Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Kwaliteitsmedewerker Informatiebeheer

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 5-8-2019, einddatum 31-1-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving (VTH). De kwaliteitsmedewerker waarborgt de digitale informatievoorziening en voldoet aan de kwaliteitscriteria en- normen.

Profiel van de opdracht: De kwaliteitsmedewerker zorgt voor het goed inrichten en onderhouden van de informatiehuishouding, levert een bijdrage aan de verdere vorming van het kwaliteitsbeleid en leidt en begeleidt de organisatie in het correct toepassen van de regels omtrent informatiebeheer. De eerste periode zal de nadruk liggen op taken rondom informatiebeheer en medewerkers/gebruikersondersteuning. Hij/zij adviseert over beleid op het gebied van gegevensbeheer en documentaire informatievoorziening.

Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding, alsmede diploma HMDI/IBM of gelijkwaardig. Actuele kennis en ervaring met informatiemanagement en kwaliteit. Actuele kennis van de Archiefwet en andere relevante wet- en regelgeving binnen het vakgebied. Kennis van proces- en kwaliteitsmanagement. Ervaring met digitaal en zaakgericht werken en digitaal archiveren. Ervaring met het beheren en toepassen van een kwaliteitszorgsysteem. Ervaring met het opstellen en uitvoeren van een informatie-audit.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 31 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)