Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Ervaren Interim Datawarehouse Specialist

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., einddatum 1-1-2020, optie tot verlenging, 32-36 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een publieke organisatie. Binnen de Agile organisatie wordt gebouwd aan data gedreven processen. Onderdeel hiervan is het maken van een Datawarehouse. In het team Dataopslag zoekt men een ervaren Datawarehouse specialist.

Profiel van de opdracht: In het datawarehouse wordt data verzameld uit meer dan 200 verschillende bronnen. De specialist bouwt het datawarehouse verder uit en begeleidt de 5 interne specialisten en leidt hen waar nodig op. Je ondersteunt en ontwikkelt het team verder om zelfstandig processen te ontleden en daarbij de data-analyse te verbeteren. Je bouwt en beheert de kubussen.

Profiel van de manager: Je bent in staat om de functionele businessvraag te begrijpen, weet welke gegevens bijdragen aan de oplossingsrichting en je kunt deze technisch vormgeven. Je hebt naast kennis van datawarehouse architectuur ook ruime ervaring met het modelleren, opzetten en beheren van databases. Je bent op de hoogte van de nieuwste technieken en methodieken.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting/motivatie, tarief en beschikbaarheid. Reageren op deze positie is mogelijk tot en met 12 juni 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)