Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Teammanager Bestuursondersteuning

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 1 jaar, optie tot verlenging tot 2 jaar totaal, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de teams Bestuursondersteuning en Informatie Advies en Verbinden zoekt men een tijdelijke teammanager, die o.a. leiding geeft aan ca. 25 medewerkers en zorgt voor evenwichtige werkverdeling.

Profiel van de opdracht: Je bent als integraal manager verantwoordelijk voor alle managementtaken, zoals voeren van de plannings-, voortgangs- en beoordelingsgesprekken, ziekteverzuim, opleiding en ontwikkeling. Je coacht op competenties, biedt structuur en geeft ruimte aan de eigen kwaliteiten van medewerkers. Je bent het gezicht van de teams naar bestuur en organisatie. Jij geeft mede vorm en inhoud aan de ontwikkelopgave van de teams rond een nieuw bestuurlijk stelsel en binnen het gebiedsgericht werken.

Profiel van de manager: WO werk- en denkniveau. Ruime managementervaring in een verantwoordelijke functie van vergelijkbare complexiteit. Werkervaring binnen een bestuurlijke overheidsomgeving. Enthousiast, proactief, energiek, resultaatgerichte instelling, communicatief vaardig en kunnen schakelen op diverse niveaus. Gericht op samenwerking en verbinding, oog voor ontwikkeling.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)