Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een opdrachtgever ben ik op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller/ Senior Administrateur.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project van minimaal 6 maanden met optie tot verlengen

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Dit MKB-bedrijf in de regio Amsterdam is vanwege een vertrekkende collega opzoek naar een tijdelijke vervanger op de afdeling. De organisatie zit in een groeiende fase en wil daarom werken aan het optimaliseren van de processen en systemen.

Profiel van de opdracht: Tijdens deze functie zal je o.a. verantwoordelijk zijn voor de crediteuren- en debiteurenadministratie, maand- kwartaal- en jaarafsluitingen, het optimaliseren van de processen en systemen, financiƫle rapportages voorbereiden en opstellen, bepalen en optimaliseren van de interne procedures.

Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar ervaring en soortgelijke functie; - Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding; - Expert in de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; - Kennis van recente en relevante wet- en regelgeving.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)