Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een opdrachtgever ben ik momenteel op zoek naar een Interim Financial Controller/Assistant Accountant voor een toonaangevende organisatie in de regio Utrecht.

Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 3 maanden met optie tot verlenging.

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Deze organisatie is momenteel vanwege een collega die de organisatie gaat verlaten op zoek naar een vervanger. Je zal terecht komen in een klein team waar heel intensief met elkaar wordt samengewerkt. Dit om tot de beste oplossingen te komen.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Financial Controller/Assistant Accountant zal je verantwoordelijk zijn voor zowel de maand en kwartaal afsluitingen, alsmede de rapportages. Belangrijke taken tijdens deze opdracht zijn de financiële analyses, balanscontroles, jaarrekeningen opstellen en begeleiden. De consolidatie verzorgen voor verschillende afsluitingen zal ook een terugkerende taak zijn.

Profiel van de manager: - Minimaal afgeronde hbo-opleiding; - Minimaal 4 jaar relevante ervaring als Financial Controller/Assistant Accountant; - Uitmuntend in zowel Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift; - Ervaring met SAP is een grote pré; - Communicatief en analytisch erg sterk.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)