Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Tijdelijk/Interim Jurist Aanbestedingen

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-9-2019, duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 2 maanden, 24 uur per week

Plaats/regio: Regio Flevoland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Ter tijdelijke vervanging zoekt men een interum aanbestedingsjurist. Omdat in deze periode meerdere ICT aanbestedingen staan gepland is ervaring met ICT aanbestedingen een belangrijke pre.

Profiel van de opdracht: Geven van juridisch advies binnen de kaders van de wet- en regelgeving met betrekking tot (Europese) aanbestedingen voor overheidsopdrachten voor leveringen en diensten. Beoordelen van aanbestedingsstukken. Opstellen van overeenkomsten. Beoordelen van nota’s (besluitvorming of afwijking inkoopbeleid). Advisering over met name de Algemene Inkoopvoorwaarden en de ARBIT-2018. Behandelen van klachten over inkoop en aanbestedingen van leveranciers als klachtfunctionaris.

Profiel van de manager: WO-opleiding Nederlands recht. Specialisatie-opleiding op het gebied van het aanbestedingsrecht met kennis van richtlijn 2014/24/EU en de Aanbestedingswet 2012. Kennis van en werkervaring met het aanbesteden van 3 of meer ICT contracten in de afgelopen 3 jaar. Ervaring als aanbestedingsjurist bij een overheid-instantie. Aanwezigheid op de volgende dagen: maandag, dinsdag en donderdag.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)