vaardig. In staat om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier aan minder technisch publiek uit te leggen. Je werkt vanuit een helikopterview en bent een verbinden.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)