Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, jonge Interim growth hacker voor een startup in de non profit

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Haarlem

Profiel van het bedrijf: Startup in de non profit met een innoverende aanpak

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor realiseren van traffic en optimale conversie op onze websites op basis van salesdoelstellingen; Analyseren en interpreteren van gebruikersactiviteiten (website & intranet) en deze vertalen naar communicatie verbeteringen; Het uitvoeren van marketing experimenten (landing pages) en het meten van de effecten daarvan; Het opzetten, analyseren, integreren en verbeteren van campagnes via Email, Google en social media m.b.t. leadscoring; analyseren en verbeteren van verkregendata

Profiel van de manager: Hands-on, “getting things done” mentaliteit; Creatieve en proactieve houding; Aantoonbare ervaring bij het realiseren van websites en landingspagina\'s; Ervaring met het gebruik van Google Analytics; Ervaring met A/B testen, content marketing; Excellente communicatieve vaardigheden in Engels en Nederlands; HBO-denkniveau.Gevolgde opleiding bij voorkeur in marketing, entrepreneurship of vergelijkbare terreinen.

Opmerkingen: Gewenst: Ervaring in een start-up omgeving; Werken op basis van prototyping, funnel marketing, AB testing.; Ervaring met Web Analytics, Conversie optimalisatie, Branding; Ervaring met tools als Mailchimp, Atlassian, Google Tag Manager etc.; Database (reportage & analyse) ervaring (SQL, MySQL); Ervaring met SEO en SEA.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)