Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financial Controller

Verwachte opdrachtduur: Start zsm (maar uiterlijk medio juli) tot en met januari 2022 met kans op verlening, 32-40 uur per w

Plaats/regio: Remote/West-Brabant

Profiel van het bedrijf: Logistiek Dienstverlener

Profiel van de opdracht: Je bent mede verantwoordelijk voor het jaarrekeningtraject 2020, het opstellen van de balansdossiers en de afstemming met de externe accountant. Ook stel je financiƫle rapportages op en ondersteun je bij financiƫle processen om tot een tijdige en accurate rapportage te komen. Je geeft sturing waar nodig, brengt prioriteiten aan in de dagdagelijkse bezigheden en brengt het team naar een hoger niveau.

Profiel van de manager: We zijn op zoek naar een hands-on kandidaat met 10+ jaar ervaring, waarvan een aanzienlijk deel binnen de accountancy. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde RA opleiding en hebt ervaring in een vergelijkbare rol. Verder heb je uiteraard ervaring met Dutch GAAP, het schrijven van jaarrekeningen en verbeteren van processen. Ook heb je aantoonbare project management ervaring.

Opmerkingen: Graag CV in WORD + motivatie + beschikbaarheid + scherp ALL-IN tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)