Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Teammanager ICT Realisatie & Beheer

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-8-2019, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het team Realisatie & Beheer (Servicedesk, Infrastructuurbeheer, Applicatiedistributie en Projectrealisatie) zoekt men met spoed een teammanager.

Profiel van de opdracht: Je geeft leiding aan het team en als onderdeel van het MT geef je mede richting aan de koers van de afdeling IT Dienstverlening & Advies. Belangrijke opgaven vragen voor het team om een daadkrachtig en no-nonse manager die zijn sporen in het IT beheer en servicemanagement werkveld heeft verdiend. Niveau van dienstverlening doorontwikkelen, stabiliteit en continuïteit waarborgen, transitie naar de cloud en werken in regie zijn speerpunten.

Profiel van de manager: HBO Bedrijfskundige informatica of Informatica. Gecertificeerd op ITIL Servicemanagement. Aantoonbaar bij 100.000+ gemeenten gewerkt in een managementteam op strategisch niveau. Ervaring als operationeel teammanager in een vergelijkbare rol. Ervaring met contractmanagement. Je heb brede management skillset op het terrein van resultaatgericht veranderen en ontwikkelen. Je hebt een duidelijk visie over de ontwikkeling van het IT werkveld, cloud en werken in regie zijn bekend terrein.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 23 juli 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)