Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Controller P&C

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 1 x 6 maanden Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid/ZBO

Profiel van de opdracht: Het team P&C is op zoek naar een tijdelijke energieke controller op senior niveau. De afdeling is verantwoordelijk voor managerial control, financial control en tax control binnen de afdeling Control & Financiën. De afdeling P&C is de komende periode onder meer verantwoordelijk voor het optimaliseren van financiële informatievoorziening ten behoeve van Directieraad en Raad van Bestuur in het licht van een veranderde organisatiestructuur en een hierop aangepast besturingsmodel.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je een afgeronde WO-opleiding of hoger hebt: RA of RC is een pré; 2) Je minimaal 5 jaar ervaring hebt op het gebied van management control en business control; 3) Je ervaring hebt met succesvol samenwerken binnen centrale en decentrale controlteams; 4) Je ervaring hebt met een organisatie die, als ZBO, wettelijke taken uitvoert en werkt in een breed stakeholderveld is een pré; 5) Je een all-in tarief excl.

Opmerkingen: BTW hebt dat ligt tussen €75 - €90 Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk zaterdag 19-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)