Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim HR Project Lead met kennis van Motion? Mooie opdracht voor 24 of 32 uur per week in Alkmaar!

Verwachte opdrachtduur: Tot jaareinde.

Plaats/regio: Alkmaar

Profiel van het bedrijf: Internationale high tech organisatie met duizenden werknemers wereldwijd. In Alkmaar werken ongeveer 100 medewerkers variërend van sta tot engineers.

Profiel van de opdracht: Het implementeren van het personeels informatie systeem Motion d.m.v.: het samenstellen van een projectteam. Technische inrichting (juiste codering en koppeling). Verifiëren en checken van correcte output. Trainen van HR team en alle gebruikers. Verantwoordelijk voor de projectplanning. Eerste aanspreekpunt voor de externe systeem consultant. Zorgdragen voor goede support voor gebruikers tijdens de implementatie en gebruik name. Het versturen van wekelijkse project updates. Data analytics.

Profiel van de manager: Hbo opgeleid. Aantoonbare ervaring met interim projectmanagement (HR lead). Ervaring met Motion / Centric. Woonachtig in Alkmaar e.o.. Zeer goede kennis van MS Office en Excel. Vloeiend in NL en Engels.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)