Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Civieltechnisch Projectcontroller gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-11-2019, einddatum 26-5-2020, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een Financieel projectbegeleider/adviseur in de rol van projectcontroller binnen het team Projecten Openbare Ruimte.

Profiel van de opdracht: Je adviseert projectleiders en projectteams m.b.t. strategische aspecten van projectfinanciering/-beheersing. Je richt de IEX (projectbegroting) in, borgt actualisering en zorgt voor inbedding in de gemeentelijke begroting. Je toetst en bewaakt de financiële projectkaders, signaleert knelpunten en adviseert over oplossingen. Je levert input voor de voortgangsrapportages en levert managementrapportages. Je doet onderzoek naar omvang en aard van VAT- en plankosten voor infrastructurele projecten.

Profiel van de manager: Afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek/Finance of vergelijkbaar. >3 jaar werkervaring als projectcontroller of vergelijke rol in de afgelopen 10 jaar. Ruime kennis van- en ervaring met Key2Financien en rekenmodellen in Excel (Macro\'s/VBA). Ruime kennis van- en ervaring met Project Control, inzake civieltechnische projecten. Ervaring met projectfinanciering. Ervaring met de P&C cyclus bij gemeenten. Kennis van BBV, specifiek voor onderhoud-/reconstructie.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 14 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)