Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Adviseur Projectbeheersing Financieel Management

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-12-2019 Eind: 30-11-2020 Optie tot verlenging: 2 x 12 maanden Aantal uur per week: 16

Plaats/regio: Oost-Gelderland

Profiel van het bedrijf: Publieke sector

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor uitvoering, analyses en advisering op het gebied van Projectbeheersing in het werkproces Aanleg en Onderhoud (fysieke infra). Je werkt binnen meerdere projecten op het projectbeheersingsproces: financieel management op operationeel niveau. Naast het verwerken van de financiƫle gegevens zorg je voor het integreren van informatie, bewerken en analyseren van deze gegevens en leg je verbanden.

Profiel van de manager: HBO opleiding of werk- en denkniveau verkregen door werkervaring; minimaal 3 jaar ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het vakgebied Projectbeheersing / financieel management; minimaal 3 jaar ervaring met het Ophalen (verzamelen) en integreren van informatie, het bewerken en analyseren van deze gegevens en het leggen van verbanden tussen de verkregen informatie; minimaal 3 jaar ervaring met SAP.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 13-11-2019 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)