Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim juridisch (beleids)medewerker Handhaving, Horeca en Ondermijning

Verwachte opdrachtduur: 5 maanden, 32 uur per week. Start datum is 20 juli 2020

Plaats/regio: Noord Holland

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Je adviseert je directe collega’s, collega afdelingen, het management en het college van B&W op het gebied van handhaving en algemene (beleids)ontwikkelingen. Je ondersteunt toezichthouders en stelt handhavingsbeschikkingen op. Je begeleidt en ondersteunt de behandeling van handhavingsbeschikkingen in bezwaar en (hoger) beroep. Je stelt beleid op en stemt zaken af in de keten van vergunningverlening, toezicht en handhaving.

Profiel van de manager: - Een afgeronde WO opleiding Nederlands Recht; - Relevante kennis en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van handhavingspraktijk, met betrekking tot Horeca en Bouw/RO; - Actuele kennis en ervaring met de Awb, de Wabo, het Bouwbesluit, de Drank- en Horecawet en de APV; - Een goed gevoel voor bestuurlijke-, politieke- en maatschappelijke verhoudingen en belangen; - Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling én schriftelijk).

Opmerkingen: Gesprekken zullen plaatsvinden in week 27 op het stadhuis, met gepaste afstand.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)