Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Interim Piping/Project Engineer gezocht

Verwachte opdrachtduur: 6 tot 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Gorinchem

Profiel van het bedrijf: High tech organisatie op het snijvlak van Food, Chemie en Pharma.

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de uitvoer van CAPEX projecten en technische haalbaarheid, budget, inkoop en planning. Opstellen en bewaken van project begrotingen, project planningen. Afstemmen van resources binnen de verschillende afdelingen met de lijnmanagers. Afstemmen werkzaamheden met productie en projectleden, waar nodig hulpmiddelen en ondersteuning bieden voor het juist uitvoeren van de werkzaamheden. MOC projecten uitwerken en uitvoeren

Profiel van de manager: Ervaren Piping Engineer. Opleiding op HBO niveau of MBO met aantoonbaar HBO werk- denkniveau. Bewezen capaciteiten en ervaring op het gebied van project management.

Opmerkingen: Beschikbaar om per half december of uiterlijk januari 2020 te starten? Pas je in het profiel? Reageer dan snel met je tarief dan komen we op korte termijn bij je terug.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)