Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Adviseur. Dit betreft een adviesopdracht waarbij de richting en inrichting van de afdeling zorgbemiddeling moet worden bepaald.

Verwachte opdrachtduur: 6-12 weken, aanvang: zo spoedig mogelijk.

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Betreft een grote VVT-organisatie in Zuid-Holland.

Profiel van de opdracht: Wij zoeken iemand die voor een VVT-instelling een visie op zorgbemiddeling (intramuraal en extramuraal) voor de langere termijn op papier kan zetten, inclusief strategie, plan van aanpak en inrichting van de afdeling.

Profiel van de manager: Ervaring met zorgbemiddeling. Liefst vergelijkbare opdrachten gedaan, mogelijk een achtergrond in ziekenhuizen of bij verzekeraars. Analytisch sterk, denkt in processen én poppetjes en kan dit kort en bondig op papier zetten. Overziet het geheel en doorziet snel.

Opmerkingen: Wanneer je geïnteresseerd bent in deze opdracht en voldoet aan het profiel, ontvangen we graag een actueel CV en een korte motivatie. Vermeld daarin ook het tarief dat je verwacht voor deze opdracht en je vakantieplannen voor de komende maanden. Aanvang is zo spoedig mogelijk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)