Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: interim Projectleider toegang Sociaal Domein

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 31-12-2021, optie tot verlenging n.n.b., 20-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de totstandkoming van integrale toegang tot het Sociaal Domein zoekt men een projectleider.

Profiel van de opdracht: Een nieuw basisteam wordt de integrale toegang voor alle ondersteuning binnen het Sociaal Domein. Het doel van deze integrale toegang is: het loket voor het aanvragen van ondersteuning voor de inwoners toegankelijker en eenvoudiger maken; een eenduidige en transformatieve werkwijze bewerkstelligen door inwoners zelf meer de regie te geven en het aanbod beter te laten aansluiten op de hulpvraag; versterken van de samenwerking tussen organisaties die ook deel uitmaken van de integrale toegang.

Profiel van de manager: Ervaring met de herinrichting van een organisatie en met veranderprocessen Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider binnen een gemeentelijke organisatie. Minimaal 3 jaar ervaring in de afgelopen 6 jaar als projectleider binnen het Sociaal Domein. Ervaring met het opstellen van een ontwerpplan. Ervaring met het opstellen van een implementatieplan. Ervaring met het sturen van proces en het meten en rapporteren van de resultaten.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 juni 2021.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)