Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Projectmanager voor interne projecten binnen een woningcorporatie

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Jij gaat werken voor een middelgrote woningcorporatie. Een sociale organisatie met welwillende mensen, die begrijpt dat het nodig is om zichzelf te blijven ontwikkelen en innoveren.

Profiel van de opdracht: Als Projectmanager heb je de regie over verschillende projecten binnen de organisatie. Die gaat om een divers palet aan projecten die de organisatie naar een nieuw niveau moeten brengen. Je kunt hierbij denken aan Vergroten van de data-integriteit, Optimalisatie van processen en andere strategische projecten.

Profiel van de manager: De Interim Project Coördinator is de aanjager en coördinator van de projecten en zorgt ervoor dat de betrokkenheid van de organisatie gewaarborgd blijft. Daarnaast ben je voor de organisatie het gezicht naar de externe leveranciers en zorg je voor heldere en duidelijke communicatie over verwachtingen en voortgang.

Opmerkingen: Opleiding: HBO/WO Ervaring: Meer dan 3 jaar ervaring als Projectleider/Projectmanager Kennis van Prince2 is een pré

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)