Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze relatie zijn we op zoek naar een: Interim Solution Architect Search

Verwachte opdrachtduur: Start: ZSM, 40 uur per week Duur: 1 jaar met optie op verlenging van nog 1 maand

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze eindklant is bezig met het implementeren van Enterprise Search in haar landschap.

Profiel van de opdracht: Een eerste implementatie op de corporate website heeft al plaats gevonden. Jouw taak als Solution Architect is om een solution architectuur van Enterprise search op te stellen. Deze moet kader-stellend zijn voor de inrichting van Elastic Search en evt. belendende zoekmachines, de positie en afhankelijkheden met andere componenten in het IT landschap beschrijven en richtinggevend zijn voor de komende nog uit te voeren implementaties van Elastic Search.

Profiel van de manager: • Je bent sterk op het gebied van solution architectuur, communiceert goed én graag met de verschillende disciplines binnen de organisatie. • Zowel schriftelijk als mondeling weet je een boodschap snel, helder en volledig over te brengen. • Je weet te overtuigen en bent omgeving sensitief. • Je hebt diepgaande en aantoonbare praktijkervaring op het gebied van zoeken. • Uiteraard is ervaring met Elastic Search een pré.

Opmerkingen: Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto); 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel; 3. Het uurtarief (exclusief BTW, inclusief reiskosten); 4. Beschikbaarheid

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)