Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Communicatieadviseur

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-7-2021 Eind: 31-12-2021 Optie tot verlenging: 4 x 3 maanden Aantal uur per week: 32

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: publieke sector/overheid

Profiel van de opdracht: Als communicatieadviseur ben je het aanspreekpunt voor afdelingshoofden voor (complexe) communicatievraagstukken. Je adviseert en ondersteunt meerdere projecten en teams. Je kunt je adviezen in de praktijk brengen en zorgt samen met het management voor prioritering van communicatieactiviteiten.

Profiel van de manager: Kun je aantoonbaar maken dat je aan de volgende eisen (knock-out criteria) voldoet: 1) Je recent, in de periode 2018-heden, werkervaring hebt als communicatieadviseur; 2) Je minimaal een HBO-diploma op het gebied van communicatie hebt; 3) Je recent, in de periode 2018-heden, ervaring hebt met advisering bij complexe communicatievraagstukken; 4) Je minimaal 3 jaar ervaring hebt op het gebied van communicatieadvisering; 5) Je een all-in tarief excl. BTW hebt dat ligt tussen €60 - €80

Opmerkingen: Kun je alle hier genoemde eisen met ja beantwoorden? Reageer dan uiterlijk woensdag 16-6-2021 16.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)