Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ben jij een Interim senior onderwijskundige die een ontwerpgroep kan regisseren? Heb jij ervaring met het vertalen van een grof ontwerp van het onderwijs- en examenprogramma, naar leer- en toets activiteiten?

Verwachte opdrachtduur: De opdracht start eind september en loopt tot eind januari 2021 voor 24-32 uur per week.

Plaats/regio: Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Als senior onderwijskundige fungeer je als spin in het web voor de ontwerpgroepen ten behoeve van de curriculum ontwikkeling voor het MBO onderwijs van de opdrachtgever. Hierbij werk je samen met de interne onderwijskundigen, bewaak je de uitgangspunten van het onderwijsmodel en weet je belangen af te wegen tussen onderwijsinhoud en -bedrijfsvoering. Tevens draag je actief de uitgangspunten van het onderwijsmodel uit, door zoveel mogelijk zelf te werken vanuit die uitgangspunten (HILL)

Profiel van de manager: Harde eisen: - Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal HBO niveau. - Aantoonbare werkervaring met curriculumontwikkeling, binnen het MBO-onderwijs. Pre’s: -Aantoonbare kennis van- en werkervaring met (of losse elementen/bouwstenen hiervan) het model 'High Impact Learning'. - Werkervaring met het opstellen van leeruitkomsten en rubrics is een pre. - Een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding op minimaal WO niveau is een pre

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)